"... jag ska gå och BAJSA!"

Om jag hade lite kortare stubin hade jag nog gjort något liknande :D


Lördagsmusik

Everlast - Black jesus

Nana nanana na..


2011-06-22 !!

Biljetterna är bokade. Fyfan vad jag längtar!!

Ska se Foo Fighters i stockholm med pappa i sommar. Kommer bli grymt


Illustratordamp

Fråga mig inte vad det är för något :)


Det tar aaaldrig sluuut

Har knappt kommit halvvägs i rensningen av sakerna jag hade i förrådet. Skickar iväg hälften till bättre behövande, en tredjedel säljer jag iväg och sparar sista delen.

Jag har räknat ut att om jag ska ha möjlighet att göra min praktik i england behöver jag få ner mina 34 flyttlådor + möbler till 18 lådor + möbler. Det kommer bli tufft att sälja iväg såpass mycket saker eftersom jag är ganska fäst vid mycket av sakerna, men ibland behöver man offra lite. Jag kommer med all säkerhet köpa nya saker sen ändå. Det är ju bara prylar.

Kan inte behålla den underbara imacen som jag tog hem för en vecka sen heller. Har inte råd att behålla den :( Det kommer en kille hit imorgon som ska hämta den. Känns lite halvtråkigt, men det kommer andra tillfällen.

Håller på och tvättar i skrivande stund, har precis noterat att istället för 4 fulla maskiner med svarta kläder, så har jag bara 1 nu. Förr hade jag bara på mig svart :) nu är det blått, rött, rosa, gult, vitt, svart och grönt.

Sitter och lyssnar på Bryan Adams – Summer Of '69 - MTV Unplugged Version och tänker tillbaka på gamla goda tider då jag var någons flickvän. Hur bra jag egentligen hade det. Åh, första förhållandet jag hade var så gulligt. Och mitt andra, och tredje.. och fjärde... :( men ja, det kommer väl tillbaka någon gång. Jag förstår inte varför jag inte hittat någon än. Jag är för bra för vissa, men inte tillräcklig för andra. Hur fan gör man för att hamna på medel? Jag kanske har för dåligt bete på kroken hehe.

Oj nu är tvätten klar.. måste kila. Puss på er.

Catcat som 18åring

Det är farligt att rensa i förrådet haha :) man fastnar lätt bland gammalt kul.

Här är en bild från när jag var 18år och "oförstörd" ;)


Klassfoton från högstadiet & gymnasiet

Haha :D känns som igår !

Högstadiet

Gymnasiet

(Klicka på bilderna för att se i större format)

Säljer allt (nästan)

Jag säljer allt jag äger. Mest i panik inför praktiken eftersom vi ska säga upp lägenheten i början maj. Har ingenstans att lägga mina saker. Så jag försöker sälja iväg så mycket som möjligt. Har du någon gång varit hemma hos mig och tänkt "åh den där var jättefin"; hör av dig ;)

Opepp

Vissa dagar känner jag mig så jävla dålig. Jag tappar koncentrationen och distraheras av det lilla minsta negativa i min omgivning. Idag fick jag känslan igen av att jag siktar på fel typ av arbete. Är jag verkligen en grafiker? Jag vet att jag har rätt tänk, men resultaten blir inte därefter. Det suger. Jag har velat bli grafiker sen i högstadiet, det är typ 8 år sen tanken sprang förbi mitt huvud för första gången. Och jag har aldrig varit så förbannat opepp som när jag kom till Sunne. Jag har ingen arbetslust och jag lägger mig i sängen istället för att jobba ibland och det är så sjukt olikt mig.

Jag saknar mitt gamla jag, när jag jobbade på mitt förra jobb. Där var jag visserligen arbetsnarkoman och hade seriösa stressproblem i form av magkatarr, grov nattskräck och energidrycksberoende. Men jag älskar att känna mig behövd. Och jag älskar känslan när man kommit upp i tempo och allt bara rullar på. Tiden går så fort och det fanns ingen tid över för hjärnspöken eftersom man var för trött för att tänka. Good times.

