Självmord

Den 26 juni kl 20.14 var jag med om något riktigt tråkigt.

Jag var på väg hem från jobbet och när jag kom till tågstationen så står det två snubbar och ska precis spärra av nedgången till min perrong.  De såg inte ut att vara några som jobbade för sl utan de verkade vara två resenärer. De spärrade av med en kedja.

Jag gick fram och frågade vad de höll på med. Killen jag frågar pratar i telefon och svarar inte. Så jag står där som ett frågetecken och fattar ingenting. Då slog det mig. När jag var på väg in i stationshuset så stog det 4 brandbilar utanför. Jag trodde det brann eller något i närheten, kanske nere vid tågen?

Efter några minuter så frågar jag den andra killen vad som hänt. Han berättar att en flicka hoppat framför ett x2000 och att det hände för bara någon eller några  minuter sen. Polisen hade inte ens hunnit komma. Bara brandkåren.

Jag var där så nära inpå olyckan att andra resenärer inte ens hunnit komma upp från perrongen där olyckan hänt.

Vad ska man göra nu då? Alla stod som frågetecken och undrade vad som skulle hända nu.

Polisen kom. Och sa åt alla på skarpen att inte gå ner på perrongen. Jag gick ner på den andra perrongen för att  ta tåget åt andra riktningen. Då när jag är på väg ner för trappan så ser jag hur en hoper med folk står och blänger bort på den andra plattformen där olyckan hänt. Jag gick ner och får se när de lyfter upp henne från spåret. Död.  

Hon hade vit plast över sig men man kunde ändå se igenom lite och jag kollade inte mer än 1 sekund. Jag och en annan kvinna tittade på varandra och vände oss om. Jag såg att det tog hårt på henne att se det också.

Jag kände hur jag genast blev ledsen. Vad fick tjejen att hoppa? .....

Olycka
Bilden är tagen precis på stället hon hoppade. Men har redigerats i Photoshop.... efter en stund så kommer en annan kille ner för trapporna. Han kommer fram till mig och några andra och säger att han gick precis bakom tjejen innan hon hoppade. "Det var helt crazy, hon bara slängde sig ut".

Stackarn måste ju ha varit chockad. Och stackars tågchauffören också.

När jag sen gick upp från plattformen så var det bara att vänta egentligen. På att allt skulle vara över. Polisen kom upp efter några minuter och skrek "TA BORT ALLA BARN!"... och en annan sa "Ni vill nog inte se det här"... Alla vände sig om eller gick.. inklusive jag. Jag ville inte se mer.

Efter ett tag när det började komma nya resenärer till platsen så stog alla och skrek och suckade över att alla tåg var inställda. Stackars kontrollanten i luckan blev översvärmad av folk som halvskrek "ah men hur gör vi NU då? Vi ska ju till Gnesta!! Vi kommer missa anslutningen! Ska vi ta taxi???  HALLÅÅÅ!"...

Dessa människor visste att det varit en olycka, men de kunde ändå inte hejda sig... för nu skulle de ju få vänta en timma på att komma hem.. eller två. Stackars dom....

ETT LIV FÖRSVANN PRECIS OCH NI SKRIKER FÖR ATT NI INTE KOMMER HEM I TID TILL DOKUSÅPORNA!

Herregud... :(

Jag har tidigare också suckat när något hänt och tågen blir inställda. Men jag har bara klagat när det berott på "signalfel" eller "brist på personal (?!?!?!)". Inte om någon dött i trafiken.

Varken igår eller idag så fanns det några som helst blommor eller något på platsen. Beror det på att man inte ville lägga blommor på en tågstation eller berodde det på att ingen brydde sig?

Jag funderar starkt på att gå dit och lägga en blomma eller något. Jag kände inte tjejen, men jag är så ledsen för att hon tog steget och hoppade.

"Trafiken åter igång efter tidigare olyckshändelse i Stockholm Södra"Kommer alltid att tänka på detta varje gång jag åker till och från jobbet via denna tågstation.


