Julafton!

Jag kunde inte hålla mig!

Jag beställde precis påslakan och glas på nätet till mig själv. 
Åh vad roligt det är att köpa grejer!! Ajjabajja!

Vitt liknande hotellsänglinne med klassisk rand i bästa kvalitet. Örngott och påslakan med extra hörnsömmar. Påslakanet har 20 cm istoppsflik för enkel bäddning. 

Material: 100% medceriserad bomull.


Annorlunda glas med en helt genomfärgad svart fot.
Champagneglas, vinglas i 2 olika storlekar. 



Kalaset slutade på 825:- för 3 set med glas (6st av varje) och 2 set med påslakan. Med tanke på att jag inte köpt påslakan på ett jävla tag nu så är jag värd det. Ni som känner mig vet att jag är jävligt svag för sköna sängkläder.

Under hela min uppväxt har jag köpt påslakan.. jag hade väl sissssodär 6 set innan jag ens flyttat hemifrån. Jag har många fler nu och har även dubbelt av vissa för framtida dubbelsäng :-D


Jag älskar att sova och det blir alltid bättre med nya sängkläder. Risken finns ju dock att man lägger sig och aldrig går upp igen för att det är så skönt :-D


:-D



Långa titlar ftw :-D

Cat - Miss awesome säger (23:02):
Jag är Repro- och prepressavdelningsansvarig.

Högberg ılı.lılı.ılı yeee ;D säger (23:02):
haha jag är Röntgenmaskinsoperatörstekniker!

Ut ut ut

Idag ska jag städa ut Fredrikas grejer ur min lägenhet... fan va SKÖNT! Dels för att sakerna tar en jävla plats och delvis för att jag ska slippa tänka på henne. Fan.. när allt är borta kommer min 26kvadratare att kännas som ett stort palats = me like :)

Har jobbat extra idag på jobbet... pjuh vad jobbigt!! kommer somna JÄVLIGT gott inatt känns det som :D

Krille ringde igår natt vid 2..... det kändes bra... konstigt nog..... vi kommer nog lösa allt tror jag.. på ett eller annat sätt......

“Illegitimi Non Carborundum”

Jag tror jag vet vad jag ska tatuera in för text...

“Illegitimi Non Carborundum” som betyder “Don’t let the bastards grind you down.”

Jag har länge tänkt på att tatuera in en text som betyder något som jag står för.. och idag hittade jag detta ordspråk på nätet. Jag vet inte vart jag ska tatuera in det.. antingen längs med hela högersidan ner till höften.. eller längst med  underarmen.

:D

Sen ska jag göra en drömfångare på ryggen mellan skulderbladen som går ganska långt ner på ryggen.. jag håller på att rita den nu.. jag har den i skallen så jag kan inte visa er än ;)

Jag ska hålla er uppdaterade.. jag lovar :D

Fredag igen??

Fan va den här veckan har gått fort! 

Det är antagligen ingen som håller med mig iofs.. 

Vad ska man göra i helgen då???? Johanna jobbar hrrmm.. hon skulle dock ut till sina föräldrar på lördag och hon frågade om jag ville följa med.. och varför inte.. då kan jag övningsköra med pappa till jobbet om jag känner för att jobba extra på söndag. 

Någonting säger mig att jag kommer få en fullsmockad helg hur jag än gör.. jag sitter just nu och väntar på att stormen ska dra igång. 

Men vad ska man göra ikväll?? Hmm.. ska nog ringa Dennis och höra om han vill köra filmkväll igen :) Synd att Fia inte är där bara, det var länge sen jag träffade Dennis flickvän och min kompis nu.

Nu ska jag jobba... puss på er.

Kaninjävel!




Gammal.. men fortfarande kul :D

Mina ex

Ganska stört att jag kom på att jag vill skriva om mina ex.. men det kan väl vara kul? Är så glad för alla, det känns som att de flesta mår helt okej, av mina små rapporter sett. Och nej, jag har inte snokat för att få fram infon :) Jag har faktist kontakt med nästan alla :) på ett eller annat sätt och mer eller mindre. Jag vill hålla mig lite uppdaterad eftersom jag aldrig kommer sluta bry mig.

