Vad gör jag för fel?

Kan nån svara på det? :p

Vaaart har du köpt dina skor?

Haha..... idag hände nåt som aldrig hänt förut.

En kollega kommer fram till mig när jag sitter och jobbar och frågar "vaart har du köpt dina skor?? dom är ursnygga!"

... 


Sen så kommer min kollega som sitter granne med mig fram också och säger samma sak i princip.. och så står vi och pratar skor. 


Det var roligt :D


pumps

Klicka PÅ bilden för att se i större format.


http://www.dinsko.com/Dam/Modeller/Pumps.aspx?shoe=224364&cnt=15

Trixydesign

Snart kommer min nya hemsida upp... Jag ska bara fixa klart den först ;)

Jag har ju använt mitt lilla "varumärke" Trixydesign på lite skit ett tag. Använde Trixy som alias när jag spelade förr i tiden (höhö) och jag omvandlade det för kanske två år sedan till något helt annat.

Jag har alltid älskat design och sättet att kombinera olika saker för att uppnå det bästa möjliga, färger, form och funktionalitet. När jag gjort designer för hemsidor eller DVD- och CDomslag så har jag satt min lilla logo där i någon kant. Lite för att det är snyggt, men mest för att det är kul att sätta egen stämpel och prägel på sitt verk.

Jag har ju inte gjort några större grejer direkt så jag antar att nästan ingen av er har hört detta namn, Trxydesign, inte ens min mamma hade hört det när jag berättade om det igår. Men vissa har nog det och kanske känner igen sig lite.

Innan Trixydesign så satte jag mina initialer på allt jag gjorde. Allt från affischer till egenmålade tavlor på väggen och det tänker jag fortsätta att göra, men jag tänker sätta Trixydesign till livet genom att märka alla digitala designer med namnet.

Jag har tyvärr inte den riktiga logon här än.. men jag har använt en provisorisk på hemsidan än sålänge........ hemsidan är inte klar än, men här har ni en tjuvtitt. 

homepage-kik

 
Layouten är inte riktigt vad jag tänkt mig från början, men den är som sagt provisorisk tills jag har rätt typsnitt på plats så att jag kan jobba vidare med den. Jag kör på samma stilrena design som Apple gör. Jag orkar inte med massor med krussirull... det kommer bli Trixydesign unplugged ;)ProjektTanken är att när jag får en tanke i huvudet om hur en viss grej KAN se ut.. men som inte existerar i affärerna, så utformar jag en sådan i Photoshop och lägger upp på hemsidan. Jag gjorde en liknande grej med en TV-bänk i fokus häromdagen som jag la upp här på bloggen....

http://catcat.blogg.se/2007/september/projekt.htmlSen så kommer det ligga andra tips uppe på saker som jag sett ute i affärerna eller på nätet.

Hemsidan kommer att vara på engelska från en början, men vi får se hur länge jag orkar hålla den internationell. Jag återkommer med mer information när tiden blir mogen.


Let's get ready to ruuumble!

Kan inte annat än älska Apple

... jag har alltid tyckt om Apples produkter, mer eller mindre. Jag var i morse och hämtade min iPod som kommit med posten och jag kan inte annat än älska hela konceptet. Allt verkar vara genomtänkt tio tusen gånger.

Vanligtvis när jag köpt någon teknikpryl så får man en kartong som är 10 gånger större än själva produkten och på den så är det viderse reklam och infotexter om vad som är i. Varför då?  :p Vet man inte vad man köpt om det inte finns en instruerande text?

Googlade och hittade ett exempel på vad jag menar...
Sådär ser typ alla kartonger ut.... varför göra det så spejsat? ..... varför gör man inte bara........ som apple? :) ....

Det där är hela skiten... man blev faktist lagom förvånad. Jag var iallafall beredd på ett jättepaket, men fick istället denna pyttelilla ask. "Men vart fasiken är laddaren då?? måste jag köpa en sån vid sidan av?"  var min andra tanke. Så jag "slet" upp det och insåg... att laddaren var så pass skitliten att den fick plats i denna otroligt lilla ask också.