Rest in peace girl!

Eurodancer

Skön låt..... man får lite oldschoolkänsla av den :DGröt

Idag hade jag inte tid att gå och handla lunch.... så det fick bli fiberrikad gröt....... buuuuurrrkkkkhhhh


Havregrynsgröt


Nääää fy burkan!

Gråta

.... hur nere kan man egentligen vara??? Just nu känns det verkligen som att jag är på botten.... :/ :/


Idioti & ensamhet

Jag har funderat och funderat. Varför fungerade det inte mellan mig och min pojkvän?

Han bodde ändå här från Januari till April och jag trodde jag visste men egentligen så tror jag inte att någon av oss fattade vart skon riktigt klämde.

Vi sa till varandra att vi var för olika och att vi inte förstod varandra och att det va därför det blev osämja. Vilket också stämmer men jag har kommit på fler faktorer i det hela.

Vi är olika uppväxta, det är ingen nyhet, vi tycker inte om samma grejer, väljer jag äpple så väljer han päron. Och det roliga med det är att just den insidenten inträffat också. Och inte bara en gång utan säkert alla gånger vi varit i affärn eller när vi handlat nåt.

Men dessa grejer är inte heller nya. De är de "självklara" anledningarna som många gnäller på när det väl tar slut. "Vi är för olika".

Jag skulle våga påpeka att vikten ligger i att uppleva saker.

Jag fick tillsagt till mig att jag inte lever i den riktiga världen och att jag inte upplevt tillräckligt för att förtså saker. Jag känner i princip tvärt om. Man lär sig utav sina läxor, det är klart. Alla borde åka på en riktig nit någongång så att de kan få en tankeställare. Men inte fan sätter man handen på den heta plattan och håller kvar för att man ska få känna hur det känns att ha en sönderbränd handflata. (!?)

Nej, felet mellan mig och honom var nog att han var tvungen att prova allt eller det mesta för att förstå. Medans jag redan fattar att det är idioti och backar undan. Detta har vi bråkat om något otroligt. Han tycker säkert fortfarande att jag är en oerfaren liten tös som har sin älskade familj som fortfarande håller ihop och som har sitt jättefina jobb mitt på Södermalm. Som inte har fötterna på jorden.

Vi är inte så jävla olika egentligen när det kommer till känslor dock. Vi har båda ett jättestort hjärta och är båda lite rädda för att låta nån annan komma in och ta över. Men vi lever livet på två helt olika sätt.

Hamnar jag i bråk så backar jag. Hamnar han i bråk så hamnar han på sjukan.

Det är ett val man gör i livet. Jag tänker inte acceptera att nån kallar mig livsoerfaren för att jag aldrig åkt på riktigt stryk. Jag känner efter och gör det som jag tycker är värt. Man behöver inte alltid göra idiotiska saker för att vara bright...

Varför skriver jag då detta i min blogg?

För att jag känner att jag kan stå för mina tankegångar och detta är samma princip som en dagbok. Genom en blogg kan man förmedla hur man känner och andra kan läsa och känna igen sig i texterna. Jag vet inte hur många bloggar jag besöker varje dag. Men många gånger så inser man att man inte är ensam. Jag är helt 100 på att måånga andra också känner som jag när det kommer till förhållanden. Så därför skriver jag.

Man är aldrig ensam.

Jag grät hela dagen igår för att jag kände mig ensam. Men till slut när jag skulle sova så insåg jag att hur ensam jag än känner mig eller hur långt det än är till närmaste människa så är jag aldrig ensam att tackla mina problem. Det jag går igenom har någon annan redan upplevt och det finns massor som går igenom exakt samma grej just precis nu.

Du är inte ensam.

Vissa förhållanden är inte menade att hålla. Och det visste vi nu när det tog slut. Men det är klart man blir ledsen. Jag har varit ensam i 2 månader nu och jag vet ibland inte vart jag ska ta vägen. Men det gäller att hålla hoppet uppe. Det finns inte en. Det finns många ämnade killar/tjejer just för dig.