Jag nämner inga namn eftersom det är ovesäntligt :)



Ex nr 1: Bor numera i Skinnskatteberg, har ingen kontakt med honom alls, tack och lov!.

Ex nr 2: Flyttade till småland efter gymnasiet, bodde ett tag i ett hus helt själv, beundransvärt :) , men bor nu i lägenhet. Arbetsnarkoman delux. Vi hörs av till och från och babblar om skit :)

Ex nr 3: Är numera sambo med sin tjej, de har varit tillsammans i ett år tror jag. Vi hörs av väldigt sällan numera. 

Ex nr 4: Ska ha barn! Hur och vart han bor vet jag inte eftersom vi inte pratat med varandra på typ 3-4 år. Har hört av gemensamma vänner att han ska ha unge i oktober. Är jätteglad för deras skull, han kommer bli världens bästa pappa!

Ex nr 5: Fick nytt jobb nu i dagarna, grattis :D. Har ny flickvän i storstaden och bor fortfarande i det söta lilla kollektivet :) Vi spelar cs tillsammans ibland.

"Ex" nr 6: Bor i Jönköping, mer än så vet jag inte riktigt eftersom vi inte hörs av så mycket. Vi ses typ 2 gånger om året på lan och det är alltid lika kul. Han och hans flicka har varit tillsammans ett tag nu :)

Ex nr 7: Har fullt upp som alltid och hinner inte med sig själv. Jobbar på som vanligt och stressar runt för att hinna med allt och alla, men glömmer bort sig själv på vägen. Bor fortfarande i egen lya. Vi pratar väl typ varannan dag kanske.



Det finns nog ingen där ute som inte funderar på hur det gått för sina tidigare pojk- eller flickvänner. Speciellt om man varit tillsammans eller känt varandra under en längre period. Jag tycker att det är fullständigt normalt att fundera på det och oavsett om folk vill erkänna det eller ej.. så gör dom det :) Sen hur mycket man tänker på det är ju olika från person till person. Jag tror man funderar på det allra mest när man precis kommit ur ett förhållande.. som jag precis gjort. 

På riktigt så vill jag mina ex det bästa och eftersom  jag kommit över alla förutom den senaste så kan jag inte annat än bara vara glad för deras skull :) Att vara vän eller bekant med sina ex tycker jag inte är något fel. 

Jag känner dock att jag har lite dubbelmoral i mig. När jag har pojkvän så hatar jag när han har kontakt med sitt/sina ex. Men det är väl normalt att bli ego i sådanna situationer? :D Jag är bara mänsklig. Det jag aldrig gjort är att försöka förbjuda dom att träffas eller prata med varandra.. det är inte upp till mig att bestämma. Jag tycker bara inte om det och det säger jag :)....  sålänge min respektive är ärlig och inte smusslar med något så är det allt som oftast på det gröna ;)


Nä.. nästa riktiga pojkvän ska bli min sambo, fästman och make ;) annars får det vara :D

Eller? ;) 

Mangla

Åh jag har samlat på mig vuxenpoäng! 

Jag MANGLAR mina lakan :D har gjort det ända sen jag började tvätta själv (för 2år sen när jag flyttade hemifrån) och det slog mig i måndags när jag tvättade att jag känner mig extra vuxen när jag gör det.

Fan va skönt det är att lägga sig i nymanglade lakan! :-D

Vet ni varför man manglar? Förutom att det är skönt?

Jo.. det vet jag.. man pressar ihop fibrerna i tyget och det reducerar kvalster eftersom de inte har lika mycke "ludd" att bo i :)

Tjoho :)

Mitt tips idag... börja MANGLA! Det är bra :D

Low low low low low


Öööööös!

Hjälp! Problemlösning!!

Alla på jobbet fnular på en problemlösning som ingen kan lösa. Hjälp mig!

