Min underbara familj!

I fredags fyllde mamma år. Jag passade på att bjuda hela familjen på middag.
Edvin saknas, men han låg hemma och sov :)


Pappa och mamma har roligt :D suddig bild, men såklart av glasklara anledningar :D


Juanco, brorsan och pappa. De ser uttråkade ut, men skenet bedrar :)


<33333

Eftersom det var så mörkt där, är resten av bilderna väldigt dåliga :( så det blev bara 3st.

RÖV

Ska åka tåg idag... tjohooo.
Min destination ligger MITT i den fina varningstreangeln med en slirande bil. Skitväder :(
Kommer antagligen få sitta på tåget i en halv livstid. Blir till att ta med mycket färdkost.SantafiedBla bla bla bla...

.... bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.... armen!

Snart åker jag!!

Just nu är det ca 22h, 5min och 30sec kvar tills jag åker!
Ska bli underbart att åka iväg. Leva som en slusk i 5 dagar. Det pirrar i hela mig. Har nog aldrig varit lika peppad på att åka till jönköping förut. Saknar många som kommer åka dit. åh :D jag är alldeles överlycklig :D

En av de bästa delarna med DH är att när man kommer hem, så uppskattar man säng och sömn så högt att det känns som himmelrike att lägga sig :D

Fullbokat! :)

Oj oj.. nu är det knökfullt i kalendern.

Idag fyller mamma år! GRATTIS! :) så jag har samlat ihop hela familjen för att bjuda dem på en bit mat på restaurang. Innan det ska jag dock vara kvar här på jobbet en stund; killarna ska ha pokerkväll. Jag blev medbjuden, men hade ju redan planer. Hinner nog vara med en timme eller två. Efter middagen tänkte jag kika förbi Johannes och se vad han har för sig. Sen på söndag ska jag sy tomtar, har fått lite beställningar :))) Men på söndag eftermiddag ska jag på personalfest. Och inte på företaget jag praktiserar på, utan Underbara Bar :D ska bli grymt.

På måndag ska jag såklart först jobba, sen blir det hem och börja flyttpacka lite (så jag slipper stressa med den biten när jag väl ska flytta), samtidigt ska jag packa resväskan eftersom jag åker till Jönköping på tisdag kl 15.00. Ska vara där till Söndag (28/11). Ska till Dreamhack och jobba lite. I vanlig ordning.

Sen den kommande veckan är min sista på praktiken och i Stockholm. Så jag kommer antagligen ha mycket att göra med förberedelser inför flytten tillbaka till värmland och allt farväl av personerna här. Ska baka massa gott och bjuda kollegorna också :)

Kommer bli 2 hektiska veckor innan det lugnar ner sig igen. Men jag gillar ju fart och fläng så :D

Life is a flower


Storbrittanien

Jag ska flytta.
Inte nu, men sen, när jag inte har skola som håller mig kvar. Och jag ska hitta mig en snäll och hövlig britt som har hyfs (för alla britter är väl så? :p). Mmmmm en engelsman, eller kanske en Skotte, eller nån från Wales. Eller något annat engelsktalande land.... Australien känns ju nice också. Eller en Irland. Känns som att jag behöver komma bort från sverige och starta ett nytt liv. Stänga boken och gasa på i en ny. Annars kommer jag nog behöva ta till lite KBT.

Vad gör jag för fel?

Samma fråga som alla gråtande olyckliga singlar ställer sig. Jag tror, att så länge man tänker samma fråga om och om igen, så kommer man inte komma någon vart. Att sitta hemma och tycka synd om sig själv löser inga problem.

Mitt problem, är att jag inte kan sluta tänka på frågan. Jag försöker alltid göra så gott jag kan för att alla ska bli nöjda och glada, och gärna skratta. Jag bokstavligen ä l s k a r att få folk att må bra.

Det går i vågor. Skälvkännedom. I olika långa perioder, beror lite på, hjälper jag alla. Jag tassar efter folk på tå för att inte störa och släpper mig själv och mina sysslor utan att blinka när jag bes om hjälp. "Hjärta av guld" säger mina föräldrar att jag har. MEN, efter ett tag av att ha satt sig längst ner på prioritetslistan, får man nog. Och då blir man bitter. Ingen gillar en bitterfitta.

Usch vad jag är melankolisk och ve. Det är en ond cirkel.


