Lutar mig tillbaka..

.. och njuter på minnen från förra sommaren i Karlstad...

Det är skumt det där...
.. det finns alltid en låt som förklippas med varje stad jag varit i längre perioder :)

Att "dejta"

Fan vad det är nervöst att "dejta" egentligen. När man funderar på det sådär...
Måste ju ge mig ut i gemet nu igen känner jag hmm :) Kan ju inte sitta hemma och vänta på drömprinsen!

Lite halvsegt att skaffa någon nu iofs med tanke på att jag ska flytta =/
Har legat jävligt lågt nu en period just pga att jag hade planer på att flytta. Har fått nog av distansförhållanden :p


Jaja :)

Those where the days :)

Hittade massa gamla bilder på min burk!
Är så sjukt osäker på årtalen :) Förlåt för det :)


Första gången jag träffade Dajmen och då på internetcafé.
Usch vad nervös jag var! Måste ha varit hmm.. 2003 eller nåt.


Jag och Wiseguys på Storsjöyran i Östersund 2005 (?).Jag och Breitan gjorde en såkallas öl-lykta under Faderlan 2005 (?).Jag och Jenny (trosan) på fest i Säffle 2006 (?)Jag och cs-nördarna på fest i Norrköping 2006 (?)


:))))))))))

Broby Grafiska i sunne

Utbildare: Broby Grafiska
Utbildningsort: Sunne
Längd: 3 år (120 KY-poäng)
Typ av utb.: KY-utbildning
Utbildningstakt: Heltid
Startdatum: 2009-08-31
Studiestöd: Ja


 

Beskrivning av Grafisk Medieproduktion (KY)

Grafisk Medieproduktion ger dig bred kompetens inom det grafiska området. Efter första året kan du välja mellan inriktningarna Produktionsteknik Flexografi, Grafisk Medieteknik eller Medieproduktion för webb. Oavsett inriktning jobbar vi efter begreppet "från idé till färdig produkt".


Utbildningens unika grafiska profil skapar en gemensam plattform, vilket ger alla tre inriktningar en gränsöverskridande helhetssyn. Stor del av utbildningen sker i projektform med näringslivsanknytning. Våra lärare har bred branscherfarenhet och vi jobbar i moderna lokaler med den senaste utrustningen och tekniken. Detta gör att du får alla tänkbara möjligheter till kontakt med näringslivet samt att utveckla din kompetens.


Medieproduktion för webb
Det här är inriktningen för dig som vill producera innehåll och tekniska lösningar för webbens olika kanaler. Utbildningen omfattar allt från idé, utformning av text, bild, animationer, film, ljud och teknik till distribution. Du har efter utbildningen en god kunskap om webbproduktionens olika delar. Efter utbildningen ser vi dig som en mycket eftertraktad kugge inom produktioner för digitala medier. Exempel på yrken är webbproducent, gränssnittsdesigner, applikationsdesigner, webbprogrammerare, animatör, programmerare för Flash.


Produktionsteknik Flexografi
Flexografitryck är en tryckmetod främst för förpackningsbranschen. Det är den snabbast växande trycktekniken i världen. Vill du jobba i en expansiv bransch med stora utvecklingsmöjligheter så är denna inriktning något för dig. Du får insikt i alla förekommande processer när det gäller tryck - från skärm till färdigt tryck. Du får både teoretiska och praktiska kunskaper i tryckoch prepressteknik, mätoch kvalitetsteknik samt underhållsoch styrteknik. Efter en bred utbildning blir du eftertraktad i den grafiska branschen både i Sverige och internationellt. Inriktningen ger kompetens för verksamhet med anknytning till tryckprocesser, med huvudsaklig inriktning på flexografitryck. Som flexografiingenjör kan du bland annat arbeta som produktionseller projektledare inom den grafiska branschen.


Grafisk Medieteknik
Inriktningen passar dig som är kreativ och intresserad av att samordna design och teknik till en grafisk produktion. Kurser inom bild- och reproteknik, färg- och kvalitetsstyrning samt grafisk form, typografi och layout ger dig kunskap att styra och kontrollera hela produktionsflödet. Inriktningen förbereder för kvalificerade arbetsuppgifter inom medieteknik såsom framtagning av underlag för tryckformsframställning, grafisk textbehandling och formgivning, digital bildbehandling och integrering av databehandlad information.


