Kladdkaka vs Äppelpaj

Vad ska jag baka? Kladdkaka eller äppelpaj?
Kan vara bra att ha i frysen om man får besök nån dag....


Kommentera och hjälp mig ;)


Som vanligt

.. som vanligt så är jag dålig på att blogga på helger. Men det brukar vanligtvis bli desto mer efter helgen istället ;)

Helgen har varit otroligt slapp... var på fest på Lidingö i fredags. Sen så va jag otroligt bakis på lördagen så hela den dagen verkligen flöööööög iväg. Men det gjorde inget FÖR JAG HAR SEMESTER!! ;D

Jag sov säkert 23h .. dvs heeeela lördagen.. åt lite kl 20.00... men annars så sov jag massssor.. sååå skönt :D

Imorgon ska jag upp vid 12 och åka in till stan. Tänkte shoppa lite finkläder.... skjortor å sådär.. kanske en slips ;) Vill ju vara fin om jag nu kan få komma iväg på nån jobbintervju.

Jag ska slänga ner alla mina gamla kläder i källaren (om jag kan få upp dörren nån gång doh!)... och fylla på med nytt i garderoben. Ska köpa vuxenkläder... känns som att jag är både värd det och rätt i tiden med det. Känner mig inte som en kvinna.. haha... så kanske nya kläder kanske får mig att känna mig mer som en?

Tror ingen ser mig som vuxen än :) men det kommer.. med min nya image ;)Jag ska bara gå ner 10kg till ;) ... har gått ner 4kg nu.. och ska ner till min idealvikt :) Jag bantar inte.. jag ändrar min livsstil.. för jag tror inte på kurer. Med en kur så går man ner... blir glad... sen så blir man dumpad eller nåt.. å tröstäter... å sen så går man upp igen..

Nu när jag blev singel så va det första gången som jag inte tröståt. Under alla andra perioder då förhållanden tagit slut så har jag alltid käkat glass å grejer för att trösta mig själv. Nu senast var det tvärt om... jag drack smoothies av färska frukter till lunch... och jag äter fortfarande inte en enda måltid utan 80% grönt :D Ibland blir det bara en jävla massa morötter, ärtor och majs. Och det blir man supermätt av också ju ;)

Käkar inte godis längre och har vant mig att äta nyttigt.... kilona kommer rasa nu! I can feel it :D

Bills bills bills

Sitter här och ska betala mina räkningar som jag fått in den senaste tiden.

Jag vaknade faktist i panik (idag igen) och trodde att min TV inte skulle fungera eftersom jag inte betalat räkningarna. Jag kastade mig på telefonen och ringde hem till mamma. Upptaget... ringer hennes mobil... men efter en signal så inser jag.. att jag bara drömt som vanligt.

Jag hade dock inte betalat mina räkningar, men det hade jag bestämt med mig själv att jag skulle göra idag. Jag hatar att vakna upp med sån panik.. :p En liten skitgrej kan bli så stor för mig när jag sover och jag kastar saker omkring och skriker.. det är fan läskigt.

Min räddning är att jag inte är lika extrem när jag sover borta :) Då brukar jag bara gå lite i sömnen typ och säga nåt litet ord, men när jag sover ensam så leker jag hela havet stormar.

Remissen som läkaren i Södertälje skickade till neurologkliniken på Karolinska har kommit fram nu iaf. Fick en bekräftelse på det igår. Nu väntar jag bara på att få en tid, så dom kan bota mig. :p

Nae... räkningar är nog aldrig kul att betala. Men jag brukar trösta mig med att alla jag känner har mer att betala än mig. I fasta kostnader har jag.

Hyra (+Kabel TV): 3128:-
Bredband: 299:-
SL-kort: 370:-
Sthlm Bostadsförmedling: 275:-
= 4072:-

(sen så tillkommer ju el och försäkringar osv som jag betalar en gång om året typ. Men jag sparar undan 1000:- i månaden och tar dem räkningarna när de kommer. På så sätt så kan jag glömma bort att jag måste betala dem tills att jag får fakturan... men då har  jag pengar undansparat, så det blir aldrig extra saftigt någon månad).

Har varit med i Stockholms bostadsförmedling i en månad :P Känner lite att det är onödigt.. men om jag inte betalar detta så kommer jag ångra mig om 10 år när jag har en chans att kunna få en lägenhet i stan utan att köpa en.

Jag har sammanlagt 14000 på sparkontot och 5000 på lönekontot nu. Och dessa pengar ska räcka tills jag får ett nytt jobb. Och sist jag va arbetslös så tog det mig 4 månader innan jag fick nåt............. så... låt säga på en höft att jag har 6000:- i fasta avgifter varje månad (+mat osv). Då kan jag bo här i 3 månader utan att behöva jobba. 

Jajuste,  jag får ju en till lön i september på 16500 (innan skatt). Så där har jag 2 månader till. Sen om det skulle krisa sig rejält och alla hatar mig.. även Willys i Boden...... så har jag 10900:- i fonder. 

Jag älskar mina föräldrar, men jag vägrar flytta hem :D 

Höhö :)

Nu ska jag städa... får besök idag. Vi hörs :) Puss på er!!
 

Friends bloopers

Lisa kudrow bloopers ;)
... and the other freaks ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5b-abyuJ_kQ
http://www.youtube.com/watch?v=dISYV9-lSj4Graoooowr :D

Lista över dåliga sätt att vakna på.

Jag har nu sammanställt en lista över de tre värsta sätten man kan vakna på. Listan baseras på egna erfarenheter.

3. Jehovas ringer på dörren kl 09.00 på en söndag när man är som mest bakis. Om de vill att man ska vara trevlig... kom någon annan tid. Vem som helst som kommer oväntat och ringer på min dörr just då får ett "Jag vill inte höööra!" i ansiktet.

2. Renovering. Alla lägenheter i mitt hus håller på att renoveras. Det är ett gammalt hus så det är betongväggar i hela byggnaden. Man vaknar av att hela sängen skakar och det låter som att någon står med en maskin i lägenheten. Jag skojar inte när jag säger att sängen skakar... den GÖR verkligen det!! Och de börjar alltid fixa kl 07.00 på vardagar... så på tisdagar när jag har sovmorgon till 10.30 så kan man ändå inte sova pga oväsendet. Skulle jag ha öronproppar OCH hörselkåpor så skulle jag fortfarande vakna av jordbävningen.

1. Kramp i vaden!!! Behöver jag säga något mer?? ... jag vaknade med detta imorse 2 min innan min alarmklocka gick igång. Den låg på bordet längre bort från sängen och jag kunde inte gå bort till den och stänga av eftersom jag höll på att dö av krampen i benet. Jag har en riktigt HYSTERISK ringsignal... som stegrar sig uppåt och i slutet så kan nog fan hela staden höra signalen... eller... skriken, tuten, kossorna som muar, ambulanserna, babygråten osv osv som min såkallade "signal" består av.  Nae... kramp är nog bland de värsta man kan vakna med!!!

(Listan kunde ha innehållit andra världsliga alternativ, men jag valde att ta med sådana som jag blivit utsatt för den senaste tiden).

Peace

Och du Lasse, eller vad du heter... Jehovas snubben.. jag menar egentligen inget illa...... :p eller? :D Kom en annan tid på dygnet så kanske jag istället säger snällt "Nej tack jag vill ha sex i mitt liv och jag skulle aldrig klara av att leva celibat innan giftemål som ni gör, plus... att det är för sent nu va? blev av med oskulden när jag va 15 och har haft sex mer eller mindre dagligen sedan dess... eller kan ni liksom stryka sånt?".

Säger jag något liknande så kommer han nog inte tillbaka. Han kanske sätter ett rött kryss på dörren så att de andra inte kommer dit heller... man kan ju iaf hoppas ;)

Själv är jag agnostiker ;) www.google.se

Pfff.... "även kallad mumsmums!"