These's no such thing as the one. They are many! :)

Stulen mobil

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blev jag ju av med min skärm och lite grejer. Men, jag insåg inte riktigt tyngden av att min mobil också försvann.

Ingen kan ju nå mig nu :S

Jag har ju ingen hemtelefon och jobbmobilen har ju ingen numret till..

Så till er som försöker nå mig... skriv till mig på msn eller skicka ett mail till catarina@frantis.net så ska vi lösa allt.

Jag har ju inga telefonnummer kvar heller så jag kan ju inte ringa folk och säga att jag bytt nr :S=/=/=/=/

Midsommar

... nu kommer mamma upp... helsliten från igår. Dom vill inte erkänna det men jag söp mor och far under bordet under gårdagen. Jag och brorsan fick tillochmed mamma att bada i polen som hade 16*C. Alla badade såklart, men hon brukar inte bada i 20*C ens. Är så stolt över henne :)

Själv tog jag det ganska lugnt. Trots att det fanns Sambouca (stava?!?!) så blev jag inte full. Jag känner mig lite hängig och sjuk.

Gårdagen var otroligt lyckad och det var en dag jag och vi aldrig kommer att glömma.

Jag skullev vilja lägga upp bilder från när vi badade men jag tror inte jag får det =& :)

Huhu

Vaio

Jag har bestämt mig nu. Tror jag. Jag ska ge upp spelandet helt och köpa mig själv en laptop. Eftersom jag blev av med min skärm som kostade en del så känner jag att jag lika gärna kan sälja allt jag har i min burk medans det är moderna grejer i den, för att istället köpa en laptop.

Jag vill ha en Vaio. Lägger till en bild i slutet här så ni får se. Min vän som just nu befinner sig i LA, USA, ska eventuellt köpa med sig en dator hem till mig. För där borta kostar dessa datorer ca 9000 mindre. Helt insane. En dator som kostar runt 20 000 här i sverige kan kosta typ 11 000 i USA.

Jag har ca 8000 på sparkontot nu och jag har lånat ut 1500 till en vän. Så jag har minst 9500 avv göra av med. Plus att jag varje månad lägger undan 1000. Så minst 10500:- har jag. Och om jag säljer det jag har kvar (som kostade 6000 när jag köpte't)  så får jag minst minst 3000 till. Alltså... 13500:- har jag att lägga på något gott. Och varför inte en Vaio?

Jag tänkte ju resa lite i sommar, det är därför jag sparat ihop pengarna. Men jag hittade ingen att åka med. Jag ville ju helst åka med min pojkvän men eftersom det är slut mellan oss nu så blir det ju inget. Sen så tänkte jag köpa en platt väggTV för pengarna. Men nu när jag ändå blivit av med min skärm så kan jag lika gärna köpa en laptop.

Då kan man sitta i sängen och skriva, som jag gör nu. Jag använder för tillfället brorsans kompis ITGskoldator. Mycket värt.

Det enda negativa med att befinna sig i sängen med datorn är att man somnar något otroligt lätt, och ofta mitt i en konversation. 

Nu är det Die Hard på TV. Inte den bästa. Vet inte vad denna heter, men det är den 2a tror jag. Det är med han blonda tysken som är brorsa med Hans Gruber från första filmen. De ska sno lite guld.

Jag vill också vara rik ;( ..... eller riktigt kär..... det finns ingen prislapp på den där pirriga känslan man får när man är kär.... helt sjukt underbart. Dit vill jag komma nu nu nu :D

 
 
'


Dreamhack

Ja jag har nog aldrig haft så kul och så tråkigt samtidigt som på detta DHet. Jobba var kul, men stressigt, det var underbart att träffa alla i crew och de är så sjukt trevliga alltså. Dock blev jag av med min skärm, min mobil, mus, hörlurar och alla sladdar till datorn. Mina handdukar försvann också ... de låg i samma väska.