Informationstext såg jag nu att det finns... men på undersidan och i grå helt totalt lugnande design. Jag älskar Apples färgsättning. Vitt och grått kan bli så jävla snyggt tillsammans om man vet hur man ska mixa det utan att det blir otydligt och grötigt..... Apple gör detta helt sjukt bra.

Nu låter det väl som att jag är nån slags Apple-försäljare.. men icke. Jag älskar bara klockren design och skämms inte över det.

I den grafiska världen så används Mac flitigare än på i något annat sammanhang. Varför behöver jag inte gå in på, men det är fakta. Klyftan var större förr dock. Då hade nästan ingen utanför designmupparnas paradis Mac, men nu har dessa linjer suddats ut en aning. Hur som helst... så hade jag en iMac på mitt förra jobb..........
Så jääävla sexig design. Haha... allt är i skärmen. Ingen stor fet låda under skrivbordet har man och den enda grejen som stör mig är musen... hatar scrollen :p Men... allt kan ju inte vara 100%

På de tidigare Mac-datorerna så hade inte vissa tangentbord en delete-knapp. Detta hatade jag något otroligt då jag använder denna blupp jämt. Använde Mac i skolan och hade någon snott mitt tangentbord/min plats så jagade jag runt efter ett annat tangentbord med del-knapp. Ja, jag vet, jag är knäpp.. men vissa grejer måste man ha för att jobba bra :)Hur som helst... tillbaka till min iPod Shuffle
Skitsnygg... skitliten... rymmer ca 240låtar... perfekt.
Hmm.. men lite synpunkter har man ju som "ilandsproblems-expert".
I'll make a list:

Bra:
Designen
Storleken
Leveransens uttryck
Inget krusidull
Användarhandbok utan massa dravvel
Priset

Dåligt:
Hörlurarna som följer med är snygga men skitkassa..... ingen bas.

Puss

Morgonmusik - Sash!

Så jävla skön musik att spela på morgonen så att man vaknar!
Har lyssnat på Sash! i två dagar nu och jag har inte riktigt uppskattat hans musik tidigare....  det kanske var för att jag var ca 9 år när hans största hits kom, jag vet inte.

Pappa dunkade ganska mycket sash! när jag var liten och jag minns att morsan hatade det. Hata är ett starkt ord... men ni förstår vad jag menar. Inte bara det att alla hennes porslin och grejer hoppade runt i skåpen för jämnan.. utan hennes arbetskompis tjatade vissa låtar om och om igen på jobbet. Adelante var hennes största fasa :DSash! ft. JM Jarre - Oxygene
Sash! - La Primavera
Sash! - Ecuador


Och så sjäääälvklart......


Sash! - AdelanteMan märker på musikvideorna att det är gammal musik.
Men själva musiken är tidlös.... tycker jag iallafall ;D

Projekt

Nu har jag lekt lite..... och som jag skrev i mitt inlägg precis Projektinnan detta så tänkte jag ju demonstrera ungefär hur jag vill att min TVbänk/Bar ska se ut.

Jag har gjort denna nästan helt fritt i Photoshop så var inte för elaka på smådetajer... det är inte riktigt proportionerligt. Men det skiter jag i.
You get the idea anyway (?!)


Bilden jag använde som grund var denna..
mobel-mio
Jag fick pula ett tag innan jag fick som ja ville ;)

Hämtade TVn från on off och fiskarna & pallen från Google.

Coolt va? :D


Det behöver inte vara träfärgat heller. Jag ville bara visa hur jag menade med modellen på den somjag beskrev i inlägget nedan.
Ps. NEJ man ska inte sitta på pallen och kolla på TVn.

De som varit hemma hos mig vet hur soffan & soffbordet står och hur allt ser ut... om man sitter på pallen så får TVn vara antingen av eller så får den ha nån kul stillbild/skärmsläckare (fiskar som simmar eller nåt). Tanken är att jag bara ska få mer yta...... och sen så är ju en pall en extra sittplats i nödfall. Ds.

