PRATA INTE MED MIG!!!11ettett

Ibland när man är hyperstressad på jobbet så vill man bara ha en sånhär tröja!!!!!!

pratainte

.... idag vill jag ha en sån ...

Jag vill inte vara elak mot kollegor..... men det blir lätt så när man vet att man kommer få jobba större delen av helgen pga missförstånd så man måste göra om div skit..... bah =/ ....(Bilden är snodd från Google.se men jag har laggt dit texten själv) 

Jag är puckad

Alltså igår gjorde jag tre sjuka tabbar på en och samma hemresa. Den första vill jag inte ens nämna.. den skämms jag så mycket över. Jag drog ner mössan över huvudet och stoppade in hakan i jackan... och ville bara försvinna......... vilken jävla tabbe! Oj oj oj.... (ja jag är skum)...

Jag somnade iaf på tåget sen i 15min och drömde att jag vispade grädde....... när jag vaknar så märker jag att jag inte bara drömt att jag rört på handen..... jag har gjort samma rörelse även i sömnen.... hah.. vad ska man säga till alla människor på tåget?????? "haha nää jag runkar inte av någon i min dröm!!! jag lovar!! jag vispade grädde!!!"....

Tror inte så många skulle tro mig ;) så jag höll käften.

Sen så kutade jag till Ö&B för att handla disktrasor. Kom därifrån med div annat skit.... men inga disktrasor... missade bussen på väg hem från affärn och fick sitta och vänta på nästa i 30min. Som tur va så hade jag mamma jag kunde prata med i telefon under tiden.

K k k kk kkkk kk kallt!!!!

Fan va kallt det är ute!!!!!!! jag fick gå och hålla för näsan när jag gick mellan tåget och jobbet (5min) för att den inte skulle ramla av!!! TÄnk vad konstigt det skulle se ut!

Orka!

dRobje says:
Cat! .. what does "palla" mean?

Cat - says:
hmm

Cat - says:
Palla = steal apples (or any fruit)
Palla = orka (often used by teenagers) = Short words for "I dont have the energy for this biatch.."

Nej inte igen!!

Imorse så vaknade jag med träningsvärk.....  trotts att jag inte tränade igår. Och med spänningshuvudvärk så kunde jag inte ta mig upp från sängen.

Jag vaknade inatt av att jag låg och höll min hand på väggen..... och något i mig sa till mig att jag inte fick släppa för då dör jag :p

Jag har gjort sådär innan.. och jag blir helt full i skratt när jag tänker på det.


Min tidigare sambo berättade att jag legat i sömnen och hållt pekfingret på väggen och sagt i sömnen att jag inte fick släppa, enligt någon/något i drömmen. 

Fredrika som bodde hos mig ett tag berättade att jag gjort något liknande och sagt  "men sådär kan dom ju  inte göra!!!" ... "göra vadå?" frågar hon......... "dom kan ju inte bara springa runt och trycka på saker!"..
 


Pinsamt som det ändå är så kan jag inte annat än skratta! När jag hade två vänner sovandes hos mig för några helger sen så var ytterdörren öppen med 30cm när vi vaknade...... den var låst när vi somnade. Hmmmm......Undra om det här med att trycka på väggen, att ingen annan får röra den och att jag dör om jag släpper, har med något sorts kontrollproblem att göra. Ingen får bara springa runt och trycka för det gäller ju ändå liv och död (?!).. och jag trycker så jag får ont i fingrarna... hmmm ...

Jag minns ingenting av detta om jag inte vaknar av mig själv när jag skriker.. för alla skriker väl när dom håller på att panikdö (?!)....... Jag drömmer heller ingenting som är läskigt. Jag har aldrig drömt om något som har med att trycka på något att göra.... vad jag vet.


Näää... neurologmottagningen nästa!  (eller psyket kanske...... ) :p


Skitsnack på lunchen

Jag kanske inte ska skriva så mycket om vad det pratas om på luncherna osv.. mycket kan ju faktist tolkas som skitsnack från min sida.

Men jag förvränger ingenting och jag publicerar så att alla kan läsa.

Skulle en på hela företaget få tag på min bloggadress så skulle det spridas på mindre än en sekund. Det skulle skickas ut ett massmail till hela avdelningen om att jag snackar skit om mina kollegor på min blogg.

Men jag tycker faktist inte att det är skitsnack.. det är min dagbok och min blogg där jag skriver om mina intryck och dagshändelser.


Nåväl.. jag måste bara berätta om lite som sades på lunchen idag.

Jag är och äter lunch med 4 kollegor. Jag sätter mig automatiskt längst ut för jag vet att de snart kommer börja prata om nonsens jag ändå inte har någon lust att lyssna på.. på kanten så kan jag stänga av deras snack och tänka på egna tankar.

Efter ett tag när jag suttit i min egna lilla världs så hör jag hur dom sitter och pratar om fetma och träning. "Jag har alltid haft en mage och jag kommer aldrig bli av med den".. säger den ena som väger 49kg. Det är 20kg mindre än mig.... Förstår inte personerna att jag tar illa upp när dom sitter å säger hur jävla tjocka dom är och att dom måste träna varje dag för att inte bli smällfeta.

Herrejesus.. dom där tjejerna måste typ kämpa för att bli lika stora som jag.

Sen efter ett tag så pratar dom om dieter osv.. och nästan hånskrattar  och säger "haha nää jag har aldrig behövt gå på nån diet haha" ...

