Weeei


Feedback delux :-D

"Du e duktig du ;-D tycker jag :-)))"

Haha :-D


Kärt barn har många namn

Riktigt och korrekt namn: Catarina

Smeknamn:
- Catta (De flesta)
- Cat / Katt / Katten / Mjau (Kollegorna)
- Trix / Trixy (nördvänner och deras nära)
- Pruppan (Mamma å pappa)
- Duracell (Kollegorna)
- Sushi (Kollegorna)

Det var ganska kul för ett tag sen när jag var tillsammans med Robin. Jag var på hans föräldrars stora fest för släkt och vänner där jag/vi jobbade lite som servitörer/servitriser, varpå Robins gamla mormor kommer fram och frågar "Är det du som är Trixi?".

Hans föräldrar, alla hans vänner och hela hans släkt kallade mig Trixy/Trixi. När det blir så har det gått för långt :-)JULAFON!

Idag får jag min dator! :-DDDD

Den kom tidigare än väntat. Ska hem till Dennis efter jobbet så ska vi mecka lite med den. Det kommer vara Vista på den nu när jag får den, och det ska väck direkt. 

Kom på att jag alltid brukar skriva en önskelista lagom till jul. Så att det blir lättare för anhöriga som känner att dom måste köpa något. Jag vet vilket helvete jag haft tidigare år. I år har jag allt klart redan :-D Skööönt!

Egentligen känner jag att jag har allt jag någonsin kan önska mig. Det jag saknar är inget jag saknar.. det är överflödiga grejer som jag egentligen inte behöver ;)

Här följer min lista, utan imbördes ordning. 

- Sushi-set eller vad det heter. Typiskt japansk servis för sushi! Gärna en mer ingående bok om hur man gör sushi. Eventuellt en liten korg med wasabi och andra skumma ingredienser som jag inte har någon aning om hur man får tag på ;) Misosoppan vill jag kunna göra. Ingredienser till en sån vore ball också. http://sv.wikipedia.org/wiki/Misosoppa

- Extern hårddisk. För att min nya laptop skulle gå ner lite i pris så drog vi ner på hårddisken. En extern hårddisk skulle vara nice. Storleken har ingen betydelse :)

- Digitalkamera. Behöver inte vara flashig på något sätt. Det enda jag gärna ser är att den är tunn och nätt. Sen är resten inte så viktigt.

- Gymkort eller klippkort på Sydpoolen i Södertälje. 

- En ny musmatta.. min är sliten :-)

- Någon tröja med något skumt tryck :-)

- En hemmagjord tomte eller något annat med jultema! Hantverk <3

- En träningsmatta (Inte baaara för yoga, är det någon skillnad föresten?)


Det känns som att detta kommer bli min sista önskelista. Jag börjar bli lite för gammal för det ;) Önska kan man ju alltid göra, sen om man får det man vill ha är ju inte riktigt lika vesäntligt. 

Det enda jag verkligen vill ha på julafton är ett samlat firande med god mat och trevligt sällskap med de jag bryr mig allra mest om. Vad mer kan man egentligen på riktigt önska sig? 

Måste bara säga som slutpunkt att jag antagligen kommer bli gladare för en hemmagjord tomte än en extern hårddisk... 

... och jag menar det verkligen! 


Pappa- och Cattamusik

*Digga i bilen med pappa*
There's something about the way we fit

... There's something about this psycho bitch.


Dope - Bitch

I do


c'mon katten! Det svänger ju!

Hans svarta skinn blev rött!..... han ville inte vara ballong!

:D:D:D

... i ..en... tunna!

Fundering kring hjärtslag

(Det här inslaget är lite luddigt. Med flit).


Jag tror att alla har ett förutbestämt antal hjärtslag. 

Jag har tänkt på detta ett tag, men kan inte minnas att jag pratat med någon om det. Jag ska ge några exempel som styrker min tes. 

Tränar du, går pulsen upp, när du sen sover får du låg vilopuls. Rör du dig ingenting så har du högre vilopuls. Är du kär brukar hjärtat dunka fort som fan, när det tar slut är du ledsen och då känns det inte ens som att hjärtat finns kvar. Allt jämnar ut sig... ! Jag kan komma på hur många saker som helst som tar ut varandra på samma sätt som jag precis beskrivit.

Är det tänkt att du inte ska ha mer än X antal hjärtslag, så dör du. Är du bara nära att dö, då hade det kanske kalkuletars fel någonstans i matematiken... jag menar, det är ju ändå en jävla massa hjärtslag man ska hålla reda på.

En sidogrej som inte funkar med min hypotes är att om man sover FÖR mycket, så är man tröttare sen när man är vaken än om man sovit lagom mycket. Men den sidostickaren kan vi sopa under mattan ;)

Anyways.. det jag vill ha sagt är att din tid och ditt hjärta har begränsad kapacitet. Använd det väl. Man vet inte när hjärtat slår för sista gången. Kanske är det när du är 89år eller kanske imorgon (kanske fyller du 89 imorgon?). Det är bara ödet som vet, och det är information man inte kan hitta på Google.


Jose Gonzalez - Heartbeats


Deeeeeep ;)

Uppdatering

Jaa.. hörrni..

Förlåt att jag inte uppdaterat på länge.. jag har helt enkelt inte haft tid eftersom det är högsäsång på jobbet. 

I söndags var jag iaf med mamma, pappa, syster och bror och såg Johan Glans. Herregud. Jag har aldrig skrattat så mycket i en hel timme tidigare. Vi satt näst längst bak och jag tror vi/jag hördes mest av alla. Ja fyfan :-) det var skoj! Tack mamma som bjöd :-D

Jag håller på att göra en logotyp (ideellt jobb). Det ska vara en viking.. det är svårt! Jag KAN inte göra en viking. Fullständigt omöjligt. Det blir en tomte med horn hur jag än gör. Pfff... och jag skulle vara klar med den i förrgår.. hrrrmpppff...

