Händelserik dag

Händelserik dag.

Jag åt sushi för första gången i hela mitt liv idag. Det var en spännande upplevelse.. jag åt inte bläckficken dock :) fegis som man är.

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är detta min sista dag på ADservice. Jag bjöd på kladdkaka efter lunchen och Jonas och Cathinka gav mig blommor och en vinare.. två av mina favoritsaker... vin är gott och blommor får jag så sjukt sällan, så jag blir lika glad varje gång :D


Är lite ledsen faktist... skickade precis ut ett hejdåmail till mäklarna som jag jobbat mot i 8 månader. Många har jag inte haft någon tyngre kontakt med alls, men vissa har jag skrattat en del med. Jag har nog aldrig riktigt insett hur jäkla tur jag haft att jag fick den här chansen på ADservice. Men nu bär allt iväg på en annan stig.

Ledsamt att lämna stället.. sitter här ensam nu som jag allt som oftast brukar göra på slutet av dagarna. Tycker om att sitta själv här när alla gått hem... då kan man sjunga och fixa med lite annat. Det har nog varit lite synd om de som har lokaler brevid oss... men nu slipper de lyssna på min pipa. För nu drar jag! So long!!


vinochblommor3

vinochblommor2

Vinet heter Petit Chamblis och ska vara mycket gott..
Jag citerar: "Det fungerar till....... allt!" - Cathinka.



Nu ska jag hem och baka äppel- och blåbärspaj!!

Sista dagen på ADservice

Sista dagen på jobbet är inledd...... nästa vecka på onsdag så börjar jag mitt nya jobb på Carl Lamm. Ska bli grymt. Fick en skräddarsydd tjänst efter mina erfarenheter och vad jag ville jobba med. Känns jättebra. Pirrigt som fan.... och jag har nog inte insett vad detta innebär.....  men roligt ska det bli. ADservice är ett litet företag på 2 personer nu när jag  lämnar.... Carl Lamm har 500 anställda i en och samma byggnad. Det finns lite större chanser att man kan knyta nya band för livet.

På nya jobbet så går alla runt i högklackat och kostym. Det är både roligt och inte. Folk ser så mycket snyggare ut och i början så kommer jag nog tycka att det är kul att klä upp sig lite. Men efter ett tag kanske man tröttnar??

Jag och Isabel ska iaf in till stan på måndag och handla lite snygga kläder. Jag ska kolla efter en jacka, skor och snyggare byxor.. kanske nån snygg skjorta. När jag gått ner till min målvikt så kommer jag kunna använda min kavaj också :D

Har kollat på lägenhet närmare solna och sundbyberg men förgäves. Lägenheter i solna är de som är dyrast efter de i innerstaden.. läste  jag om i tidningen häromdagen.... buhu..

Får leta vidare.



Sista dagen... jaaa... jag köpte en kladdkaka och en paj på vägen hit. Tänkte bjuda på det sen innan jag drar härifrån. Wee.. :) Rensade jobbdatorn igår också.. det är sjukt va mycke skräp man lyckas samla på sig på 7 månader. :)

Uj uj.. nu pirrar det i magen.. !! På onsdag nästa vecka är jag REKLAMASSISTENT! :D wei!!!

Hångla är kul

Små obetydliga saker och gester kan vara hur förgyllande som helst i vardagen. Nu på morgonen när jag gick till jobbet så stannade jag upp och tittade på en anslagstavla som jag aldrig ens sett existerat just där... för att beskåda en annorlunda lapp...


hangla

"Hångla är kul" ... jag gick först förbi anslagstavlan men tog sedan 2 steg tillbaka för att läsa igen.... vad stog det egentligen??? :p

Jag kom på mig själv att jag började le och jag mådde genast lite bättre (är förkyld) .. Lappen kan tyckas vara helt obetydlig och onödig.. och kommer säkert att rivas ner av nån annan som ska göra reklam för sin teaterpjäs på södermalm eller nåt.. men.. jag tycker att det borde göras fler sådana här gester.

Sure.. IKEA och andra jätteföretag brukar använda liknande fraser i sina reklamkampanjer... men de har endast syftet att sälja på oss materia. Den här lappen var en utskrift på en helt vanlig skrivare hos en helt vanlig svenne. Ingen avsändare och inget annat syfte än att just berätta för världen att det är faktist kul att hångla.