På BrobyGrafiska har vi den absolut senaste tekniken för prepress både vad det gäller programvaror för bildbearbetning, sammanställning av text och bild, utskrifter som automatiserade flöden. Efter utbildningen har du möjlighet att få jobb på reklambyrå, designbyrå eller repro-/prepressavdelning på tidning eller tryckeri.

Källa: http://www.kyutbildningar.se/Grafisk_Medieproduktion_KY_14886.htm
Lite mer information :)

Selma Lagerlöf döpte i Gösta Berlings saga Sunne till Broby, bron över sundet. På BrobyGrafiska kan du gå utbildningar som alla är utvecklade utifrån möjligheterna att få jobb. ­ Skolan har idag bland annat Skandinaviens enda flexografitryckutbildning. Som Sveriges centrum inom förpackningsdesign och tryck har BrobyGrafiska ett stort nätverk inom näringslivet som genom ­praktik, olika projektarbeten eller gemensamma kurser blir dina personliga kontakter.
BrobyGrafiska har en rad utbildningar inom förpackningsdesign, grafisk produktion, media, webb, foto och manus på olika utbildningsnivåer.

Skolan är en kreativ mötesplats för gymnasie­elever, KY-studenter, forskare, företag och branschfolk på uppdragsutbildning. I en attraktiv studiemiljö har du tillgång till utrustning av hög teknisk standard. Mångfalden av utbildningar och kompetens skapar även en unik möjlighet till idéutbyte och gränsöverskridande samarbetsprojekt. En utbildning med hög nivå, ett stort internationellt nätverk och en stark bransch erbjuder fantastiska möjligheter för din framtid.

På BrobyGrafiska arbetar man med att bygga ovärderliga broar mellan studenter och företag, skola och bransch, forskare och näringsliv. Utbildningarna genomsyras av visionen att sammanföra akademi och praktik, studier och yrkesutövande, drömmar och verklighet. Från idé till färdigt resultat.

Källa: http://www.gymnasium.se/Brobygrafiska_utbildning__b967.html


Bröllop!

Grattis Masi och Farbror Robban som gifte sig i lördags!


Jag hade otroooligt roligt! Stort tack för en underbar kväll!
Otroligt avslappnat och ett typiskt exempel på hur jag vill att stämningen ska vara på mitt bröllop i framtiden.

På bilden nedan är det jag, brorsan (fredrik) och kusinerna Bella och Johan.
Det var första gången vi träffade dem på hmm... 10 år?
Pappa, jag, bror, syster och mamma väntar på maaaat!Jag ska lägga upp lite fler bilder från i helgen senare, hinner inte nu :)


Helomvändning till hösten!

Nu händer det.

Nu är det omställning delux framöver.

Jag har inte kunnat skriva något här förrän allt blivit klart... men nu är det fastställt. 
DEN 31 AUGUSTI I ÅR SKA JAG BÖRJA PLUGGA!! 

:))))Jag ansökte till skolan i mars i år i samband med lite prylar som hände på jobbet. Har inte funderat så mycket på det sedan dess direkt, men det visade sig nu att jag blev antagen :)

Det är totalt 35 personer som kommer in per inriktning och det är en otroligt eftertraktad utbildning.  Broby Grafiska i Sunne är det det handlar om. En treårig KY-utbildning i Grafisk medieproduktion. 

http://www.brobygrafiska.se/index.php/ky-utbildningar/grafisk-medieproduktion

Så.. nu är det en jävla massa förberedelser som måste göras. Ansökning om tjänsteledighet eller liknande, CSN-ansökan, bostadsansökan, packa och flytta, ansöka om uthyrning av lägenhet i andrahand (förhoppningsvis tar brorsan lägenheten).

Usch vad det pirrar i hela mig nu :))


Hoppas innerligt att jag tar rätt beslut... alla mina vänner tycker jag gör rätt iallafall.. och kollegorna här likaså. Tror nog det kommer gå bra... *fingers crossed*


Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pirrrpirri 

Sunne ligger 37,3 mil bort från stockholm .... uuuuuuu

E-Swat!

Hittade en gammal bild från sommaren 2007 :)
Go team rocket!!Jag, magnus och jocke på en irlänsk pub i gamla stan.