Jimmy är snäll för en gångs skull och ska köpa pizza till Sanna, Jenny och Tanja. Tjejerna ger honom 10kr var eftersom de tror att pizzan kostar 30:-

När Jimmy kommer till pizzan så visar det sig att han bara behöver betala 25:-

Han får då 5:- över som han då egentligen ska splitta jämt på tjejerna.. MEN för att slippa tjaffs.. så ger han 3kr av dessa 5 till tjejerna och snor 2:- .... bara för att det inte går att dela 5 på 3.

Tjejerna som betalat 10kr var får då tillbaka 1kr..  de har då betalat 9kr var för pizzorna. Ellehur?

9x3=27

Om man adderar dessa 27 med de 2 kronorna som hamnade i snåla JImmys fickor så blir det 29.. 

Vart tog den sista kronan vägen????

KOMMENTERA!! :D



:((((


:(((( <3

Sister Hazel <4


Så bra låt!

Måndag

Pffff... måndag =(

Helgen är över och den blev inte riktigt som planerad, men det blev bra ändå :-)
I fredags drog jag, johanna och emelie till skärholmen och handlade kläder. På kvällen var vi hemma hos Johanna och drack vin och spelade poker.. :) Jag somnade på Johannas soffa och vi umgicks hela dagen på lördagen. På kvällen så skulle vi egentligen vill Stockholm och dansa, men eftersom Emelie ville vara kvar i Södertälje så stannade vi kvar. Jag och Johanna piffade till oss och begav oss hem till Marre :) Där körde vi lite singstar och vin. Vi tog sen taxi ner till Hamnmagasinet där det var smockat med folk.. Klockan 2 när stället stängde så promenerade vi hem.. varpå vi träffar några killar på vägen som i princip inte låter oss gå.. de drog skämt på skämt för att försöka hålla oss kvar :) 

Runt 03.30 slet vi oss och fortsatte vägen hem :) Somnade som en stock i Johannas soffa och vaknade dagen därpå och mådde som jag förtjänade :D haha.. vi svullade pizza och slappade hela dagen. När jag kom hem runt 19 så var jag helt slut efter helgens bravader.. jag slängde mig i sängen med en gång men somnade inte förrän runt 00.00. Låg och tänkte på allt och ingenting och det kan vara enormt ledsamt och samtidigt roligt.. skumt det där. 

Jag låg och kollade på "Pay it forward" som gick på 5an.... fyfan vad jag bölade :((( har sett den förut och då tjöt jag lika mycket... =/ usch..


Like some other kids, 12-year-old Trevor McKinney believed in the goodness of human nature. Like many other kids, he was determined to change the world for the better. Unlike most other kids, he succeeded.

 

Three imperfect people. One perfect idea.

Sometimes The Simplest Idea Can Make The Biggest Difference.

When someone does you a big favor, don't pay it back... Pay It Forward

Is it possible for one idea to change the world?

 


Källa: www.imdb.com

 

 

Buuuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuu ! Vill ni gråta... se den här filmen :((( Speciellt slutet!


“It's hard for people who are so used to the way things are, to change, 
even if they're bad. And they kinda give up.
And when they do.......... everybody kinda loses.”
 -- Trevor





Vill du se filmen utan att veta slutet ska du inte kolla på klippet nedan... =/


Wanna be my friend? :')


Bahahaha vilken tabbe :D

Jag skrev precis om en misshandel i Södertälje där en 21årig tjej blivit brutalt misshandlad av ett 20-tal invandrare i Södertälje. Utan att tänka mig för så googlade jag först på "misshandel södertälje" och fick upp lite träffar.. jag kopierade en av artiklarna, skrev in källan och klickade "publicera". 

Herregud :-D jag vill uppmana ALLA som lägger upp källor att verkligen kolla var det verkligen är för källor ni lägger upp. I mitt fall hade jag skrivit Källa: www.nd.se. Jag blev så tagen av själva artikeln med det tråkiga innehållet att jag inte såg vad det var för sida jag var inne på :-D

Det var inte förrän någon kommenterade och skrev "bra källa" som jag insåg att jag länkat till Nationaldemokraternas hemsida. 