Jag var admin för NiPs alla matcher samt många utav Begrips. Det var grymt kul att se deras entusiasm och deras sätt att peppa varandra. Men benen värkte något otroligt hela tiden och eftersom jag hade de mest  "attraktiva" lagen så kunde jag inte sitta ner eftersom de satt längst ut.

Sista kvällen, efter allt jobb var slut så festade vi. Det var hur kul som helst. Stackars finnen mådde inte alls bra och stackars robin råkade elda upp sin väns slutsteg i bilen, han hade lånat alltsammans och blev ganska ledsen när inget fungerade längre. Vilket man kan förstå.

Jag, nemoD, lillen och låtsas-kennt1 aka Lepra höll oss utomhus längst. Hade otroligt kul och jag hade ju lite åldersnojja innan... jag kunde inte riktigt umgås med folk som var yngre än mig. Varför vet jag inte, men nu har det släppt. Jag trodde nemoD var 20 minst men han va bara 19. Och Robin som va där va bara 18.  Lepra vet jag inte hur gammal han va, men dutten och lillen va 17år båda två.
 
Stackars lillen kom inte in igen på DH utan blev typ utslängd.  Innan det så skulle vi gå och handla tuggumin och cigg på statoil... lillen traskade in där med en sjuttis jäger i handen och nemoD hoppade in med sin sprite+vodka flaska.

Kom i säng runt 07.00 och hela kvällen va bara såå lyckad. Tack för ett underbart event allesammans och vi ses igen!!!

Största kramarna går till kiah och christoffer!! :) De gjorde ett så grymt bra jobb på hela eventet och jag ser verkligen upp till dem. Webcam DH

Här är en livecam över den ena salen i Elmia där Dreamhack ska hållas.
Där jag ska jobba.

Den uppdateras var 30e sekund. 
http://dreamhack.falkex.se/

cam/homer_070614_135837.jpg

JULAFTON! :D

Igår kom mitt paket till posten. Älskar att beställa saker över nätet.. känns som julafton när man får AVIn och ska gå dit och hämta. Den här gången beställde jag ett set handdukar, duschdraperi och 4 skålar.

Duschdraperi    Handdukar     Skålar

Weeeeei...

Lanhandla

Var inne på Eden idag och skulle handla lite inför i helgen. Eden är en affär som har massor med billigt skit. Allt från partyhattar och drinkpinnar till gigantiska miniräknare till skitfint porslin och dekorationsgrejer. De har också massor med billiga duschprylar.

Mitt kvitto såg lite udda ut.. men vet man att jag ska på lan så är det inte så konstigt :)

- En minitub med tandkräm (5:-)
- Sköljmedel (12:-) Ska tvätta ikväll.
- Schampoo (19:-)
- Tandborste (15:-)
- Plasttalrikar och bestick (15:-)
- Grendosa (29:-)

Totalt: 95:-


Skulle ha handlat strumpor egentligen också men det skiter jag i.

Träningsvärk och stress

Igår var jag ute på min motionsrunda. Jag tyckte att jag stretchade tillräckligt men glömde ryggen = /....

Idag ska jag hinna med massor med grejer. Jag åker ju till Jönköping och Dreamhack imorgon. Här är min to-do lista:

- Tvätta (har ingen tvättid så jag får gå dit efter bokningstiden, ajjabajja)
- Städa
- Packa
- Handla
- Fixa lite matsäck
- Köpa strumpor
- Färga håret

Kommer inte hinna allt för jag kommer komma hem kl 20.00 idag. Och jag ska jobba imorgon så jag måste gå och lägga mig 00.00. Annars orkar jag inte upp kl 06.00.

huhu...

Fruktfrukost!

Idag åt jag en frukost bestående av bara frukt :) Mums!

Mango
Äpple
BananSommarnatt i sthlm

Visst är sommarnätter underbara??