Jag hatar att måla

... egentligen inte.

.. men igår så kom Johanna och Johanna över till mig. Jag bjöd på lite mat (fläskfile.. mums!) och vi tittade på Idol tillsammans. När de sen gått så fick jag ett ryck... JAG MÅLAR MINA HYLLOR!

Jag hade dagen innan slipat den ena hyllan, men jag fastnade framför MSN och "hann" inte måla. Så igår i väntan på domen om vem dom skulle åka ut ur Idol så började jag måla.

"Detta blir kul"  tänkte jag.. och det var det..... i 2min. Sen så insåg jag hur jävla kladdigt det egentligen blev, och det skulle bli värre... (klockan var 22.00 när jag började och 00.05 när jag slutade).

Jag hade lagt mitt vita överkast över TVn som stog under hyllorna så att den inte skulle bli helt vitprickig. Jag kunde inte skruva ner hyllorna då jag inte har någon skruvdragare... för det var min kära pappa som hjälpte mig att sätta upp dem.

Ner går det ju lätt att ta hyllorna.. men upp sen igen, nae jag såg kaoset framför mig... så jag körde med maskeringstejp på väggen runt hyllorna istället och lät dem sitta uppe. Trött som jag var så insåg jag inte att jag kanske missat med någon millimeter någonstanns. Så risken finns ju att det blir vita ränder runt hyllorna sen när man tar ner dem.

Har ju vit vägg och jag målade med laseringsfärg, så det kan inte synas sååå tydligt om jag slarvat... men det visar sig när jag tar ner hyllorna sen ;)

Resultatet av måleriet blev skitbra.... nu ska jag bara samla ihop energi så att jag orkar måla den andra hyllan också ;)

Jag fixade med gardinerna också..... det blev så jävla bra. Jag rensade i fönstret och tog hand om mina blommor som äntligen börjat leva igen. Min orkidé är helt sjukt underbar... det är större blommor än någonsin på den och min tobaksplanta (nej man kan inte röka bladen) som jag fick av mamma har fått nya skott och blad!

Det blev så jävla snyggt. Jag önskar att jag kunde visa er, men jag har ingen kamera att fota med.

Jag har ju helt kritvita väggar och jag får ju inte måla dem. Dock är en heel sida i min lägenhet full med fönster. Ett skitstort, ett nästan lika stort, en ballkongdörr och ett litet typ "källarfönster"... alla fönster är på EN "vägg". Jag köpte för ett tag sen två set gardiner. Och nu har jag fixat så att hela den väggen med fönster ser ut som en fondvägg. Mörkbrun. Har 3 gardiner där... en för varje fönster (förutom "källarfönstret"), samt den sista vid sängen som avskiljare.

Supernöjd.

Jag håller på att planera hur jag ska göra med TVbänken. Jag skissar lite på hur jag vill att den ska se ut. Och hittar jag ingen sen som ser ut så, så får jag väl snickra själv ;) .... naee jag vet inte...men det är ju kul att spåna ;)
 
Det ska bli en smal bänk som inte är mer än 50cm djup. Den ska följa hela "TV-väggen" och den ska vara ganska hög. I den ena halvan så ska det finnas plats för div DVDspelare och lite "sprit"-förvaring. I den andra halvan ska det inte vara någonting egentligen, där ska det finnas plats för en eller två barstolar. Ovanför denna bänk ska en platt vägg-TV fästas. En stor... ;) Så... när man har gäster eller när man inte ska kolla på tv, så ska TVn fungera som en tavla typ.

Man får skaffa nån kul DVD med akvariefiskar som simmar eller något. Vore grymt :D

Förstår ni hur jag tänker eller är ni helt vilsna? ;) Jag ska försöka fota lite och skissa så att ni förstår. Det ser helt underbart ut i mitt huvud iaf..... sen i praktiken så kanske det är fullkomligt omöjligt eller skitfult, men man kan ju alltid planera, och så får man se vart man hamnar.