Jag vill bara highlighta nu att jag inte är rasist! För er som hann se inlägget innan jag tog ner det.. haha!!!

Herregud :-D




Nedan finner du en lite mer trevlig länk.. men till en jävligt tråkig nyhet.



Till nyheten på aftonbladet.se

Fredag!

Äntligen fredag!! 

Helgen är fullsmockad av påhitt.. idag efter jobbet ska Johanna och jag till Skärholmen och handla kläder och diverse. Efter det ska vi och Emelie ha en hemmakväll med film och vin hemma hos Johanna. Jag föreslog bio men det ligger ännu bara som ett förslag. Jag vill se den nya filmen wanted :-)

På lördag, dvs imorgon, ska vi ut i sthlm. Det var länge sen nu och jag ser fram emot det riktigt mycket. Vart vi ska har jag ingen aning om, det visar sig. Eftersom emelie hade något för sig med jobbet innan utgången på lördag så ska jag och Johanna sätta oss på någon lokal pub i Södertälje (kanske CP) och invänta Emelie. 

Fan... det var länge sen jag var ute och dansade och utan att ha för mycket förhoppningar så tror jag att den här kvällen kommer bli guld :)

Efter krogen ska vi slagga hos Dennis som är snäll och låter oss titta förbi. Han bor så man kan ta tunnelbana och den går hela natten. Hade vi sovit hemma i södertälje hade vi fått åka nattbussen som tar 2-3h eller taxi (=dyrt).

På söndag ska jag bara ta det lugnt och eventuellt städa klart det jag inte hann städa igår. 

I skrivande stund är det knallblå himmel ute och mitt humör är på topp :) Det går jävligt upp och ner i mitt huvud just nu och det har det gjort ett tag nu.. under dagarna är det allt som oftast bra.. på eftermiddagarna när jag umgås med vänner är det alltid toppen.. på nätterna är det riktigt dåligt. Måste försöka få en jämn ballans på humöret snart.. för detta tär på kroppen :p

Over'n out :D 

Ny bloggdesign... igen

Nytt nytt nytt.... ibland måste man förnya :)

Vad tycks?

/ Cat

"Nej vi har kösystem"

Lägenheten blev inte min... shit happens :( jag står dock fortfarande kvar som sökande så det kanske dyker upp något annat. 

Smällar man får ta... =/

I väntans tider

Just nu sitter jag och väntar ivrigt på svar om nya lägenheten.. om jag får den eller inte. Jag ska få svar idag sa Thomas.. sitter och håller tummarna så hårt att jag nästan får kramp :-D

Ring mig NU! :-D



Jävla drömmar

Häromnatten hade jag en dröm.. 

Jag satt på en SJ-perrong för och väntade på ett tåg. Jag satt och väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade å väntade...... men det kom inget tåg. Hela drömmen bestod av väntande på det jävla tåget. Jag var glad igenom hela dock... satt och tänkte och filosoferade som jag alltid gör när jag väntar på något.. allt för att att tiden ska gå snabbare. 

... väldigt symboliskt.

:'(

När jag vaknade och insåg vad drömmen egentligen betydde så var jag inte så glad längre.


Everywhere


Turn it inside out so I can see 
The part of you that's drifting over me 
And when I wake you're, you're never there 
But when I sleep you're, you're everywhere 
You're everywhere 

Just tell me how I got this far 
Just tell me why you're here and who you are 
'Cause every time I look 
You're never there 
And every time I sleep 
You're always there 

'Cause you're everywhere to me 
And when I close my eyes it's you I see 
You're everything I know 
That makes me believe 
I'm not alone 
I'm not alone 

I recognize the way you make me feel 
It's hard to think that 
You might not be real 
I sense it now, the water's getting deep 
I try to wash the pain away from me 
Away from me 