Sommarmust?!

O herrrrre.. vilken tabbe!!

Jag har för det första inte ens hört talas om detta påhitt förns nu. Denna produkt lancerades tydligen "lägligt" till midsommar. Sommarmust. Jag råkade av en slump se dessa flaskor i affären idag när jag handlade vatten.

Snacka om att skjuta sig själv i foten. Om folk nu skulle tycka om detta påhitt... så skulle det innebära en mindre konsumtion kring påsk och jul. Men... troligen så kommer denna nya dryck att försvinna lika snabbt som den dök upp i affärerna.. herregud. När man känner lukten av must så tänker man på jul, varför förstöra denna tradition?

Jag vet inte när påskmusten kom, men musten till påsk är ju lite mer läglig kanske eftersom det är låångt kvar till jul då och must kan man dricka 2 gånger om året enligt mig.. inte mer.

Undra om det var någon som köpte denna läsk till midsommar...

Jag jobbade som vikarie på Coca Colas innesälj i höstast, och då kämpade vi säljare med att försöka få affärerna att satsa på deras nya dryck..... julmusten. Eftersom de i såå många år har kämpat med att få folket att byta ut musten mot cola på julen så har nu Coca Cola gett upp och satsade år 2006 på sin egna must.

Men den floppade också vad jag minns. Så... om denna sommarmust ska lyckas.. så måste de kämpa något otroligt mycket och länge om det ska fungera.. jag tror folk skiter i att köpa sommarmusten i protest just för att det ska behållas som en tradition.

Om jätteföretaget Coca Cola inte lyckades med att sälja Cola under julen, så kommer inte sommarmusten att slå ut Coca Cola på sommaren, thats it.

Jag tänker iallafall bojkotta sommarmusten! Gör det du också! ;)


sommarmust1    sommarmust3

Kondomexperten osvSåååå bra ! :)


Tears

Today my tears ran down my face again. But why? You should never let yourself into tears.. unless they are of the happy kind ofc. I don't know wich type these were, but I'm pretty sure they weren't the good ones.

Someone once told me "No man is worth your tears, and the one who might be, will never make you cry" and that's just soooo true. But.. this night I didn't cried about a man or a person. I just felt so fuckin' alone I couldn't hold it back.

I stood by my balcony wraped in a big blanket just stearing at everything and nothin'. Thinking about my favourite songs and hummed them for a halv an hour. I didn't care about the cold or the neightboors staring at me when they walked down the stairs a few meters away.. I cried... and only a big hug could stop it.


A hug can do sooo much more then you think. A hug.. a real one.. is a confirmation that someone really cares. I know that many people out there care about me. And they don't have to hug me all the time to confirm it, but if you are unsure about someone, and that certain person gives you this big hug, you know, that this probably is a friend you can count on.

Some hugs are fake though. They feel real, but they aren't. And as long as I know, I don't think I ever got one of those. And for that I'm happy.

Why am I writing this in english then? Well.. maybe because I feel pathetic crying sometimes by myself... and in english, In my opinion, everything sort of gets a bit less personal.

And... believe it or not.. I got many readers at this blog who doesn't even know swedish. They are a bit crazy. But hey.. who aren't? :(

Im going to bed now... hoping for someone out there to send me a textmessage saying "good night friend!".

I don't think I'll get one tonight... but... as I allways say.. life goes on! And perhaps you just need to cry some to appreciate the good times, I dont know.....  I wish I had someone to share my tears with though..


I wanna rock!!

Han som kör bussen är sååå...hmm...  ggrrraaaooowr :D
Breckin Meyer

Skriv meeer!!

Folk tjatar på mig varje dag att jag ska blogga mer! Men... bah :D tanken är ju att jag ska skriva när något ploppar upp i huvudet :)

Man kan inte tvinga fram en blogg.. puckon! :)

Jag har beslutsångest....

Nu på fredag så ska mina nya vänner ha en fest som jag sagt att jag ska komma på. Pool har jag för mig att det skulle finnas å grejer. Jag badar oavsett väder :D

Men... idag så ringde Johanna och sa att hon och massa andra gamla vänner har hyrt en stuga i örebro (hmmmm varför just där?!?!?!) och så ska dom åka dit och festa hela helgen.

Sen.. så pratade jag med Linda igår och hon sa att det va MEDIC-träff i Hallsberg i helgen och hon undrade om jag ville följa.

Så.. jag kan inte bestämma mig =/=/=/...  ekonomin sviker mig känner jag.. så det lutar åt festen här i stan.... men... kommer ha beslutsångest hela helgen känns det som..

Bah :)

Johanna och gänget som ska till Örebro... ska till Åland dock om några helger kanske. Så då ska jag iaf följa med :) Så det är ju inte heeeela världen om jag inte följer med nu.. men ändå :D baaaah :D Kan inte nån bara bestämma ÅT mig? :)

Ensam på jobbet

Jahapp.... då har man en hel vecka framför sig på jobbet ensam. Alla är på semester och jag ska nu göra ALLT själv för hela företaget. Höhöhöhö... undrar hur det går!

Kom in en timme senare idag eftersom det är extra lugnt på sommaren. Köpte en sallad på vägen hit och tar en mycket tidig lunch. Lyssnar på Slagsmålsklubben! Hur bra som helst ;)

Högsta chefen ringde mig nu när jag va på väg hit. Han som är överst av alla. Han sitter i Norge och är norsk..... jag förstår fan inte norska alltså. Han måste tycka att jag är blåst eller nåt som inte förstår.. eller så tror han att ág har världens sämsta hörsel som inte hör någonting :)

Aye.. jag bad honom ringa upp lite senare. Så får samla mig lite innan och verkligen koncentrera mig på att fatta :D

Jag har nu också gått ner till .. hmm.. vill inte säga min vikt.. men jag har gått ner 4kg på en månad. Dvs ett kilo i veckan. Låter kanske inte så mycket, men jag kör den hälsosamma vägen till mitt mål. Man ska inte svälta sig själv.. då går man upp sen igen när man börjar äta normalt igen. Nä.. man ska inte gå ner mer än 1-2kg i veckan..

Jag ska ut och springa idag tänkte jag.. och kanske försöka på mig lite yoga. Imorgon så ska jag gå och få helkroppsmassage......!!!!

!!!!

Ska bli hur skööönt som helst!!! Det bästa är vad-massage och hand-massage. Två ställen man aldrig annars blir masserad på typ... bah.. längtar :D

Ska försöka våga ta mig till ett solarium i veckan också. Mest för att prova om det är värt... för jag har aldrig gjort det innan. Ska sola 10min eller nåt :) Men feg som man är så vet jag inte om jag vågar gå dit själv.... fast iofs.. dom lär ju inte bitas :D

Fick lite solbränna i helgen faktist. När jag satt och väntade på min vän när vi skulle till IKEA så satt jag i direkt solljus i 2h. Så jag har lite bränna på armarna :D

Ne ... nu ska jag jobba lite..... funderar på att lägga huvudet på bordet och sova lite... ingen som kommer hit ändå :)

Ska skicka iväg mina CVs idag till företag så jag kan få nåt jobb nån gång :S Tar verkligen vad som helst (för en rimlig summa pengar ofc).

Skriver mer sen :) Over'n out!

Ni!

... ni är fan bra duktiga läsare alltså. Trotts att jag inte skrev något igår så va det 22 pers inne och kikade på bloggen. Jättekul verkligen ;D

Lämnade precis av en vän vid tåget som har lidig igenom en helg tillsammans med mig. Vi har gått på ikea, ätit gott och pratat massor. Har haft det jättetrevligt. Älskar verkligen att träffa nya människor och lära känna nya vänner. I veckan om det blir fint väder så ska vi dra till Vitabergsparken som ligger jättenära mitt jobb, och sola lite och luncha. Men det beror helt på vädret.

