Jag får ju aldrig låna någons bil..... att tuta och köra lite med. Skaffade ju körkort i Januari, och har kört otroliga 2 varv runt kvarteret själv sedan dess..... men jag är inte bitter... jag illustrerar en bil istället.
(uppgift i skolan iofs)

Inget är gjort med opacitet eller transparens.

Klicka på bilden för att se i större format.


OBS. Skuggan under bilen saknas med flit eftersom den blev ful xD

Graphic design

Sitter och pillar lite.
Vad tror ni? Något man kan använda sig av?
(Portfolio, visitkort osv)

Sommaren närmar sig

Ja fyfan :)
Jag har nog aldrig sett fram emot sommaren såhär mycket någonsin. Och då kan man ju kanske tro att jag ska vara ledig och kanske resa bort, men icke.

Jag ska i sommar bo med en vän i Bromma. Det ska bli spännande och se hur det kan gå. Han är pedant och jag är det inte. Jag ska försöka respektera det så gott jag kan så jag inte blir utslängd :)

Jag ska jobba i sommar :) Jag LÄNGTAR efter att få jobba. Få lite fart på tillvaron, för här i skolan är det lugnt och det är bara ens egen diciplin som kan göra att det blir mer action. Synd bara att jag saknar motivation just nu för att vara extra kreativ.

Det ska bli GRYMT att komma till sthlm över sommaren och förhoppningsvis i höst också då jag har praktik. Konstigt nog saknar jag staden. Det trodde jag inte :)


Ligger just  nu i sängen och funderar på om man ska gå upp och göra något vettigt. Känns som en bra grej. Vi får se hur långt jag kommer :)

Hihi

Jag är snuskig, men jag är inte äcklig :D

Riskakor

Riskakor är gott. Ibland.

Min fot har somnat. Undra om det är ett tecken.


xD

Jag gillar

Jag gillar människor som har båda fötterna på jorden. Som är lite halvknäppa och har lika skum humor som jag. Folk som jag kan vara mig själv med utan att jag känner mig dum. Som inte ser snett på mig när jag har en ledsen-, glad- eller dampdag.

Jag gillar att umgås med folk som har svar på tal och som är lite tafatt utan att köra över folk. Människor som dricker alkohol för att det är gott, och som ibland gör det för att bli fulla och som kan prata om en partykväll utan att skryta överdriver mycket om hur mycket de druckit. Jag connectar bra med människor som inte tycker att tystnad behöver vara något dåligt, men som kan läsa mellan raderna när det är lite för tyst.

Jag behöver uppmärksamhet och bekräftelse, men uppskattar de minsta sakerna. Det räcker med ett leende så gör det hela min dag, eller att man sparat den sista brödskivan åt mig till frukost.

Mina vänner ska se mig. Respektera mig och inte ta mig för givet. De ska veta lite hur jag fungerar och lägga energi på att göra en dag fin med enkla knep. Det räcker med småsaker.

Jag är långt ifrån kräsen. Jag behöver inte underhållas. Umgås jag med rätt personer, som har samma sinne som mig, så är jag glad.

Jag gillar mycket och uppskattar massor. Jag får inte ut det ur kroppen när jag umgås med människor som jag märker inte bryr sig. Då blir jag instängd och tvivlar på min existens och det jag håller på med.

Har jag en dålig dag, beror det på att jag inte känner mig sedd. Jag är inte långsint, och jag hatar att ogilla folk. Jag hatar ännu mer att folk ogillar mig. För de känner mig inte. Man kan inte älska alla, och man kan omöjligtvis ha kemi med hela världens befolkning, men det skadar inte att försöka.

Jag är inte konstig, bara säregen. Det är synd att jag behöver bekräftelse för att ha en bra dag, men det är lite så jag fungerar. Det är därför jag pratar lite för länge med kassapersonal eller när jag ringer banken. För personen bakom disken eller i telefonen kanske har haft en skitig dag, och då kanske det räcker med en muppig kund för att det ska lysa upp lite.

Alla gillar och söker bekräftelse, mer eller mindre och alla gör det på olika sätt.

Jag kanske verkar skum när jag berättar för telefonkundtjänsten på banken om t.ex hur EPA-likt sunne är.... men jag får alltid personen att skratta. Och jag blir glad när jag kan göra någon annan glad. Så jag kommer fortsätta prata strunt med främlingar.

Man får bara läsa av reaktionerna så man inte kör över någon.

Ha en bra dag! njut av solen! ... den gillar jag också:)

RSS 2.0