Utan internet

Jag kommer ha internet under dagen idag, men imorgon bitti drar jag till Sunne och vi har inte fixat nät i nya lyan än.. vet inte hur lång tid det tar att få Internet, men tills dess Auf wiedersehen!

Jag finns alltid på min mobil om det skulle vara något.. jag har bytt nummer, men ni som vet vad jag heter i efternamn kan enkelt söka på Eniro så får ni upp det :) Skicka inget jäkla sms bara, ring om du vill något. Jag avskyr sms numer xD

Kramaa!

Sista arbetsdagen på jobbet

Igår var min sista dag på jobbet. Har inte alls insett det. Smällen kommer väl på söndag, eller måndag.

Jag kommer sakna det här stället. För några månader sen trodde jag inte att jag skulle säga det, men det gör jag. Jag kommer sakna stockholm och allt som hör därtill.

Men mest av allt kommer jag sakna alla mina vänner och min familj!! Bättre människor får man leta efter! Saknar er redan! Ni vet vilka ni är!

KRAM!!!

Inaktiv

Hej hej mitt namn är Catarina och jag är inaktiv..

Som mååånga vet (och som suckar nu eftersom jag är tjatig) så har jag fullt upp. Därav mitt dåliga bloggande. Tänker dock inte be om ursäkt :))

Idag har jag packat ner och nu är det bara kläderna kvar, men det lär gå smärtfritt fort hoppas jag ( håller tummarna ). Imorgon ska jag åter till Flen för att ta 2 körlektioner till innan uppkörningen som är på onsdag kl 10.00. Det kändes ganska bra när jag körde med pappa idag.. och som alla jag kört med (pappa och körlärare) sagt så har jag körkortet om jag "SLUTAR HETSA"! Fick t.om nästan en utskällning av körskoleläraren för min stress.

Funderar på om jag ska skriva "ANDAS" på en lapp och stirra på den 2h innan uppkörningen. Enda nackdelen är att jag får gå upp så mycke tidigare då xD

Vi var ju 5st som bodde på trafikskolan under intensivkursveckan. 2 tjejer och 2 killar.. o så jag. Jag tror jag har den första tiden.. känns ganska skönt, då få rman det överstökat och jag kanske kan undvika att göra mig själv nervös.

Jag är riktigt förvånad över mina parkeringsskills. Jag kan fickparkera utan problem. Det satt som ett smäck med en gång (nästan) :D trodde jag skulle ha riktiga problem med sånt. Det jag fortfarande inte har helt intränat är säkerhetskontrollerna (men det ska vi gå igenom imorgon) samt att jag inte ger tecken i god tid innan jag ska svänga eller så. Jag släpper kopplingen lite för snabbt så det blir lite "bonk bonk" och jag kör lite för långsamt på 50sträckor (haha). Jag är fullt medveten om mina problem, nu gäller det bara att skärpa sig och tänka happy thoughts på uppkörningen :)

Nu är det bara en vecka kvar!! Har hela veckan fullspeckad med planer.. hinner inte ens med allt =/

Tisdag:
Packa, resa till flen och stanna över natten.
Onsdag: Uppkörning, packa.
Torsdag: Jobba, tvätta.
Fredag: Sista arbetsdagen!!!, städa.
Lördag: Städa (mamma kommer o hjälper).
Söndag: Åka till Sunne.

Hade tänkt trycka in Hellman i schemat också =// får försöka lösa det på något sätt.

Jaja.. nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorgon :)
Puss på er

Don't stop me now!Igår kom jag hem från flen och intensivkursen för körkort.

Har inte haft tillgång till dator på en hel vecka.. kändes skumt.. det har inte hänt på... hmm..... säkert 6 år eller nåt.

Klarade teoriprovet i måndags förresten :))) alla ni som läser på min blogg vet nog om det redan men det är otroooligt skönt att ha det avklarat. 61 poäng blev mitt resultat. Uppkörningen är nästa onsdag sen 26e augusti.

Har kört med pappa till och från nu sen jag kom hem. I måndags körde jag baklänges i säkert en timme :) som en åtta. Det var jättenyttigt. Idag har vi fickparkerat, men vi insåg att jag redan kunde det typ :) så det blev en kort lektion idag.

På fredag ska jag tillbaka till flen och köra mer på körskolan.. sen på tisdag nästa vecka ska jag dit igen.. köra lite och sen sova kvar till onsdagen.. har uppkörningen kl 10 då. Fy fan va jag kommer vara nervös :) Jag har ju inget utrymme att kugga heller eftersom pengarna börjar ta slut.. plus att jag flyttar snart..

Fan det är inte lång tid kvar nu till flytten. Förlåt att jag tjatar om det, men det känns helt overkligt. Har packat lite idag.. jävlar vilken röra det är i lägenheten nu. Har ställt soffan på högkant för att få plats med flyttkartongerna. Det går långsamt men det går frammåt också :) Till helgen kommer Dennis hit och hjälper mig att packa köket samt montera ner lite möbler.

Imorgon ska jag rensa garderoben och packa ner allt nödvändigt. Resten går i soporna. Sen på eftermiddagen ska jag övningsköra till Huddinge och hämta min nyinköppta (begagnade) TV. Den är för övrigt kändizz... jag köpte nämligen den av en som är med i lyxfällan :))) Jennifer åkte och köpte TVn åt mig eftersom jag var i flen. Så vi kommer kanske se henne på Tv sen :D:D

Nä.. nu börjar mina fötter somna.. ser det som ett tecken på att jag ska gå och sova.

Natti på er

SÅLD

Nu är auktionen slut och tangentbordet är sålt :)))

Skönt att ha det klart.. och lite extra pengar i fickan har ingen dött av :)))

*diggar*


Flyttkort a la Trixydesign

Nedan följer ett skräddarsytt flyttkort som jag gjort :)
Tyckte att de förtrycka flyttkorten man fick från Adressändring var så tråkiga. 

Jag har dock i versionen här på bloggen tagit bort och ändrat så att uppgifterna i flyttkortet inte stämmer. Man vill ju inte ha vem som helst knackandes på dörren :)

Riktiga flyttkort med riktiga uppgifter kommer jag bara att skicka till släkten då det är halvdyrt med porto ;)Skrik i natten

Brorsan sa till mig häromdagen att jag en natt skrek i sömnen:
"DET ÄR INTE NÄSBLOD DET ÄR HÅRFÄRG!!!"Jag färgade håret i Fredags förra veckan :)

Razer Gaming Keyboard - Utropspris 1:- xDTill auktionen

Jag har precis laggt upp en auktion på Tradera där jag säljer mitt Razertangentbord.
Jag satte utgångspris 1:- och sluttiden för auktionen är 9 aug 14:17.

Vore kul att få igång den med lite bud :)
Alltid lika spännande att leka med Tradera.RSS 2.0