Huhu...

Det där var min peng!

"Hörrududu det där var min peng!!"

.... sa en kille som var på väg upp för trappen när alla andra slussades nedför. Framför honom går en tjej som tror att det är hon som tappat det lilla myntet då hon precis stoppat ner sitt SL-kort i fickan. 

Den lilla stunden när jag är på väg nerför trappen så hör jag hur han grymtar "hörrududu det där var min peng!".

Det var en jävla enkrona.......... orka bry sig?

pfff.....


..... på tal om nåt helt annat så börjar jag få allergiska utslag på läppen nu. Åt lite nötter. Glömde att jag var allergisk :P Bra Catta.... så kan det gå.


Pianospelande katt

Den här lilla parveln spelar bättre piano än mig och alla i min närhet som jag hört provat ;)


Inte brunett längre

Kom precis hem från Johanna. Johanna och Johanna har hjälpt mig att färga mitt hår. Det blev svart! :D haha... har redan lite ångest... höhöh.... :D

Nu ska jag städa :)
Hade svårt för Linkin Park innan, men den här låten gör han riktigt bra live faktist.

En helrimmad måsskit!


Jag finner inga ord!! :D Gammalt men kul fortfarande!!


Beställde lite skit idag

Efter en halvlång prommis igår med Maloue så fick jag ett  jäkla sug idag att köpa grejer på internet. Jag och Maloue pratade om allt och ingenting men just detta fenomen att handla på internet pratade vi lite om.

Jag beställde därför idag en grön, söt, liten iPod (751:-) som jag kan använda när jag springer. Samt en stegräknare (129:-).... Jag var sååå nära att beställa en videokamera också. Hittade en liten söt och lagom bra för ett humant pris, men jag bestämde mig för att vänta.... har egentligen väntat i 3 år nu om inte mer. Men sånt tål att tänkas på.

Det blir som julafton när paketen kommer till posten!! såå roligt.

Hoppas jag får iPoden innan fredag då jag åker till Borås.. inte såå troligt, men man kan ju alltid hoppas.

Sen så kommer ju min nya mobil snart också. Beställde ju en... fick den.. och sen så va den ju trasig när jag öppnade paketet. Berättade nog om det tidigare här på bloggen. Ska få en ny.. och förhoppningsvis så kommer den snart! :)

Jag skrev en recension om den på pricerunner om min nybeställda mobil... kommer väl komma upp imorgon eller så om den blev godkänd.. just nu ligger det en annan recension inne bara... hoppas min kommer upp sen :)


http://se.pricerunner.com/pu/1-961773/Mobiltelefoner/Sony-Ericsson-K530i-anvaendarrecensioner


Jag använde ju mobilen i några dagar innan jag skickade tillbaka den.. så jag fundilurade lite och skrev ihop min erfarenhet av mobilen så långt jag hann använda den.

Köpte förresten nya leggings, trosor i mängder, strumpor och 3 par vantar idag också på H&M under lunchen :D sånt får man inte för mycket av!!!!


Nu ska jag sooova...... imorgon så ska jag boka resan till  Borås. Har beslutsångest. Tåg kostar 700:- enkel resa... och buss ca 300. Men buss tar 5½h typ........ och avgår 15.15 samt 22.20 :p och jag kan egentligen inte ta nån utav de tiderna :( Tågen går ju oftare och tar "bara" 3h........ så jag kan inte riktigt bestämma mig.

Nattkram!


Produktinformation från där jag köpte den.

Kaninens år

... tror egentligen inte så mycket på sånt här dravvel... men detta stämde faktist ganska bra in på mig...