Bara en del av e-swatstyrkan på bilden iofs :))
Fan vilken skön sommar det där var!! :)

Sönderspelad låt @ BoråsRätt hemsk låt...
.. men påminner mig ändå om Borås eftersom killarna spelar sönder den när dom  cruisar..
haha :)

Don't worry


Dreamhack summer 2009 slut

Nu är jag äntligen hemma efter ett annorlunda Dreamhack. Såååå skönt att sova i sin egen säng igen. Har ju inte varit hemma sen i torsdags förra veckan.

Jag ska aldrig vara borta ifrån min säng så länge igen! :-)

Hittade en bild som Skottet tog innan stormötet på Dreamhack.. för en vecka sen mao :)))Killen som petar i näsan är Robert. Han jobbade jag tillsammans med under eventet.


Trots upp och nedgångar vill jag ändå tacka alla trevliga människor jag träffade där borta i Jönköping. Jag lyckas alltid få nya bekantskaper. Det här eventet blev det TinTin, Pellefant och Slinkis. Dessa tre har jag aldrig snackat med tidigare, men snackade en del med dem nu på eventet :)

Alla andra jag känner där är ganska många så om jag ska börja räkna upp dem så kommer jag glömma bort hälften :) så jag låter bli. Men det var jättekul å se er igen :)

Kram på er alla!

Hmmm...

Hmm.. ja vad ska man säga.

Jag tror detta är mitt 10e större lan jag besöker eller jobbar på. Och nu börjar det räcka. Om jag inte får helt andra arbetsuppgifter så är detta nog mitt sista event.

Jag har knappt gjort något av det jag egentligen skulle ha hållt på med den här gången och det suger. Tog ju ändå ut en hel semestervecka för detta (bl.a) så det känner ganska waste.

Skönt med semester iofs, men hade hellre sparat veckan till i sommar.

Jag vet ju med mig att jag hade saknat detta om jag inte hade åkt dock. Så jag är lite kluven..

Well well...

Vet inte riktigt om jag tycker om detta

..... vem som helst hade velat säga "nääääää detta är inte okej", men jag vågar inte :p

Jag är feg..

ROM osv

Var precis inne i Relax och Massage (ROM) och fick rygg-och nackmassage. Det är fanimej det sista Dreamhack AB får ta bort från crew. Det är sååååå skönt att bara komma in, lägga sig, och få 20min gratis massage.

Spelar ingen roll egentligen att de som jobbar i ROM inte har någon tidigare erfarenhet direkt av massage, de är professionella ändå och det är så skönt att bli ompysslad så mitt i rusningen.

Var på jakt efter gaffa förut, tappade på vägen någonstanns min nyinköpta telefon, fy satan va sur jag blev :).... hittade den dock längst in bland massa bord på ett avspärrat område som var ett av alla ställena jag letade efter tejpen på. Blir så jävla förbannad på mig själv när jag hela tiden blir av med saker. Har nästan inga värdesaker med mig ner hit just pga detta. Jag lämnade det mesta på hotellrummet :)

På tal om hotellrum..... Formula 1 är INGET hotell... det är en bunker. Aldrig sett något liknande. Ska fota lite när jag går tillbaka dit sen. Det är HEMSKT. Toalett och dusch är inte i rummet. Man måste ut i korridoren... det är lagom kul sådär efter man duschat... kuta ut i handduk i gången. Jag har bara haft tur att jag inte mött någon på vägen :p

Hmmm :)

Jag hör av mig snart och rapporterar lite.

Puss på er

Sååå nära men ändå långt borta

..................................

Känns löjligt.

Bygger på Dreamhack
Nu är jag på plats i Jönköping och sommarens Dreamhack. Tar en liten paus i byggandet för att blogga på det otroligt sega trådlösa nätverket som de strypt med flit för att folk ska jobba istället för att surfa :p

Well well... nu ringde Wobble och sa att jag skulle komma ner till crew area omgående så jag hinner tyvärr inte skriva.

På bilden ligger jag iaf på golvet där läktaren snart ska byggas :-)Over'n out!

Fritt fram att fildela!Förstasidan på SvD idag xD

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3038869.svd

Köpt ny telefon - W595 Cosmoflower editionLite för gullig för min smak, men ändå jättefin. Fungerar klockrent och jag som annars är ganska kräsen har faktist ingenting att klaga på :-)

Vanligtvis när jag köper dyrare grejer, gör jag research i mängder via nätet innan jag handlar. Kollar recensioner och olika priser på olika återförsäljare osv. När jag gör så, blir det tyvärr oftast så att jag tillslut inte köper grejen.