Alltså.. där sitter jag... och känner mig dom en heffaklump... när alla kommentarer ploppar upp.

Dom märker inte heller att jag tittar ut genom fönstret och ser lite ledsen ut... nej.. dom fortsätter i en halvtimme att prata fett och storlekar på kläder "åååh jag är en 28a nu.. jag skulle vilja vara en 26a igen"...... jesus... jag är en 31a.... lägg av och klaga! Lägg er energi på något annat!!

Jag jobbar på mitt självförtroende och det har blivit bättre nu än för ett halvår sen. Jag har gått ner 5kg och känner mig stolt över mig själv.. men när man sitter med på sånna här luncher så vill man bara ta en pistol och skjuta sig själv i huvet...

Hade det varit så att dom pratat om kläder som inte passar osv osv.. i typ 5min så hade jag inte reagerat på samma sätt... men under heeeeeela lunchen som är på 45min!!
Dom kan inte heller sluta prata om julfesten när jag är med. Som jag missar eftersom jag slutar den 7dec. Jag kommer i januari att få jobba extra här när det behövs... tror ni att någon ens funderat påatt bjuda mig på julfesten? icke.. :p

Jag försöker ta för mig.... och jag försöker prata med tjejerna om samma skit som dom pratar om.. men det GÅÅÅR inte! Jag förstår inte vad jag gör för fel!

Jag begär inte att dom ska bli mina bästa vänner... det enda jag önskar är att dom kan tänka sig lite för innan dom öppnar käften. Prata om fett och julfesten när jag inte är med... tack! 

Det är just nu tack vare sånna här människor som får mig att känna mig ful och inte mer värd än luft. Det är tur att man har en underbar familj och sjukt underbara vänner man känner sig trygg med! <3


Osynliga tjejregler

Nu har jag börjat fatta.... lite iallafall.

Som pojkflicka så gäller det att man snappar upp så mycket som möjligt under morgonfikat med de andra tjejerna.. för då lär man sig sånt som man inte visste innan.

Vissa grejer som jag, Catarina, aldrig ens skulle fundera på... är tydligen mer eller mindre skitviktiga.

Jag överdriver ingenting med följande lista. Tjejerna pratar om dessa punkter som om de vore liv och död. Sen vet ju inte jag om dom här personerna är extrema eller inte...- Naglarna måste vara målade och nyfilade. Gärna av en pedikyrist eller vad fan det heter. Lägga på nytt förstärkande lager och byta ut lösnaglarna ska man göra var 4e vecka (kostar minst 400:- / gång).

- Gympadojjor är tabu. Det finns inte ens i deras existens... tjejen som är höggravid får undantag.

- Fråga mig inte hur vi kom in på samtalsämnet.. men bomullstrosor existerar inte heller. Det är äckligt och det kan man endast använda när man tvättar alla andra paren. Något annat än string går inte.

- Träna. Tränar man inte så blir man hånad. Mer eller mindre. Spydiga kommentarer om andra tjejer som är lite runda förekommer hela tiden. t.ex "haha kolla på den där tjejen, det ser ut som att hon har fastlimmade bilringar runt midjan!"...... vilket inte är sådär skitkul att höra då man vet att man sett ut så innan och att man fortfarande inte kommit ur det helt.

- Assesoarer. Om man någon gång ska få någon som helst snäll kommentar så måste man ha nån extremt ful assesoar som sticker ut. Det spelar ingen roll hur länge jag stått framför spegeln och fixat mig, valt kläder med omsorg, nyfärgat / nyklippt hår osv. Har man inte något fult halsband eller extremt fula örhängen så får man nöja sig med att man själv tycker att man är fin just idag.

- Man får inte precis ha tagit parfym. Spelar ingen roll egentligen vilken mängd eller sort. Det märker tjejerna direkt och rynkar på näsan... varför har jag inte den blekaste om.

- Matsalen får man inte prata gott om. Där är det äckligt.. tydligen. (Detta snack påminner mig om tjejerna i plugget... då var det lite "coolt" att prata illa om skolmaten som är så äcklig).

Osv osv osv....


Hela tjejgrejen är helt sjuk...!!!! det finns så jävla mycke skitgrejer som andra tjejer går runt och oroar sig som faan över... som en annan kanske tänkt på ibland, men inte mer än så.


Jaja... nu ska jag jobba vidare... see ya.. :p

Hejja DreamHack!

dhlista
 • Publicerat av DreamHack-redaktionen

  DreamHack tar sig in på topplistan Eventbarometern som ett av Sveriges mest omskriva idrottsevenemang. DreamHack gör sällskap med sportgiganter som DN-galan, Finnkampen och Stockholm Marathon. Att vara med på listan är ett roligt erkännande av e-sporten och självklart för DreamHack som fenomen. Nu siktar vi på en pallplats i framtiden!


  (Siffrorna i parentes är de tidigare pallplatserna)

  1. DN-galan (3) 1246
  2. Finnkampen (2) 916
  3. O-ringen (5) 875
  4. Gothia Cup (6) 731
  5. Scandinavian Masters (4) 625
  6. Swedish Open (7) 570
  7. Falsterbo Horse Show (12) 350
  8. Stockholm Marathon (10) 312
  9. Vätternrundan (-) 291
  10. Vår Ruset (-) 241
  11. Stochampionatet (15) 204
  12. Dreamhack (-) 147

  Läs mer hos idrottensaffarer.com


Lite kul tycker jaaaaag :)


Källa: www.dreamhack.se

Rik!