Nu ska jag diska. Och sen sova.. Vi hörs :D


Hemma från Johanna

.. såååå va man hemma igen i sin lägenhet efter en relativt lugn kväll hemma hos Hannapanna. Spelade lite kort, drack lite xider och hade det trevligt.. tills Andreas kom. Ne skoja bara :) Vi åkte till statoil för att handla chips och en kortlek. Sen så satt vi på Johannas golv i hennes nya lägenhet och spelade kort tills nyss. Hon har beställt en soffa som kommer på tisdag.. så vi fick pina oss på golvet :)

(Johanna är stördot i mitten på bilden här till vänster).

Känns som att alla helger de senaste 2 månaderna bara blivit huuur lyckade som helst. Är hur glad som helst över friheten man har som singel. Förr satt man bara hemma och degade och kollade film med pojkvännen. Nu blir man nästan tvingad att hitta på något eftersom det är jättetråkigt att sitta hemma helt ensam. Och om man går utanför lägenheten så blir ju oddsen genast mycke bättre om att träffa nya människor.

Menar dock inte att det inte är mysigt att sitta hemma och dega med en pojkvän. Absolut inte. :) Det är hur mysigt som helst. Men jag känner att jag behöver ha den här friheten nu ett tag framöver och bara rå om mig själv och ingen annan.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt och städa klart.. sen ska jag och en vän till IKEA och kolla på en soffa. Jag ska lämna tillbaka mina gardiner jag köpt också... hittar nog kvittot imorgon när jag städar ;)

Sen så ska vi laga lite god mat och titta lite film. Kommer nog bli mycket trevligt. Nya vänner får man inte för många av. 

Nu ska jag sova och drömma om något kul... :)

Natt på er! 

.. be happy!

Gamla jag veeet men kan liva upp vilken tråkig vardag som helst!


DONT WORRY BE HAPPY!!!
Chromasia <3

Jag har följt en fotograf och hans blogg i några år nu. Sen i slutet av 2005 har jag beskådat hans verk och jag tittar in där lite då och då när jag känner mig lite nere. Varför? För att hans bilder är helt sjukt underbara! Han har dock tagit ner många äldre bilder, vilket är lite tråkigt. Antagligen för att sidan blev för tung.. men de nya uppladdade filerna är minst lika fina som de tidigare... man kan inte sluta titta på dessa foton, eller som jag vill kalla dem, verk.

Jag är lite knasig av mig, så jag skickade ett meddelande till honom 2006.08.16.

Hi!
I just love your photos!!! I just wanted to say that! They are.... well..
I cant find any words!! Never seen pictures like those before! I'ts like you can se
the soul of every objekt shinging out of the pictures. Im amaced!! Keep it up!

/ Catarina Sweden)
Och roligt nog så fick jag ett litet svar:Hi Catarina,

Thanks - it's always good to hear from people who like my work :-)
All the best!

Dave
Det var inte mycket till svar. Men jag skulle våga påstå att han är en av de få jag verkligen ser upp till. Har inte träffat honom och jag vet inte ens hur han ser ut. Vet ingenting om snubben, men han är otroooooooligt bra på att göra det han gör.

Det senaste han laddat upp på hemsidan är bilder på (sina?!) barn. Ah.. jag finner inga ord :) Sååå underbara!

chromasia 1chromasia 2
Två av alla hans hundratals bilder han tagit.
Följande är taget från hans hemsida:

"Though I?ve been interested in photography for over twenty years it was only when I started posting images on the internet that I really began to take it seriously. It all started in July 2003 when I began to use some of my photographs to accompany the entries in a static weblog; a little later I set up a separate photoblog using Movable Type, which, on February 5th 2004, became chromasia. "
- David J. Nightingale
Chromasia <3

Ni bara måste kolla in sidan! Bilderna är mååånga och man kan njuta såååå länge utan att tröttna!


Enjoy :D

www.chromasia.com
www.chromasia.com
www.chromasia.com

:D

Helgplaner

Mjaaaa... efter att ha råkat fixa en dubbelbokning eller tillomed trippelbokning idag fredag.. så vet jag inte ens nu om det blir något speciellt alls. Kanske bara rent av blir en degkväll framför TVn ensam.  Det är iofs inge fel med det men hade hellre hittat på nåt. 

Skulle ha haft besök kanske, men det blev avbokat igår. Så jag sket i att städa... så nu KAN jag inte ha besök alls... för man kan inte ens komma in i lägenheten. Så stökigt är det :)

Jag ska söka jobb nu här... hmm... sitter och pular med mitt CV. Det måste vara perfekt! Jag måste få jobb.. annars dör jag!!!

Aya.. ska skicka iväg skiten nu till företagen och så får vi hoppas på det bästa!

Play it safe and wish me luck! 

Forbidden

... some things are just forbidden. And you should not get too exited about anythin'. Cuz it'll only hurt you in the end.. and sometimes even before it begun. But you should stay happy anyway... cuz life goes on :)

The Amateurs

Min brorsas vänner höll på ett tag att göra fula filmer :) Här är två av dom som finns uppe på youtube :D

Inspelade i Mölnbo.. den heta tågstationen är med också..... :P


Cobojsers..The runner..

True love?

"Everybody's been in love but how come we don't know that
it's true love 'till it's over?

Maybe theres no one or two or three or four or even five.
Maybe there is no such thing as true love.

And we just keep on dressing up, we keep pretending to be
something that we're not. We lose ourselves in something that
we hope is better than what we think we are.

What if the something that we're looking for just doesn't exist?"


- Citat ur filmen Boys & Girls (2000)


boysngirls
Claire Forlani & Freddie Prinze Jr.

Come what maaay!

Älskar verkligen texten i den här låten! :)" The greatest thing you'll ever learn, is just to love, and be loved in return."

Alkoholist ?!

Hehe.. nää riktigt så illa är det inte. Men förra veckan så blev det ju lite alkohol på onsdagen, och samma blev det igår också.

Jag, Christoffer, Jocke och Magnus skulle fika.....

Det blev... TAPAS :S och vin vin vin vin och öl öl och sen så hamnade vi till slut på nån Irish pub :) Satt där till cirkus 22.00 och pratade på ful irländska till varandra. Urkul.. ! :D

Fick dock åka hem ensam, vilket jag aldrig tycker om att göra på natten. Kom hem vid 00.15 ungefär och somnade som en stock. Vaknade kl 6 och skulle upp.. men somnade om efter att ha snoosat 8 gånger (9min mellan varje). Och inte nog med att jag försov mig.. jag missade bussen också. Så jag fick gå i spöregn till tåget (15min). Bah :)

Sitter och tokgäspar och känner faktist av en liten släng bakfylla av någon anledning. Dagen kommer bli sjukt lång.. eftersom man längtar till helgen också... men ... det gårdagen var värt det!

Tack för en trevlig "fika" :) Det gör jag gärna om igen höhö.. nästa onsdag? ;;) <3

Här är lite mörka bilder från puben vi satt på. Det va livejazz som alla satt och fuldiggade. Hur kul som helst! <3

07-07-19
Jocke

07-07-19-1
Magnus

07-07-19-2
Christoffer


Christoffer här va inne på sin 3e dag som rökfri.. så han blev jätteputt i slutet av kvällen... stackarn :D

Slagsmålsklubben

Jag verkligen haaaaaaatar videon! :) men jag kan inte låta bli att alltid bli suuperglad när jag hör refrängen!! :)


... och så har vi den live också...

<3


Nasty girl!... put some clothes on ........ you nasty girl! :p
...... say my name :)

Mammaaaa?!