Trött som fan är jag. Gäspar 24/7. Jag sover så lite och imorse vakande jag försent IGEN. Hade 4 min på mig från sängen till bussen. Ser ut som en hafslaffs idag, och det kommenterade kollegorna också som grädde på moset :-)

Grädde på moset?? Vad betyder det egentligen? mos?

Well well.. KAN det inte vara den 18e nu? Jag vill ha min dator !!! Längtar något enormt. Måste fixa en switch också så jag kan ha den och min stationära ikopplade samtidigt. Hmm.. Dennis får hjälpa mig med det där tror jag. 

Har äntligen fått ledigheten godkänt för Dreamhack nu i slutet på november också. Ska bli kul och komma dit och träffa alla puckon igen :-) Om jag får bestämma så åker jag ner den 25/11 på kvällen.. så man är där hela onsdagen under uppbyggnaden. 

Fan.. den 25/11 har jag namnsdag! Hoppas någon kommer ihåg det ;)

Min kära mamma fyller år snart! Nästa helg! Har kommit på en dunderjulklapp till henne men jag vet inte vad jag ska ge i födelsedagspresent.. har ni några tips? :-)


Nä nu orkar jag inte skriva mer, jag ska jobba vidare! Puss!

Yeeeeaaaah

AEG!
"Hej det är Albin ska vi knulla?"


Hahahhahah "Å hur fan gick DET till då???"
http://www.idiot.se/2006/03/16/grundlurad/

Näääeeedå
Woff woffMihihihihiiiihihi ...

Beställt dator!! XPS M1330

XPS M1330 (PRODUCT) RED CORE 2 DUO T5750 2.00GHz,667,2M

13.3” WXGA (1280x800) Display with TrueLife

Fingerprint Reader Biometric for XPS M1330 (PRODUCT) RED 

Crimson Red XPS M1330 (PRODUCT) RED & 2.0mp camera for CCFL Display 

Euro Ship Accessories Euro Power Cord 

Swedish Documentation XPS M1330 

Resource DVD XPS M1330 - (Diagnostics & Drivers) 

Memory Dual Channel 3.0GB (1X2GB + 1X1GB) 667 MHz DDR2 SDRAM 

160GB (5,400 rpm) Sata Hard Drive 

8xDVD+/-RW Slim Slot-Load Drive, including SW 

AC Adapter (65W) 

Primary 6-cell 56WHr Li-Ion Battery 

Intel® Integrated GMA X3100 

European - Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module 

Dell Wireless 1505 Wireless-N Mini-PCI Card EUR 

Software Drivers XPS M1330 

Operating System : Swedish Windows Vista Home Premium SP1 (32Bit OS) with Recovery DVD (PRODUCT RED) 


  
Klicka på bilderna för att se i större format

Den väger bara 1,79kg ;)


Kalaset gick på 9965:- Det är den dyraste prylen jag någonsin köpt ;) Vi drog ner storleken på hårddisken för att komma ner lite i pris. Jag kommer ändå få kämpa för att fylla dessa 160GB :p

Åh.. jag ska få leverans den18/11. Längtar!! 

Skriv inget elakt i kommentarerna som kan få mig att ångra köpet nu.. jag är obeskrivligt glad :-D

Den röda versionen har egentligen utgått.. den försvann för ett tag sen men säljaren gjorde lite undantag. Och för att få snabbare leverans, eftersom jag ska ha med mig datorn till dh så fick jag ett bättre nätverkskort... hur då? jo, det som skulle ingå egentligen skulle beställas in, och då kunde han inte lova mig ett leveransdatum jag tyckte om, så jag fick ett bättre som fanns i lager för samma pris.

Jag fick studentrabbat på 5% också haha.. även fast jag påpekade flera gånger att jag är fast anställd :-D

Åh...

Jag är en sån enorm materialist ibland, jag blir glad av att köpa saker. Eftersom jag gör det så sällan!

Jag fick låna lite pengar av Krille så jag skulle ha råd att köpa datorn med en gång utan avbetalning.. stort tack! Du får tillbaka dem direkt när nästa lön kommer :-D Jag har redan gjort överföringen.. 00.00 den 25/11 kommer pengarna tillbaka till dig.

Tack till Dennis också som hjälpt mig att hitta rätt sorts dator för mig. Den fyller alla mina krav. Tanken var inte från början att den skulle bli så dyr, men ju snyggare och bättre och mindre den är, desto mer pengar går det ju åt.Haha förresten... Caile kom precis som budkille och lämnade mastrar.. haha så otippat :-D han är också gammal gamingeyeare.. mina kollegor började nog undra varför jag gick och kramade budkillen :D

GRATIS ÄR GOTT!

Tjejer!!!


Klicka på bilden ovan och registrera er! 
Superenkelt att samla poäng.. fattar inte riktigt hur dom går runt.. det är väl all reklam kanske. 

Jättebra sminktips osv :-D

Rekomenderas varmt!
Regga under den länken så får jag poäng också ;)

Shonkablonk!

Shonkablonkhh shoonkabonk bonkh shokablonki bonki bonkaaaaaahhh......

:-D

Bonk

Bonkah bonkah bonk bonk. Bonka bonkahh BONK!

Så kan man sjunga till all musik.. och man kan göra en jättetöntig dans när man gör så. Det är kul.... eller? :-ö

RSS 2.0