Jag är rik!!

Fick min lön idag... räknade lite ... och kom fram till att när jag betalat av alla mina räkningar samt lagt tillbaka pengar till nöd-sparkontot som jag lånat.... så kommer jag att ha...
662sek

... att leka för!! :D yey!! :DD::DDCan you feel the spirit? :) yey yey!! :D hobba hobba hobba! *DANSA*=/

Nalle

Om en person ignonerar dig eller bara inte lyssnar på dig.
så behöver det inte bero på att personen inte tycker om dig.
Utan det kan helt enkelt bero på att den har lite ludd i örat.

- Nalle Puh


puh

Kalorier i drycker :p

Jag är inte lika nojjig nu som jag va förut.... då räknade jag alla kalorier på allt jag åt.. men kom fram till att det varken ledde till viktnedgång eller gott beteende. Det blev bara ett extra lager med stress som la sig i huvet.

Dock tycker jag att man verkligen ska hålla lite koll på vad saker och ting verkligen ger för effekt. Man behöver ju inte räkna exakta siffror... det gäller bara att ha ett hum.. så lever man mer hälsosamt.Ett glas:
Lättmjölk: 129 kcal
Mellanmjölk: 155 kcal
Rödmjölk: 198 kcal
Hemmapressad apelsinjuice: 94 kcal
Drickfärdig hallonsaft: 76 kcal

En burk:
Vanlig läsk: 127 kcal
Light läsk: 0 kcal

En kopp/mugg:
Caffé latte: 96 kcal
Te: 0 kcal
Svart kaffe: 0 kcal

På krogen (?) .....
Rödvin: 108 kcal
Glas vitt vin: 107 kcal
En stor stark: 188 kcal
En flaska cider (33 cl): (4,5%) 215 kcalMitt kaloriintag ska vara 1300 kcal om dagen..... det är 6 cider eller en flaska vin typ. Fyfan :D

Nära sex

Citat a la TV 6tv6


Hallåan som snackar mellan TVprogrammen på 6an verkar tycka att det är kul att skämta till lite ibland....


På en fredag:
- Det är lika bra att du stannar kvar här för det är det närmaste sex du kommer komma idag.

Sagt efter filmen "Day after tomorrow": 
- Nu ska jag gå och spraya deo på ozonlagret.


:D :D


Gamla favoritlåtar

Fick för mig nu att posta några av mina gamla favoritlåtar här :)
Enjoy......Nirvana - LithiumNirvana - In bloomRammstein - Du Riechst So GutDrowning Pool - Let The Bodies Hit The FloorDisturbed - The gameHoobastank - Out of controllBlink 182 - Aliens exist
Linkin park - Runaway
Hope you had fun ;)

Huuungrig

Igår va jag hemma hos mina föräldrar och firade mamma på sin födelsedag. Pappa och brorsan hade gjort så jäkla fint med maten. Trerätters var det! Jag hade med mig ett nytt vin som var supergott :D

Förrätt:
Rostat bröd med skagernröra och snygg dekoration.

Varmrätt:
Grillad lax, pressad potatis med rom och rödlökssås.

Desert:
Pepparkaksglass ovanpå pepparkakor.


MUMS!

Fan va det skulle säljas om det fanns pepparkaksglass. Det finns ju i liten form. Men inte i stora förpackningar... ska nog maila GB ;)Vi kollade på film sen, jag och pappa. Surf´s up kikade vi på och jag har inte skrattat sådär på jättelänge! Den var grym! 

Sen så ropade brorsan och han ville spela upp lite av hans senaste musik. Jag satt bara och storlog. Jag kan inte beskriva hur jävla stolt jag är över honom.

Han är så sjukt kreativ och han utvecklas konstant! Om han fortsätter i den här farten så är han världskänd om några år ;)

Man kan iallafall hoppas :D

Puss på er alla! <3

UUuuusch vad jag är hungrig nu... ska iväg och äta lunch men kollegorna är så slöa...

Önskelista

Jaaa.. hej hej tomten.. läget? är det lika bra som förra året? Minns att du hade problem att gå då.. hoppas det gått över ;) Min kära mamma tjatar på mig att jag ska skriva en önskelista åt dig så att hon vet vad hon ska köpa.. höhö...

Det jobbiga den här julen är att jag verkligen verkligen jättegärna vill ha pengar. Till hyra.... Inte det roligaste som finns att önska sig kanske. Men det vore toppen om man fick en chans att bo en extra månad i lägenheten.

Men men... jag antar att jag kan skriva en liten lista ändå.Vinglas / ölglas
(Behöver inte vara något fancy.. går ändå sönder på fester osv).

Underlakan / påslakan
(Har alltid och kommer alltid älska nya påslakan! Alltid ett säkert kort!)

Söt klocka med sugpropp

(Till badrummet... höhö..)

Stor väggklocka

(Till vardagsrummet. FÅR EJ TICKA.. var noga med det, om du/ni inte hittar nån.. köp ingen)

Sony Ericsson k530i
(Min älskade mobil som blev stulen efter 4 dagar. Kostar väl typ 1800:- nu, vill ha en likadan isf)

Korg med kosttillskott
(Mina små söta burkar med piller börjar ta slut. ABCDE-vitaminer, Omega3 kapslar, järntabletter, proteintabletter osv osv, låt fantasin flöda)

Spa-produkter
(Hårinpackning, ansiktsmask, bodykrämer... typ :S)


hyacintdevil

En köttätande växt vore kul
(http://brutalablommor.se/, helt vanliga fina julblommor går bra också.
Om det är en julgrupp så får den INTE innehålla hyacinther..........)