Mamma och jag har en konversation... mitt i så skickar hon denna bild....

Mammatatuering?!


CatCat säger:
Vems?

MrsT säger:
Skulle passa på mig?

CatCat säger:
Va?

CatCat säger:
Passa?

MrsT säger:
Som tatuering...

MrsT säger:
.. på mig

CatCat säger:
Haha whaaat!

CatCat säger:

skiitsöt ju!!


Vet inte hur serriös hon va men ganska sjuk kommentar... :D trodde aldrig hon ens skulle komma på tanken :D


Bakom mina solglasögon!

I lördags så gick pappa på mina solglasögon.... så de gick sönder... =/

Gladögon

Dock köpte mamma ett par nya likadana åt mig idag! :D De är de enda solglasögonen som någonsin passat min ansiktsform. Finns på JC för 99,50:- billigt som fan och skitsnygga :D Sitter otrolgit bra på också! :)
 
Tips tips!

Hallmert

Vissa lyckas.. andra inte. Min gamla vän från Gymnasiet Patrik Hallmert är bara 20år och har i mina egna ögon redan lyckats :)

Han satsade helhjärtat på att bli radiomupp och idag så snackar han mellan kl 10.00 och 14.00 vardagar på studio 107,5. Han sa nåt förut om att han skulle jobba extra på The voice of Hip hop & RnB över sommaren nu också.

Hallmert
Klicka!

Jag va inne på On Off i vid sveavägen härom dagen och hörde honom babbla i högtalarna. Tyckte det var urkul! :) Är verkligen glad för hans skull... Keep up the good work vännen! :D Han kommer gå långt :) I know it!

http://patrik.hallmert.se/

Amore!

Jag tänkte bara posta ett inlägg innan jag skulle sova.. vet dock inte vad jag ska skriva. Har ju iaf börjat nu. Oftast när man ska skriva nåt och man inte vet vad, så brukar man alltid komma på nåt kul när man väl gett sig in i matchen.

Det är fan fortfarande tomt på idéer.. trotts att jag redan börjat skriva.. hmm.. ska man skriva om det mest uttjatade ämnet på jorden? Kärlek?

Love, amore.. oh my shit va det är sjukt skönt när det pirrar. Dock så försvinner ju det när personen man är intresserad av inte har detsamma tillbaka. Jag vill inte ha någon pojkvän, men jag vill ändå ha lite spänning och pirr.

Vad gör man då för att hålla det på en bra nivå? Om ni vet så säg till för jag är fan inte bra på sånt här asså. Jag har tänkt på en människa i några dagar nu, men tror inte att det är ömsesidigt, vilket är lite tråkigt. Det är väl bra och andra sidan, eftersom jag inte vill inleda något nytt förhållande nu. Men tänka kan man ju göra ändå. Och prata.. och pirra :)

Pirr pirr... jag har kommit fram till att jag har en ganska udda smak på killar.. haha.. och inga av mina vänner tycker att jag har bra taste. Höhö.. men desto fler snygga (?!) killar åt mig right? ;) Jag har också kommit fram till att de jag verkligen vill ha... får jag. Av nån sjuk anledning. Jag och en vän diskuterade detta tidigare idag. Jag har nog fan alltid genom åren lyckats få den person jag verkligen siktat helhjärtat på. Förhållande eller annat. Höhö.. och det är stört... för jag har sjukt dåligt självförtroende (jobbar dock på't). Så egentligen så borde jag inte lyckas.. men det är väl ödet som gör allt jobb åt mig. 

Drömmer något otroligt mycket om mina ex numera också. Härom dagen va det Johan, och inatt va det Robin. För någon vecka sen så va det Daniel och en annan dag förra veckan så va det om Robban. Hade dock inga snuskiga drömmar... som jag antar att folk tänkte när jag skrev det där... :p nä jag drömde bara att vi umgicks som vänner. Kanske önsketänkande? hmm :( aye...

Nä.. nu ska jag nog sova..  ska försöka drömma om det uteblivna utlandsresan som vi skulle ha bokat idag, men som blev inställd =/ Ska nog köra en spaweekend ensam istället :) Och rå om mig själv... något måste jag iaf göra på semestern för att rensa hjärnan från allt skit :)

Nighty!

pffffff :)

David L säger:

du börjar bli gammal


Mobil vs kamera

Jag måste köpa en ny mobil. Och så måste jag köpa en kamera. Men ... då har jag 3 alternativ.

1. Köpa mobil man bara ringer o smsar ifrån o köper en bra digitalkamera.
2. Köpa en bra mobil med kamera i sig.
3. Köpa en bra mobil och en bra kamera och leva riktigt fattigt i 1 månad.

Hjälp mig! Kommentera! :D


Dreamgirls

Igår kunde jag inte sova... jag började kolla på Dreamgirls och kunde inte riktigt slita mig. Den var inte bra direkt men jag väntade på slutlåten som jag hört så mycket om....  Här nere är den... 

Jag kom i säng vid 3 och skulle upp vid 7.. bah :)Den är lite skrikig men har en ganska bra spirit i sig.

Kramas!

Nääääe nu får det vara nog!!!! Kom hit å kramas med mig nu!!1 :p ;)

Katter!!!

Ras: Norsk & birma
Status: Sålda...... inte till mig =/ :)
Sötskala: 10/10

<3<3<3<3<33<3<3


En vän till mig har dessa 4 helt tokigt underbara katter hemma..... som snart ska iväg till sina köpare.


Katter1

Katt2

<3<3<3<33<3 


Måndag och helgbilder!

Jaaaa... snart så måste ni nog nästan gå ihop och köpa en kamera till mig. Bilderna jag tar till bloggen är inte bra kvalitet :) Men sålänge de fyller syftet (?!) så är det nog lugnt iofs.

Vart jag än är numera så hoppar mobilen fram och tar några bilder. Här är lite bilder från i helgen!

Lördagens förmiddag var något otroligt slapp....... Jag låg på en filt heela dagen brevid poolen i bikini och solade. Doppade fötterna lite då och då... men herre vad skönt det var att inte göra något alls. Pappa byggde pool-altan.

.. och som vanligt: Klicka på de små bilderna för att se dem i större format.

07.07.14-1 07.07.14-2 07.07.14-3
07.07.14-5 07.07.14-6 07.07.14-7 07.07.14-8
07.07.14-9 07.07.14-10 07.07.14-11 07.07.14-12


07.07.14-13
Mamma bjöd på uuutsökt mat!

07.07.14-14

Ååhh! :D Grillad lax, färskpotatis, rosévin, vitlökssås & vitlöksbröd!
07.07.14-15
Min bordskavaljer var hungrig!
Det är grannen som matat honom... så han är tam som fan.... pappa gav honom en liten laxbit :p

07.07.14-16 07.07.14-17 07.07.14-18
07.07.14-19


Mina föräldrar har verkligen gjort sin villa till en lyxkåk! Jag är helt 100 på att min kommer se ungefär likadan ut om jag får bestämma. Älskar deras val av möbler och färger. Det senaste arrangemanget för dem är altanen. Det blev ursnyggt!

Det finns sittplatser för 11 pers...

07.07.14-20 07.07.14-21

07.07.14-22
Mamma och hennes små arrangemang som gör hela huset sjukt unikt.

07.07.14-23
Förlåt... 12 sittplatser.. glömde denna :)
Och dessa sittplatser är bara utomhus.. sen har vi ju köket med 7 platser, allrummet med 4 och vardagsrummet med minst 5. Känns som att mamma å pappa laddar inför 50årsfesten ;)

07.07.14-24 07.07.14-26 07.07.14-27 07.07.14-28
Pool-altanen är inte färdig, men sen när den är det så ska man kunna gå direkt från gräset ut på den. Kommer bli sååå snyggt!

