Jag suger på att planera framtid

Då var det dags igen. Söka praktik, eller ja, jobb. Vi har precis börjat vårt sista år på skolan men vi har bara undervisning fram till 5 december. Sen går vi på praktik i 4 månader igen fram till april. Efter det har vi bara en vecka kvar av examen och fest. Så.. jag letar efter en praktikplats som jag har möjlighet att stanna kvar på efter examen.

Det svåraste är att veta vart man ska börja söka. Stad måste man ju kanske bestämma först. Stockholm känns som ett säkert kort eftersom jag känner mig hemma där, men det vore ju kul att utforska annat också. Har ju varit i England nu i 3 månader, men jag tror jag flyttar dit efter några år när jag samlat mer kött på benen.

Det vore riktigt spännande att ta chansen och bara åka vart fan som helst. Ta en risk. Lite sådär innan man har något som håller spontanitet tillbaka.

Det får nog bli stockholm. Jag har ju en lägenhet i södertälje som jag hyrt ut i andrahand sen jag började studera, men frågan är om man verkligen vill bo där. Jag ska titta vidare på andra möjligheter, så får södertälje bli min nödlösning.

Problemet med just boende är att jag måste bestämma mig väldigt snart. Och jag måste börja leta efter företag att kontakta. Jag satt kvar i skolan en stund igår och jobbade med min portfolio. La till en ny kategori, blog, där jag lägger upp lite sånt jag illustrerat. Datumen jag skrivit där stämmer inte riktigt, men det känns ganska oviktigt.

w w w . t o r n f e l d t . c o m

Rawdjewr :))

Mulle har söta kompisar ute på sin bakgård!

England - Grekland - Sverige

Hej,

Sitter just nu pa ett internetcafe i Lavrio, Grekland, for att planera morgondagen. Imorgon aker jag till STOCKHOLM :DDDD Kommer bli sjukt skont att komma hem igen. Aker fran Aten imorgon vid 11:40 och landar 14:20 pa arlanda. Dar kommer en kompis och plockar upp oss.. och sen ska jag valdgasta Max och sno hans soffa. Vet inte hur lange jag kommer stanna i Stockholm, skolan borjar 15e sa jag funderar pa att stanna hela veckan ut.. jag menar, det finns ju inget att langta efter i Sunne innan alla vanner kommit dit :)

England har varit underbart! www.helloleeds.wordpress.com det ar adressen till min och Idas blogg som vi skrivit. Dar har vi skrivit allt mojligt som har med englad att gora.

2 manader av praktik i ett helt annat land gav sjukt mycket. Inte minst pepp. Sjalva larandet av programmen gav inte sa mycket eftersom kollegorna jobbade i aldre mjukvaror som jag inte rort sen typ 2004 i gymnasiet xD men det jag fatt ut av det mest ar att jag verkligen fatt kanslan av att allt ar mojligt om man ser pa det med oppna ogon :))))

Ni anar inte hur min hjarna gick pa hogvarv under planeringen infor england. Hur kommer det bli att jobba i inches istallet for millimeter/cm? Kommer det ta lang tid att anpassa sig till ett brittiskt tangentbord? Hur lang ar en mile nu igen?? hur fan ska jag komma ihag alla branschbegrepp??? Manga saker vet jag nu att jag inte ens hade behovt lagga en tanke at. Tangentbordet var samma som i Counter-Strike (haha!) sa det var busenkelt att anvanda. Och jag behovde aldrig jobba i inches eftersom man kan satta egna installningar i programmet pa datorn. Det kanske ar logiskt egentligen, men nervositeten av att aka till ett annat land och jobba och forsoka fa sig forstadd gjorde att man tankte igenom ALLT som kan komma i ens vag. Den basta erfarenheten av detta ar att jag nu vet att jag kan jobba vart som helst, eftersom kreativitet inte har nagot med placering att gora. Allt ligger i hjarnan, och den bar man ju med sig overallt eller hur? xD

Nog om england. Vi bestamde oss for att aka med Marko (som vi bodde hos i england), hans son och hans mamma till Grekland. Men jag orkar inte skriva mer nu, (TL;DR-varning) sa jag ger er Grekland i bilder istallet :) Enjoy!

Ps. Jag har saknat er som fan!!<3


RSS 2.0