Nyårsafton 2008-2009

Ja.. bättre sent än aldrig :-)

Nyårsfirandet var det bästa hittills måste jag säga! Fyfan vilken kväll :-D Vi var intre så många.. det var jag, johanna, jens, marre, ullis och 2 av jens vänner (sture och david). Vi åt god mat, började snyggt med lite guitarr hero som blivit lite av dagens ilandsgrej till förfest (??) sen blev det lite singstar och sen sattes festen igång med en del alkohol ;)

Jag låter bilderna tala för sig själva.


     
      
      
      
   
Vi var ute i mitt ingenstanns kan man säga.. och eftersom ingen hade en klocka som gick rätt fick vi gissa när tolvslaget skulle vara :-D tror vi räknade ner 2-3 gånger :D
Tack alla för en underbar kväll!
  
(mitt finger till vänster, huhu)


Under dagarna var det enormt vackert utomhus! 
    
Oscar <3

"hmm ... ska bara kolla mitt schema"

Ja.. det var ett tag sen jag skrev och det finns många olika anledningar till det. Tänkte uppdatera er lite eftersom jag tydligen fortfarande har nyfikna själar som tittar in på hemsidan dagligen. 

Jag har knappt varit hemma sen jul. Jag jobbade visserligen i mellandagarna men den 30e åkte jag upp och firade nyår med johanna, jens, marre och Ullis. Jag kom hem därifrån den 4e januari. Började jobba igen den 6e. Helgen v3 vill jag minnas att jag var hemma hos Jennifer och Dennis. Lördagen efter det, natten till Söndagen (00.00) åkte jag med 59 andra till Vemdalen för årets Skiweek. Det var mitt första och det var skitkul, mer om det sen. Kom tillbaka till sthlm på torsdagen 22/1 men var hemma hos Jennifer och Dennis till lördag fm. Senare på lördagen samlades familjen i Mölnbo för att fira pappa 50 år. Åt trerätters :-D 

På söndagen så skulle jag på visning av en lägenhet i Grusåsen. Johanna följde med. Senare på kvällen åkte jag och brorsan in till södermalm och träffade David, kocken och ägaren av underbara bistro och bar, som jag gjort en affisch åt. Uuuuunderbar mat!!! Kan vara bland det godaste jag någonsin ätit! Det slank ner så fort att vi fortfarande var hungriga när vi ätit klart.. beställde in vitlöksbröd och tsatsiki..... gudomligt! Har INGEN aning om hur fan som lyckades göra vitlöksbröd så sjukt gott! Måste fråga David sen.. :-)

Där har ni min senaste månad.... fullsmockat med grejer. Nu i helgen som kommer har jag INGENTING planerat och det är jätteskönt :-))

För att dela upp det lite så skriver jag om nyårsafton i ett eget inlägg, vemdalen i ett eget, lite nytt om Trixydesign i ett, och om lägenheten i ett annat ;)

Puss

Grattis pappa 50 år!

Igår fyllde min kära pappa 50 år :-D Grattis!! :-D¨


Kikärtor! Mums!

Med dessa kan man lura vem som helst.. de ser ut, smakar och har samma konsistens som Chilinötter! Jag vet, jag gick på det själv :) Testade även på mina kollegor :D --- de är GODA :D Finns på ica..Källa: www.laroc.se
Rostade kikärtor är ett fiberrikt, proteinrikt och fettsnålt alternativ till mer traditionella snacks som jordnötter och chips.

Kikärtorna rostas i tre omgångar under en period av 45 dagar för att uppnå bästa kvalité. Det är först vid den fjärde rostningen som man smaksätter kikärtorna.

KIKÄRTOR - EN VIKTIG PROTEINKÄLLA
Rostade kikärtor innehåller 19 gram protein per 100 gram kikärtor. På så sätt är kikärtor en av våra viktigaste vegetabiliska proteinkällor.

Kikärtor har även en hög halt av folsyra som är nödvändig för uppbyggnad av nya celler samt minskar risken för att utveckla cancer. Gravida kvinnor rekommenderas att öka sitt intag av folsyra för fostrets hälsosamma utveckling.

Wooooorms!!!<3<3<3<33<3<3<3<33<3<33<3<3<3

Team17 - Worms Armageddon theme

Many moons have passed since the worms went to war.
Onwards and upwards, bigger weapons than before.
Boggy B took cover, he shivered on patrol.
The arms race crazy, simply way out of control.

Then his friend threw it, the latest device.
Boggy B went and got it, against all advice.
(What the...?)
His tail was split, and his energy lost.
How many more will this dreaded war cost?

Then came the nuke, and the disease tumbling down.
 If the bug didn't get to you, you'd probably drown.
But the worms battled on, through hunger and pain.
Living to fight, just to victor again.

And now it's the curtain call, the final onslaught,
No better bullet could you possibly have bought.
But spare a thought for Boggy and with it his friend.
So fight with their honour, and fight until the end!

Dont let the fucking bedbugs eat you !!

Mahaha!

A säger: natti natti
LaserCat  säger: dont let the bedbugs eat you
LaserCat  säger: eller nåt :p :D
A säger: sleep tight, don't let the bed bugs bite
A säger: omg
A säger: kan du inget???
LaserCat  säger: hahahahha
A säger: *suckar*
LaserCat  säger: *skrattar*
LaserCat  säger: :D
LaserCat  säger: men det är ju därför du finns.. så du har koll på att jag säger rätt
A säger: så är det
A säger: sovgott söt.
A säger: natti
LaserCat säger: natt vännen

..... det är för övrigt INTE smart att googla på bedbugs för att kanske lägga upp en på bloggen när man ska sova.... och sen när man inser att det var suuuupervidrigt att istället söka på bite.......... maaaaaaaaammmmaaa!!!!!

<3


Nyåårsafton!

Oj oj oj.... viiilken kväll!!! Bilder kommer... de säger mer än ord ;) Stay tuned!

RSS 2.0