På väg

Nu har jag påbörjat min resa till England. Sitter på lokaltåget som ska ta mig till Karlstad. Lånar en klasskompis dator och skriver ifrån. Hoppas jag har med mig allt nu. Åh vad det pirrar i magen!

Sista eftermiddagen i byn

Pizza med Marcus och Stefan sista kvällen.
Stefan hjälpte mig under dagen att flytta det sista mellan lägenheterna och som tack bjöd jag honom på pizza. Hade aldrig hunnit klart så tidigt om jag inte fått hjälp.


Min dag

07.10: Klockan ringer, snoozar i 45 min med 3 min mellan ringningarna. Är vaken.
07.55: Somnar om.
08.30: Upp. Över till gamla lägenheten. Inser att jag har mer grejer kvar i lägeneheten än jag trodde. Hade visst inte tömt den helt.

09.00: Efter 5e varvet med kartonger så däckar smått på sängen.
09.20: Jag ringer mamma, i sömnen.
09.45: Upp igen. Tillbaka till lägeneheten.
11.00: Fastnar med gamla uppsatser och noveller jag skrev i låg och mellanstadiet. Jag är fan helt störd! De där texterna var inte att leka med.

12.00: Mamma ringer.
12.30: Samtalet med mamma bröts pga dåliga batterier.
12.45: Hem, kokar pasta i en för liten kastrull. Korv till det! :)
13.00: Sätter igång tvättmaskinen. Duschar. Somnar !!
15.00: Vaknar, får panik. Hänger upp tvätt, sätter igång en ny maskin. Springer över till andra lägenheten för att frosta av frysen. Lådorna i frysen går knappt att öppna. Det var inte is i vår frys, det var glaciär. Drog efter ett tag fram min Tobi som jag köpte på Twins för flera år sedan. Satt och ångade loss isen. Ca 4 timmar senare blev jag klar. Hade ingen balja eller hink som kunde ta emot vattnet så jag fick sitta och torka med trasa.

19.00: Torkar ur köksskåpen och gör rent kylskåpet.
21.15: Kutar hem och hämtar pant och rabattkvitton som jag har på ica (sista dag idag att använda dem). Gick ner mot ica, ser en kille framför mig med en stor sopsäck.. "det är nog pant i den" tänkte jag "jag kutar förbi". Haha, jag kände mig så jäkla dum :D för 30 sek efter jag kommit fram så stod han bakom mig och suckade. Äsch, jag hade två ica-kassar och han hade en nästan överfull sopsäck.

21.45: In på ica, slänge på mig lite risifrutti, bananer, juice, en wrap och cigg, gick till kassan och slängde fram mina rabatt- och pantkvitton.. "10:- blir det då" sa kassörskan och såg ut som ett stort frågetecken :D Sparade 111:- :)

22.00: Kom fram till skolan. Skriver ut sista skolarbetet som ska in innan resan.
22:42: Har bloggat och ska precis gå.

Kvar att göra idag:
Dammsuga och moppa golv, torka ur resterande skåp, göra rent ugnen och spisen, hänga tvätt. Sen kan jag sova ;)

Bästa citatet

I flyttstädningen hittade jag ett jättegammalt nedkladdat citat från en föredetta pojkvän :D "Kan inte vi skaffa barn? Då slipper vi bära alla matkassar". Win :)

Säg åt mig att jobba

Jag sitter i skolan i skrivande stund. Har "firat" påsk här idag också, denna Påskafton. Det har varit två låånga men helt sjukt produktiva dagar med Stefan här. Vi har gjort en förpackning. Har lärt oss nya maskiner och nya metoder, helt själva. Skitbra! :) Nu sitter jag själv i skolan och ska skriva klart den förbannade gråskaledokumentationen som skulle vara inlämnad i maj förra året. Jag kommer inte igång. Hjälp!

Har tvättid nu egentligen, men jag ska hem och tvätta vid 21.00, det är om 50min. Mellan maskinerna ska jag skriva klart företagsekonomin, har inte alls mycket kvar där nu så det bör inte ta så lång tid. Imorgon söndag blir det storstäda av. Ska flyttstäda ur lägenheten jag och Magnus precis flyttat ut ifrån. Kommer bli skoj; skrubba spis, frosta av frysen.. tjohoo ;) Förhoppningsvis tar det inte hela natten.

måndag är det tänkt att jag ska packa inför England. Förhoppningsvis har jag städat och tvättat allt så det bara är att slänga ner i väskan. Har skrivit en fet packlista också. Det kommer bli svårt att prioritera, eftersom det kan bli jobbigt om det blir övervikt på Arlanda.

tisdag ska jag vara i skolan en stund på morgonen och få lite feedback från läraren på förpackningen jag och Stefan gjorde idag. Sen, beroende på när vi blir klara, så åker jag hem till mamma och pappa och myser.

onsdag ska jag åka in till stockholm och lämna av min resväska hos Mulle som jag ska övernatta hos, sista kvällen i Sverige. Sen under dagen blir det att inhandla det sista inför resan.

