Ferre

Sitter här nu finklädd i min nya outfit och ska på fest.. det är jag och johanna som har fyllt år :) så vi ska firas ordentligt :D ska hem till emelie nu och börja.. sen får vi se vart vinden för oss :)

Hoppas det inte blir alltför dyrt :D

see ya laterz

Fredag!!!1

Idag kommer jag ÄNTLIGEN få ordning i lägenheten. Vi köpte ju soffa i onsdags och jag har inte kunnat fixa med den eftersom nyckeln till källaren är väck. Ska klippa låset in dit idag så vi får in min gamla soffa som just nu står på högkant. Ett datorbord ska ner dit också eftersom det dels inte får plats nu när nya soffan är mycke större änd en gamla och dels för att vi inte använder det. Känns onödigt att ha det uppe då.

Kruxet nu med nya soffan är att min stora tavla som hänger ovanför inte matchar.. den målade vi så att den skulle passa den gamla soffan. Gardinerna kommer inte matcha och soffbordet måste ut eftersom det nu är för stort (det är en divan på nya soffan). Det är mycke som måste fixas men det är skitkul :D

Nästa helg kommer krille till mig också :D då tar han med sig mina grejer som jag köpte på IKEA förra helgen men som jag inte fick med mig hem på tåget. Jag köpte nya kökshanddukar, 2 mysiga lampor, svarta muggar, 2 svarta dippskålar.. hmm minns inte allt jag handlade.. men supermysigt kommer det bli iaf när allt är klart. Jag fotar sen och lägger upp här så ni får skåda ;)

Nu i helgen så kommer inte Krille och jag att ses eftersom jag inte umgåtts ensam med mina vänner sen jag blev tillsammans med honom. Vi blev tillsammans 4 feb så det är ett jävla tag sen. Med tanke på att jag och mina vänner umgicks varje helg och ibland i veckorna innan så är det en jäkla skillnad. Johanna har fyllt år nyligen och jag fyllde ju 2 mars, så det här får bli ett försenat firande :D
Men bättre sent än aldrig.

Hur planerna ser ut vetefan. Idag ska jag iaf fixa med lägenheten.. sen imorgon måste jag nog bege mig ner till stan och köpa mig något snyggt som jag kan ha på mig på krogen sen. Imorgon kväll så blir det förhoppningsvis utgång i Stockholm. Håller tummarna för att det blir så... det är ganska ovärt att gå ut i Södertälje...

Nu är rasten slut så jag måste börja jobba igen men vi hörs sen :)

GOOOAAAAL

Brazil vs Sweden [EM 2008 26.3.08]

... eller vänta nu.... det va ju fel lag som gjorde mål.... tur att jag missade det när jag sov :p (matchen slutade 1-0)

Sex?

"Det är inte såsen i påsen som är poängen i sängen.... det är toppen på snoppen som gör susen i musen" - Annonym (?!) :)

Imorgon ska vi köpa soffa

soffajysk


Den ser hård ut men det är den inte :) 

Vi hade en jävla tur, för det är nästan en exakt sån som vi velat skaffa.. och vi får soffan för 4200:- pga erbjudande som kom förra veckan men som nu är slut och ska man köpa samma soffa idag så får man pröjsa 1299:- mer ;)

Vi får alltså soffan billigt! jag å fredrika delar på priset så det blir 2100:- / skalle... :D:D

Pappa är snäll och hjälper till med att köra soffan.. :)

LÄGENHET UTHYRES!

Den 1 juli 2008 ska jag flytta! 

Jag kan bara bo i den nya lägenheten i ett år. Så den 1 juli 2009 måste jag flytta igen. MEN, om jag hyr ut min nuvarande lägenhet till någon som sköter sig, så får denne person ev ta över mitt förstahandskontrakt 1juli 2009 då jag har planer på att köpa mig en bostad. Jag vill inte överlåta förstahandskontraktet direkt eftersom jag gärna vill ha en backup.

