Fredagmorgon

Snabbkaffe, laktrosfri mjölk.. och nybakt varm kanelbulle.... hmm :)

Kom till jobbet. Trött som få. Och så är hela lunchrummet belamrat med bullar och muffins från seven eleven. Nafsar i skrivande stund nybakt varm bulle och dricker varmt kaffe. Snart kommer jag nog vakna till liv.

Idag kommer det nog bli en bra dag. Med en såpass bra start på morgonen från säng till arbetsplats så känns det lite som att dagen inte kan floppa. Syftar kanske inte bara till bullarna :)

Varför finns det förresten inte "vanlig" mjölk med skruvkork? måste ju köpa laktosfritt som kostar 17kr varje gång jag ska köpa mjölk som jag ska "frakta".

Nä nu ska jag sätta igång och jobba. Kommer bli en stressig dag idag också.

En logga som sprider sig :)

Är glad :)
Har gjort en logo som ploppar upp lite överallt. Weee :D





www.dreamhack.se


www.fesport.com


www.millenium.org



Loggan gick ifrån mina händer igår så den har inte spritt sig så mycket än, men det kommer ;)
Wee :D

face to face

EDIT: No one likes a bitter girl ; )

Just nu

Just nu känner jag mig lite som hon den brunhåriga huvudrollen i "He's just not that into you". Ganska bra chickflick. Se den. Du kommer känna igen dig :)

Jag såg den när jag var hemma hos Gosman och väntade på att han skulle komma tillbaka från sin bilträff med sina vänner när jag var hos honom i Borås och hälsade på. Ganska länge sen nu dock :)

Hoppas jag får samma movie ending som huvudrollen i filmen bara.
Den som väntar på något gott.....






(...väntar alltid för länge)



Citerar mig själv från 2008-03-05

"Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! MENSVÄRK!!!!1 JAG VILL HEM!!!1"
2008-03-05 @ 08:13:38
http://catcat.blogg.se/2008/march/ajjjjjj.html

För nybörjaren (?)

När jag började blogga kunde jag inte använda Illustrator i någon större utsträckning. Det har kommit en del med utbildningen jag läser nu. MEN, när jag började skriva blogg ville jag försöka skapa ett sjysst upprepande mönster att ha i bakgrunden på sidan. Det var kanske inte det enklaste då. Nu i efterhand, när jag lärt mig Illustrator så inser jag hur enkelt det egentligen är.

Har gjort en liten enkel gullig guide för er som känner er sugna på att göra liknande.
Ett hett tips är att inte lägga ner alltför mycket tid på detaljer i mönstret, det syns ändå inte när man förminskar det sen. Ni ser ju hur fult mitt är när man zoomar in :)

Have fun (meddela mig om guiden är missvisande eller saknar info).


Puss och kram

Allmän fråga

Hur visar man entusiasm och engagemang om det uppfattas som tjat? Kan tänka mig att det är många som känner igen sig. Frustrerande, eller hur?

CPkul lördag

Satt hemma i mina älsklingsbyxor och moffade mördarmuffins som jag handlat tidigare på dagen. Nom nom, var gott det var, men satan vad tråkigt jag hade. Hade bjudit över Johannes på middag, är skyldig honom en eftersom vi en gång i tiden slog vad om vem som kunde få högst resultat i ett IQ-test (haha bara en idiot tror att han/hon kan slå honom i sånt där!). Men, han fick andra planer med Fanny så jag blev hemma själv eftersom Fredrik som jag boar med var i Umeå över helgen.

På facebook skrev Malou: "JAG HAR TRÅÅÅÅKIGT!!!". Så vi började skoja lite om att vi skulle ses. Hon bor i Nyköping och klockan var ju redan kväll. Men vi båda blev ganska sugna på idén. Vi hade inte sett varandra sen jag flyttade till sunne, vilket var i september 2009. Så efter en stund bestämde vi oss för att jag skulle komma dit och hälsa på. Bussen skulle gå 20.30 från T-centralen. Och eftersom det tar 17min in till stan så tänkte jag att om jag går hemifrån 20.00 så hinner jag. MEN, när jag kollade tunnelbanan 19:58 så gick de med 10min mellanrum. Tåget jag hade "tänkt" ta skulle komma in 20.31, dvs 1min efter nyköpingsbussens avgång. Pffff..... och tbanan innan den hade jag inte hunnit till.

Halvpanik haha :D malou fixade nummer till taxi, kastade mig ut ur lägenheten och in i taxin som körde mig in till stan. Sprang från taxin direkt till bussen och hann med 1min. Hade inte Swebus/sj haft sms-biljett hade jag inte hunnit :)

Kom fram till Nyköping runt 22.00 och då började kvällen på riktigt.

Vet inte om jag ska försöka förklara vad som hände under kvällen, kommer nog missa mycket. Så, låt mig säga som såhär.. en galet rolig kväll med karatefylla, dans, efterfest och intressanta människor, kebabrulleprutning, skrattattacker och onlinepizzakaos haha!