.........
Hmm... nä nu vetefan va ja ska skriva mer.. hejdå! :D


Getingmördare

Haha... ATT jag inte hittade den här tidigare... hade ju varit klockren födelsedagspresent till min extremt getingrädda mamma! :D

kottblomma
                                                                      Bildkälla: brutalablommor.se 

 Red Burgundy

BESKRIVNING: Ovanlig vinröd variant av Dionaea Muscipula.

OMRÅDE: Härstammar från staten Carolina i USA.
FÄLLORNA:Dessa slår ihop då en insekt vidrör känselhåren på bladens insida. Bytet lockas hit med nektar som produceras i "bladvecket".getingblomma2
                                                                      Bildkälla: myvenusflytrap.com

GRATTIS MAMMSI!

Grattis mamma på födelsedaaagen!! :D

Du är verkligen den bästa mamman på hela jorden! Jag älskar dig och pappa massor och jag vill att ni ska veta det. Det känns som att jag säger det alltför sällan!

Hoppas du blir uppvaktad ordentligt på jobbet och att du får en underbar dag så ses vi nog ganska snart ;)

MILJONER MED KRAMAR TILL EN UNDERBAR MAMMS!

mammabirthday
Haha... dom här tillägnar jag dig mamma!
Alla har temat: MAMMA! :DVisst är han snygg? haha

Shake it! :D (vet att du hatar den här låten) :D

Yeea dance like Elvis!

Lalallaa.. mammmmaaaa.... :D
Vi avslutar med låten med finaste texten!
<3

Myspys!

Den här helgen har varit sååå jävla slapp! Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls... och det känns underbart. Var hemma på fredagen ensam och kollade på TV. Somnade vid 21.00 typ och vaknade vid 10.00 på lördagen... slappade till 16.00 och fick besök vid 8-9 på kvällen.

Tack för sällskapet Tobbe :) det var jätteroligt att träffa dig igen. Hoppas det blir fler av dessa helger framöver. Ibland behöver man bara dega! :)

Kram kram!

Recept

Skulle baka något trevligt och slösurfade runt på recept.

Här var vi exempel på ett extremt dåligt recept.


Kladdkaka

10-12 bitar

Ingredienser:
100g smör
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1½ tsk vanilinsocker
2 ägg
3 dl socker

Sätt på ugnen på 175°. Låt smöret smälta i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. tillsätt de övriga ingredienserna och rör om tills allt är välblandat.


Häll smeten i en smord form, gärna med löstagbar botten. Grädda i ugnen 30-35 min. kakan blir låg och skall vara lite kladdig i mitten. Lägg tårtan på serveringsfat. Pudra över med florsocker.

Serveras med lite vispad grädde, men går bra utan också.


Stackars alla som inte kan baka och som följt receptet.......

"- Men jag följde ju receptet till punkt och pricka!! Vad fan gjorde jag för feeeel?? "

I receptet så står det inte att man ska vispa äggen och sockret tillsammans och sen så står det inte att det smälta smöret skall vara kallt när man blandar allt...

Hade man följt det där receptet så hade det inte blivit mycke till kladdkaka....... 

kladdkaka


Tips: Vet du inte hur du ska baka något... leta efter mååånga recept och försök hitta en gemensam nämnare. Använd sen ingredienser efter eget känn. På så sätt så lär du dig recepten i skallen också... jag använder inte mått heller.. det har jag inte använt på några år nu... det blir alltid bäst när man gör efter magkänslan :) Då slipper man råka ut för kassa recept.

 

Bildkälla: www.coop.se


Wallsticker

wallsticker2


Såååååå vill jag ha!!!! :D

Julklapp!! :D:D:D ;)
Jag får ju inte måla om.. då vore det så grymt med klistermärken ;)

ProduktinformationÅååååååå


<3<3<3<3<33<3<3<3


Synd att den här killen inte kan sjunga... :P Han är grym på piano!!!

?!?!?!?!?!??!!??!?!Hänger ni med? haha :D

Älskar fotografer

Det är inte ofta, men ibland så snubblar jag in på hemsidor tillhörande folk som brinner för sitt yrke eller sin hobby som fotograf. Jag har redan pratat mycket om fotografenChromasia som är min favoritsida sen några år tillbaka men nu när jag slösurfade så hittade jag denna också.


Jag kan verkligen bli helt frälst när jag ser vissa bilder. Jag önskar jag hade en bra kamera så jag kunde släppa loss på samma sätt!

Jag älskar ju photoshop också. De flesta av alla bilder som läggs upp är ju faktist tillfixade i Photoshop. Färgerna är starkare och kontrasterna tydligare.. jag är helt övertygad om att jag kommer gå lös om jag någon gång införskaffar mig en riktigt bra kamera. Då jävlar ska ni få se på hemsida med mycke bilder! :)


fotograferen.net  

<3

I need a hug!

needhug

Fredrika har sån otur

Haha.. min inneboende Fredrika kom hem igår från Falun. Trött som fan och sent på kvällen var det när hon skulle gå till Pressbyrån i t-centralen och köpa en biljett för att komma vidare till Södertälje med pendelåg.