Så... sluta va så pryda! ;) Man lever bara en gång...

Hångla är bra, hångla mycket...  men hångla också lugnt.

<3

Lovestoned

Har dansat runt till den här låten hela helgen.. helt underbar!!!!



Justin Timberlake - Lovestoned... I think she knows

Lägenhet, men vart?

Lägenhet, men vart?


Jag är mer sugen än vanligt nu. Jag vill köpa mig något eget. Jag har varit duktig och sparat ihop pengar och det ska jag fortsätta med så jag har en bra handpenning sen.

Jag tänker inte köpa något nu de närmsta veckorna direkt. Det kommer säkert ta minst ett år att bestämma sig. Men det får ta den tiden det tar. Ju längre tiden går desto mer kan jag spara och ju mindre behöver jag låna.

Jag var ju inne i den här svängen för inte alls länge sedan. Jag var ju jättenära att försöka låna 1,1miljon från banken. Men jag ångrade mig i sista sekunden och sket i det. Kände att jag behövde ett tryggare jobb.

Nu är jag iallafall inne i tankarna igen. Eftersom det kommer ta mig 1h 20min att ta mig till det nya jobbet så kan det ju vara ett smart drag att skaffa lägenhet lite närmare... nya jobbet ligger som sagt i Solna.. dock är det ju inget jobb man kan lita på tyvärr eftersom det bara är en projektanställning. Men som sagt.... så tänker jag tänka över detta både en två tre fyra fem...78 79 gånger... och det kanske tar ett år det kanske tar 10.. men jag älskar tanken att få inreda hur fan man vill och måla om efter egna önskningar utan att behöva fråga någon.. och lite större utrymme hade ju inte varit helt fel. Bor ju på 26kvadrat i södertälje nu... inte så glassigt kanske.

Jag kommer hålla er uppdaterade om bostadsköp när jag funderat lite mer ;)

Under tiden så kan ni ju hjälpa mig lite om VART jag ska flytta och inte. Jag är så dålig på sånt här.... vad är mest prisvärt osv. Kommentera gärna ;)

Kramar!

Senaste inköpen

När jag fick lönen så passade jag på att handla lite smått och gott.



Det blev en mobil.

mobilen




Och en platttång ;)



vidal



Har nog aldrig känt mig så tjejjig som när jag handlade plattången.. :) Men den va GRYM iallafall... den fick mig att se ut som en celebrity ;)


Mobilen har inte kommit än... den är på väg till posten. Men det va en (jättesnyyyggg) kille på The Phonehouse i Sthlm som visade och tipsade mig om denna mobil. Så jag beställde en.. inte av honom dock.

Den kostade 1999:- inkl frakt från katshing.se.. så det tycker jag den va värd. Den hade samma funktioner som min jobbtelefon, men denna är snyggare, smalare och mer stilren! På jobbet har jag en k610i.

Plattången kostade bara 399:- Ett MYCKET bra köp. 399 kan kanske tyckas vara ganska mycket. Men jämfört med andra så va denna otroligt prisvärd...

Galen blöt helg

Skumparty... mitt första... jesus crist :) blött va det iaf!!!

Tror nog inte johanna och jag någonsin haft så roligt tillsammans! Oj oj oj vad kul det va!!


Sitter här på jobbet nu iaf... sista arbetsveckan här är inledd... nästa vecka blir det nytt jobb i solna :D:D


Inatt hade jag en bra dröm. Jag drömde att jag och ett ex till mig blev jättebra vänner och vi satt och pratade i timmar. Om drömmar ändå kunde slå in =/

Idag får jag besök av en god vän. Ska bli trevligt... va uppe imorse vid 7 och städade lägenheten så att det inte skulle se ut som ett bombnedslag haha! :D


Nu ska jag jobba lite. See ya!


ps. fr.o.m fredag så kommer man inte kunna nå mig på mitt 08-nummer som alla jag känner har ringt de senaste 7 månaderna. Jag kommer återgå till mitt gamla 076867**** .. ja jag tror ni har resten av det numret... om inte... fråga på msn :)

Puss

Ute ur duschen

Ute ur duschen och redo att fixa iordning mig inför skumpartyt ikväll. Ska bli grymt. Har inte varit på nåt sånt innan så det är lite spännande.

Med vattenfast mascara, bikini ist för riktiga underkläder samt partykläder av de mörkare laget (så att inget syns igenom) så kommer detta blir en skit trevlig kväll!