Fan vad jag snorar.


Usch.. nä. Happy thoughts!

Nästa vecka ska jag få träffa två personer som betytt obeskrivligt mycket för mig genom åren. Grät i floder när jag trodde att jag förlorat den ena som vän, men han kommer nog antagligen aldrig försvinna. Usch vad arg jag har varit på honom, men sånt går ju över. Den andra bor på Irland, men han kommer antagligen inte heller försvinna. De här två personerna betyder så mycket för mig så jag kan inte ens beskriva det i ord. Ingen av dem läser min blogg, så jag kan egentligen skriva vad som helst om dem utan att de någonsin får veta.

Jag har knappt kontakt med dem idag. Men det värmer i hjärtat när jag tänker tillbaka på hur det var förr. De är två av få som jag känt mig mänsklig med. Som jag sluppit göra mig till för. Vara på riktigt. Ska bli grymt att få en kram av dem nästa vecka.


Nu är det en bit kvar till nyår, men tjoff säger det ju, så är det 31dec. Mitt nyårslöfte inför 2011, ska bli att istället tänka "vad gör jag rätt?".


Fan vad jag snorar, finns det ingen avknapp på den här kranen? Gråta är skönt ibland, men det finns gränser. Enough allready!

Första gången

Det ska vara en första gång för allt. Jag sitter i skrivande stund och är helt dyngsur. Har gråtit mig igenom en hel film. Bokstavligen. Det har forsat oavbrutet i 2 timmar. Jag hatar den här filmen samtidigt som jag älskar den. Och det sjuka är att jag skulle vilja vara med om samma sak som Holly, trots hennes sorg. För hon hittade så rätt som jag också så ooobeskrivligt gärna vill.

Ps I love you är en skitfilm. Har du inte sett den, se den inte. Har du sett den, så förstår du vad jag menar. Om du funderar på att se den ändå; se inte trailern, den är töntig och visar inte helheten (+fjollig musik osv).

Tomte till Maino

 

 

Maino är min handledare på praktiken. Och idag fick hon en tomte av mig, som jag sytt för hand.

Det gick ganska smärtfritt till att sy. Och jag blev själv ganska nöjd.

 

Funderar på om jag ska försöka sälja några såna här. Men först vill jag se om det finns efterfrågan.

Maila mig om du vill köpa en tomte. Pris kan förhandlas :) Men i det stora hela så gör jag inte detta för att gå med vinst. Det enda du betalar för är materialet. Jag gör detta för att det är kul. Just den här tomten är ca 25cm hög med luvan. Kan göra större och mindre såklart.

 

Tomten har en stabil botten i filt och med tyngd så att den kan stå ordentligt. Luvan innehåller ståltråd så att den ska kunna vridas. Funderar på om man ska sy dit händer och fötter också. Ser nu att bilden jag tagit inte är så bra, men ni förstår konceptet. Liknande tomtar finns här på Östermalmstorg och kostar mellan 400 och 600:- :p jag tänkte inte riiiktigt köra på så hårt :)


Skööön...t! :D

Fyfan va skönt! Hittade en mördarbacke! Gav mig fan på att springa upp för hela, utan att börja gå. Jag lyckades. Men det fick fan inte snabbt i slutet. Men jag stannade inte!

I slutet på min runda hittade jag ett solarium vid Brommaplan. Så jag gick in och fick mig några minuters "sol". Det var läänge sen jag solade solarium. Det är bra för min hud att göra det på vintern då jag har en hudsjukdom (som jag inte gärna berättar om), så det är den största anledningen till att jag gör det, plus att det är skönt. Jag solar ju inte så länge så att jag får färg, för det är inte riktigt min poäng med det... konstigt nog ;D

Puss på er

Varför är jag inte förvånad?

..

Run for me

Run for me, try to make it in time. Try not to make me disapointed, not to make me wait. Try to earn my respect and try to make me smile. I know, that if you at least tried and did your best, you'd probably end up with my heart in your hand. And I'd show you why I'm worth running for. But your not.... so why bother.

.. är så T R Ö T T på okänsliga människor.

Illustratorfredag

Oj oj oj, ser ni vad bråttom han har? :D


Support

Min bebis får ingen energi. Strömkabeln glappar. Datorn får ingen ström. Min älskade Dell xps 1330 står nu helt svart.