07.07.14-29 07.07.14-30
Såååååå vackert!!!!

07.07.14-31


Efter softandet så åkte jag med Andre, Adela och Johanna hem till Johannas nya lya och hjälpte till att flytta samt bygga ihop lite bokhyllor, stolar och bord. Vi hann inte klart ;)

07.07.14-32 07.07.14-33 07.07.14-34
Johanna försöker bygga (?!) :D ... Adela ertappas med att diska!
07.07.14-35
Adela byter radiokanal i mörkret.07.07.14-36
I hissen på väg ut !! Så jävla snygga vi är! haha :D

07.07.14-37


07.07.14-38
Johanna

07.07.14-39
Adela

07.07.14-40
Adela & jag

07.07.14-41
Jag prova keps yep yep!Det va nog allt! haha..... hoppas ni inte blev uttråkade av alla bilder.. det blev en del. Men jag kan inte låta bli :)

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så blev det ingen utgång i lördags. Tröttheten slog till så vi åkte hem med sista tåget då vi inte fått tag i de vi skulle gå ut med.

Over'n out!!Helg

Mjaaa :) helgen börjar rinna mot sitt slut och ännu en arbetsvecka börjar närma sig. Vilket jag för första gången på länge faktist längtat efter. För imorgon hoppas jag på en trevlig lunch med mina vänner. Ekonomin stödjer inte riktigt uteluncher men vad gör man inte för trevligt sällskap ;)

I helgen så har jag inte gjort speciellt mycket. I fredags så.. hmm... va jag hemma tror jag.. och i lördags så kom min kära far och hämtade mig på fyrhjulingen och körde mig ut till deras hus i Mölnbo. Där spenderade jag hela förmiddagen liggandes vid poolen och lyssnade på radion. Pappa höll på att bygga färdigt poolaltanen så jag gjorde honom sällskap.

Huuuur skönt som helst att ligga där. Bilder kommer komma upp på måndag, jag har ingen bluetooth hemma. Sen så åkte jag med André och Adela till Södertälje. Vi skulle hjälpa Johanna att flytta. Vi monterade skåp, bord och stolar. Och det gick väl bra :) hann inte klart allt dock. Bilder på detta kommer också på måndag! :D

Sen så beslutade vi oss för att gå ut. Vi åkte in till sthlm för att träffa några vänner. Men de hörde inte av sig först och sen när vi väl fick tag i dem så va de för fulla för att ens prata med. Så Adela och Johanna ville åka hem.. så det gjorde vi.

Sov något otroligt skönt inatt :) ville inte gå upp ur sängen när jag vaknade, men när jag såg min stökiga lägenhet så bestämde jag mig för att gå upp :p Har dock varit uppe i 4h nu och har inte ens rört röran :) Ska nog käka lite först.

Ajuste.. jag håller ju på att söka jobb nu. Eftersom jag i slutet på aug inte kommer ha något att göra. Men det slog mig nu att jag måste köpa en ny mobil eftersom jag använt jobbtelefonen under hela perioden och innan jag jobbade på adservice så hade jag en annan jobbtelefon. Så jag har inte betalt några telefonräkningar på.. hmm... 1½ år snart. Då kommer mina sms att minska nåt enormt. Skickar säkert 30 om dagen nu. Det kommer väl kanske bli 1 om dagen sen eller något. Vi får se.

Det är mycket som kommer ändras iom allt med jobbet. Om jag inte får ett nytt jobb inom 4 veckor så måste jag säga upp min lägenhet och flytta hem. Men jag är inte med i någon a-kassa eller i något fack. Så jag kommer inte ha några pengar alls. 

Anledningen till att jag inte gått med i något sådant är för att jag inte tänker tillåta mig själv att leva på bidrag. Är jag fattig så ska jag kämpa mig därifrån så det heter duga. Jag vägrar leva på någon annan. Bor jag hemma så lever jag iofs på mor å far, men dom kommer jag betala tillbaka pengar till sen isf.

Jag funderar på om jag inte får något jobb. Så ska jag antingen läsa vidare på den grafiska stigen. Men om jag inte känner för att göra det sen om ett tag när allt lugnat sig lite så funderar jag på att skola om mig. Jag har alltid velat jobba som kallskänka och allt vad det innebär. Jag har sett massa kvällskurser man kan ta. 

Vi får se vart vinden för mig. Jag är redo att flytta vart som helst för ett jobb. Det enda som höll mig kvar i sthlm va mitt arbete och nu när det är väck så kan inget stoppa mig från att ta ett i Kiruna eller whatever ;)

Jag ska hålla er uppdaterade.. I promise ;) 


Peace!

Little miss sunshine

Jag såg nyss en jäääättedålig film. Men som hade ett ganska sjuukt slut.... hahaha.. det handlar om en tjej som älskar skönhetstävlingar och hon ska vara med i en kallad "Little miss sunshine". Hon tränar som fan på sitt tallanguppträdande och här är det..... bah :D

Man tror typ genom hela filmen att hon ska vinna.... men jaaaaaaaa........ finner inga ord.
Det är luunch!

Idag va jag och lunchade med Magnus och Dennis. Ringde och fågade om de ville göra mig sällskap och de ville dom! Dennis jobbar typ 1km ifrån mig och Magnus har kanske 15min till mig från sitt jobb. Så vi sammanstrålade och gick till min favoritkebaberia.

Hoppas på fler luncher nästa vecka. Det är alltid lika trevligt med dem som sällskap!

<3  Team rocket!


P-stav väck

Ujjabujja  vad nervös jag var inför dagens besök på sjukan. Jag skulle ta ut min P-stav. Jag har hört såå många historier om stavar som fastnat i kroppsvävnaden och min vän fredrika har sjuka märken på hela armen efter sina (hon hade typ 6 stavar eller nåt, det var innan man kom på att 1 räckte höhö).

Det var ett helvete att sätta in staven... jag sprattlade som ett as med benen och min dåvarande pojkvän fick sitta och hålla i mig.
 
Hittade ingen bättre bild än denna.... men saken man sätter in staven med ser ut som den värsta sprutan man har i sina mardrömmar. Man är ju dock bedövad, men det seeeer ju så fruktansvärt ut.Anyway... det gick ganska smärtfritt till att ta ut den och jag hade Isabel med mig som moraliskt stöd. Det var också min systers faster som är barnmorska som utförde allt med p-staven.

Är glad att den är ute nu faktist. Jag hade den bara sen november.. dom håller i 3 år egentligen. Men jag ska köra med piller istället nu om jag känner att det behövs... :p


Nu får det räcka med överpersonlig fakta... ;)

Rekordmånga läsare!!58 läsare hade jag idag!!!!!!!
Tidigare rekordet låg på 38 och det hade jag den 19maj. Jag har kämpat sen dess med att få upp siffrorna och det är verkligen hur kul som helst med så många läsare.

Vad beror detta på??? Har folk inget bättre för sig??? Eller tycker alla bara att jag är helt underbar? hahhahaa

<3

Svårfångad = bra/dåligt?

Jag har funderat lite. Är det verkligen så bra att spela svårfångad? Jag har en tendens att vara lite för "på" och ringa lite fööör mycket när jag är intresserad av någon. Men när jag väl försökt att inte göra det så ringer jag inte alls istället.

Båda taktikerna har samma utgång... diss. :p Har jag lärt mig nu faktist på senare tid :) Är man för aktiv så skrämmer man iväg honom och är man för inaktiv så tror killen förmodligen att man inte är intresserad och ger upp.

Finns det något mellanting? :p

Är singel nu och är skitnöjd 70% av dagen med det.. och 30% så hatar jag det. Igår vetefan hur statistiken på det såg ut  :)

Vet inte rîiktigt vad det berodde på men den lilla stunden jag sov igår var helt underbar. höhö.. sova bör man annars dör man. right?