Imorgon ska jag posta alla bilder här från förra helgen. De finns uppe på Facebook redan nu, men jag hinner inte lägga upp dem här nu.

Vi hörs!! Puss!!! 




IKVÄLL BLIRE DANSA AV!! :D


I'll be missing you

Den enda låten Puff har gjort som är bra.



Jäklar... är den här låten från 1997???? Då va jag fan 10 år :S kan ju inte stämma....

Eller jofan..... jag minns att jag hade sommarlov och att jag satt i bilen och lyssnade på sommartoppen på p3 en dag... fan va härligt det va! Satt där hur länge som helst! 

Detta var min favoritlåt på sommartoppen den sommaren :)
Helt sjukt att p3 fortfarande har kvar sommartoppen. De har gjort om konceptet lite, men i grunden så är det samma princip.... hur kul som helst!!!!

Mobilångest

Nu när jag slutar på ADservice så kommer jag förmodligen att bli av med min jobbmobil. Jag kommer nog få en ny på nya jobbet men kan ändå vara skönt med en egen telefon. Då till mitt problem. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa. Jag vill inte lägga mer än 3000 för mobilen och om man köper på internet så brukar man få ganska sköna priser. Jag velar just nu mellan 2 mobiler.

Hjälp mig!!!!

K660iK660i-2
http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=14108







vs



K880i
W880i

http://se.pricerunner.com/pi/1-880041/Mobiltelefoner/Sony-Ericsson-W880i-produktinformation





HJÄLP!!!! :D

Who am I?

I made a test the oher day on Facebook.... it describes me pretty well I think :D

Who_am_I_2

JOBB!!!!

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!

Jag sökte lite jobb... fick positivt svar från ett ställe. Carl lamm. Berättade nog om det i det förra inlägget. Jag blev tillslut en av de 3 som fick komma på slutintervju. Jag fick inte jobbet jag sökte.. reklamansvarig. Utan.. de kände att de ville ha mig i företaget eftersom jag är helt ny och de kände att de skulle kunna forma mig efter carl lamms behov.

Jag är inte heeelt hundra på vad jag ska jobba med. Men det är en projektanställning där jag kommer få jobba med småprojekt. Trycksaker som annat.. Tjejen som fick platsen som jag sökte om hade 16 års erfarenhet i yrket och hade gjort 10000 olika saker i sina dar.

Jag ska även få jobba tillsammans med henne nu under en period samt jobba extra med copyright och reklam. Kommer göra banners och annonser till t.ex eniro osv.

 Jag ska få en mer beskrivande arbetsbeskrivning på fredag!!! :D Tillträde 1sept!!

Hej igen!

Vilka duktiga läsare ni är!!! jag har konstant över 10 läsare varje dag. Oavsett om jag inte sktivit nåt på några dagar. Igår hade jag 17 : ) <3<3

Ja... om man ska berätta om det senaste... hm...

Turen börjar vända nu. Men nu har jag fått lite andra problem... fast av den bättre sorten.

... Jag ska på två arbetsintervjuer på tisdag. Den första är på carl lamm.. det är min 2a intervju där nu. Det var ca 40 som ansökte om tjänsten. 20 personer valdes ut till en telefonintervju (som jag slapp tror jag), 9 fick komma på intervju och sedan skulle 3-4 väljas ut av de 9. Jag är en av dem :) :) :)

Den andra intervjun är en på ett litet lokalt företag här i södertälje. De levererar TV, internet och telefon. Min vän har dom som internetleverantör.

Och nu till mitt problem. Jag kan inte välja vilket jag ska köra hårdast för. (kör på båda och välj sen om du lyckas få båda... - tänke ni nu).. det är inte riktigt så lätt. För... jobbet på carl lamm är ett jobb som reklamansvarig. Inte som designer eller originalare.. utan reklamansvarig. Vilket betyder masssor med ansvar och man måste kunna alllllt. Och jag vet inte om jag är 100% kompetent för jobbet. Nu på mitt jobb har jag varit tvungen att fråga jonas och cathinka om saker.. men om jag ska jobba ensam på nya jobbet så kommer det nog gå åt pipan känner jag........ fast jag kanske bara oroar mig i onödan.. (?!)