Kinesiskt horoskop...Kaninens år.
 Kaninens år

Precis som i västerländsk kultur finns det fördomar även i den kinesiska. Kaniner anses ofta vara mycket rädda individer som förökar sig i rask takt, eftersom familjen är så viktig. Den kinesiska mytologin vill dock betona att Kanin-människan inte är feg i ordets rätta bemärkelse, utan snarare begåvad med en stark överlevnadsinstinkt. När det gäller familjen är dock Kaninen inte lättskrämd på något vis. Han försvarar hem och hus till sista blodsdroppen och det samma gäller för vänner och affärskompanjoner.

Eftersom de tror på att bevara förhållanden under så lång tid som möjligt utgör de goda kompanjoner i affärer. De förlitar sig ofta på att andra, precis som de själva, tycker att alla berörda parter i en affärsuppgörelse skall tjäna lika mycket. Detta leder till att de allt som oftast blir lurade och utnyttjade.

Näst efter familjen är lyx det Kaniner älskar allra mest, och de köper ständigt saker utan att tänka på att pengarna skall räcka även under morgondagen. Då Kaninen av naturen är skygg, går de helst ut tidigt på morgonen eller sent på kvällen, för att inte kunna observeras.


... stämmer nog mer eller mindre in på alla iofs... vad vet jag ;)

Kolla in ditt horoskop också vettja.... http://www.ditthoroskop.nu/se/kinesiskt_horoskop.htm


Gi metoden

Jag och mina två vänner Johanna och Johanna har nu kommit in i den jobbiga fasen i Gi metoden. Vi har slagit vad om vem som klarar sig längst. Den som vinner får en trerättersmiddag och en gratis utekväll. 2 månader ska vi hålla ut är det tänkt. Vi har kommit 3-4 dagar framåt nu.
 
Vad innebär Gi metoden? Vad får man äta? jadu .. bra fråga.

Man får inte äta något alls i princip. Det går ut på att man ska käka så jävla lite kolhydrater som möjligt. Produkter med mycket fett = lite kolhydrater. Så man får äta kött & fisk, bönor, grönsaker, majonäs (osv), ost, vissa naturella mjölkprodukter, nötter.. hmm.. ja listan verkar kanske lång..  men det är den inte. Man får inte äta potatis, ris, pasta eller något i den stilen sm man brukar ha med på tallriken.
 
I förrgår åt jag yoghurt med frysta blåbär till frukost och torsk i grädde med dill citron och tomatskivor till middag. Huuuur jävla gott som helst. Godast hade det varit med pressad potatis till dock.

Igår åt jag ost- och skinksallad till både lunch och middag. Idag har jag ätit lite yoghurt och om jag orkar så ska jag laga lite mat sen... annars så blir det lite torskrester sen i fredags.

Jag har gjort upp ett litet sött schema för vad jag ska laga för mat i veckan (middagar). Luncher kan jag inte bestämma eftersom jag äter med jobbarkompisarna varje dag... och vi går till olika ställen hela tiden.

Mån: Tomat- och basilikasoppa
Tis: Räksallad
Ons: Chili con carne
Tors: Äggröra med mackrill i tomatsås och sallad
Fre: Fläskfile och majskolvar.

Sen på helgen så ska jag åka ner och hälsa på mina vänner i Borås. Så jag får se vad vi hittar på att laga där.


Ska förbereda inför tvättiden nu. Ska tvätta kl 19.00 bah.. är hur seg som helst.


Imorgon så är det introduktionsmöte på jobbet. Mellan 09.15 till 16.15 ska jag sitta och lyssna på företagsinformation och om hur allt fungerar. Ska bli både tråkigt och kul ;)


*All saints...

All saints.... 10 år gammalt.... men ändå  tidlöst!
Nannana...

 
All saints - Pure shores... (soundtrack till The beach)

Älskar byxorna.. hatar att det är playback.. 
(man får höra lite a capella i slutet dock).

All saints  - Never ever

Seg låt men fortfarande hur bra som helst.. och dom gör den bra live.
Det enda som inte är tidlöst med dessa tjejer är kanske kläderna och möjligen att det är en grupp. Numera är det ju soloartister feat. Jay Z eller Timbaland som gäller.... pojkband och tjejgrupper som dessa är rätt ute. Men musiken fungerar lika bra nu som då IMO.