Den här gången bestämde jag mig på 5min.

Det började med att jag snubblade över en säljare på stan när jag varit på läkarbesök. Han fick mig att byta från comviq kompis till snackis. Tyckte det lät jättebra (det gör det alltid, jag hatar säljare).. 208:- i månaden och då skickar jag gratis sms. Utöver dessa 208:- tillkommer det jag ringer för, men eftersom det är 0,19:-/min så kommer jag mer eller mindre få kämpa för att komma upp i 450:- (som min snitträkning ligger på idag). Enda haken var nu vid bytet att jag skulle betala 250:- i inträdesavgift, men då skulle jag ringa gratis fram till midsommar.

Nu till problem. Säljaren nämner inte att jag måste betala dubbelt första räkningen och att jag kommer få betala månadsavgiften för kompis även denna månad (eftersom jag bytte i mitten). Min sluträkning kommer den här månaden hamna på lite drygt 800:- ....... bra där. Jag som inte ens tänkte byta och har inte planerat in det i min ekonomi. 

"Positivt" i det hela var att jag fick en mobil "gratis" också. Och då betalar jag 208:- i månaden.  Det säljaren INTE sa var att jag kunde välja snackis utan telefon och då bara betala 108:-/mån. Med andra ord, pga bindningstid på 24mån, så kostar "gratistelefonen" 2400:- ...... så gratis var det.

Jag kände på mig att det inte skulle bli så billigt som han sa, men jag körde ändå. Gratis sms är ju aldrig fel :-)

Efter en vecka så ringde jag Tele2 och kollade om dom kunde snabba på processen. Då säger de att de inte fått in några papper från säljaren (bra jobbat där, vill du inte ha provisionen eller??). Jag faxar då in avtalskopian som jag fick av säljaren. Fick mobilen i fredags förra veckan och insåg att den var SKITFUL (klicka på bilden för att se större version).
Ringde Phonehouse och frågade om jag kunde byta.. "ja det är bara att gå in till en phonehousebutik och byta". 

Så det gjorde jag.. jag fick lägga till 200:- eftersom den här kostade mer, men också mycket snyggare! Och så tecknade jag en 3mån försäkring för 174:- ifall den försvinner (typ på DH eller något där man _alltid_ blir bestulen).

Så... summa sumarum.. Jag betalar vanligen runt 400:- i telefonräkning.. vissa månader nere på 270:-. Istället.. har jag spontant, fast jag inte egentligen behöver det, köpt en telefon som i slutet kostade mig (den här månaden) 800+200+174=1174:- Jag är duktig på att spara pengar.

Men mobilen är grymt snygg och som sagt.. jag har inte hittat några fel med den....


.......än ;) 


 
Sony Eriksson Walkman W595 Cosmoflower edition.
http://www.phonehouse.se/Mobiltelefoner/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-W595

Onsdagsmusik

Sitter och spelar lite musik.. tänkte ni kanske ville digga tillsammans med mig :-)


 
Morgonmusik :-)

Special D  - You
Längtar till torsdag :-DDDD

Förstår inte riktigt

Förstår inte hur en och samma människa kan få mig att må såå bra ibland men periodvis så dåligt. Det värsta är att personen inte har någon aning om det. Tänker inte berätta det heller .. :'p

Välkomna

Fick veta igår att några av mina kollegor läser den här bloggen... hmm :-)
Hej på er!

Shhhh...

Hejja Sverige

... juste hejja sverige på nationaldagen xD

Ska nog gå och lägga mig igen klockan är 08:12 ;p

Homosapiens med snopp

Blogginlägget skulle egentligen bli enbart "Jag förstår mig inte på killar...." men när jag skulle skriva rubriken så ville jag hitta en synonym till snopp och hittade skojjiga grejer :-D (nej inge porr).

http://susning.nu/Penis/synonym
http://www.snopp.nu/


Tihi ;-D

Det är sånna där sidor man som tjej aldrig är inne på. Inte jag iallafall..

Tänkte "finns det ingen sån sida för tjejer då?". Skrev man in http://mus.nu kom man till någon Lars djhemsida. http://fitta.nu är bara en sida med en ordbetydelse. Slida.nu är ledig hahhaa :'D

http://susning.nu/Slida/synonym


Sjukt va mycke synonymer det finns för båda könen  :-D hahhaha

Morgontrött? Jag?.. yes :-D sorry :-)

... men på riktigt.... jag förstår mig verkligen inte på killar. De säger att tjejer är så komplicerade.. men fan.. ni killar är fan inte speciellt lätta heller. Pfffff....