Det andra jobbet är ett lite mindre charmigt kundtjänstjobb / ekonomiassistent. Det roligaste med detta är.... att  jag aldrig sökte det här jobbet. Det kom hem ett brev  med posten om att de ville träffa mig. Och att de sett mig på ams.se. hmmm... hur många tusen människor finns inte registrerade där?? Och hur fan valde dem mig av alla dessa?

Så... om jag kör hårdast på båda.. så kanske jag får båda. Och det känns dumt om jag sen kommer ångra mig om carl lamm och köra på det 2a jobbet. För om de väljer mig på carl lamm så måste jag börja där känner jag... efter 2 intervjuer så måste man ju ändå vara helt säker. Jobbet på carl lamm är mycket bättre med förmodligen mycket högre lön, bättre arbetsplats och  det ger absolut ett bättre cv. MEN, det är endast ett vikariat. Det är det inte på det andra jobbet. Det är en heltidstjänst och det tar mig 10-14 min att ta mig hit. Till carl lamm tar det 1h 20min.

Så.. fördelar med carl lamm: Bra betalt (antar jag), sjyssta lokaler, mer omväxlande jobb, stort företag utan nedskärningar, ger ett bra cv.
Fördelar med det andra jobbet: Det ligger NÄRA, litet och trevligt, lättare att knyta nya band, minimal risk att misslyckas, ger ett bra cv (men inte lika bra som carl lamm), HELTIDSTJÄNST.


Så.. ska man ta risken eller ska man spela säkert?? jag har 24h att bestämma mig.. så kommentera och hjälp mig gärna.

Jag vill också!! :D



Jag vill också !!!

What what what...

Cuz Im a *********** yes I am!


Me singing...

... folk som sjunger på youtube. Om man söker på "me singing".. så får man upp en DRÖS av vidos där folk sjunger själva till kända som okända låtar. Här är  tre av de som jag känner har något :) Och det rolíga är att det är skitmycke tjejer som blivit kända pga att de laggt upp sina sångsnuttar på youtube eller myspace :)

Man kanske ska satsa på det? ;)



1.


Surprice..



2.

11år... :p :)



3.

Lite dåligt ljud.. men sänker man volymen lite så är det ganska bra. Lite pipigt,, men vafan.. hur gammal är hon då :p

Jobb på Stadium

Hej Catarina,

Vi vill bara meddela dig att vi nu har påbörjat urvalsarbetet till tjänsten som Grafisk Designassistent, Stadiums Servicekontor, Norrköping.

Vi återkommer till dig med ett besked så snart vi kan!

Med vänlig hälsning / Stadium




HÅLLER TUMMARNA!!!!!

Detta jobb vore verkligen det ultimata. Designassistent. Perfekt. Jag är ung och har kanske inte alla kunskaper. Därför vore det så sjuuukt kul att få jobba som assistent och lära sig mer av yrket.. för att sedan jobba sig uppåt. Stadium är ett jävligt stort företag. Så får man in en fot så stannar man nog där också.. om man inte börjar snorta på toaletten och chefen öppnar dörren dvs ;)

Skämt å sido... höhö.. nä men jobbet är i Norrköping. Men hittar jag inget boende så bor jag på gatan. Sålänge jag får jobbet ;)


 

Jahapp...








GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄÄÄÄRDELÖÖÖS (ditt jäääävla svin)...
Nananannana....


Big girls don't cry...



La,da,da,da
The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight back to your hometown
I need some shelter of my own protection baby
to be with myself in center, clarity
Peace, Serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their
blanket
But I've gotta move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry,
Don't cry,
Don't cry

The path that I'm walking, I must go alone
I must take the baby steps till I'm full grown,full
grown
Fairy tales don't always have a happy ending do they
And I for seek the dark ahead if I stay

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their
blanket
[Big Girls Don't Cry lyrics on http://www.metrolyrics.com]

But I've gotta move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Like a little school mate in the school yard
We'll play jacks and Uno cards
I'll be your best friend and you'll be mine
Valentine
Yes you can hold my hand if you want to
'cause I wanna hold yours too
We'll be playmates and lovers and share our secret
words
But it's time for me to go home
It's getting late, dark outside
I need to be with myself in center, clarity
Peace, Serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their
blanket
But I've gotta get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry,
Don't cry,
Don't cry

La Da Da Da Da Da ........

Ledsen IGEN!?!?!!