Sommarnatt i sthlm

Och vädermänniskorna varnade för åska :p
pffffft :D

Tänk smart i glassdisken

Smalmatematik: Tänk smart i glassdisken

"När man står och ska välja glass en solig dag är det lätt att man blir frestad att ta den största struten. Här kommer ett exempel på två klassiker i glassboxen, Top Hat innehåller 90 kcal och 4 g fett och en Tip Top innehåller ca 365 kcal och 24 g fett. Man kan spara så mycket som 275 kcal och 20 g fett genom att välja Top Hat istället för Tip Top. "

Maria Nygårds, dietist

Källa: Viktklubb.seFriends!

Mina vänner är så söta! Här är några bilder som togs under Sverige - Island matchen i onsdags.

6 juni johanna Ö  6 Juni jag och Adela 6 Juni jag Adelus och Johanna T
 6 Juni Adela o Johanna T 6 Juni Adela o Sofia


Visst är vi söta :D

Bilderna snodde jag från Adelas blogg :) www.persdottern.blogg.se

Härliga Södermalm!

Idag var jag och solade på Mariaberget (södermalm) på lunchen. Handlade en sallad och gick dit och solade. Jag sprang förra torsdagen på lunchen och såg alla som låg och solade och tänkte att hääär måste jag sola på måndag.


Himmel
 På väg ner 3 På väg ner 2 
På väg ner Jag solar Bikini på mig :p
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Den sista bilden är en "gammal" bild på min bikini som jag inhandlade för några veckor sedan. Den bilden togs inte idag. Den har jag postat här tidigare.

Jag har ju som jag skrev i mitt tidigare inlägg gått med i Viktklubb och jag ska ut och springa imorgonbitti. Jag börjar ju inte jobba förrän 12 på tisdagar och imorgon ska det "bara" bli 17*C ute. Alldeles perfekt. Ska gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar upp och springa imorgon.

Vi får se om jag lyckas ta mig upp eller om jag ligger hemma och degar.... :p


ps. Visst blev bilderna fina? Jag tog dem med mobilen :) ds.

Oj oj! Förlåt

Jag har inte skrivit på länge och det ber jag om ursäkt för. Här kommer en sumering av det senaste.

IKEA:
I fredags så besökte jag IKEA. Jag handlade för på tok för mycket pengar men jag handlade gardiner, nytt porslin (svart miihiihi), en golvlampa, en stor blomma + några vaser,  färg + pensel och värmeljus.
Totalt så kostade kalaset ungefär 1500:-

Jag ska fota lite i min lägenhet när allt är klart så får ni se hur det blev.


Viktklubb:
I fredags så gick jag också med i viktklubb. Jag betalade för ett år och det blev 499:-
Jag har redan, trot eller ej, gått ner ett kilo. Jag håller stenhårt på min nya diet nu efter alla tidigare försök som misslyckats. Nu ska jag klara det.

Jag har satt som mål att gå ner 10kg på 2månader ungefär. Det gör inget om det tar 3 månader. Huvudsaken är att jag går ner. Jag ville egentligen sätta typ 15kg på 2 månader, men insåg att det inte var rimligt att klara av. Så jag tar det lugnt istället.


Ellos:
Jag beställde förra veckan lite nya prylar på internet. Jag vet inte varför men det pirrar lite i magen när jag får AVIn och ska gå och hämta paketet. Känns lite som julafton. Jag beställde ett nytt duschdraperi (vitt), ett nytt set med handdukar (röda) och 4 småskålar i vitt porslin som ligger i små korgar typ.
Beställningen kostade 308:-  Ska gå och hämta paketet imorgon :D:D


Jönköping:
Egentligen så skulle ju vi ha haft SYSTER reunion nu den 16e juni. Men jag hade dubbelbokat och måste ställa in något. Jag var tvungen att ställa in träffen eftersom min anmälan var bindande till Dreamhack i Jönköping. Där ska jag jobba med en stor tävling som är ett kval inför en stor final i Paris. 
 