Ångrar inte en sekund att jag åkte! haha fyfan :D Tack Malou för en oförglömlig lördag/söndag :D Är fortfarande bakis. Kommer behöva kurera mig i en hel vecka efter detta.

Med- eller omedvetet?

Var på väg upp från tunnelbanan imorse på väg till jobbet och väggarna var klädda med reklam från Viking Line. Kunde inte riktigt ställa mig och fota i rulltrappan så gick in på deras hemsida och; nämen titta där! där används fonten också!
Det borde vara olagligt att använda Comic Sans.......

Hemligt projekt

Idaag är en braa daag :D
Var ju förbi Panduro igår med mamma medan vi väntade på hungern. Och jag inhandlade lite pysselprylar som jag ska använda i ett projekt här på praktiken. Det är h emligt än sålänge eftersom vi inte har spikat att vi ska använda det än. Projekt är sååå roligt :D speciellt om man får tillåtelse att göra saker man älskar :)
SÅ SNYGGT!!!

Bilder från Förpackningsmässan 2010

Jahapp.. efter en intressant dag av mässbesök och thaibufé sitter jag nu och värmer mig i hemma i soffan. Det var totalstopp på gröna linjen efter Alvik, så jag tog en promenad. Gick i turbofart (tyckte jag iallafall). Det tog ca 20min att gå. Burrr vad kallt :)

Det har varit en bra dag idag. Portfoliot är på väg upp också, klasskompisen marcus hjälper mig med kodningen. Lansering sker i december www.tornfeldt.com.

Här nedan finner ni lite pics från mässan. Klicka bilderna för att se i större format.



I den här montern frågade jag om jag fick fota. Mannen sa "ja självklart" och frågade sen varför jag ville fota lådorna. Han såg gaanska frågande ut. Inte så bra säljknep kanske om man ska sälja in förpackningar med ny form. Det gjorde att jag kände mig riktigt dum :D






Påsar i något specialmaterial som var ekologiskt. Tog många bilder innan jag fick till en som inte var tokmörk. Motljus pff :D Och sen är jag ju ingen proffsfotograf, kan nog inte ens säga att jag är hobbyfotograf :D






Det annordnades en tävling också för snyggast förpackning. Ganska fina :) kanske inte så värst innovativa. Men fina.







(Bilder fotade i farten).





Kikade in på "Starta eget"-mässan också :) Fanns dock inte så mycket att fota där. Men intressant var det :)


Lite böcker :)


Tack mamma för en trevlig eftermiddag :)

Jag missbrukar Sprend

Kan vara nästa riktigt stora grej!

www.sprend.com


Kameraväska från Tyskland

Får spontaninhandlingsryck ibland. Den här gången gällde det en väska till min kamera. Köpte kameran under förra årets mellandagsrea, men har inte hittat någon väska som passat. Äntligen hittade jag en :D Den kostade 15,98€ ≈ 150:- inkl frakt. Inte illa pinkat imo. Den passar som gjutet!
Supernöjd :) det tog 2 dagar att få leverans. I like :) Nu slipper kameran bli repig.
www.digitalkameratillbehör.se

Ny temporär design

Spydde på den gamla designen med vattendroppar :) så jag hastade ihop lite nu innan jag skulle gå från jobbet. Kommer ny så snart jag finner tid.

Screaming LPgirl

Försöker träna lite på Illustrator.. går sådääär...
Och nej.. jag har inte försökt illustrera mig själv :D
Ser ni vad det är för vinylskiva?

Julklappar

Vad önskar ni er i julklapp? Jag tänkte börja inhandla, alternativt spara ihop så jag har råd. Det är bättre att portionera ut inhandlingen än att göra allt på en och samma gång. Blir ju sådan chock för plånboken och Visakortet riskerar ju då att få exem xD

Dags för Nordens största förpackningsmässa 2010!

Imorgon ska jag på mässa :D PACK & EMBALLAGE 2010. Ska gå tidigare från jobbet och möta upp mamma i Älvsjö för att gå på mässa. Jag älskar mässor. Titta, inspireras, prata skit, få gratisgrejer, lyssna på seminarier. Åh.. längtar! Efter det ska vi äta sushi! nom nom! Vad roligt vi ska ha mamma! :D <3

Peppar

.. och salt.. nää men jag sitter just nu och peppar mig själv inför ett möte med projektledarna i ett jobb som jag och en kollega tagit fram förslag på. Mihi...

.. det var gott

... mycket gott :)) hade nog inte vågat åka om jag inte var smått full :D men jag ångrar inte att jag tog mig i kragen. Godare än godast :D

Resa :)

.. funderar på att köra en planerad spontanresa till Motala nästa helg för att träffa en nyfunnen vän :) Slippa stockholm ett tag. Det är iofs inte staden i sig jag vill glömma för ett tag :o

Precis dääär

Finns bara ett ställe jag skulle vilja vara på nu.. med.. hmm.. ska vi åka dit?

Melodramatic :) ..