Väl framme vid kassan så säger hon "en enkelbiljett till Södertälje".  Tjejen fifflar som fan med kassan och tillslut så får Fredrika bara två kvitton i handen och ingen biljett.

"Vad är det här?"
..... frågar hon..
"Din biljett!" ...... säger kassörskan.....
"Men sånnahär biljetter har jag aldrig fått förut ju" .... svarar Fredrika.
"Men du sa ju Södertäjle?!"......

... då hade Fredrika fått en SJ biljett till Södertälje inte en SL. Vilket innebär sjuka omvägar och väntetider.

"Men sån här biljett vill inte jag ha!".
"Du sa ju att du skulle ha en sån".
"Nej jag sa att jag skuklle till Södertälje... jag har alltid sagt likadant och jag har aldrig fått en sån här innan".
"Ah men du får skylla dig själv".
"Men det är ju du som gjort fel.. jag kan inte få byta då?"
"Omöjligt".

pffff...

Sen när Fredrika ska gå igenom spärren till tågen så frågar hon vakten om hon kan få gå förbi med biljetten hon inte fått byta. För SJ och SL är ju inte samma tåg. "ah men kommer det kontrollanter så får du böta" säger vakten till en jävligt trött fredrika som bara vill hem och sova.


Tjejen på pressbyrån hade kanske en dålig dag eller pms, vad vet jag, men inte fan gör man så när man har ett serviceyrke.. nääää :p


Nä... ja funderar på om man ska gå dit och klaga och ta hennes jobb ;)Fredrika på krogen mars -06.

Sneaky köp

Igår när jag stog och väntade på min kollega på Åhlens så såg jag en kille på typ 16år eller nåt.. han gick fram till kassan och slängde upp ett TF2 spel. Han öppnar spelet och säger ...

"Den här CD-keyn är invalid"
.. kassörskan fattar ingenting...
"Invällid?" upprepar hon och ser ut som ett stort fån...
  "ja den fungerar inte!" .
"nähä?!" svarar hon bakom disken. Hon verkade inte förstå att man måste ha en nyckel för att kunna spela spelen.

"Ja, det fungerar inte att spela om man inte har en nyckel som fungerar". Tjejen i kassan ser fortfarande ut som ett frågetecken och ger killen ett nytt spel. Sen går killen därifrån.

Hela poängen med CD-keys är ju att man bara kan köpa ETT spel och inte kopiera det så att alla kan spela. Eftersom man kan ladda ner spelen så måste man ju låsa med något och det är där nycklar kommer in såklart. Nu finns det ju sk Key generators till allt, men det finns så många miljoner olika kombinationer och jag tvivlar starkt på att hans nyckel var låst, som han sa.Tänk om alla gjorde sådär. Köpte ett spel. Tog CD-keyn.. sparade den.. gick tillbaka till affären och klagade.. får ett nytt spel... sparar den CD-keyn också och går till nästa Åhlens och gör samma sak där.

Fan va smart egentligen :p Om man vill vara lite sneaky.Sålänge man inte går in på Game eller någon affär med riktiga nördar i så borde man ju komma undan med det.

Ville så gärna gå fram och förstöra för killen... och säga att eftersom han öppnat spelet så kan han inte lämna tillbaka det eller kräva nytt, eftersom han inte kan bevisa att det inte är han som låst CD-keyn redan.

Bara en tanke jag hade ;)


TF2

Grattis Fredrika

Grattis Fredrika för den upplevelse du fick i veckan!
Det är alltid kul att prova på nya grejer!

You are not a real woman until you've done what you've experienced!
You go girl!Kram på dig!

;)


Drinkrecept!

Hittade precis grymmaste hemsidan när jag slösurfade!!
instantbartender
http://www.instantbartender.com/


MASSOR med drinkrecept....!!!Oändlig lista på de populäraste drinkarna!

Tequiladrinkar!

Men då gäller det ju att veta vad drinkarna heter på engelska ;)

cocktaillogo

Sen så har vi ju naturligtvis Cocktailguiden som jag älskar!!! Hittade några drinkar där som jag bara MÅSTE prova nästa gång vi partar.. (har just nu bara kollat på drinkar som passar mitt spritskåp, höhö).

applepie
casino
cazper


MUMS!! :D


Källa: www.cocktailguiden.com

Alperna obeskrivligt fint

Jag satt nu och kikade tillbaka på lite gamla inlägg från bloggen och jag hittade en liten filmsnutt från Alperna som jag lagt upp på Youtube. Jag laddade upp några filmer... men la bara upp en av dem här på bloggen (inte denna/dessa).Alltså..... det går inte att beskriva hur jävla vackert det var där uppe.

Jag var helt inne i att klaga 95% av resan och mina reskamrater hatade mig i princip. PessimistCatta var igång och jag klagade på nästan allt.. nu i efterhand så fattar jag inte vad fan jag höll på med.

Det var pjäxorna, vantarna som åkte av, lösa skidor, kisspaus, åh vad dyrt allt är.. osv osv osv.... fanns det något att klaga på så gjorde jag det... Jag hade en liten allmän period där ett tag då jag va negativ mot allt. Inte bara under resan.


Iallafall... vi åkte bil i ca 420mil under 4-5dagar och det är en resa jag aldrig kommer att göra igen. Besöka Alperna skulle jag vilja göra igen ofcourse, men inte med bil...