'Cause you're everywhere to me 
And when I close my eyes it's you I see 
You're everything I know 
That makes me believe 
I'm not alone 
I'm not alone 

I am not alone 
Whoa, oh, oooh, oh 

And when I touch your hand 
It's then I understand 
The beauty that's within 
It's now that we begin 
You always light my way 
I hope there never comes a day 
No matter where I go 
I always feel you so 

'Cause you're everywhere to me 
And when I close my eyes it's you I see 
You're everything I know 
That makes me believe 
I'm not alone 
'Cause you're everywhere to me 
And when I catch my breath 
It's you I breathe 
You're everything I know 
That makes me believe 
I'm not alone 

You're in everyone I see 
So tell me 
Do you see me? 

Förlåt

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men jag har inte riktigt haft tid. Jag har försökt hålla mig så aktiv med vänner som det bara går nu när höstmörkret är på gång.. så man inte deppar allt för mycket. 

Idag ska ALLA hålla tummarna. Idag hoppas jag på att få besked om jag får den nya lägenheten eller inte. Det är redan 99,9% säkert men inga papper är å andra sidan påskrivna.. så vill inte ödet samarbeta så kan det gå åt helvete. 

Jag och johanna var på IKEA häromdagen och det kliade massor i fingrarna måste jag säga. Men jag var duktig och köpte mest växter.. resten ska jag köpa sen när jag flyttar.

Ska också köpa mig en ny TV när jag får nya lägenheten.. eftersom jag alltid sover med TVn på så kommer jag behöva 2.. en i sovrummet och en i vardagsrummet... och jag har ju i nuläget bara en. Så om jag inte vill sova i soffan så måste jag köpa en ;) 

Jag har kikat runt och jag har fallit för en Samsung... 

Samsung LE-37R86BDX
- 37 tums LCD-TV
- Inbyggd digital-TV (DVB-T/Boxer)
- Elegant högblank svart finish
- Movie Plus bildbehandling
- 3 HDMI-ingångar
- Vridbart bordsstativ


7 490:- på nettonnet.se

Som det ser ut just nu så har jag 5000:- på sparkontot.. så 2490:- till så är den min :) Och jag kan ju lätt spara undan 5000 varje månad utan att jag dör :) piece of cake det där. 

Har någon av er något negativt att säga om TVn så säg det innan jag köper den!! ;D

Var och såg lägenheten igår

Igår hade jag lite av en energidag.. varför vet jag inte. På morgonen var det riktigt höstigt ute med kyla, regn och blåst. Under dagen trappades detta ner och det blev soligt istället. Vädret går ganska parallellt med mitt humör :-) Så när vädret blir bättre då blir jag allt som oftast gladare också. 

Jag satt på bussen på väg hem från jobbet och kände riktigt hur energin sprudlade i hela kroppen. "Idag ska jag fan ta tummen ur och motionera lite". Jag bestämde mig för att gå tillsammans med Emelie och sola solarium (som för övrigt inte ger någon som helst effekt egentligen eftersom jag solar klent för att inte bränna mig..) men anywayz så tog jag på mig joggingkläder och mina grus-fotbollsskor (eftersom de är de enda skorna jag kan svettas i utan att det gör något) och gick ut. Jag tog världens omväg och i de branta backarna vid mariekäll. Phhju vad jobbigt :-) mötte emelie vid solariet.. solade i ca 16 min och sen frågade jag om hon ville följa med och kolla på lägenheten jag kanske skulle få. Hon tackade glatt ja :-)

Runt 8-9 var vi där och jag har ju bara varit där en gång tidigare men inte tittat så noga. Nu när jag synade alltsammans så blev jag förälskad! Den är perfekt för mig. Som jag skrev tidigare så finns det några få nackdelar.. men fördelarna är såå många fler och tyngre!