Jag kan hitta någon som vill hyra i andrahand av mig via blocket, men jag vill gärna att det ska vara någon jag känner. Allt blir så jävla mycke bättre då. Orkar inte dra upp alla fördelarna ;) ni får fundera själva.

Så....... jag är på jakt. 
Vad är det för lägenhet jag vill hyra ut i andrahand då? Sugen på info?

Lägenheten ligger ganska centralt i Södertälje med busshållsplats utanför dörren, 5min gåväg till tågstation och 8min ner till stan. Lägenheten är nyrenoverad sedan vintern 2006. Allt byttes ut förutom garderober och badkar, vilket jag tycker var ett jävla bra drag då det är ett charmigt sittbadkar och garderoberna är så jävla djupa, man får plats med alllllt man äger där. Det är nästan en walk-in-closet ;).

Planlösningen är genomtänkt och riktigt bra imo eftersom man inte ser köket från sängen. Lägenheten är på 26 kvadrat men jag tycker att den känns lite större av någon anledning. Stället passar perfeeeeekt om man ska bo själv. Det är i ett av de lugnaste områdena i södertälje, under hela den tiden jag bott där (sedan nov 06) har jag hört grannarna 3 gånger. Skojar inte. Man hör inte ens att dom går på golvet ovanför, spelar musik på helger eller något alls. Jag har haft fest 2-3 gånger och har inte fått klagomål då det är ganska mycket unga människor i huset.

Hyran är human med tanke på det fräscha skicket och läget. Spisen, toaletten, golvet, kökskaklet, köksluckorna, kylskåpet är nästintill sprojlans nytt. Jag betalar 3120:- för lyan. Det är ingen insyn och det är bara en trappa med 5steg upp till lägenheten, men den ligger inte på bottenvåningen då huset står i en backe, svårt att förklara. Hiss behövs inte :) Har också en fransk balle.

Anledningen till att jag ska flytta är för att jag vill ha närmare till jobbet samt att jag har en inneboende. Och då behöver man en större lägenhet. Annars hade jag INTE bytt lägenhet än på ett jävla tag :) 

Det är som sagt 5min till tåget från lägenheten att gå, men är man lat kan man ta bussen ner, då sparar man 1-2min och man slipper gå haha.. därifrån tar det ca 45min in till sthlms central. I Södertälje finns allt man behöver egentligen så det finns inte så mycke anledning till att gnälla över den "långa" resvägen in till sthlm :) 45min går för övrigt jävligt snabbt när man vant sig :)


planlosning2
(Klicka på bilden ovan för att se planlösningen i stort format)Vart jag ska flytta säger jag inte men det är iaf bättre för mig personligen på väldigt många olika sätt.

- 62 kvadrat (istället för 26 som jag har nu).
- Inglasad stor balle.
- Högt HÖGT upp (dvs trevlig utsikt) Man ser ut ovanför alla andra höghusen. Huset står på en kulle. 
- Hiss.
- 10min till jobbet (ist för 50min).Vill du kontakta mig ang lägenheten så maila till catarina@speedmail.se

Bröööööl

Städa? Jaa-a då :(

Glad påsk

Glad påsk! :D visst är bloggen söt?  ;)

Bajsa!

Varför bajsar killar så jävla länge??????
Hittade för övrigt precis en riktig skitsida (höhö).

kissobajsbutik

www.kissochbajs.com

Sova är underskattat

Att sova är som de flesta vet HUUUR JÄVLA SKÖNT SOM HELST... men det känns som att sömnen är underskattad ändå på nå sätt. 

Jag har somnat innan 22.00 varje dag nu sen jag började mitt nya jobb och känslan av att vakna innan väckarklockan och vara helt utvilad är hur skön som helst. Jag ligger fortfarande kvar och snoosar i 45min, men jag skulle lika gärna kunna gå upp om jag har något jag verkligen måste göra. Mao det är inte helt omöjligt som det var förut. 

När jag hade mitt förra jobb så satt jag vid datorn hela dagarna, hade då laptop och satt ibland med den även på tåget och jobbade lite. Kom hem och startade burken.. lagade snabbmakaroner eller nåt och åt vid datorn. Satt där till 00.30 mest varje dag. Dvs jag satt vid en dator nästan varje jävla vaken timme. 