Jag vill åka skidor.. på riktigt.. och njuta av det... inte gnälla :) för jag är ingen gnällig person... egentligen :D


Utsikten är så jävla sagolik!! man tror inte att det är sant när man ser bilderna.. men det är verkligen så jävla extremt fint som det ser ut på bilderna i resekatalogerna.


OBS! Dessa 2 bIlder är INTE mina.. http://www.google.se  ftw!

alps1  alps3 Mina resevänner till Chamonix (Alperna) januari 07.Känns som igår men ändå som evigheter sen.

Livecam


Myspys med snö :)

Uppdaterar du sidan (F5) så uppdateras också kamerorna...
STOCKHOLM - SlussenVÄSTERVIK - GamlebyvikenMALMÖ - Turning torso
http://www.webbkameror.se/Dansa

Dansa är så sjukt jävla kul :)

Speciellt om man dansar med rätt person.. yeah baby yeah!

Ville bara säga det! :)


Puss på er


Stupid

WTF??!?!?


Fest och dans igår

Oj oj oj... vilken dag det var igår. Var helt seg och nere hela dagen. Låg och drog mig i timmar och orkade inte gå upp. Johanna ringde varje heltimme och tjatade på mig att vi skulle gå ut och gå.

Hon bjöd på fiskbullar och potatismos och satte på glad musik... då blev jag pigg igen.

Vi gick ut och dansade och det var hur jävla kul som helst. Det blir alltid roligast när man inte har några som helst förväntningar.

Detta ska inte bli ett långt inlägg.. jag har fått lite klagomål på att det är för segt att läsa alla långa så folk slutar läsa efter några rader.. därför skiter jag i att skriva mer nu.

Jag ska gå och sova nu... men jag lär skriva mer imorgon :)

Puss på er! Pirr pirr... :)

Mys

Helt vanligt ofarligt mys är så sjukt jävla underskattat alltså.. alla snackar om att  "sex säljer"... men mys då? Jag sklle vilja ändra så att man sa "mys säljer"... för det kan faktist vara bättre än själva sexet. Det är vad jag kan tycka ibland iallafall!


Från det ena till det andra så fick jag en elräkning igår på nästan 2000:- Det är pengar jag inte har.. jippi!


Nu ska jag äta frukost! Over and out!

Besökarna igår

Igår stannade siffran för bloggbesök på 252st.Man kan nästan tro att jag lagt upp nakenbilder eller nåt.......


252

Julklappar klara

Så jäävla skönt!!

Alla julklappar är färdighandlade!!!!!! Nu är det bara småpyssel kvar att fixa med...

Ska äta sushi idag... yey :p ensam... yey...
Fick precis höra att min blogg är tråkigt =/ ... vad fasiken ska jag skriva då? :) tips?

Jag varnar

... man fastnar lätt....

http://onlinespel.nu/alfabetet.html

3-77aflabet

Hahahahahha

ENBART pga min rubrik "jag åt bajs" så satte jag idag rekord med träffar på min blogg...... 252 pers har varit inne och gluttat!

Hahahhahahaha jag dör......

(Gammal bild från tidigare idag)

statistikbajs97

Jag åt bajs

... nää... det gjorde jag inte.. jag ville bara ha din uppmärksamhet! ;)

Jag är så jävla stolt över mig själv!!! igår så satt jag på jobbet och längtade till fotbollsträningen.. men när tiden bröjade närma sig så tappade jag "peppet" och blev slö istället. Jag tänkte skita i det.. men jag tog mig i kragen och gick dit.

Första träningen på några veckor efter en gemensam paus.. innan det så tränade jag 2 gånger tror jag och innan det hade jag inte tränat på flera år.

Jag var så jävla nöjd med mig själv igår när jag väl kommit till träningen. Fick världens adrenalinkick och hoppade runt som en halvgalning. Jag distraherade vännerna i motståndarlaget så att mina lagkamrater kunde passa någon annan... inte mig.. för mig fick man inte tag i.

Efter halva träningen så skulle vi köra idioten. Det finns bara en sak som är värre än den... det är när man ska springa idioten och hålla varandr ai händerna. Finns inget värre... min största fasa är att dansa runt midsommarstången. Hatar när folk drar i båda mina armar åt olika håll samtidigt... usch.. jag ryser bara jag tänker på det... :D

Men men... jag tänkte banga "idioten" och jag gick och satte mig längs med väggen som jag alltid gjort under tidigare träningar när man var yngre.

Något i mig fick mig ändå att resa mig upp och jag har inte kutat sådär jävla snabbt på 4år. Jag sprang nästan lika snabbt som johanna *stolt*.

Nu kommer resten i det här inlägget att låta ganska dagis.. men i slutet så fick jag spela tillsammans med Emelie (som jag inte träffat på typ 3år tror jag) och Johanna. Vi är de enda 87orna i laget. Vi var bara 6st totalt på träningen just den här gången .. och under sista 5minutersmatchen så fick vi tre spela ihop.... precis som förr.

Svempa, en av tränarna, är den som hängt med oss 87or längst. Men när jag skrek "det här är fan precis som back in the old days -93!" så stannade han upp och sa "93??" .... "ja jag har ju en buckla från 1993 hemma. Spelade ju med killarna då!"... vi bara skrattade.