*
Gjorde en upptäckt nyss.......... den här bruden är INTE fet. Men cheeses vad byxorna får henne att se ut som en heffaklump :D

fat

Klicka PÅ bilden för att se den i större format.

Jag är tjändiZz ><

;)

Pricken övert är här... jag har slutat nörda och av en händelse så hittade jag en film där jag faktist är med i några sekunder... wohooow... sen så fortsatte jag kolla lite och det visade sig att jag var med på lite fler ställen :p

Klicka PÅ bilden nedan för att se hela filmen på Google.

00.08.03

gameplaylogo


Det där är alltså en dolumentär om Dreamhack där jag var admin för ESWC. En, trot eller ej, skitrolig upplevelse. Jag försökte att hålla mig utanför alla bilder/filmer men det var inte helt lätt när man vad admin för de största lagen i kvalet.

Å andra sidan så är det ju lite kul att det finns dokumenterat att man var där... för det var en skitkul grej!


Lite bilder från kvalet i sthlm (Inferno online) samt bilder från "finalkvalet" i Jönköping (Dreamhack). Klicka PÅ bilderna för att se dem i större format.


forkval_inferno-3  forkval_inferno-2  forkval_inferno-1

forkval_elmia-5  forkval_elmia-4  forkval_elmia-2  forkval_elmia 


Jag står i bakgrunden och koncentrerar mig på matcherna.... :) En av matcherna på Dreamhack var otrooooligt spännande, tror det var mellan Begrip och SK. Stog nästan och hoppade... trodde inte man kunde bli så nervös över resultatet när man kollade på en cs-match. höhö...


Hittade en till video där jag är med..... fan vad peppad man blir på att träna och gå ner i vikt när man får se såna här filmer på sig själv... :p


 
Klicka på bilden för att se filmen i nytt fönster på youtube.


Haapp... hmm.. ;) ps. bilderna kommer från Fragbite :)

Yo momma!

Yo momma är ett program som går på MTV. Världens sämsta koncept... men graowwwr... någon har vuxit upp!

Detta är nog världens mest underskattade "skådis". Grrrrrrraaaoowwrrr    :D


Wilmer Valderrama

Seg morgon

Uj uj... jag måste skaffa någon rutin på hur jag ska göra på mornarna så att allt faller på plats... ska fundera lite under dagen och sen så ska ni få en komplett lista ;)

Fredagens bravader

I fredags så befann sig jag, Johanna och Johanna hemma hos Johanna (hehe). Bilder togs och de ligger uppe på Johannas blogg. Jag lägger inte upp dem här utan länkar dit istället så kan ni se de större bilderna på hennes sida.

vanner-7sept
Klicka på länken nedan så kommer du till Johannas blogg med de större bilderna. http://nejhanna.blogg.se/1189415446_catta_ter.html

Fler / andra bilder finns uppe på min Facebook.

Färdig för dagen

... Jag började skriva om vad jag gjort på jobbet idag. Men kom på att det kanske är sånt hemligt som ingen annan får veta. Så jag skiter i det.

Är iaf klar för dagen med arbetsuppgifterna. Sitter och navigerar runt lite på hemsidan för att se hur allt är uppbyggt. Kan vara bra att veta.

Ska renskriva alla mina fula anteckningar också som jag samlat på mig under dagen.

Snart blir det hemgång... pju :) ska städa... det blev inget av med det igår...... :p

Heiipaaaa


Chokladogram.se

.. huuur gulligt som helst. Och hur smidigt som helst också.

Jag skickade chokladogram till mina föräldrar på deras jobb idag. Hur jävla smidigt och roligt som helst. Inte världens billigaste gest direkt, men jag tycker det var värt det. Jamenar... vem vill inte ha en ask med belgisk nougatchoklad på en trist höstmåndag? :D

Jag vill iaf! *räcker upp handen*...