Jag har funderat och jag vetefan om jag vill vara singel. Jag vill nog hellre vara sådär kittligt nykär så jag har någon att pyssla om. Antingen en kille eller en katt får det bli :)

Vad tycker ni bloggläsare? Kille vs Katt! Kommentera gärna!

Sparken

........ ja du läste rätt. Pga att min största kund nu har skaffat sig en egen grafiker och därmed inte kommer att behöva mina tjänster så måste jag gå. Detta fick jag veta igår utan någon som helst förvarning. Fredrika och några av mina nya vänner kom efter sina jobb och tog hand om mig. Dom är så sjukt underbara!

Vi gick till en park på södermalm. Satt där och drack lite öl/cider. Sen så gick vi till Nivå 22. Två av killarna i mitt sällskap kände ägaren så vi fick öl för 10-15:- inte helt fel.

Jag är så sjukt jävla otroligt tacksam över att dom offrde sig för att ta hand om mig så att jag inte skulle sitta hemma ensam och ledsen. Jag finner knappt några ord för gårdagen. Tack mina älsklingar!!!

Här är bilder från gårdagen. Tagna med mobilen. Vissa blev faktist rätt bra :)

Som vanligt... klicka på bilderna för att se dem i större format.
De är större än de förra festbilderna!

11 juli 2007-1 11 juli 2007-2
Myspys i parken i väntan på Dennis.


11 juli 2007-3 11 juli 2007-4 11 juli 2007-5
Markus, Magnus, Dennis,

11 juli 2007-6 11 juli 2007-11 11 juli 2007-12
Fredrika, Christoffer, Jim11 juli 2007-7 11 juli 2007-8 11 juli 2007-9 11 juli 2007-10
11 juli 2007-13 11 juli 2007-14 11 juli 2007-15 11 juli 2007-16


<3<3<33<3<3<3<3<33<<33<33<<33<311 juli 2007-17
Jag och Fredrika!

Liveframträdande

Trodde inte man kunde göra den här låten akustisk och bra på samma gång :)


tiindras tatuering

tiindras tatuering

Fredrikas tatuering som jag skrev om tidigare :D
Klicka på bilden för att se den i större format.

Läs inlägget om tatueringarna här:
http://catcat.blogg.se/2007/july/tatueringar.html

Webhallen

Jag har alltid bemötts något otroligt bra på Webhallen. Butiken jag går till (finns det fler?) ligger på sveavägen i sthlm. Det jobbar bara ungdomar där i 20års åldern och jag har alltid blivit bra bemött. De har aldrig försökt sälja på mig det dyraste när jag frågat vilket som varit bäst och de hjälper verkligen en när man står där som ett frågetecken... tills idag.

Jag skulle köpa hörlurar och mus idag när jag var där. Killen hälsar inte ens och jag tror inte han tittade mig i ögonen en enda gång. Jag frågade vilka lurar man skulle ha och han visade ett par... jag sa sedan "jag vill ha ett par större som täcker öronen". Då svarar han "mjaaa jag kan kolla... hmm.... dom här då?".... varpå jag svarar "nä dom där har jag dålig erfarenhet av.. dom går bara sönder". Han suckar och säger "ah då kan inte jag hjälpa dig". Jag säger sedan att jag behöver en mus också. Och säger att jag tycker om Logitech. Han rynkar på näsan och tar fram alla mössen på skärmen från Logitech. Jag säger "G1an har jag för mig ska vara bra". "Ah men den har vi inte i lager.. jag kan nog inte hjälpa dig". Sen vänder han ryggen till och är nästan på väg därifrån......... det var inte alls mycke folk i butiken.

Hmm.... alla hans jobbarkompisar stog i en klunga precis bakom honom och snackade skit. Om inte HAN kunde hjälpa mig.... kunde ingen det då?

Jag må fortfarande tycka om Webhallen. Älskar deras koncept med att man kan låna en av deras datorer, kolla vad man ska ha... beställa och sen bara gå dit med en kod så får man grejerna. Man kan också betala över internet och bara hämta grejerna i butiken. Ingen kö ingenting. Allt sker via hemsidan. De har ingen butik man kan se på sakerna i. De har bara en jättestor disk/kassa där man kan få bra råd, tips och allt går skitfort oftast.

Men denna kille va lite "eh en  tjej... bah". :p Näe.... jag gick sen in på Siba och köpte mig en mus :p Vet inte ens vilken det blev... den får duga. 


Sad


Räkmackor

Igår så tog jag mig friheten att laga till lite lyxmat. Räkmackor är något otroligt gott! Men det gäller att hålla ner kalorierna när man ska gå ner i vikt. Jag lyckades gå ner 3kg och har inte gått upp igen.. som jag fasat över. I fredags på grillfesten så va jag jätteduktig.. jag åt mest sallad och drack inte såååå mycke alkohol ;)

Bland annat Johanna T höll sig nykter. Hon håller också på att gå ner i vikt. Men man får inte glömma bort att ha kul! Så jag dricker mig full, men kompenserar det med prommenader och bättre mat efteråt.

Räkmackor måste innehålla majonäs. Men jag blandade ut med lite lätt creme fraische. Då spädde man ut den lite. Jag vägrar köpa lättmajonäs eller fettfri... urk... jag snålar hellre.

På mitt bord:
Ägg
Räkor
Sallad
Morötter
Tomat
Gurka
Mörkt rostbröd
Lätta
Majonäs & Lätt creme fraische
Brustablett C-vitamin
Omega 3 tabletter
Proteintabletter
Solroskärnor

Det gäller att sluta äta när man känner att man börjar bli mätt. Bäst är att äta låååååångsamt. För då hinner magen känna efter och man kan sluta i tid. Vill man hålla kalorierna nere så ska man dricka MYCKET vatten. Det ger en extra mättande känsla faktist och då äter man inte lika mycket.

Det är farligt att äta lyxmat.. det är ju så gott att man inte vill sluta masa i sig godsakerna. Men jag såg något amerikanskt program på tv häromdan när jag zappade. En kille sa något i stil med:

"Allways leave a little something on your plate". Alltså... man kan spara ganska många kalorier i längden på att alltid lämna lite mat. Och det försöker jag leva efter nu ;)ägg bröd räkor solroskärnor cvitamin grönsaker

allmat

räkmacka


Huuur gott som helst!!!!

*BBQbilder!

Jaaa... så va det ju grillfest i fredags med. Hemma i Johannas föräldrars hus i Mölnbo. Ujjabujja vad roligt det var! Här har ni bildbevis :D

Deltagare:
Johanna Österlund (värdinnan)
Adela
Sofia
Andreas (sofias kille)
Gustav
Tessan
Sabbe
Andreas Axelsson
Ronnie
Johanna Turesson
... och jag ofc!

Hoppas jag inte glömt någon nu. Det vore pinsamt :)

Bilderna togs ganska sent och det var mörkt på altanen så jag har försökt ljusa upp bilderna lite, men det resulterade till prickiga bilder ist. Men det får duga :D Klicka PÅ bilderna för att se dem i liiiite större format.

Festjohanna1 Festjohanna2 Festjohanna3 Festjohanna4 Festjohanna5 Festjohanna6 Festjohanna7 Festjohanna8 Festjohanna9 Festjohanna10 Festjohanna11 Festjohanna12 Festjohanna13 Festjohanna14
Festjohanna15 Festjohanna16

Efter de flesta gått hem så va det Johanna, Sabbe, Ronnie och jag kvar. Vi bestämde oss för att bada. Så vi halvsprang hem till mina föräldrar som nyligen skaffat pool och badade kl 4 på natten. Huuuuur skönt och sommarkul som helst. Tyvärr har jag inga bildbevis på detta för jag glömde mobilen hemma. Men jääättekul hade jag. Tack för en underbar och perfekt sommarkväll allesammans!