Fördelar:
- Nyrenoverad (nytapetserat och nya golv, nytt duperfräscht badrum i vitt).
- Tapeterna är snygga! Jag är kräsen med sånt, dessa kunde jag likväl ha valt själv. 
- Jag får ändra i princip hur jag vill utan att oroa mig att jag måste återställa sen.
- Den är STOR... 3 gånger större än den jag har idag.. (runt 70kvadrat).
- Nära till allt. 
- Ligger i samma område som jag redan bott i under 2 år <3
- Planlösningen är underbar!!1ett
- Jag får ett SOVRUM! 
- Jag får plats med både datorbord och TVbänk i sovrummet. 
- Massor med garderober.
- Balkong (skall renoveras i vår eller så)
- Säkerhetsdörr
- 300m Närmare till macken ;)

Nackdelar:
- idag betalar jag 3156:- .. nya hyran kommer bli 4485:-
- Den är längst upp = bastu på sommaren?
- Ingen hiss.
- Ingen tillgång till egen parkering (men jag har å andra sidan ingen bil... än)
- Hyresvärden är tydligen lite flumm (?!) :)
- Pizzerian ligger 100m längre bort än innan ;)


Tvättstugan och förrådet har jag inte sett än så de kan jag inte uttala mig om. 

Ska tillägga att inget är påskrivet än men det lutar ganska hårt åt det hållet. Men som jag sa till både Emelie och Thomas (han som ska ge mig lägenheten) så kommer jag inte gråta i floder om jag inte får den. 

Det är bättre att hoppas för lite än för mycket :-)

Flytta??? xD

Igår grät jag en skvätt på vägen hem i regnet.. men det gick över (!!!)

Min vän Thomas pratade för någon månad sen att han skulle flytta ihop med sin tjej och jag halvskojade först och sa att jag kunde ta hans lya. Igår sa han att lägenheten är min om jag vill ha den :-D

Den ligger på samma gata där jag bor nu, men är nyrenoverad och större! Det är en 2a.. hur många kvadrat det är vet jag inte.. men den är lätt dubbelt så stor än den jag har idag. Hyran blir isf 1200:- mer i månaden men det kan jag fan överleva med :-) 

Om jag inte drar till Dennis å fikar idag så ska jag och Johanna gå och kolla på lägenheten lite närmare.. jag har bara varit där en gång nämligen. Det enda jag minns är att det är nytt golv i hela lägenheten och snygga tapeter i vardagsrummet. 

Lägenheten ligger jävligt centralt (lite närmare centrum än jag har idag) och den är längst upp i huset. Balkongen ska renoveras i sinom tid och jag får göra I princip vad fan jag vill med lyan.. vill jag måla köksluckorna eller tapetsera om så kan jag göra det :-) Dock behövs inte väggarna göras något åt eftersom det är nyrenoverat av den förrförra ägaren. 

Åh :-D 

Om jag flyttar så blir det den 1 dec... pirr pirr i magen :-D

Nu är det famimej höst!

Ruggggggggigt väder! Fyfan! Längtar redan till vintern så man får åka lite skidor/bräda i snön.

Har signat mig på att följa med några vänner till svenska fjällen i januari.. ska bli grymt kul. Det blir med Dennis, hans flickvän Fia och deras vänner. Struntar lite i att jag inte känner de andra.. man hinner nog lära känna dem på plats sen :-)

Jag ska lära mig åka snowboard :) Jag kommer inte vara den enda som inte kan, Fia ska lära sig åka skidor så vi kommer vara blåslagna båda två.. känns bra! Då kan vi gråta tillsammmans. Jag ska försöka få med mig Johanna också :) Håller tummarna!

:D

Varför ser man så jävla ball ut när man åker snowboard? :-D 

Nya underkläder!

Fan va skönt med nya underkläder! 
Man känner sig lite som en ny människa!! :-DDDD

Överflödig information för allmänheten = <3 



xD

Nanannananna

Pink - So what

(..nej den här låten har inget med krille att göra.. tycker bara den är bra)

Papercup words

Åhhh såå fin! (sjunger med)


Elin Sigvardsson - Papercup words

RSS 2.0