Ringde nyss till Dells support, min försäkring gick ut i söndags. Pfff.. teknikern sa "jag kan inte göra något, gå till en datorbutik". "FU" blev min tanke när jag lagt på. Betalade ju ändå runt 2500:- för en försäkring som jag inte nyttjade (eftersom ALLA vet att saker alltid går sönder EFTER garantin gått ut). Kan tycka att de kan skicka en reservdel eller något till mig ändå.

Egentligen är det "shit happens" men det som gjorde mig mest irriterad var att han inte lyssnade på mitt problem. Han analyserade inte vad som kunde vara fel, utan sa bara att Dell inte kan göra något.

Dennis sa att jag skulle ringa igen, för att prata med en annan tekniker, och det gjorde jag. Jävlar vilken trevlig person jag kom till. En skön skåning som bara ville lösa allt. Han ska ringa mig imorgon och supporta mig i lite felsökning och om vi inte får pli på det så ska jag betala 399:- så kommer en annan tekniker hit och byter ut och fixar.

Det här är ett praktexempel på hur man inte ska döma ett helt företag efter en dålig person i supporten. Det finns sååå många människor där ute som bannlyser ett företag om de får dålig service en gång. Jag försöker intala personer som dessa att det är svårt som stort företag att ha 100% koll på att alla ger 100% rätt service, även om man som kund egentligen ska kunna kräva det så är verkligheten något annat.

Summa summarum: Kommer du till en kaxig jävel, säg "tack ändå". Ring till växeln och be om att få prata med någon annan. Det brukar lösa alla problem. Och om du lyckas komma till ytterligare en kaxig person som inte vill hjälpa till, kan man bannlysa företaget med gott samvete :) Det har jag bara gjort med ett företag; Katshing. Fyfan vilka idioter det satt där under 2007 (det är ju en stund sen så de kanske blivit bättre iofs).

Blogginlägg från 2007-10-31
(innehåller lite kring min mobilbeställning från Katshing)

GAMEX 2010-11-06

Hade sett reklamen på stan och i tidningar i veckor. Tänkte varje gång "dit vill jag och titta". I fredags frågade Mulle om jag ville gå dit. Så det gjorde jag :)

Knatade runt med Mulle ett tag men träffade sen på välbekanta ansikten.

Här följer lite bilder från mässan. Som vanligt fotade jag i farten, och dessa är tyvärr de skarpaste bilderna jag kunde få ur kameran vid uppladdning. Som vanligt: Klicka bilderna för större format.


1. Mario
2. Paska
3. Fisen

1. Mulle
2. Qpad
3. Monter

1. Pani
2. Paska o fisen spelar tekken
3. Jag och Jempa

1. Fekkes son med en Rockstar (obs, bilden är ett montage)
2. Avatar factory (bygge av gubbar i lera.....)
3. Greykarn på DHs scen


FADER Fekke, Fekkes son, FADER DajmX, Max, FADER Fisring, FADER Paska.
(Ludvig, Henry, Olle, Max, Max, Victor)

Ok :)


Illustratordamp en gång till :)


Skön...t :)

Äter en macka.
Det är gott.
Idag är det halvdag.
Imorgon ska jag kanske ut till mamma och pyssla.
Macka är gott.


:)

Illustratordamp igen


Illustratordamp


Idag

Idag är det ingen bra dag. Ångest, är rätt ord att sammanfatta samtliga känslor som snurrar i mig idag denna torsdag. Kan ingen bara komma och ge mig en bamsekram?

..........

........................................

TELEFON! RING! eller NEJ, RING INTE!

Ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Men ring då, eller nej, ring inte. Jo.. ring..


.... *tittar på telefonen med splittrade tankar*

Vi fattar...

.... Robyn ÄR känd utomlands. Ni kan sluta tjata sönder hennes musik nu.

Thumbs up!


Fjollig städa- & diskamusik

Jag har en spotifylista. Som jag inte är mycket stolt över, men som fungerar och utfyller sitt syfte. Syftet med listan är att det ska bli lite roligare att städa och diska :) och då behövs trallvänlig musik.