Bara 1 blomkruka gick sönder. Inte ett enda glas! Är stolt över er ;)

<3<3<3<3


*Hittade en film också! :D


Gamla mobilbilder

Nu när jag skulle föra över alla fyllebilder från helgens bravader så såg jag att jag fört över mina gamla mobilbilder från min tidigare telefon (som numera är stulen) Här är några av dom.. höhö..

Klicka på bilderna för att se dem i större format.


Babycigg schemaMayday Vin Mitt kök
??? Schemat på Mayday Vin? Mitt kök!

Skiss
Min blyertstavla på min systersonHannas Katt Hannas Katt2 Hannas Katt3

Hannas Katt4
Johannas katt!! Sov breve den på natten sen!!!

Arkivkobb Arkivjobb2 Arkivjobb3
Två olika jobbtillfällen på Mayday.............. (?!?!?!?!)
Jobbade som backup receptionist......... (?!?!?!?)jagorobin
... det är öööööver nuuuuu... men jag kommer ihåg alla dagar me dig.. dom e öööver nuuuuuu ....... =/ nanannaa
(Det är över nu - Gyllene Tider)Alpernakartan
Vägbeskrivningen till Alperna... med bil. 420mil på 4 dagar!!!!!


Sova

Nu ska jag sova så jag hinner inte skriva något. Men som jag skrev innan så ber jag om ursäkt för att jag sällan skriver på helger.. men imorgon när jag kommer till jobbdatorn som har bluetooth så ska jag lägga upp alla bilder från festen i fredags :)

Sov gott på er!! KRAM

Freeeeeedag

I dagens metro på sid... hmm.... längst ner på sid 14 så kan ni finna min annons för Bjurfors. Coolt va? Tänk om jag skulle ha smygit in mina initialer någonstanns i annonsen...... den som hittar dom... vinner en banan!

Idag, eller snart, ska jag besöka systemet. Är fortfarande inte van att gå in där.. känns som att man ska bli utslängd varje gång man ska handla.. höhö..

Ikväll blire grillagrilla hemma hos Johanna. Det kommer ca 10 pers och jag hoppas det blir kul och mycke fylla! :) Får se om vi drar  ut på krogen i sthlm efter vi ätit... beror på hur mycke tequila vi dricker ;)

Sen imorgon så ska jag kanske träffa en gammal väl till mig. Min "syster" feeri... isabel.. Vi ska också konsumera alkohol.

Jag beklagar att jag inte brukar skriva så mycket i min blogg på helger, för jag brukar alltid (?!) ha så mkt för mig då. Men jag lovar att fota massor (höhö) och de bilderna kommer upp så snart som möjligt :D t.ex på söndag.

Nu ska jag handla sprit till vår spritfest!!! :p hfhf

Med vänliga hälsningar
Catarina

ps. det här inlägget blev otroligt fjortis... men jag skyller på småpojkarna i Krullproducions ds.
Krull


 


Mina idoler!

Dom är helt sjuka och jag älskar deras puckade humor!! Här är mina 3 favoritfilmer av Krullproductions.

 
Haahahahahha "88mil"
 
Klassikern "Mc10"


Jag finner inga ord... "Ondskan 1"
Making the movie "Ondskan 1".


Så innihelvete bra!!!! Se fler filmer på http://www.krullproductions.com/

Tatueringar

Mjaaaa.... som de flesta av mina vänner vet så gjorde jag en tatuering på foten på min 20årsdag. En drake med lite mangastuk typ. Folk, speciellt Johanna, gillar att kalla den för en pokemon. Men det är det inte! Det är en Gaia Gwee!

Nåväl. Nu har min vän Fredrika aka tiindra aka bajspruttan tänkt tatuera in [SYSTER] i nacken. Jag orkar inte förklara vad [SYSTER] är för något, för hur man än gör så låter det löjligt :) Vi är iallafall ett gäng tjejer som är som systrar.. kan man säga... aye...

En annan av tjejerna, Lina aka c0ma, ha redan tatuerat in denna symbol.... jaaa det är äkta :)


Hon skickade ett mms på sin tatuering och jag trodde hon skämtade först, men icke :D Vet inte hur länge sen detta va... men något år sen eller två.

Fredrika ska göra i princip samma grej fast hon ska utesluta sitt smeknamn. Och då i nacken ska hon göra denna.

SYSTER

Det är helt insane :D men rätt kul ändå. Det var jag som fiskade upp alla till denna skaran människor från hela sverige och den ena är mer knäpp än den andra :D

.... Jaja.. det är min gamla CS klan :) höhö... snacka om dedikerade klanmedlemmar... eller hur? ;) Vi spelar inget tillsammans längre.. men vi super ihop !!

Fredrika ska göra sin tatuering på fredag.. alltså imorgon. men jag kan inte vara med henne där för jag ska a ut min p-stav då ... :p


Ajöss me p-staven!!  :)   

Jen här längst till vänster är också med i cp-gruppen. Hon har Quakelogon tatuerad på axeln. Sen har vi c0ma, hennes tatuering såg ni där uppe. Och det sista mongot är Fredrika :D

Ni är så söta!!!1ett :D
Min tatuering å mina sexiga fötter ;) :p

Älskar Youtube!

Hehe... Youtube kan verkligen göra en tråkig dag på jobbet lite bättre.

Äääälskar pulsen i den här låten!!!Timbaland - The Way I AreJustin är fan aldrig dålig, sjukt att han kan dansa så och sjunga samtidigt... det kräver en otrolig kontroll på rösten och en jävla kondition  ; )Justin TimberlakeHär är Rysslands bidrag i Eurovision Song contest... den är faktist inte jääättedålig. De hamnade ganska långt ner i resultatlistan om jag inte missminner mig. Lite tråkigt tycker jag.... tråkigt nog känns det som att man hört detta stuk tidigare.... inte i melodifestivalen dock ;)Serebro - Song number one

Im nice!

Såååå tråkigt :D men ändå liiiiite kul... ;)
(Du måsta ha sett Extreme Makeover Home edition för att fatta)


Hurt

Vem är bäst?


Sibel Redzep

vs
Christina Aguilera


Bränna pengar?

Igår fick jag ryck. Jag kunde gå tidigare från jobbet eftersom jag inte hade något att göra. Jag gick vid 12. Hamnade av en slump (?!) på stan :) och råkade handla lite för mycket grejer på väldigt kort tid.

Jag minns knappt allt jag handlade men här är det jag kommer ihåg..

Handlade igår:
2 bikinis
1 skjorta (vit)
2 klänningar (svarta)
3 småflaskor (fill me) typ resekit. 50ml
Coverstick
Foundation
Kam 
Solglasögon
Ibumetin
Ansiktskräm

Lämnade tillbaka skjortan idag... och bytte en bikiniunderdel.. råkade handla 3 BHar och trosor  till också :p


Totalt kostade kalaset ca 2200:- ....
Sen så va jag hos läkaren idag för mina sömnproblem (140:-) och han betedde sig först som en vanlig läkare, men när jag berättade om mina sömnproblem ( går, skriker, slåss i sömnen) så blev han som ett litet barn i en godisaffär typ. "Ååh vilket annorlunda och spännande fall". Och han satt i en halvtimma och berättade aaaallt han visste om sömn och vilka han skulle ringa för att få mer information om allt så han kunde meddela mig. "Jättespännande!!" sa han .. :P jag svarade "mjaaa det är mest läskigt" :)

Men jag ska kanske till nån neurolog iallafall och göra sömntest. Mäta pulsen osv medans jag sover..Sen så köpte jag nytt SLkort precis och lunch... gick på 450:-


klänning 
En av klänningarna jag köpte... bilden är inte så het direkt ... men jag älskar mina nya kläder :)bikiniöverdelen

Här är en av bikinisarna jag köpte... :) Den ser brun ut på bilden, men den är svart.Observera att jag handlar kläder kanske en gång på 3 månader :P Så det händer inte ofta direkt :p


Bokat massage

Nu har jag bokat helkroppsmassage. För 5 år sedan eller nåt så fick  jag ett presentkort av min dåvarande pojkvän på en timmes riktig massage hos en jätteduktig massös. Jag tipsade om henne för min mamma som gått dit regelbundet sen dess. Nu kände jag att jag behövde lite också... så jag ringde precis och bokade tid.