Jag ska skriva mer jag lovar.. och oftare.. :) Så stay tuned... :D


Besserwissern!

Daniel säger:
Skaffa en naken hund

"Catta!" säger:
Hundar är väl alltid nakna?

"Catta!" säger:
Du menar en nakenhund?

"Catta!" säger:
:D 

Daniel säger:
cp

Doktorn 3 juli

Nu har jag sökt hjälp för mina sömnsvårigheter. Jag fick tid den 3 juli. Hoppas på att få lite svar på vad det är som händer, men förmodligen kommer han bara säga åt mig att stressa mindre... aja... när jag varit hos honom så har jag iaf försökt lösa problemet..


Jag vill inte gå i sömnen mer nuu

Idag grät jag en skvätt

....

Skatteåterbäring!!

Skatteåterbääääääring....!!!

Det måste vara det som kommit in på mitt konto.. ska kolla sen när jag kommer hem.

Jag skulle handla frulle nyss och var beredd på att få se en klen summa.. men jag hade tydligen 5304:- på kontot :D

weeee.. money money money!!!

Ni har inget att bevisa!

... det märks på statistiken när det är soliga dagar. Igår var det bara 7 besökare på min blogg.. medans häromdagen när det var mulet så var det 27 pers inne....  :p


Aye... hade en resa full med riktig tortyr till jobbet idag. Satt 4-5 tjejer runt mig hela vägen (45min). Förs trodde jag att de va runt 15år... men sen så började hon som härjade mest att prata om "fucking jävla studenten"... och "jag är så sjuk!!! det är kanske för att jag har knullat så mycket.... ååh jag är röksugen.. VADÅ? skulle man ha matsäck med sig?!?! ah nä jag blir aldrig hungrig ändå........ åh vad ont i ryggen jag haaaaar.... åh jag är VRÅLHUNGRIG!!!!!"

Och sådär höll det på hela resan. Tanken slog mig att dessa tjejer är ett eller två år yngre än mig. Är det jag som är vuxen eller är det dom som är något otroligt omogna?

Höll jag på sådär också? :S Är jag likadan nu?? :S

Den värsta bruden skrek verkligen.... ååh vad ont hon hade.. hon hade ramlat i en karusell på Gnestadagen.. sen hade hon åkt den igen.. och oj oj oj då gick det ännu värre.. dom va tvugna att stänga av maskinen tillomed.. och oj oj vad ont i ryggen, benen och i huvudet hon fick, och oj oj oj vad det blödde.. sen så visade hon knäna... inte en enda skråma..

Sen va de en annan kille som ramlade i karusellen och han var tydligen en "cp jävla äckelkille som va så ful och full och ramlade runt hela tiden".

Alla var tydligen cp enligt denna tjej... hon började tillomed hacka på sin vän och började ställa massa dumma frågor om hur faaan hon stog ut med en sån sjukt utvecklingsstörd kille som hon hade osv.

Och det värsta av allt... var att alllla tjejer avgudade denna brud. De liksom låtsasskrattade åt allt hon sa bara för att!

Nu låter det som att jag satt och iaktog dessa tjejer och lyssnade på deras konversationer. Men jag försökte verkligen att inte höra.. men allt skreks ut, så hela vagnen hörde nog va de pratade om.

Stå på er tjejer... ni behöver inte bevisa något för den kaxga tjejen i gänget... skratta när ni tycker att något är kul på riktigt..... då får man en mer jordnära relation än den där helt sinnessjuka låtsasrelationen ni verkar ha till varandra.

Ni har inget att bevisa!!!!

Herregud...  :(

Foootboll!!

Här sitter jag med Johanna och Johanna. Adela och Sofia kommer snart också. Vi ska kolla fotboll snart. Det är Sverige Island. Eftersom vi missade matchen mot danmark så känner jag att det ska bli extra kul med  islandsmatchen.