.. is a good word when to describe people who .. well... haha nevermind :D

Haha jag har världens bästa sunne-combo :D

Jag: Det var en rinnande kul som kom ur ögat på döskallen va??
Mange: En rinnande kuk?
Jag: ja, kolla på bilden igen :D:D
Mange: Allt slem brukar se ut som sladdriga snoppar
Jag: haha
Mange: Tänker på det varje gång jag gör dom :D:D
Jag: hhahhaha
Mange: En stor droppe i mitten o så två bredvid. ALLTID balle!


Allt på tal om:

Barf Skull timelapse from Magnus Snickars on Vimeo.


... !!!

iiiiiiiiiiiiii
Fick lite illustratordamp :D

Såndärn dansmusik (?)

"ah men vem vare, vem vare, vem va vem va vem va vem vare...?"
.. all the things I know right now ..

Materialist

Köper böcker för att må bättre :) är inte det lite vuxet?
<3 adlibris!

Tiden du sa det skulle ta

Du sa 4 månader, det har gått 3.. undra om det hade blivit skillnad.

Nystart :)

Försöker dra i smilbanden så hårt jag kan idag.

Ska verkligen försöka tänka så mycket jag bara kan på saker jag uppskattar och personer som betyder massor för mig. Tänka hur gott kaffet är,  suga åt sig komplimanger, ge komplimanger istället för att bara tänka dem. Jag ska känna riktigt hur gott maten smakar och hur skönt det är att bara vara. Ska titta runt omkring mig hela dagen och observera maximalt. Någonstanns därimitten kanske jag blir riktigt glad :) Det skadar inte att försöka iallafall :)

Happy thoughts :)

Tack Charlotte för att du var ärlig. Nu slipper jag fundera. Det var ju bara synd att jag inte fick höra det från rätt person bara. Men stort tack ska du ha.



Illegitimi non carborundum
(Don't Let the Bastards Grind You Down)

För att ha så högt iq är du inte speciellt smart

'nuf said

(http://answers.yahoo.com/question/index?qid=1005120800966)

Osminkad

... idag är jag osminkad. Bäst så  :'(

God typografi

Text är till för att läsas.
Typografin är textens visuella form.
God typografi stimulerar till läsning och gör texten lätt att läsa.
God typografi ökar effektiviteten och styrkan i det skrivna ordet.

God typografi skapar en grafisk profil.
God typografi stärker varumärket.
God typografi är god ekonomi.

      - Arne Heine (ur Arne Heines bok om typografi).

Gravity

Sara Bareilles – Gravity

En fin och bra låt

:'''''''''


http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4

"Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all"

Jag vet nåt som inte du vet

Nananana...


Eller, snarare: Jag tror jag vet nåt som inte du vet att jag vet, fast du vet vad det är.... nananana

Karaoke für alles, men inte Catta

Nykter karaoke = ingen sjungande Catta

Var igår med Jimmy på karaokekväll i Hallunda. Det var länge sen jag träffade honom så det var roligt. Det var också kul att Sanna dök upp :) Båda är gamla kollegor till mig.

Jag sjöng inget, var på tok för nykter för det. Jimmy sjöng en del, och han var spiknykter eftersom han skulle köra bil hem. Men han är ju van att sjunga såndärnt. Synd bara att han inte öste loss i en rocklåt. Blev mest dansband :)

Men jag hade urkul igår :) Jag och jimmy har samma vridna humor, så det är svårt att ha tråkigt när man är med honom :D

Beroende

Jag lyssnar inte på min kvinnliga intuition, lyssnar inte heller de glasklara signalerna.
Jag är nog beroende.



Pleeease, just let mi gooo.... alejandro (pfff)

..

Du sticker mig i ögonen med vassa nålar.. :(

Tappat ditt SL-accesskort? Tips här !

Maino på jobbet (praktiken) tipsade om att man kan registrera sitt SL-kort (access) på SL's hemsida. Så kan man förlustanmäla kortet och få ett nytt hemskickat om man skulle tappa det. Vi kom in på ämnet eftersom jag inte kunde hitta mitt kort imorse. Det är helt borta. Jag var tvungen att köpa nytt.

Det var ändå bara 4 dagar kvar på kortet eller så, så det gör väl egentligen ingenting. Men jag känner att jag vill tipsa ALLA om att regga sina Access-kort på SL's hemsida. För om man tappar det så är det inte roligt :) .. en onödig extrautgift sådär.




http://sl.se/Resenar/Mitt-SL/Mitt-SL/




Galen helg i Sunne

Åkte till Sunne i Fredags för att hälsa på vänner och skola. Har saknat sunne, men mest personerna här :)
Jag ska åka hem idag, kör bil :))
Sitter i skolan nu i G3-salen och njuter av de helt nya stora fina och glansiga datorerna. 21" imac tror jag det är, inte helt säker. Är för trött för att tänka.
Jag orkar inte riktigt skriva mer nu, så jag lägger upp 2 bilder som Isa tog på toaletten haha :D Bilder säger ju mer än 1000 ord :)
Ska gå och äta fyllekäk med tjejerna nu. Sen ska jag åka hem =/
Hej då
"VI MÅSTE BYTA PLATS!!"
(Jag vet att radbrytningarna är cp i det här inlägget, men det är Safari och jag som inte riktigt kan samarbeta).

RSS 2.0