04:21

Vaknade strax efter 4 imorse och trodde att jag försovit mig... när jag kollade på klockan och såg att den bara var 04:21 så somnade jag om.

Vaknade igen 07:16 och trodde på riktigt att jag försovit mig (mitt tåg går 06:47 på vardagarna). Slängde mig upp ur sängen och började stöka som fan...

Insåg 07:20 att det var lördag.

Nu är klockan 07:43.. ska nog gå och lägga mig igen :p

Anti men ändå inte

Finns inte mycke media på svenska som jag gillar. Musik, serier, film osv...
Det mesta är kasst som sker på svenska.. tyvärr.

OBS! Jag pratar inte om svenskproducerat nu!
Jag syftar på språket svenska.


Här är en låt som jag diggar just nu...
Trodde inte de var svenskar först när jag hörde låten.. tur att de sjunger på engelska ;)Tycker sverige ska rycka upp sig lite nu.
Vi kan bättre än en falsksjungande Håkan och en Maggio som sjunger barnvisor!

Svensk rock är dock helt okej iofs, oavsett språk kan jag känna.
De flesta sjunger ju dock på engelska.

Renegade Five, Sonic Syndicate, Takida, Dead by April,
In Flames, Hardcore superstar, Backyard babies, Mustasch, Johnossi, Lillasyster, Sparzanza........... osv osv

I like :-D

Stagedive day 22 Augusti 2009I Nykvarn utanför Södertälje, folkets park, av alla ställen på jorden ska det i Augusti arrangeras en såkallad Stagedive day. Om inget kommer i min väg så har jag tänkt att jag ska dit :)

Biljetterna kostar 340:- + serviceavgift.
Köpa biljetter kan man göra här.
Man kan tydligen inte köpa biljetter på plats.. och biljetterna kommer ta slut fort så det gäller att boka in sig i tid.

Sugna på att följa med?


 • Millencolin (SE)
 • Andrew W.K. (US)
 • The Ghost of A Thousand (UK)
 • Sonic Syndicate (SE)
 • Dead By April (SE)
 • We Are The Ocean (UK)
 • Attack! Attack! (UK)
 • Kid Down (SE)
 • Disco Ensemble (FIN)
 • Me vs Hero (UK)
 • Paige (UK)
 • Saving Joshua (SE)
 • Adept (SE)
 • Intohimo (SE)
 • My Passion (UK)
 • Yashin (UK)
 • Dividing The Line (UK)
 • Union Square (SE)
 • Plan Three (SE) NY!
 • Brides (UK)
 • Lower Than Atlantis (UK)
 • Proceed (UK)
 • Bedwetters (EST)
 • Vildhjarta (SE)
 • Casiokid (UK)
 • You Ate My Dog (SE)
 • Lights Go Blue (UK)
 • Venus Will Fall (SE)
 • Rock N' Roll Allstars (SE)

 • Hoppas det inte kommer vara alltför mycke fjortisar där xD
  Bra musik

  När jag bytte radiokanal från Alcazar så kom den här låten... 
  Vet inte om jag diggade den här extra mycket eftersom jag satt och tänkte hatiska tankar om allmänt dålig musik. 

  Hata är inte bra :) men om man hatar många saker.. så kan man ju alltid skriva en låt.
  Det är säkert hans terapeut som sagt åt honom att uttrycka sitt hat i form av musik :'D

  Och NEJ det är inte EMO-musik :-D lyssna på den.
  Det är bara texten som är lite EMO xD  Texten är ganska nice ;)
  Tycker bra synd om snubben som skrivit den!


  Theory of a deadman - I hate my life
  So sick of the hobos always begging for change
  I don't like how I gotta work and
  They just sit around and get paid
  I hate all of the people who can't drive their cars.
  Bitch you better get outta the way
  Before I start falling apart

  I hate how my wife is always up my ass
  She always wants to buy brand new things
  But I don't have the cash.

  I hate my job, all of my rich friends
  I hate everyone to the bitter end.
  Nothing turns out right There's no end in sight
  I hate my life!