Vad är det med dig??? du börjar låta som en emo! ååh stackars dig!

Fan.. ryck upp dig... sluta gnäll... sure.. du har fått sparken.. och din nya "bästa"-vän vill inte umgås längre... du har en äcklig lägenhet som du förmodligen inte kommer att få behålla om du inte hittar något nytt jobb snart... och du har snart svikit alla dina resterande vänner. Du hade vita maskar i brödet när du tänkte ta dig en macka idag, och du har inte råd att köpa nytt. Du kommer in till jobbet efter lunchen.. öppnar dörren och möts av total tystnad. Kollegorna snackade skit om dig... du hörde att dom pratade innan du öppnade dörren. De avslutade mitt i meningen. De vill inte ha dig kvar på jobbet. De pratar nog om din ersättare eller om hur kass du är.

Du gör ditt bästa men blir stressad när de ska kontrollera dig hela tiden. Och när du sen tar intiativet och berättar själv vad du håller på med så får du en slapface ... "du ska ha koll på sånt själv..." får du höra då. Eftersom de tror att du inte vet vad du håller på med och som måste ställa frågor..... det är  inga frågor va? utan påståenden? eller kanske bara en dubbelkoll.

Och sen.. när du berättar om alla dina problem för någon.... så säger personen "ah men jag ska hjälpa dig.. oroa dig inte, du kan alltid prata med mig!".... det hade inte spelat någon roll om vem du pratat med. Alla hade sagt samma sak.. eller..

... kanske inte din cp-vän från Borås... han hade nog sagt "du är värdelös". Det blir som något slags grädde på moset. Fast.. alla vet nog att han inte menar det.. så ryck upp dig vännen! Han menart inte och det finns massor med folk där ute som inte tycker jätteilla om dig!!

Du ska till ungdomsmottagningen imorgon och testa dig för diverse skit... bara för att inte behöva vara 99,999999% säker... utan verkligen 100%. Bra initiativ kompis! Alla borde göra så!

Du vet att jag bryr mig.. så ryck upp dig. Du kommer se tillbaka på detta om några år och tänka "jag mår dåligt nu, men det är faaan inget emot va ja kände för några år sedan"... och då kommer du må lite bättre.

Så .. kör ditt race.. titta dig i spegeln och le lite.. säg till dig själv att du är en bra människa med hjärta av guld och som kommer att finna lyckan någongång i ditt liv. Jag lovar dig hörrö... du är värd mer än du har idag och du kommer alltid att tacka dig själv för att du stod ut med all jävulskap... för tiderna förändras... till de bättre.. någon gång......

Jag är ledsen för din skull.... vill du ha en kram?

Skoooooghis

En vän till mig som alltid kommenterar mina inlägg här på bloggen förtjänar en egen bloggpost! :)

Yeah baby yeah! :P en av SYSTERs mest trogna stammisar...
Let me introduce you to...... Danne aka Skooghis!

skoghis2

skoghis

skoghis3


Wei! :)

Prata på fyllan

Catta säger:
Vad hände me killen sen då? När ni åkte.


Catta säger:

Gick allt väl?


Anonymus säger:
Han blev fett jobbig på vägen hem..


Anonymus säger:
jag var fett förbannad..


Catta säger:

mmmm


Catta  säger:
Jag tänkte att ni kanske skulle prata ut på kvällen eller nåt och jag ville inte vara ivägen om ni skulle börja bråka osv


Anonymus säger:

Man ska aldrig prata ut på fyllan...



Man SKA aldrig snacka ut på fyllan....... !!! jag är inte den enda som tycker så.... :p 


Käääääär

Jaaa.. jag vet att det börjar bli tjatigt nu. Men det skiter jag fullständigt i! :)

Jag har kommit fram till nu att jag ska bege mig ut på marknaden igen. Jag är less på att inte ha någon att bry mig om och krama på 24/7.  Så... hmm.. vart fan börjar man?? :p Krogen? naeee... hmm..... hoppas att någon dyker upp snart för jag känner mig ensam ända in i benmärgen...

Jag vill dock inte ha vem som helst... :) ;) jag vill inte ha nån bara för att ha nån, dyker nån upp så dyker nån upp :) Men jag tänker inte vara helt låst vid tanken att jag måste vara singel längre.

Så .. kraven lyder:

- Egen inkomst
- Egen hjärna
- Helst inte nörd ;)

PM ;)

Tillbaka på jobbet

Jaaaaaaa.... vad roligt det är att komma tillbaka till jobbet!