Om du inte tror på att det fungerar, prova ;) du kommer bli förvånad hur fjolligt roligt allt blir.
OBS!! spelas endast på hög volym och helst inte igenom laptophögtalare :)


Lyssna på spellistan


Hett tips är att eventuellt varna grannarna, om du har en gäll och skrikig röst.
För låtarna har en tendens manipuleras så att man sjunger med.Om metro säger't så...

Dagens horoskop för fisken i Metro: "Du får inte det gensvar du hade förväntat dig – varför slösa tid och kraft på personer som inget ger i retur?".

Done and done.. :p


Metros horoskop är ju som det är :) jag tror iofs inte på horoskop i någon större utsträckning annars heller, men idag fick det mig att tänka lite. Från och med nu ska jag (försöka) strunta i att lägga energi på personer som inte ger någon respons tillbaka :) imorgon är det torsdag, och afterwork, undrar om jag kanske ska ta och stänga av telefonen då :p för, en gång i veckan, ofta torsdagar, ringer den. Och när är det en jättesöt och mysig röst på andra sidan så omvandlas jag automatiskt till en tönt som glömmer bort allt som heter logik.


There is no spoon :)

"...är det han? näää... eller?"

Jag träffade Johan igår på T-centralen. Av ren slump. Har inte setts på flera år så det kändes lagom konstigt :) vi samåkte gröna linjen till jag skulle av i Abrahamsberg (resa på ca 17min). Gud vad söt han är! :D förstår inte alls varför jag fick för mig att göra slut. Man brukar ju ändå komma ihåg vad man störde sig på, eller om personen har dåliga sidor. Men jag kan inte minnas något dåligt med honom alls. Jättekonstigt. Han har ju familj och grejer idag :) pratade lite om hans dotter Klara på två år och sådär och snabbt vad som hänt generellt sen 2006. Hur berättar man på 17min vad man gjort senaste 4 åren? :) knivigt blev det, men jättekul att ses :))

MOBILRENSNING

Jag håller på och rensar min proppfulla mobil. Varning för mycket bilder :) Men ja, bilder ska väl vara roligt att titta på har jag hört. Ni som känner mig är nog med på en del. Det här är bilder som legat i min mobil mellan 2008(?) och 2010. Så det är otroligt spritt med innehåll. Enjoy... eller nåt :)

Ni som är känsliga kan ju skicka mig ett mail på facebook om ni vill att någon bild ska tas bort ;)
Klicka PÅ bilderna för att se dem i lite större format.

1. Södertälje kl  05.00
2. Semmelbullar
3. Krille spelar gitarr
4. Johanna & jag på buss på väg till fotbollsträning

1. Idiotförklaring?
2. Jag dampar i drive-through mc donalds
3. Jag i lugg
4. Sommar i Värmland


Lägenheten i södertälje. Provade panoramafunktionen i mobilen hehe. Skevt :)

1. Första övningskörningen
2. Mina och mammas fötter i poolen
3. Dreamhacks uppbyggnad
4. Skräpigt efter Dreamhack

1. Upphittad kanin utomhus i Södertälje. Johanna & jag döpte honom till Mr BOB.
2. Krille
3. På tåget på väg hem från Karlstad
4. Jag i mörkret :S

1. Jag stör Johanna och hennes datornördande (hehe)
2. Fest i Forshaga (värmland)
3. Syster och jag på Miami Cup i M-ölnbo


1. Geggig fotbollsturnering (Miami Cup)
2. Vinnarna av Miami Cup
3. Dennis, på marken innan sjöslaget :)
4. Jempa, innan sjöslaget


1. Sanna och mitt hittepå i det gemensamma fikarummet på jobbet.
2. Vandalisering av egen monter på Dreamhack :D (game)

1. Bakom Zet (sk) under CS-final på Dreamhack.

1. Johanna slappar på hotell efter spabehandling (julklapp från mig till oss båda)
2. Johanna har kul med.. drinkpinnar? på hotellrestaurangen :D

1. Utsikt från Johannas hus (trappan)
2. Kkkkkallt i Jämtland, och kallare blev det.
3. Nyårsraket Östersund

1. Vad gör man när man är utelåst?? BÖGHÖG! Skiweek!
2. Blade <3
3. I backen.

1. "O for GOD sake. Glöhm inte att göera bilden swartvit" :D
2. Jag och Johanna efter totalmisslyckat arrangemang och försök till julfest.
3. Brorsan och öl på Underbara Bar
4. Modell för en dag lol