  How come I never get laid nice guys always lose.
  How could she have another headache
  There's always some kind of excuse
  I still hate my job, my boss is a di**
  "I don't get paid nearly enough
  To put up with all of your shit"

  Chorus

  I hate that I can't tell when a girl's underage,
  You know, I tell her she's a nice piece of ass,
  Then her daddy punches me in the face

  So if you're pissed like me
  Bitches, here's what you gotta do
  Put your middle fingers up in the air
  Go on and say "Fuck you!"

  Chorus

  So much at stake, can't catch a break
  I hate my life
  No, it's nothing new hear " it sucks to be you"
  I fuckin hate my life


  Åt helvete med Alcazar

  Jag uppmanar alla radiostationer att SLUTA spela "stay the night" ... den är SÅ DÅLIG!

  Det slår aldrig fel.. den spelas MINST en gång om dagen i mina öron.. och då lyssnar jag nästan aldrig på radio, isf Bandit, för där kommer den fanimej aldrig att spelas.
   
  Samma sak med den där sjukt jävla kassa låten med Duffy "mercy".... lägg av o spela kass musik tack!

  :-D

  Morgonhumör? nää...... ändrade planer inför helgen? ja... =/

  Därför ska barn inte ha elektonikprylar!

  Sökte runt lite på youtube.. fick för mig att söka på min hemort. Fick då upp denna film xD  Har försökt förklara för nära och kära att småbarn INTE ska ha mobiler, kameror osv osv :)
  Det går sällan bra...


  HÅLL TUMMARNA HÅRT NU!

  Får svar idag eller imorgon om jag får lägenheten som jag varit och tittat på i veckan. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om flytt här på bloggen, men jag har ju faktist aldrig på riktigt flyttat, jag har haft otur =/

  Det är min tur nu.

  Det är jag och en tjej, som heter Anna som laggt ut en annons i lokaltidningen, som eventuellt ska byta lägenhet med varandra. Hennes är perfekt och det kändes jättebra när jag va där och kollade. Nu ligger bollen hos henne.

  Så nu tycker jag att alla håller tummarna stenhårt för mig så att detta verkligen blir av! Jag vill inte skriva för mycket om lägenheten den här gången, inte innan jag fått ett ja :) Känns löjligt att beskriva den om jag inte får den. En sak kan jag säga: Öppen spis i vardagsrummet! :-D  Betyg 2 av 5: X-Men Origins Wolverine

   

  För någon helg sedan såg jag den nya filmen med Wolverine, X-men Origins, och jag måste tyvärr såga den här produktionen också.

  Filmen handlar om hur Wolverine förvandlas till den han är. Tanken är bra men utförandet blev mesigt. Jag satt halva filmen och väntade på att filmen skulle börja, men insåg efter en stund att det här är  filmen. Animationerna  var inte alls lika bra gjorda som i tidigare filmer. Det syntes verkligen att Wolverines klor var datorgjorda, vilket man egentligen vet, men som man aldrig tänker på annars. Inte jag iallafall.

  Upplägget kändes "vi har en grundstory men vad ska vi lägga till för att det ska bli en hel film?". Tyvärr så ville jag stänga av filmen innan jag såg slutet, jag var inte ens nyfiken på hur den skulle sluta.

  Jag kan inte minnas en enda bra scen ur filmen i skrivande stund. Alla scener jag minns var de där jag satt och tänkte "fan va löjligt". Detta är riktigt tråkigt eftersom jag älskar actionfilmer och jag har gillat de tidigare x-menfilmerna. Jag brukar sällan överanalysera action eftersom det är vad det är, "pang pang" (i like) x) 

  En sak jag tyckte var tråkigt var att det bara handlade om Wolverine. Ingen av de tidigare karaktärerna var med på samma sätt som förut, vissa var med, men hade ganska dåliga biroller. Jag vet, filmen heter "Wolverine", och det är "före han träffar de andra i gruppen".. men jag tycker ändå de kunde ha gjort handlingen lite snyggare.

  Jag såg klart filmen men jag minns inte hur den slutade. Det är dock en film man ska ha sett, så kolla på den ni, men åter igen: se den inte på bio, hyr eller köp den istället, den är inte värd en lördagkväll på biografen.


  Betyg: 2/5 (CT)

    
    
     Jag kommer sakna dig något enormt!


  Jag och johanna efter "modellfotografering" (the studio) mobilkamera.