Numera... så sitter jag också vid datorn hela dagarna, men när jag kommer hem kl 17.35 så slänger jag av mig kläderna och lägger mig i sängen och kollar på tv/läser. Ligger där och funderar på hur dagen har varit.. går upp och lagar middag, äter vid bordet (inte vid datorn) fixar lite, går å lägger mig. Med andra ord så startar jag inte ens burken längre när jag kommer hem. Det är så sköööööönt att slippa!!1 (undantag för detta är fotbollsträningar 2 ggr i veckan, då ser dagen lite annorlunda ut).

Resultatet av mitt nya beteende är att jag är utvilad som fan på morgonen när jag ska gå upp. Jag är inte trött på jobbet och jag presterar bättre. 

Känns som att jag förtjänar lite vuxenpoäng nu ;)

Sluta tjaffsa... GÅ Å LÄGG DIG! :) Det är skööööönt!!1

Nackdelen med att man är trött.. är att man uppfattas som boring. Folk har en tendens att tycka att man är den tråkigaste människan på jorden om man går å lägger sig tidigt eller struntar i att gå ut på krogen på en fredag för att man vill sova ut efter jobbet. Men vem har sagt att man måste lyssna på alla andra? Jag mår bättre nu och det är det ju bara jag som kan åstadkomma, inte de klagande runt omkring :) Så varför lyssna? :D

sovkatt

Sova = Medvetslöshet (?!)
"Sömn är ett normalt tillstånd då en organism en kortare tid är synbart medvetslös och oresponsiv för stimuli. Hjärnaktiviteten kan trots detta dock periodiskt vara mycket hög. Sömnens funktion är inte helt utredd, men mycket pekar på att det är en återhämtningsperiod då kroppen kan vila och läka medan hjärnan bearbetar intrycken från föregående vakenhetsperiod. Råttor som helt hindras från att sova dör inom ett par veckor. Den direkta dödsorsaken är oklar, men tros hänga samman med en allmän kollaps av immunförsvaret."
Källa: Wikipedia


Man blir smal av att sova... (?!)
"Under sömn förbrukar kroppen runt 1 kcal i minuten, främst från kroppens fettreserver."
Källa: susning

Utför ett drömtest

dromtest2


Jag gjorde för några dagar sen ett drömtest som stämde in jävligt bra på mig. Efterfrågan på vart jag fått detta ifrån  via msn har varit stort.. så nu postar jag länken till testet här. HF ;)

Dela gärna med er av ert resultat här i kommentarsystemet. Vore kul å se hur andras drömmar ser ut!

Till drömtestetDrömtest

Drömtest! - Resultat
 
 
En smygande känsla av att vara övervakad. Ständigt en press på att behöva prestera och att tävla för att bevisa sina färdigheter, antingen i karriären eller i din personliga relation. Du bär på en känsla av att det är något som du missar i ditt liv. I vissa situationer känna du dig sårbar och utsatt, kan vara kopplat till din kropp. Finns det en rädsla inom dig att det är något i din kropp som inte fungerar som det ska? 

Snååk


haha.. stört :)

Fredag

Det blir inge skåne i helgen som det var tänkt =/

Jag har inte råd ... jag tror att jag har 50:- på mitt konto efter att jag handlade lite mat igår på ICA samt födelsedagspresent till johanna som fyller år snart. 

Man kan ju trösta sig lite med att det är löning om 11 dagar ;) Längtar gaaanska mycke. Fick ju elräkningen häromveckan också.... på 902:-. Jag tyckte att jag precis betalade en fet elräkning... och den låg på närmade 2000:-.. . det sved :) men 902:- för 3 månader.. är det dyrt eller billigt???