1. Jeff Dunham live (kista)
2. Jempa intervjuad efter Jeff Dunham
3. Lillasysters spelning på Dreamhack GBG

1. Behöver jag säga nåt?
2. pff
3. Jag och Malou spontanmålar vägg

1. Samling vid poooolen
2. DreamArena Extreme Administration ;)
3. Big screen inför 1200(?) sittplatser (som fylls under spelfinaler)

1. Syster
2. Bror
3. Pappa
4. Någon som haft tråkigt mitt i brobygget?

1. Jens och Johanna i bil
2. Magnus och Rigi inviger sängen (inflyttning Sunne)
3. Pernilla och jag på promenad till Kolsnäs
3.  Vi tog en meditationspaus (?) :D

1. Semmeldagen
2. Mange moffar semla
3. Pernilla äter sin 4e (?) semla :D
4. Pernilla utanför ica

1. Föreläsning i skolan
2. Marcus somnar under föreläsning
3. Andra är också ganska trötta
4. Workshop med Gärde

Marte och Magnus (Bidrag till "Det är gött att ligga"-grupp på facebook)


1. Behind the scenes (Gött att ligga photo shoot) haha
2. Tobias, Henrik och Johan softar på examensfest för treorna
3. Victor, Torbjörn, Adam och Hanna

1. Marte och Magnus vid skolväggen
2. Brårud :)
3. Skolprojekt
4. Ica....

1. Stefan och Johan (på grillningen med riktig eld)
2. Legendarisk utsikt vid skolans (?) brygga
3. Sunnefest innan sommaruppehållet

1. Johan glad över födelsedagspresent :D
2. Anna, Marie, Hanna och Erik
3. Torbjörn och Marte
4. Adam, Erik och Johan festar loss

1. Hav av människor (invigning DH)
2. Promenad med Fredrik i kvällen innan midsommar
3. En spindel i ett spindelnät

1. Thorhildsplan (tunnelbanestation)
2. Gulligt :)
3. Jimmy och jag på karaokekväll
4. Johannes på tunnelbanan

Somnat?? ;)
Bilderna ligger inte nödvändigtvis i ordning, men någorlunda. :)
Så... nu kan jag kasta alla bilder i mobilen och göra plats för nya.Halloween i Sunne

Åkte på spontanresa i helgen, igen. Men den här gången blev det till Sunne och till mina vänner som går tredje året på BrobyGrafiska. Jag är inne på mitt andra år nu på samma skola och är ju just nu på praktik. När jag kommer tillbaka till skolan så går treorna ut på sin sista praktik. Med andra ord kommer jag inte träffa dem något därimellan.

Därför kändes det extra kul att åka dit och hälsa på.

Umgicks i vanlig ordning med Marianne, Isa, Johanna och Karin. Har alltid tokroligt med de tjejerna. Det var kul att träffa övriga i deras klass också såklart, men om jag ska ge mig på att skriva alla namn här så kommer jag med all säkerhet att glömma någon. Så jag låter bli :) ni vet vilka ni är.

Kom hem igår kväll och däckade i princip direkt efter den långa bussresan. Var lite halvtvungen att somna snabbt eftersom jag skulle träffa Tobias för frukost imorse kl 7.30 i stan. Tobbe har jag inte träffat på flera år, mest eftersom han bor och jobbar i norge. Han skulle mellanlanda i stockholm eftersom han skulle flyga till Thailand idag. Det var kul att vi hann klämma in en kaffe där innan han skulle åka vidare.

I övrigt är den här dagen, tyvärr, ganska dålig. Känner mig helt slut efter helgen och kroppen vill inte riktigt hänga med på mina bravader. Tänkte egentligen jobba över eftersom jag har deadline på ett jobb idag. Men det verkar inte som att ambitionen för att jobba över finns. Ganska konstigt egentligen eftersom jag haft massor att göra och jag brukar bli så peppad på att jobba då. Älskar att hålla igång, stress är kul ibland. Men inte nu.

Tror det kan bero på att jag har för tighta brallor på mig. Känner att jag måste hitta en anledning till mitt sega jag idag. Och någon annan anledning än byxorna kan jag inte komma på, inte just nu iallafall :) skulle väl vara dålig sömn i sådana fall. Men jag har ju sovit.. så, hmm.

RSS 2.0