  Johanna ska nu om några veckor flytta upp till sin Jens i Östersund. Jag och Johanna har känt varandra sen vi var 6år, det är 16 år nu. Visst, hon kommer ju inte försvinna helt, det är ju inte så att hon dör direkt. Men det kommer kännas enormt tomt när hon flyttar. 

  Men och andra sidan, vi har ju alltid umgåtts i perioder kan man säga.. under gymnasietiden träffades vi nästan aldrig, bara i slutet. Så, skulle denna flytt innebära att vi ses skitsällan så kommer vi nog på ett eller annat sätt komma förbi det och hitta tillbaka till vänskapen igen. Jag är inte rädd att något ska gå förlorat :)

  Jag stödjer hennes val att flytta till 100%. Tycker hon är jättemodig som vågar! Man ska följa sitt hjärta.. left">
  Skiter det sig så skiter det sig, dom kanske gifter sig och blir lyckliga i alla sina dagar... 

  ... man vet inte förrän man satsat.  Läst allt ?! xD

  Tobias säger: haha har läst igenom hela din blogg XD
  Tobias säger: fick tråkigt
  Catarina säger: hahah
  Tobias säger: xD
  Tobias säger: hitta as mkt roligt :D
  Catarina säger: haha
  Catarina säger: som?
  Tobias säger: typ "...man ska inte klia sig i ögat om man har svartpeppar på fingret"  xD

  Ny kategori: recensioner

  Har nu adderat en ny kategori här på bloggen... RECENSIONER!

  Eftersom jag tycker det är jättekul att kritisera filmer så ska jag fr och med nu recensera alla filmer jag ser :) Inte bara nya utan gamla också som jag kanske råkar snubbla över på TV eller så.

  HF reading :)
  Betyg 2 av 5: Änglar & demoner

   

  Med jättehöga förväntningar var jag och såg Änglar & demoner på bio i helgen. Och jag måste tyvärr säga att jag är beviken. Filmen var delvis bra, men till större delen så var den förutsägbar och lite för "krystad".

  Det kändes verkligen som att producenten försökt pressa fram spänning, det kom inte naturligt. Jag ska inte berätta så mycket om filmen för er som tänkt se den, men en sak jag tyckte var ganska löjlig var att  Langdon (Tom Hanks) mer eller mindre blir bundis med den nya påven i slutet. Och allt som händer kring kardinalerna under filmen är såpass icke troligt att det känns töntigt. Dessutom kan jag känna att Ewan McGregor var fel person att spela Camerlengo Patrick McKenna. Han gör ett okej jobb, men accenten känns väldigt fel eftersom de ändå är i Italien. Man får visserligen lite kött på benen om hur han hamnade där och det är väl okej så, men ändå... fel skådis.

  En riktigt fjantig detalj som antagligen bara jag i biosalongen tänkte på var övervakningen i vatikanstatens arkiv. Det var säkerhetsdörrar flera stycken, skottsäkert glas och alla skrifter i artivet skulle föreställa "heliga". Det skumma var att det uppenbarligen inte fanns någon kameraövervakning och sedan bara en vakt som höll koll på området, ni förstår vad jag menar sen när ni ser filmen. Om det nu är såå svårt att få access till de heliga skrifterna, och så hög säkerhet.. varför höll diverse på att dö där inne? Känns som framtvingad action, det kör vi tummen ner på.

  Nej.. tyvärr så får den här filmen dåliga betyg av mig..
  Kanske ska skylla på mina höga förväntningar i det här läget iofs.


  Betyg: 2/5 (CT)

   

  Slutet var urlöjligt dessutom.. jag vill så gärna berätta vad, men det gåår ju inte. Då förstör jag kanske för er som ska se den. Tips bara.. se den inte på bio. Hyr eller köp filmen istället.

  Utöver ovanstående: Hejja Stellan Skarsgård som fått en tyngre roll! xD  Tack Hellman som bjöd på bio btw :)   Hemmasnickeri a la Linda Seppänen

  Ibland kan det vara kul med hemmasnickrade grejer :)
  Linda Seppänen var med i Idol men kom inte så långt.

  Hittade ett klipp som lades upp 2007 o refrängen har verkligen satt sig i skallen på mig.
  Låten är ganska dålig och videon också men det är ändå bra på något skumt vänster.
  Vad tycker du? :)
  RSS 2.0