Hon hade ingen tid förns den 24 juli kl 17.00 men jag längtar något otroligt!
380:- kostar det och det är det vääääärt :)

Hon masserar heela kroppen (förutom de pinsamma delarna haha) i en timma och jag har aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv som sist jag va där. Stället ligger i Gnesta och längst uppe i en stor villa kan man säga... eller ett hyrehus som är gammeldags.. man håller till på vindsvåninigen och hon har dämpad belysning och massor med ljus och jäteskön musik. Mycke aromer och lugn å ro. Det är något helt otroligt.

Lääängtar!


Spakväll

Hehe oj oj nu har jag sktivit 3 inlägg bara idag här på bloggen.... ibland får man sina ryck.

Jag kände iallafall att jag ville berätta om min spakväll igår. Efter att ha städat lite och tvättat massor så kände jag att jag var värd en avslappningsstund. Klockan var visserligen 00.15 men jag kände att det behövdes. Jag tappade upp vatten i sittbadkaret och tände några ljus. Jag la på en ansiktsmask och slappnade av i en halvtimma ungefär.... hann inte ligga längre.. jag skulle ju upp till jobbet kl 7.

Det var andra gången jag provade ansiktsmask och båda gångerna har jag misslyckats. Denna gången så hade jag lite för mycket vatten i ansiktet när jag la på masken, så den torkade inte.... men övning ger ju färdighet :) så nästa gång ska jag vara duktigare.

Jag känner mig otroligt fräsch idag faktist. Har massor med nytvättade kläder och kan välja och vraka bland allt och ta det som jag verkligen känner för att ha på mig IDAG :) Det blev min ros/orangea klänning och mina mörkblåa tights. Riktiga sommarkläder :) Det är 22*C ute och jag har ingenting att göra på jobbet idag. Ganska soft... :)

Ska in till stan sen på lunchen och handla en tröja tänkte jag.. det är jag värd.. jag har ju trotts allt gått ner 3kg ;) and counting....  imorgon ska jag upp och springa innan jag ska till jobbet. Ska ju ner 15kg på så lite tid som möjligt.. men jag svälter inte mig själv... så det kanske kommer ta lite tid. Men Im getting there ;)


Söndagsmiddag

Igår åt jag en uuuutsökt middag. Ensam, men det gjorde inget eftersom det bara blir mer matlåda till mig :) Knäpp som jag är så fotade jag maten med mobilen. För jag var otroligt nöjd. :):) Kändes lite bättre att jag fick jaga majonäsen. Alla affärer i närheten hade stängt så jag fick mig en motionsrunda..... hittade ingen majonäs.. men det gjorde inget, jag hade lite i kylen... inte tillräckligt, men jag sparade några kalorier iaf! :)

Jag gjorde fläskfile med egen marinad (viiitlööööööööööööök och chili) och en hemmagjord potatissallad på färskpotatis! herregud vad gott det var. Fick hejda mig lite för att inte äta upp allt... hade ju ändå lagat mat för en hel armé typ.

Färskpotatissallad

Mat


Kalorierna räknade jag inte ... tihi.... :D

Recept:

Potatissalladen:
Färsk potatis (svårt att säga hur mycket, men man får ta på känn)
5dl lätt creme fraiche 
2dl majonäs
4st vitlöksklyftor
Lite purjolök (om man vill ha)
Paprikapulver
Salt
Peppar

Koka potatisen så att den är nästan klar. Den ska inte vara mjölig och inte heller för hård. Är den mjölig så blir det bara en enda sörja. Häll i alla ingredienser och rör ihop. Viktigt att låta stå till sig lite i kylen innan servering.


Fläskfilén: 
0,4 kg Fläskfilé
4st stooooora vitlöksklyftor
4msk olivolja
1dl grillolja (vitlök)
2msk sötsur chilisås 
Grillkrydda
Mycket Chilipeppar & Chilipulver
Paprikapulver
Lite citronpeppar
Salt
Peppar

Bara blanda ihop allt och låta ligga i en påse i några timmar för bästa resultat. Var INTE rädd med kryddningen. Det ska vara STARKT annars så smakar inte köttet något. Så ta mer än du vågar så blir det bra. När du marinerat köttet med kryddorna så steker du köttet i 2-3min i den högsta värmen du kan få på din spis. På så sätt så stänger du porerna i köttet och all vätska håller sig inne. Sen så kör du in köttet i ugnen i 175-200*C i 20min eller så... jag brukar skära i köttet då och då för att se hur lång tid det är kvar... själv använder jag aldrig recept och jag äger ingen äggklocka ;D Var inte rädd för att äta lite rosa kött..... det är som godast när det är liiiite rosa.


Gurka och morötter är ett måste till denna mat! :) Och jag tar även kosttillskott såsom Omega 3 kapslar och proteintabletter. Brukar dricka ett glas multivitaminbrus också och massor med vatten... vatten är bra! :)

Lycka till ;)

Underbara helg!

Denna helg var den roligaste på mycket länge. Utan några som helst förväntningar så blev det jätteroligt! Jag var i fredags med Johanna och Johanna i Trosa, som jag trodde var världens ände. Vi besökte ett ställe kallat Tullen och det var smockat med folk. Det var en blandning av en inne och utekrog och det var helt perfekt. Tydligen så var dansgolvet litet. Men det uppfattade inte jag, trotts att jag dansade i 4-5h i sträck.

Oj oj oj vad träningsvärk jag hade dagen efter :)

Det var en sån perfekt fylla. Jag drack inte mycket alls så det förvånar mig att jag höll mig påverkad så jäkla länge. Hemma hos Johanna så blev det en cider. Sen så blev det 4 glas vitt vin. Sen så smakade jag lite av en grogg i kön på vägen in till krogen. Och sen så drack jag en cider väl inne på plats. Sen räckte det för att jag skulle vara full resten av kvällen. Det kanske låter mycket, men dela upp det på 7h så.....

Vi kom hem vid halv 4 och somnade dirr.

Dagen efter så besökte jag mina föräldrar som bor i samma ort som Johanna och snyltade till mig en utsökt middag. Efter det så åkte vi till Heron City. Vi köpte ett spelkort och lekte lite mer maskinerna där. Efter dansmattan, svettiga som få, gick vi till biosallongen för att titta på Oceans 13.

Den var bra faktist. Ettan (Ocens 11) är fortfarande den bästa dock. Men 3an var bättre än 2an som var helt värdelös.

Såg en, ja vad ska man säga, kompis (?!), på Heron också. Han och hans kompisar befann sig också vid spelautomaterna  när vi va där. Men jag vågade inte riktigt hälsa. Han är vän med min ... mitt ex's bästa vän. Så vi är inte vänner direkt.

Här kommer lite bilder från när vi skålar med vinflaskorna i baksätet på bilen på vägen tilll krogen i fredags:


Ture Hanna Ingenting 
Johanna T                 Johanna Ö               Wtf?!          


Ture & jag Hanna 2 Hanna & jag 
Johanna T & jag              Johanna Ö          Johanna Ö & jag

Klicka på bilderna för att se dem i större format.


:D :D

RSS 2.0