Ska bli extra skönt nu den här löningen eftersom Fredrika kommer betala halva hyran. Då kommer jag kunna lägga de extra pengarna på nyttig mat som allt som oftast är lite dyrare än den onyttiga :)

Har fått ett jättegulligt träningsschema och lite mattips av krille :D Jag vill komma i form och han vill hjälpa till :D Han skickade ett litet mail med lite tips, han är så söt:

Bra saker att äta:
- Så lite kolhydrater som möjligt.
- Kött. fisk, ägg, bönor, linser, kikärter
- Mjölk, yoghurt, ost, keso, kesella
- Grönsaker, rotfrukter, sallad
- Frukt, bär

Träningsschema:
Måndag: Gå i rask takt ca:1 timme. (Alt: Springa 30 min)
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Övningar hemma
Torsdag: Fotbollsträning
Fredag: Vila
Lördag: Upp tidigt o ta en rask prommenad före frukost ca 2.5-5 Km.
Söndag: Vila

Recept:
Kolhydratsfria Pannkakor
på äggula+vitor, sojamjölk, vatten, bakpulver, psylliumfrön och salt med Minikeso och Sylt utan tillsatt socker samt lite sötningsmedel.

Kikärtssoppa
hacka 1 scharlottenlök
hacka en halv- en vitlök
hacka ner nån matsked med örter som finns hemma. jag tog persilja, gräslök och basilika
fräs lite lätt i olja och/eller smör
häll ner en halv burk med kokta kikärter ( eller om man kokat själv)
häll på ca 2 dl vatten (bättre att ta för lite än för mkt och späda mer sen)
+ en halv buljongtärning ( svamp tog jag)
låt småputtra nån minut
klicka i en-två matskedar creme fraiche
rör om och kör sen slät i mixer
smaka av med peppar och ev salt
häll i en halv-en matsked vinäger
späd med mer vatten om den e för tjock.

Tonfisksröra
Det här receptet utgår från min tonfiskröra, som sedan kan modifieras till tonfiskssallad eller en pastasås.
2 burkar tonfisk i vatten
½ gul lök ELLER 1 charlottenlök
150-200 gram Keso/Kvarg
En skvätt lättfil/yoghurt
Peppar
Kapris
---------
- Hacka löken
- Häll av det mesta av vattnet från tonfisken
- Tillsätt keso efter smak/proteinbehov
- I med 3-4 teskedar kapris
- Tillsätt yoghurt tills lagom konsistens uppnåtts
- Peppra efter smak
---------


Söt! :D


Grattis Fredrika

Grattis gumman på födelsedagen!!1 äntligen fader! ;)

Myyys


So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

GRATTIS FRUGAN I FÖRSKOTT (22år)

Marissa burns trey är ett band som frugan älskar. Jag fixade å trixade lite till hennes födelsedag så att hon fick signade tröjor av bandet mellan två låtar på en spelning hon var på i lördags. 

Snacka om att hon blev glad :D sen om glädjen förstärktes av alkoholen vet inte jag ;) men det var iaf en av mina mest lyckade presenter jag någonsin fixat :D

Fredrika fyller år imorson onsdag så det blev en tidig födeldesagspresent, men det är väl  lite bättre att få presenten med autografer direkt från bandet istället för att få det på posten? :D

Jag beställde två tröjor. En grå och en vit som jag ville att dom skulle signa.

marissa-fredrika

(Bilden är hämtad från fredrikas bilddagbok, texten under bilden tillhör den också).

Här är lite bilder på bandet.


marissa-antonmarissa-bollenmarissa-davud
marissa-gustavmarissa-yongyot

Det var Davud som jag pratat med via myspace. Här följer mailkonversationen:

----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 19 feb 2008, 16:24


Hej

Hehe hur skriver man detta utan att låta löjlig?

Jaja.. Jag ska gå rakt på sak. Min inneboende Fredrika är en tjej som älskar er musik. Hon ska åka ner till Skåne den 8 mars till Musical Intercourse 2008 för att se er.

Nu är det såhär att hon fyller 22 den 12mars och jag vill ge henne en present hon aldrig kommer glömma.. jag fick en idé om att det vore grymt med en signerad bild eller en skiva av er. 

Ni anar inte hur jävla bra detta skulle bli om vi verkligen lyckades fixa detta. Hon är verkligen värd något speciellt och jag skulle vara er evigt tacksam om ni hjälpte mig med detta. 