Mange Schmidt

Den e giftig å den smittar ner dig... du har hört den förut så du visslar med mig bah!


Sjöslaget 14-16 okt

                          

Dags att putsa upp overallerna och medaljerna, sy på märkena och packa ner grejerna en riktigt partyprins(essa) behöver på böljan blå för nu är det snart dags för Sjöslaget igen! 14-16 oktober är det dags igen för ett ännu större, bättre och roligare Sjöslaget (Går det? Båtrackarn är ju full... Hmm.. får satsa på roligare då!)

Två nyheter för i år - en stor och en liten. Den stora är förstås det nya webbaserade bokningssystemet som gör livet så mycket enklare - allt om det hittar ni förstås under bokningssidan. Den lilla nyheten är att tiden har flyttats en timme så nu far vi iväg redan kl 19.00 från Stockholm (viktigt att komma ihåg för alla som kommer in utifrån förstås!).


Så nu är det bara boka på och höra av sig till mig förstås om ni har några frågor, önskemål eller andra spontaniteter som ni känner att ni måste dela med er av (ni brukar vara så finurliga på att komma på saker på alla områden så jag ser med tillförsikt fram emot årets mailskörd).


Väl mött på böljan den blå!

/Sjöslagsamiralen



Jaaaa...  jag ska dit iaf ;) Jag och mina vänner från e-swat...

GO TEAM ROCKET!

Det är en studentkryssning.... men vad äre som säger att man måste vara student för att åka? ;)

Haka på vettja!! :D




Sluta SMSa !

Snälla söta rara allmänhet.

Sluta smsa till mitt 08 nummer :) det är nån TTS röst som läser upp meddelandet och man hör aldrig vad dom säger. Så.. snälla.. har ni inte mitt mobilnummer.. så ring istället :) Skit i att skicka sms för jag hör ändå inte vad ni skrivit :)

Puss

FroDd!!!

Musiken som pumpar i mina högtalare just nu är FroDd's remix på Rihannas Umbrella!  Sjukt bra remix som jag tycker att alla borde lyssna på :)

Så sjukt dansvänlig och jag funderar på hur lång tid det kommer ta innan utekrogarna spelar denna :)


Click here to watch "Rihanna---Umbrella-FroDd-Remix"


 


Oh my god

Jajaja.. han ser ut som en tonårspojke.. men herrejesus!!!!111



   
Chad Michael Murray

Grrraaaaooowr ;)

Semester

Jaaa... varför ska man ha semester om man inte hittar på något?

Jag skulle egentligen åka utomlands men det blev det inget av med. Så jag sitter bara av semestern hemma i min lägenhet känns det som. Helgerna är fartfyllda som vanligt såklart, men vardagarna kunde ju vara lite mer spännande.

Jag va iallafall och såg Transformers i helgen med lite vänner... herregud vilken bra film!!!! Har du inte sett den ... GÖR DET! Den va grym som fan!! Funderar på om man ska gå å se den igen :)

Idag va det 28*C vid min franska balkong. Satt och solade lite men stog inte ut efter ett tag och gick in och sov istället. har haft en skittråkig dag verkligen... slappa är iofs skönt, men jag har slappat i en vecka redan. Jag har bara 2 veckor semester och sen ska jag tillbaka till jobbet och jobba 2 veckor till.. sen är jag arbetslös.

Kul...

Ni får ursäkta att jag tjatar om det..... men det har fastnat i huvet och gror hela tiden. Jag har 3 veckor på mig att skaffa nytt jobb.. sen är jag körd typ.... =/=/=/ ... och det går aldrig ur huvet. Tänker på det 24/7.... =/

bah =/

Men det är sommar, man ska  vara glad....... jag vil bada! Men har ingen att bada med... mitt enda alternativ är att åka ut till päronen och bada i deras pool. Men jag har inga vänner att bada med... =/ pff... förlåt.. jag känner mig ganska deprimerad. Hatar att vara det :P

Det är därför jag inte bloggat på ett tag så jag inte varit på så glatt humör. Jag tycker inte om att vara negativ, men just nu är det svårt att inte vara det. Så jag ska sluta skriva nu.

Puss på er

Da da da



Inga kommentarer ;) Detta är bra musik!!!

RSS 2.0