Satt och diskuterade förhållanden med en nära vän häromdagen och jag sa att jag saknar att ha en pojkvän man kan överraska lite ibland. Han svarade något i stil med "du har folk runtomkring dig hela tiden som älskar dig, ta hand om dem istället och uppvakta dem. Så kommer andra förhållanden senare med tiden. Man ska inte bli besatt av tanken att man måste hitta den rätta utan ta vara på de du har nu och ta det andra när tiden är mogen".  Inte riktigt hans ord.. men det är så jag minns att hans poäng var.

Så... jag skickade chokladogram till mina föräldrar på deras resp. jobb med lappen "Bara för att du är så underbar. Kram Catarina". För de är trotts allt de som älskar mig mest i världen. Och dom förtjänar det bästa... och choklad är gott! :)

Båda ringde och var såå glada över hela grejen. De trodde att paketet hamnat fel. Mamma trodde att det va till hennes chef eftersom de heter samma i förnamn :D:D ... icke ! :)


Jag tipsar varmt om Chokladogram.se jag älskar konceptet. När jag registrerade mig för 2 veckor sedan så fick jag ett brev hem tillsammans med 3 dumle-kolor. Mumma!!! Det var lite det som fick mig att bli lite extra sugen på att göra beställningen... bra reklam där :) Gratis är alltid gott!

När man beställer så har de en otroligt snabb leverans och om man gör det t.ex kl 9 på en vardag så kommer det fram innan lunch (om det är i sthlmsområdet). 

Detta är en sak man kan göra helt utan anledning... man kan ju utnyttja detta till födelsedagar också.. men då blir det ju inte riktigt samma sak. Jag ville verkligen överraska och lyckades ganska bra :)

Lalallaa

www.chokladogram.se

....

" alltså... största skillnaden från hur ja va, till den ja är idag är den att ja är inte rädd för att ha fel, inte rädd för att bli sårad ...alla gör fel, å det är faktiskt genom misstagen vi lär oss mest " - En nära vän

Borde sova..

Borde sova... men jag ville blogga lite först.


Det är sjukt vad saker och ting kan förändras på bara några få dagar. Jag har varit så sjukt jävla skitglad idag. Jag vet inte varför. Johanna tyckte tillochmed att jag raggade på gubben på statoil :DHade första dagen på jobbet idag. Jag gjorde inte så jätteroliga grejer idag direkt.. det var mycket lyssna och lära och efter lunchen så satt jag och skrev in 200 artiklar i ett excelldokument. Inte skitkul, men jag njöt. Jag har suttit på ett kontor i 8 månader nu med 3 personer på en minimal yta bredvid min chef som kontrollerar en varannan minut. Nu är jag på ett företag med några hundra anställda istället och snygga säljarkillar som springer omkring lite. OCH jag vet att jag kommer få göra annat sen. Jag har en skräddarsydd tjänst som kommer passa mig superbt.

Jag har ju bara varit där en dag så jag kan ju inte riktigt betygsätta stället än. Och första dagen brukar ju rent generellt vara bra och rolig med allt nytt och med alla nya människor. Det är så många fler anställda på det här företaget än på mitt tidigare jobb och man får liksom välja lite vilka man ska prata mer eller mindre med. Urvalet är nästan obegränsat.

Pauser är tydligen superviktigt här också.... hah... vi hade 3-4 fikapauser + lunch (1h 15min). Det blev lång lunch eftersom det var en tjejs sista dag där (ska på mammaledighet). Men jag tyckte det blev lite för mycket kaffe, så jag hoppade över den sista. Jag ville få lite gjort också.

Får se om jag tycker om jobbet lika mycket om en månad ;) Reklamchefen sa idag att min projektanställning på 3 månader "nästan garanterat" (?!)  kommer att förlängas. Jag vill inte hoppas för mycket, för då blir man bara besviken. Men något säger mig att jag kommer kunna jobba mig uppåt en del på detta otroligt växande företag. Det känns inte som att det är helt omöjligt att avancera, vilket gör slitgörat lite roligare.