Vi hörs ///

Catarina
----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (New gigs)

Date: Feb 19, 2008 6:12 PM


Tjena Catarina!

Fan vad kul att höra, det är alltid roligt att vara uppskattad!

Nu är det ju som så att vi tyvärr inte har nåra officiella skivsläpp att ge henne, å bilder är det ju också rätt kasst med. Men däremot så fick vi hem nya tshirtar idag som är jäävligt snygga, även girlies, så det kanske kan vara nåt? Kanske kan se lite fult att signera en sån grej, men det går ju om du vill. Bilder kommer upp här på myspacen inom kort på hur dom kommer se ut, så håll ögonen öppna!

Ha de fint

//Davud
----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 20 feb 2008, 10:23


Hej igen

Fan va kul att jag fick svar. Det trodde jag ärligt talat inte att jag skulle få :) det var en ren chansning. En signad tröja skulle verkligen vara grymt, tillsammans med nån signad bild eller nåt. Vad kostar det? Och när tror du att vi kan fixa detta? Eftersom hon fyller år i början av mars så är det ju ganska snart. 

/ Cat
----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (NEW SONG, NEW GIGS)

Date: Feb 20, 2008 1:03 PM


Jaomen vad härligt att det kan funka! Men däremot så har vi inte bestämt pris på tröjorna å så än, men antar att du vill beställa så att vi skickar grejerna till dig va? Ska kolla upp detta med dom andra, å nån sorts bild kan vi la fixa, men kan dock inte lova att det blir nåt skitproffsigt :). 

//Davud----------------- Original Message -----------------

Från: Trixy
Datum: 20 feb 2008, 1.40 PM

Hej

Ja det absolut grymmaste vore ju om någon av er kunde lämna över det direkt i handen till henne. Men det förstår jag verkligen om det inte går att ordna. Beställa så det kommer med posten går ju också bra såklart.

Ju mindre proffsigt fixat desto bättre ;D Med personligt då.
/ Cat


 


----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (NEW SONG, NEW GIGS)

Date: Mar 3, 2008 11:35 AM


Tja!

Har du sett bilderna i galleriet på dom nya tröjorna? Det är bara att bestämma sig för vilken du vill ge bort, å så får vi väl försöka bestämma nåt sätt hur vi ska göra med betalning osv. Du vill inte att vi ger grejerna till henne personligen eller nåt sånt på lördag istället?
----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 03 mar 2008, 13:10


Hej hej!

Jag skulle vilja ge henne en grå och en vit i tjejmodellerna (storlek: M) Men ni kan ju signera på den vita bara. Vet inte om hon kommer våga använda den som är signad.. så därför vore 2 trevligt. 


Ang betalning så kan jag föra över till något konto. Jag kommer inte kunna följa med ner till skåne pga jobb. Så jag missar er =/ så jag kan inte ge pengar i handen heller. 

Som jag sa så vore det absolut bäst om ni ville lämna över dem direkt till henne, dels för att det är kul och dels för att det går snabbare.. man slipper tiden för frakt och porto. 

Hur detta med överlämningen ska gå till är helt upp till er. Eftersom jag inte kan vara med så blir det lite jobbigare kanske. Dag, tid, plats osv bestämmer ni helt och hållet. 

/ Cat
----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (NEW SONG, NEW GIGS)

Date: Mar 4, 2008 1:51 PM


Okej, men jo det kan ju gå bra att föra över till nåt av våra konton, ska kolla med han som har hand om t-shirtpengarna vad han har för kontonummer. 

Vi kan ju göra som så att vi ger henne tröjorna från scenen, mellan några låtar. Är ju nästan enklast iomed att vi kan "ropa" efter henne liksom :P. Ska kolla upp detta med dom andra i bandet senare idag, men det är ju helt klart det lättaste alternativet. Kan ju dessutom inte nån annan dag, så får ju bli på spelningen isåfall. 