Jag älskar verkligen fotboll. Jag förstår inte varför jag slutade....
Eller justja.. jag blev ju nörd...... j j j jäävla.. L L L Leo!! :p (internt.... ni berhöver inte förstå.. hej hej dajmen!).

Fan.. -93..
då gick jag i lekis. Det är 14 år sen :S

Sjukt........... :D

Har satt upp ett litet klent träningsprogram nu också.

Måndagar: Promenad (minst 45min)
Tisdagar: Vilodag
Onsdagar: Fotbollsträning (19.00-21.00)
Torsdagar: Träningsvärk!!! (vila minst 24h) .... STÄDDAG!
Fredagar: Fylledans (4h) eller hemmakväll med skumbad.
Lördagar: Slappa / tvätta
Söndagar: Powerwalk/jogga (minst 45min)

Jag kommer börja så... och sen så får vi se. Man ska inte sätta upp för höga mål... då blir det omöjligt att fullfölja och det slutar oftast med att man ger upp.. tänk på det ;)

Min nya kost består av lax och kyckling nu också.... och tomatsoppa :) nyttigt skit. Och massor med sallad ofc.. och lite kosttillskott med ABCDE-vitaminer och proteintabletter som förstärker hår och naglar.. samt snyggar till hyn lite. Mina omega3 kapsyler är slut.. måste köpa nytt... när jag får pengar :p


Igår när jag kom hem från träningen så hoppade jag ner i badkaret. tände ljus och la mig ner i kokhett vatten med ansiktsmask i fejjan. Tror ni det var skönt eller? :D Sen tände jag lite värmeljus brevid sängen och sen kröp jag ner i min varma säng med mitt duntäcke och planerade lite inför morgondagen.

Min hud har aldrig varit såhär "baby"... och jag har kommit fram till anledningen varför jag inte mår bra. Det är för att jag inte har tagit hand om mig själv.. jag har alltid gått runt och tänkt att jag vill ha en pojkväns om pysslar om mig.. men jag måste fan pyssla om mig själv först... och må bättre inuti.

Viktklubb har jag som sagt satt igång med nu igen också. jag har satt upp ett realistiskt mål... den 19februari ska jag vara nere på min idealvikt. Om jag håller uppe med träningen så kommer jag att vara vid mitt mål redan innan jul.. I can feel it.. ;)

Wish me luck ;)

Tatuering

Jag har länge velat göra en tatuering som betyder något. Den jag har är inte så jävla fantasirik och har ingen som helst betydelse.

Har funderat på om man ska tatuera in något sorts ordspråk på undersidan av armen. typ 10cm bredd och inte mer än 5mm högt... förstår ni hur jag menar då?


Nåväl... jag är en tankspridd människa.. och vill gärna ha någon text, gärna ett citat.. med någon innebörd av livet. Svenska känns klent.. engelska är sådäääär... latin eller grekiska vore trevligt.. eller ett påhittat språk.. kanske något i stil med Lorem Ipsum ;)
 
( http://www.google.se  om du inte vet vad Lorem Ipsum är ).

;)Nää.... men jag behöver iaf lite hjälp med idéer. Här är några fula ordspråk på latin. Ni måste rösta och komma med en kommentar på vilken ni tycker är mest trevlig ;)

1. Gothus sum, cave cornua -- "Jag är gute, akta dig för hornen".
2. Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem -- "Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död".
3. Non fui, fui, non sum, non curo -- "Jag fanns inte, jag fanns, jag finns inte längre, jag bryr mig inte".
4. Omne homo mendax -- "Alla människor ljuger".
5. Memento mori -- "Kom ihåg att du ska dö"
6. Vinum et musica laetificant cor -- "Vin och musik glädjer hjärtat".
7. Viam inveniam aut faciam -- "Jag ska finna vägen eller skapa den"
8. Vegitabilis imobiles est -- "Det är bara grönsaker som inte rör på sig"


latintattoo1
"Att fela är mänskligt, att göra om felet är ett djävulens verk"

Nää jag är inte så serriös med dessa fula citat ..
(så mamma...... du kan lugna dig nu... andas.......... sådärja)

Någon mening eller så skulle vara trevligt. Jag skulle vilja ha "Alive" men det är för kort och oestetiskt... det ser inte snyggt ut.. oavsett typsnitt.

aliveJaja... det kommer ta ett jävla tag innan jag bestämmer mig den här gången.. sist så slarvade jag bara ihop nåt typ :p en drake som alla tror är en pokemon..... pfff :D

46 läsare

Men nu får ni skärpa er... vadå 46 läsare? :D

Alltså... jag måste erkänna att jag älskar Timbalands hela sätt att göra saker. Allt han rör vid verkar bli skitbra! Han riktigt suger åt sig sånt som är bra i grunden och förbättrar det. Nelly Furtado hade inte varit någonting för folk om han inte kryddat till henne sådär.

Kolla skillnaden mellan dessa låtar..Innan Timbaland hoppade in... tror jag :)


One republic ft. Timbaland - Apologize
(synd att han ser så jävla störd ut när han sjunger!!!!)Sen vet jag inte hur dom har tänkt.. men det finns fler än en video till låten....

Den här är grym... Älskar alla små detaljer!