Idag har jag Johanna, Sofia och Adela varit och solat, badat fötterna och spelat kubb. Det var jätteroligt.

Fy satan vad varmt det är idag.. det va lika varmt igår. Det var 40*C på altanen hemma hos mamma å pappa. Pjuuuh..... :D

Oj oj nu börjar snart matchen.. see ya tomorrow!

HEJJA SVERIGE!!


Ajustfan.. det är ju Nationaldagen idag..... haha... Gratulerer med dagen!! :D


Varför kan inte jag få kramas?

:( Det enda jag vill just nu är att få en megalång kram........

Otrevlig tågvärd!

Värd tågvärd det var idag som skötte snacket på tåget. På x2000 tågen så smörar alla konduktörer något enormt (förutom mot de som råkar sätta sig i förstaklasstrappan....) då får man höra något i stil med:

Hej och varmt välkomna ombord på SJs x2000. Vi har en bistro i vagn 3. Vi önskar er alla en trevlig resa.

Idag på SLs tåg så fick man inte ens en liten välkomstfras... men det får man iofs aldrig, så om man får det så blir man typ förvånad...  men idag... så sprang två unga killar mot tåget och den ena höll fast dörrarna i 2sekunder så att hans kompis kunde komma på. Då verkligen skriker tågvärden:
 
"PASSAR INTE TIDEN SÅ TA EN TAXI!!!!!!!!!!111111"


Oj oj oj oj..... det måste ha varit varmt därframme i loket :)Sooligt väder

Skitfint väder ute och idag så inviger jag min klänning, tightsen och min nya skjorta. Väntar en mycket stressig dag idag och imorgon kommer bli ännu jobbigare.. eftersom alla deadlines förflyttas till en eller två dagar tidigare då det är röd dag på onsdagen. Bah

Aye.. det är fint väder och 21*C i skuggan..  underbart!!
Inferno Online Sthlm

Sitter här i sthlm på internet caféet Inferno Online på Odenplan och ska installera allt skit för morgondagens förkval som jag skrev om tidigare.

Vetefan vad jag gör här.. har bytt plats på lite skärmar och fixat och donat. Ska stanna kvar efter å spela lite... vet inte hur länge dock. Ska vara här imorgon senast 07.30 och det betyder att jag måste gå upp kl 6 eller något och åka hit och jobba.

Har träffat alla nu och alla är jättetrevliga.. trodde dom skulle vara puckon.. ... hä hä.. skoja bara.

Är ganska seg.. känner mig som en zombie typ.. ska bli så skönt att sova sen.

Usch vilket tråkigt inlägg.. höhö... prutt...

Ja det ä' bra! hej

ESWC kval

Oj oj oj vad har jag gett mig in på (?!) ... jag ska tydligen vara ESWC admin i helgen vid förkvalen i Counter-Strike. Jag har tidigare jobbat med liknande prylar men jag är inte så insatt längre. Attans vad allt går fort. Jag vet ingenting om sånt som var en självklarhet förr att veta.

Därför förstår jag inte riktigt varför jag gett mig in i träsket igen genom att vara ESWC admin.

Men men. Förkvalet är ett kval innan DH som i sin tur är ett till kval innan de riktiga finalerna i Paris. Det är många mycket kända lag som spelar i denna turnering och jag antar att det ska bli kul att jobba me't :)

Läs nyhet om förkvalet på Fragbite.com.

Ett förkval har redan ägt rum.. det var på min brorsas 18 årsdag (19/5) så därför kunde inte jag vara med då. Men SK vann om jag inte läst fel.

Det är 2 kvalplatser till ESWC-slutspelet på Dreamhack Summer som står på spel nu under förkvalet och det kostar 600:-/lag att registrera sig för tävlingen. Dock stängde registreringen 28maj.

Seeding:
1. fnatic
2. XPG
3. Hippopoptamus
4. Game-Studio
5. Letalis
6. Gamespassion
7. d00m
8. IWKU

Oj oj oj...

RSS 2.0