//David
----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 06 mar 2008, 08:02


Tjena

Okej det vore grymt! Om ni ska ha pengarna för tröjorna innan helgen så måste jag få något sorts kontonummer idag. 

Jag vill alltså ha 2 tröjor, en vit och en grå. Den vita vill jag gärna ha signad med "Grattis fredrika önskar Marissa burns trey + namn". Vart ni signar spelar absolut ingen roll. 

Jag funderar på vilket namn ni ska ropa upp, för hon kallas syster tindra (internt, hon är ingen nunna haha).. men hon heter Fredrika H********, båda går bra. Om ni ska hälsa från mig så säg Trixy. 


Fixar ni detta?? =)

/ Cat
----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (NEW SONG, NEW GIGS)

Date: Mar 8, 2008 11:01 AM


Tja! 

Vad för storlek ska hon ha då? Å ska det vara girlie eller tshirt?

Mitt kontonummer är ********** (*********)

In med 200 spänn så fixar vi detta åt dig! Det är fortfarande säkert att hon kommer på spelningen ikväll då?

tja //David

 

 

----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 8 mar 2008, 12:34


Hej hej!

Hon ska ha M om det är en normal storlek. Girlie blir bra .. en grå och en vit. 

Det är klart hon kommer :D Ropa Syster tindra så kommer hon fatta direkt att det är henne det gäller. 

Jag för över pengarna nu så borde du ha dem på måndag. Tack som fan! Hon kommer bli grymt glad :D :D

/ Cat

 

 

Fredrika ringde mig innan bandet skulle spela och berättade att dom sålde tröjor på plats och att hon stog i kassan för att köpa en... "NEJ NEJ! du får inte köpa en!" halvskrek jag haha :D "Varför inte då då???" ... "För att jag säger det".. haha.. :D hon hade ju inte fått tröjorna än då. Det va ju en jävla tur att hon ringde mig just där, annars hade ju inte min present varit lika kul :)

 

Bandet spelade några låtar och ropade sen upp "syster tindra" till scenen. Hon reagerade inte först, sen ropade dom ut igen.. och då sa hennes syrra "men det är ju DU!". Sångaren gick fram och gav fredrika, som stog längst fram, tröjorna jag beställt. Han hälsade från Trixy :D

 

Fredrika ringde sen efteråt och var superglad :D Och jag blir ju glad när mina vänner är glada så jag kunde inte sluta le på hela kvällen :D Mailade efteråt till bandet och tackade.....----------------- Original Meddelande -----------------

Från: Trixy

Datum: 10 mar 2008, 00:14


Tack!! Hon blev så jävla glad!!1

Och det blev den en av de bästa presenterna hon någonsin fått sa hon. 

Förde över 300 kr, lite extra som tack.. (Markerat med Trixy).

Ha det bäst!

/Cat
----------------- Original Message -----------------

From: Marissa Burns Trey (NEW SONG, NEW GIGS)

Date: Mar 10, 2008 11:39 AM

Tja tja!


Varsågod, det var bara roligt att göra nån glad. Vad kul att hon tyckte det var en såpass bra present! Å tack för extra pengarna, jättesnällt =).

Ha det bra!

//DavudÅka skidor i Alperna?!

Chefen var förra veckan och åkte skidor i Alpernas underbara backar. Jag berättade innan han skulle åka att jag var riktigt avis och att jag gärna vill åka dit någongång igen. 

Nu när chefen kommit tillbaka från skidsemestern så berättade han att om man bokar resan nu... för nästa vinter.. så är det SNORbilligt! 

Är sugen som fan! Det är nästan så billigt att om man får förhinder så gör det inget ;)

Isf så tar man flyg till genéve och åker buss/hyrbil därifrån till önskad skidort. Nästa vinter kommer jag ju ha körkort också ;) wee... 

Eftersom jag inte kommer kunna ta någon dundersemester nu i sommar så vore det ju grymt att planera in nåt lite sånt här.

genevesas2

genevesas

Källa: www.SAS.se


SNORBILLIGT!