En sak jag inte tycker om med detta är att det står Timbaland (ft. One republic).. det borde vara tvärt om... One republic (ft. Timbaland). För det är ju ändå deras låt rakt igenom. Timbaland har lagt till lite nya beats och mer bas typ. Eller håller ni inte med mig? :)

Hörde låten innan Timbaland beblandade sig .. och jag visste redan då att den skulle bli stor! Älskade den från första gången jag hörde den. Har väl spelat sönder den snart :D


Peace

36 läsare igår

Pfffff..... 36 läsare va inne och kikade på min blogg igår. Har ni inget bättre för er? :D


Jag var ute igår och följde Johanna till jobbet. Hon jobbar 5skift så hon började jobba vid 23.00 igår tror jag. Vi brukar ta promenader på kvällarna och det är så jävla skönt. Inte bara att få gå och få frisk luft.... man pratar av sig så jävla mycke! Det är grymt...

Med vissa människor så blir det nästan jobbigt att umgås. Man känner lite att man måste säga något.. men varje gång jag och Johanna säger hejdå så har jag fortfarande tysen mer grejer att säga och berätta om och diskutera.

Jag tänkte på det igår när jag gick hem från promenaden. Jag vill alltid prata mer när vi är ute och går.

Johanna är bättre än alla bloggar och dagböcker :)

Vi kan prata om allt och samtalen kan verkligen ta sjuka svängar. Det är så skönt att man har en sån vän som man kan prata med allt om. Jag är så glad att vi umgås så mycket som vi gör nu.

Under hela gymnasietiden så umgicks vi inte alls.. sen när jag, Sofia, Adela och Johanna åkte till Bulgarien förra sommaren och kom på kant med varandra.. så trodde jag det var slut på vår vänskap. Men vi har pratat igenom det efteråt och har kommit fram till att allt berodde på oro och att det var ett vänskapligt tjaffs.

Det är den enda gången som jag verkligen bråkat med Johanna.

För er som inte förstår ett skvatt så var vi som sagt i Bulgarien. Sofia och jag kände för att festa loss lite en kväll.. och eftersom Johanna hade bränt sig i solen osv så ville hon inte följa med. Adela var inte så peppad att gå ut heller .. så hon stannade med Johanna. 

Sofia och jag festade till 8 på morgonen och vi svarade knappt på telefonerna. Adela och Johanna satt på hotellet och blev ledsna/arga och oroliga över att vi inte hörde av oss. Delade känslor gjorde att det blev tjaffs och jag trodde verkligen inte att Johanna skulle vilja umgås med mig något mer efter det. Jag vågade inte ens ringa henne på en vecka efter resan. 

Men bråk hör till. Jag vill aldrig mer bråka med mina vänner. De betyder för mycket för mig för det. Sure.. man småtjaffsar lite ibland.. men nu menar jag riktigt bråka. Aldrig igen!

Jag är så glad att jag har er i mitt liv! Mina vänner.. nya som gamla! Ni betyder massor! Det är er jag tänker på när jag är ledsen.. för så blir jag glad igen! Ni är guld värda! Ni vet vilka ni är :D

Puss!

Fattig

Jag känner mig aldrig så fattig som när jag har ett tomt kylskåp. Jag var och handlade för mindre än 2 veckor sedan och allt är redan slut. Jag handlade för 700:- och det brukar räcka i minst en månad.

Men nu är vi två.. och då kostar det dubbelt. Fredrika.. min vän.. bor hemma hos mig nu eftersom hon inte har någon annanstans att bo. Båda är fattiga och jag har inget jobb efter 7 dec.

Jag måste spara pengar.

Men det går inte.

Jag gick, redan första veckan efter löning, back i ekonomin eftersom jag lånat pengar av mig själv innan. Jag gjorde det innan jag visste att jag inte skulle få behålla projektanställningen.

Vad händer sen?

Jag börjar bli jävligt shakey nu alltså... vi kan ju inte gå hungriga. Och jag vill ju bjuda..  jag hatar att vara snål.. och det känns lite som att vår vänskap kommer förstöras om vi börjar tjaffsa om pengar. Been there, done that =/ 

Idag åt jag 2 stekta ägg och 5-6 knäckemackor utan pålägg till middag.. yummie... drack lite jordgubbssaft till också... pricken över i´t!

Ska fortsätta söka jobb nu... vi hörs! Puss 


Slut

Nu är det tamejfan slut på tårar.... Igårkväll var jag sådär extremt ledsen igen.. men inga tårar kom. Det var bra på ett sätt... tråkigt på ett annat.. är dom slut? :p KAN sånt ta slut? :P

Stopp i maskineriet var det iallafall...

Jag somnade gott tillslut men vaknade och var försenad. Hann med bussen ändå.. och så var tågen inställda... yey.. trängas på en svettig buss full med snuviga höstbaciller... nä fyfan. Bättre resor har jag varit med om.

Nya skor idag på jobbet. Ny klänning. Nya leggings... tror inte att någon kommer märka nån skillnad idag heller :p

Shit the same.

DeppCatta är på G! :p Så håll i er!

Modell för en dag

Igår på Linas födelsedag så va jag, Fredrika, Lina och Jen i stan och blev fotograferade. Det var en såndär "modell för en dag"-grej.

Det första jag sa till fotografen var något i stil med: "Jag tycker inte om det här, jag har aldrig gjort något liknande, jag är nervös så jag håller på att skita på mig".

Han bara skrattade....

Det var rätt kul. Det var något nytt som jag förmodligen aldrig mer kommer att göra.. :) Ni kan få se en av bilderna.


RSS 2.0