Senast klockan 4.00 på torsdag morgon lämnar vi lägenheten mot Arlanda. Flyget går runt 7, kan inte tiderna i skallen. Runt kl 9 samma dag är vi framme i Manchester. Därifrån tar vi sen tåg till Leeds..... SEN, kan jag slappna av.

Praktiken börjar 3e maj, på tisdagen, eftersom de har röd dag i England 2maj. Kommer bli epic detta. Jag är så TAGGAD! :)

JAG KOMMER STÄNGA AV MIN MOBIL FÖRRESTEN! Jag kommer endast nås på mail, skype och facebook en tid fram över tills jag hittar ett Engelskt kontantkort. Kommer bli snordyrt att ta emot samtal annars. Och eftersom jag inte använder MSN så nämner jag inte det, jag har det inte ens installerat på min dator (HINT HINT!)

Och för att avsluta citerar jag mig själv efter det jag sa till Ida idag; "Jag är hellre stressad än rastlös".

Puss på er! (inte alla)

Soligt och fint

Det är helt sjukt vad dramatiskt vädret är här i byn. Antingen så är det åt helvete, eller så är det paradis. Finns inte mycket till mellanting :)


Varför bry sig

Barnsligt omogna människor orkar inte jag med. You won't bring me down.

Jag saknar

Jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar, jag saknar...

Gud vad allt var bättre förr...Jag kommer sakna sverige.


Åker till England om mindre än 9 dagar och där ska jag stanna. Jag undrar hur det kommer bli. Har velat åka till England sen jag var liten, och nu blir det av. Har köpt biljett sen någon vecka tillbaka.  Det kommer bli konstigt att åka iväg. Rent socialt kommer det inte bli någon större skillnad, jag sitter ju ändå bara i skolan mestadels själv och jobbar.


Gud vad jag saknar mina gamla vänner. Vänner som jag inte hört av på länge nu (mer än typ "hej"). Ni anar inte. Jag har fått många nya vänner med Sunne, men jag har tappat några på vägen, och det är väldigt jobbigt :(

So you think you can dance

Bästa klippet från SYTYCD!
Är egentligen inget jättefan av Contemporary, men det här är sjukt bra.


Skype

Jag funderar på att frysa mitt mobilabonnemang under vistelsen i England. Så, om jag inte svarar på sms eller om ni kommer till någon skum röstbrevlåda så nås jag bäst på facebook, mail eller skype istället.

Puss

Asocial

Förlåt världen om jag är asocial. Jag hinner inte ens sova. Jag kommer höra av mig snart. Jag lovar. Puss och kram världen.

Ny lägenhet nytt liv

I lördags flyttade jag 100meter, tvärs över gatan, till en liten stuga. Mysigt som fan! Like a lot :)

Störningsmoment

Jag har för mycket i skallen för att gå runt och fundera på skit. Saker som att fundera på om han träffar tjejerna som är kär i honom, om han smsar eller pratar med dem. Jag orkar inte. Jag har ingen energi till att bli svartsjuk.

Jag stänger av.

What goes around...

Genialiskt!

Se mer från kampanjen genom att klicka här.

 


GE MIG!iPad and iPhone cases. Genious!

 

Fick ju en turkos Pantonemugg av mamma i födelsedagspresent <3

Likadan som på bilden nedan.

(Klicka på bilden för att se i större format)

 

Supernördigt såklart :)


Snart går jag in i väggen, men jag gillar't

Det var länge sen jag hade såhär mycket att göra. Har lite hatkärlek till det.
Det är lite tur att man har så mycket att göra, för då hinner jag inte bli nervös inför England. Vet inte om jag nämnt det men jag ska dit på praktik i 2 månader (och förhoppningsvis stanna över sommaren). Har fått stipendie som täcker alla kostnader. Jag åker med min klasskompis Ida. Vi ska vara på ett företag som för riktigt grymma grejer. w w w . p u r e c r e a t i v e m a r k e t i n g . n e t

Min todo-lista.

 

– Skriva klart en gråskaledokumentation (deadline 26/4)

– Göra det sista i företagsekonomin (deadline 26/4)

– Färdigställa en manusbok och göra dummie (deadline 15/4)

– Konceptapplicering för kampanjprojekt (deadline 20/4)

– Nytt projekt som vi inte fått brief i än (deadline 26/4)

– Skriva en kort dokumentation för automatiserat flöde (deadline 26/4)

 

– Ansöka om nytt körkort (tappade mitt i sthlm för någon helg sen)

– Packa resväska till England

– Flyttpacka (ska flytta till mindre lägenhet i Sunne 15/4)

– Flyttstäda

 

Jag ska hinna åka hem över påsk också, eller hur jag nu löser det.

Ja... listan kan göras väldigt lång.


Köpte precis lite godis i cafeterian. Kexchoklad med blåbärssmak! Nom! Ska stanna i skolan till 23.00 idag igen har jag tänkt, och då måste man ha lite gott att mumsa på.
Looovz!


RSS 2.0