Man får ju dock lägga till en summa för hotellet, hyrbilen, liftkortet och maten.  Men vad jag minns så var det förvånansvärt billiga hotell i Chamonix när vi va där. Liftkortet minns jag inte heller vad det kostade.. men jag betalade allt som allt mellan 4 och 5000:- för hela min resa sist. Och då åkte vi bil.

Vilka vill haka? ;) 


Våra förberedelser innan Alpernaresan, Januai 2007.
Dagboken, Alperna.

I karlstad!

Äntligen hääär!!11

Krille rotar i sin garderob efter nåt.. jag vet inte vad :p Han langade precis fram elgitarren när jag började spela manson :)!!!!

INTENSIVKURS KÖRKORT BOKAT!

iiiiiiihhh... nu har jag bokat intensivkurs för körkort v27!!1 I aug kommer jag kunna köra bil. Känns helt surrealistiskt. Kan verkligen inte se mig själv köra runt på gatorna... och så klumpig som jag är så kommer jag ju köra på folk och få dryga böter och megaångest ;) ... eller inte :D

Försöker hålla mig positiv.... jag ska tokläsa körkortsboken på tåget till o från värmland nu i helgen, varje dag hem från jobbet på bussen (40min) och under resan på väg ner till skåne på fredag nästa vecka... osv osv osv osv ;) kommer spy på teorin tillslut .. jag känner det på mig :)

Glad jag är nu! Det är phett kul att köra bil ...... om man bara undviker att köra på mobiltelefonen så ;)

FREDAG IGEN?!

Haha.. fasiken va veckorna GÅR FORT!!!1 Fredag igen?? :D

Om 62min öppnar telefonväxeln på trafikskolan jag ska boka intensivkors hos. Höhö..... :D 

Kl 19.38 ikväll går mitt tåg till Värmland :D:D:D Ska dit å ta hand om min lilla sjukling :) Är framme där 22.16.. men enl sj så har jag en bokad plats i 1klass ... trotts att jag beställde en sistaminuten. Det är helt sjukt det där..... köper man en sistaminuten för 170:- så får man en sittplats oavsett klass på tåget. MEN... är alla sistaminutenbiljetter slut.. ja .. då måste man köpa en 2klassbiljett som kostar ca 360:-... och tydligen får man INGEN plats då.. eller jo.. om man vill lägga till 65:- i platsreservation........ helt stört... Man kan tillomed få platsreservation om man bokar via budgivning på tradera.. då kan man få en biljett för 17:- med platsreservation... om man har tur.

Det här borde SJ ändra på dirr! :p Det är ju stört att man får sitta i hallen på det smuttsiga golvet när man betalat mer än det dubbla priset :p

Yäyä... Imorgon ska jag till teknikmagasinet och lämna tillbaka en dvdspelare som jag köpt. Den kostade 1499:- och jag känner inte att jag har råd att behålla den. Den köpte jag förra helgen. Det är en såndär liten dvd med skärm som är smidig att ha på tåget. 
Phett bra grej eftersom jag åker till Värmland ganska ofta.. och då är det nästan 2h 30min resa... så det är lite lyx... men.... batteritiden är bara UPP TILL 2h... sen när batteriet blivit lite gammalt så kommer det ju inte hålla så länge... kul om man kollar på en film och så lägger den av mitt i... :p Nä... då kanske man ska spara pengarna och lägga den på en spelare som har längre batteritid eller varför inte en laptop när man ändå håller på liksom ;)

Höhö... 

Funderar på tatuering också... har lite idéer på vad man kan göra men ja ska skissa lite och återkomma till er sen när jag ritat så får ni tycka till lite ;)

Puss på er

KÖRKORT!

Nu är jag ett samtal ifrån att skaffa körkort kan man säga. 


Fixat:

- Jag har varit i kontakt med en körskola som har intensivkurser. 
- Jag har pratat med pappa om att vi måste fixa ny försäkring så jag kan köra hans bil samt fixat papper så han kan gå handledarkurs. 
- Pengar har jag i fonder och jag har inte rört dem alls. Kursen (utan uppkörning) kostar 9300:- och jag har 11.000:- undansparat. 
- Semestern för denna vecka är beviljad.

