Don't stop me now!



Igår kom jag hem från flen och intensivkursen för körkort.

Har inte haft tillgång till dator på en hel vecka.. kändes skumt.. det har inte hänt på... hmm..... säkert 6 år eller nåt.

Klarade teoriprovet i måndags förresten :))) alla ni som läser på min blogg vet nog om det redan men det är otroooligt skönt att ha det avklarat. 61 poäng blev mitt resultat. Uppkörningen är nästa onsdag sen 26e augusti.

Har kört med pappa till och från nu sen jag kom hem. I måndags körde jag baklänges i säkert en timme :) som en åtta. Det var jättenyttigt. Idag har vi fickparkerat, men vi insåg att jag redan kunde det typ :) så det blev en kort lektion idag.

På fredag ska jag tillbaka till flen och köra mer på körskolan.. sen på tisdag nästa vecka ska jag dit igen.. köra lite och sen sova kvar till onsdagen.. har uppkörningen kl 10 då. Fy fan va jag kommer vara nervös :) Jag har ju inget utrymme att kugga heller eftersom pengarna börjar ta slut.. plus att jag flyttar snart..

Fan det är inte lång tid kvar nu till flytten. Förlåt att jag tjatar om det, men det känns helt overkligt. Har packat lite idag.. jävlar vilken röra det är i lägenheten nu. Har ställt soffan på högkant för att få plats med flyttkartongerna. Det går långsamt men det går frammåt också :) Till helgen kommer Dennis hit och hjälper mig att packa köket samt montera ner lite möbler.

Imorgon ska jag rensa garderoben och packa ner allt nödvändigt. Resten går i soporna. Sen på eftermiddagen ska jag övningsköra till Huddinge och hämta min nyinköppta (begagnade) TV. Den är för övrigt kändizz... jag köpte nämligen den av en som är med i lyxfällan :))) Jennifer åkte och köpte TVn åt mig eftersom jag var i flen. Så vi kommer kanske se henne på Tv sen :D:D

Nä.. nu börjar mina fötter somna.. ser det som ett tecken på att jag ska gå och sova.

Natti på er

Kommentarer
Postat av: tellan

Oj oj 08a i Värmland snart hur ska detta sluta? haha

2009-08-21 @ 15:47:53
URL: http://www.metrobloggen.se/tellan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0