Allt handlar ju om hur bra man gör ifrån sig.
Första riktiga fotbollsträningen på 3-4 år är avklarad nu också. Pju.. tränaren pratade gott om mig till Johanna, vilket hon berättade till mig sen. Wei! :) sånt är alltid kul att höra. Synd bara att min kondition är 10 gånger sämre än hela världens befolkning ... men det kommer ta sig. Det var otrroooligt kul att spela fotboll idag. Har längtat så läänge efter att börja spela och nu jävlar ska jag hålla tag i det också. Jag ska försöka iaf.
Slutade spela i min CS klan i fredags. Eller.. då sa jag åt dom att dom måste hitta en ny taktiker och ledare. Och det var nog det bästa beslutet jag tagit på länge. Fotboll och CS går helt enkelt inte ihop. Varken tidsmässigt eller praktiskt. Jag hoppas på att få bli av med mina stress- / sovproblem nu också när jag tränar. För ju mer man tränar desto lägre och bättre puls får man när man sover och man sover då lugnare. Häromnatten så drömde jag att en kvinna hade fastnat under min säng och höll på att kvävas/mosas. Jag försökte desperat hjälpa henne och jag stog i sömnen och slet i sängen för att lyfta den. Vaknade halft utanför med alla kuddar och täcket på golvet.. och sängen stog nästan en meter från väggen... bra jobbat Catta.
Imorgon blir det party. En vän ska ha lite party i sin lägenhet. Det blir nog inte så många, men lägenheten är ganska liten så den fylls snabbt. Jag ska höra runt lite med lite gamla vänner om de är sugna på att titta förbi. Vill inte nämna vem det är som ska ha festen... man vet aldrig ... vi vill inte ha objudna gäster där ;) Sen ska vi försöka komma in på Hamnmagasinet. Det är skumparty där imorgon så vi hoppas på att få komma in. Det är 22 där.. men om man blinkar lite extra sött så kanske man kommer in...... håller tummarna. Ska smaka en ny vinsort imorgon.. ska bli spännande.. jag börjar lära mig nu mer och mer att uppskatta lite torrare viner. Vin måste man lära sig att dricka... det gör man inte på en dag ;)Det kommer nog fotas hejvilt på festen imorgon.. så jag kommer nog lägga upp dem här eller på Facebook senare.

Nu ska jag sova.. ska upp kl 5 :p Puss på er!


macgyver

...

Ibland vill man skriva nåt intressant och kul... men hjärnan har inte tillräckligt mycket energi för att producera sånna ord. Därför får detta bli ett skittråkigt inlägg.

Ska städa sängen från prylar och sova sen :) Ledig imorgon.. tjohoo.. ska shoppa med isabel!
So long...

I mölnbo

...  så var man tillbaka till hemorten för att kika på Abbes Fotbollscup. En cup som arrangeras en gång varje sommar med korparlag i alla åldrar. Det är en cup som arrangeras för skojs skull.. men alla tar det inte riktigt lika lätt.

Har slappat hela dagen till klarblå himmel och har sparkat lite boll själv .. barfota..  aj aj :)

Nu har jag bestämt mig.. jag ska ge fotbollen en sista chans. Jag ska på första träningen på 4 år nu på tisdag. Johanna har ju skadat ett revben så hon måste ta det lugnt.... då slipper jag känna mig dålig. Kan vi båda ta det extra lugnt så man inte dör efter 2min träning.

Nu ska vi spela lite kort.. Johanna kommer få stryk!!

Hemma hos Johanna

Har varit hemma hos johanna hela kvällen och hjälpt henne med sin nya blogg. www.nejhanna.blogg.se JOhanna var upptaget.. så det fick bli NEJhanna istället ;)

Hennes sida blev riktigt fin faktist... är avundsjuk! :) Kolla in den vettja.

Här är lite svenska för nybörjare för er som inte fattar ett skvatt ;)

Nu ska vi kolla på lite Hipp hipp!
RSS 2.0