Imorgon kl 11 ska jag ringa och anmäla mig.....Vågar man?????

:(

AJJJJJJ!!!

Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! MENSVÄRK!!!!1 JAG VILL HEM!!!1

Bahh

Dåligt störande!!1 :D

Språkpolisen

Googlade på köttätande växter... och fick upp nån typ av sida... blogg (?!).. "Hej, jag heter Samuel Frisk och är 17 år gammal. Jag är delvis uppvuxen i Tallahassee, Florida (USA), men bor nu i Stockholm. Ett av mina största intresse är köttätande växter (och golf).

Jag tycker om köttätande växter (alltså inte att äta men jag har ett stort intresse för köttätande växter). En köttätande växt är inte en växt som käkar köttbullar och biff och sådant, en köttätande växt är en växt som käkar insekters kött.

Jag började bli intresserad av köttätande växter när jag var 3 - 4 år gammal. Jag vet ganska mycket om köttätande växter för att jag har och har haft många olika sortes köttätande växter, t.ex. Nepenthes, Tätört, Sarracenia, Sileshår och Venusflugfälla. Jag brukar studera mina köttätande växter ganska mycket. Hoppas du kommer tycka om köttätande växter lika mycket som jag." - Samuel
... hmm... handlar det om köttätande växter eller? :)Det här blogginlägget innehåller 16 st ord av Köttätande växt / växt ;)


Farfar

Jag satt igår ensam hemma och tänkte på min farfar. Jag kom på att jag fortfarande pratar om honom i nuform eller vad man ska säga. Jag pratade med Krille om det i telefonen efter jag tänkt på det .. och sa att jag gärna ville åka dit. Det har inte blivit av innan eftertsom det tar 4-5h att åka dit =/

Känner att jag vill åka dit över en dag eller en helg för att besöka graven. Jag har ju aldrig gjort det. Jag var ju inte på begravningen heller pga operation i örat. 

För mig är han inte borta. För mig är han kvar i livet. Jag måste åka dit och säga hejdå.... jag har fortfarande inte gråtit. Känns som att det behövs...

R.I.P Jean Ove Thörnfeldt 9/5-03

NEJJJ!!!1

Jag gick å la mig 20.30 igår.. somnade som en stock. Vaknade av mig själv imorse 05.40 och gick upp. Packade fotbollsväskan och lagade mat som jag skulle ha med mig i lunch eftersom jag inte orkade göra det dagen innan. Spagetti och köttbullar! mums... och med lite majs på sidan av. Smarrigt tänkte jag... 

Telefonen ringde.. då va det krille som sa att han va för sjuk för att jobba och skulle stanna hemma. Jag pratar allt som oftast i telefon i sängen, vilket resulterade i att jag somnade när vi sl utat prata (!!) ...

Vaknade igen vid 06.55 (min buss går 07.05) och fixar det sista med lunchen....... "FAN jag hann inte duscha"... halvsnäser jag åt mig själv som hade hela morgonen planerad i skallen eftersom jag gått upp så tidigt. 

Borstar tänderna lite för länge, tar fotbollsväskan och handväskan.. och går till bussen... "FAN JAG GLÖMDE LUNCHLÅDAN!"....... insåg att jag inte skulle hinna hämta den. 

Bajs... 

Osminkad, fett hår och aphungrig sitter jag här nu och är lagom glad..... jag kan ju glädjas åt att det är fint väder ute idag iaf och att jag sovit ut ordentligt ;) ... för trött........ det är jag tamejfan inte :D

NU ÄR JAG 21ÅR!

Höhö... kändes inte som något speciellt igår på min 21årsdag. Nära och kära var och besökte mig men det kändes inte alls som vanligt. Det är väl så det kommer kännas från o med nu då :p

Jag fick iaf köttätande växter, ansiktsbehandling och "floating", pengar, en orkidé, stenar, en ring och ett halsband :) yey :)

Vet inte vad jag ska skriva mer... hmm.. hejdå :p

RSS 2.0