Skällde ut brevbäraren :)

Mja skällde ut är väl att ta i. Men jag får alltid denna jävla tidning S-post i mitt brevinkast och jag hatar den :D Den åker bara rakt ner i soporna.

Så idag när luckan öppnades så kutade jag till dörren och öppnade... nyvaken och sliten och säger... "jag vill inte ha den där tidningen".

Ja jag är inte så jävla trevlig på morgonen... men stackarn svarar iaf  "den räknas inte som reklam.. men"... och så avbryter jag honom genom att säga "höh"... och pekar på lappen på min dörr där det står något i stil med "Ingen reklam eller S-post tack, men gärna samhällsinformation och IKEAkatalogen"...

Jag ger tillbaka tidningen jag fått genom luckan och han säger "jag ska försöka komma ihåg det" varpå jag svarar "jag har också delat ut sånt där och jag vet att det inte räknas som reklam, men det åker bara ut i soporna, därför satte jag upp lappen".

När jag stänger dörren så slår det mig. Stackarn har pisslön och där står jag och säger åt honom att jag inte vill ha en tidning som han förmodligen hatar över allt annat på jorden. Det gjorde iaf jag när jag delade ut skiten.

Usch vad dum jag känner mig :D

Varför bad jag honom att inte ge mig den? För att jag inte orkar slänga den i papperskorgen? :p Medans han släpar de där jävla tidningarna som ingen vill läsa upp och ner för alla trapporna i området.. herregud..

Jag kan ju försvara mig liiite med att jag ville göra det i miljövänligt syfte... men den där tidningen skvalpar nog bara på botten av hans väska ändå.

Inte fan räddar jag någon regnskog :p


Ska nog stryka det där på dörren...... vanlig reklam vill jag iaf inte ha... jag får en bunt på 5cm varje dag isf :p


Kommentarer
Postat av: Känd

hahaha dä e min dotter d.

2007-05-18 @ 15:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0