Nä, jag vet att jag pratat om det förut smått, men jag är ganska säker på att jag kommer vilja skola om mig till copywriter efter min utbildning här i Sunne. Allt beror ju på hur England känns efter praktikperioden dock. Peppen kanske kommer tillbaka när jag väl lämnar Sunne och skolan. Fakta är att jag hatar att gå i skolan samtidigt som jag älskar det. Jag älskar att lära mig nytt, och se min egen utveckling. Det som sänker mig är de redan nämnda hjärnspökena som påminner mig om skoltiden från när jag var liten som inte var speciellt nice. Jag är en mycket ensam och självkritisk person. Jag behöver ös, ett flow, annars blir resultaten medelmåttiga och sen ligger jag och snorar i sängen med prestationsångest.

Det här suger.

Skiss på logga

 

Satt och skissade lite på logotyper och googlade på företag.

Snubblade förbi en randomsida (ecosafe.se) och gjorde en skiss på logga åt dem eftersom de inte verkade ha någon grafisk profil :)


OLD STUFF

Lite nostalgi är alltid småkul :)

Vissa av de här klippen har man lite hatkärlek till.

Bäst jobb tycker jag ändå grafikerna har gjort haha xDDD ^^^^


Trodde det här klippet var en parodi först haha :D


Haha så söt! :D

 

Så jävla b :D


Va hon bara 14??? :S


Bambu bambu bambu

Tänk bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu bambu.. sitter och gör en folder för bambugolv. Tagga! :)

Jag kan inte blogga

Jag kan inte sluta tänka. Det går inte. Jag vill skriva, skrika lite. Men det gör det bara värre. Måste sluta tänka. Sluta fundera. Sluta..

LOKA produktfoton

I kursen text & bild skulle vi ta fram två nya produkter till LOKAs sortiment. 

En lyxvariant och en budget.

Oretusherat produktfoto. 

Fotografiering i studio 2011.01.13.

 

Retush på ett foto som togs för ett tag sen..

... ja, retushen ska göras om hehe :)

 

Tidigare produktfoto.


MIXit produktfotografering

Fotografering av mina MIXit-lådor som jag "CAD-ade" ihop förra året.

Foton på samma produkt som jag fotade utomhus för ett tag sen. 

Placerade ett stort vitt ark mot husväggen och använde solen som ljuskälla.


2011.01.16


Nu

Jag vill ha en kram. Nu :(

Klockan är 20.44 och jag slet mig precis upp ur sängen. Låg och kramade det ena täcket och körde friendsmarathon. Jag skulle ha gjort så mycket idag, men det blev nog inte av. Nu är jag inte hungrig längre iaf :)

Feel good music :)

:)


Rawr!

You better run.. ;D

Untz untz untz :)


Grattis pappa!

Idag fyller min kära pappa år! Grattis!!


Wee :)

So hot, so talented. Congratulations to the employment! You are so worth it :)) You show that hard work pays off! You are my inspiration.

Träning <3

Kom precis hem från lite badmintonspel. Är ganska stel i dag pga träningspassen igår.
Har redan klagobloggat om träningsvärken ;) men tänkte visa lite vad det är jag kör.
Lovz :D


BodyPump


RPM


BodyStep


BodyBalance

Träningsvärk från helvetet

4 träningspass på 3 dagar. Jag är död. Ikväll blir det badminton :D

oaiaiaaaa...


Addiction

Addicted? no thank you.

Träninsschema


De gröna passen är de jag ska köra varje vecka.

De som är i orange ska jag köra när jag har extra ork.

 

RPM: Spinning

Bodypump: Träning med skivstång

Bodybalance: Yoga, Tai chi & pilates

Bodystep: Träning på bräda.


På onsdagar är det träning med klasskompisarna i sporthallen.

Där är det badminton eller bandy.


Ledsen dill

Jag må bo nära skolan, men det har sitt pris att bo långt ifrån affären :D

Det var inte bara jag som ville avlida på vägen hem, dillen också.


Nyårsfirande 2010-2011

Gänget :) <3

Uppifrån: Jens, Maria, Therese, Johanna, Marre & Ullis


Shhh

Silence. This quietness is killing me. This town is almost dead at sight. I hate when it's dead silence. The only thing you can do, is think. And the longer the noise and distractions are gone, the further your mind goes.

At some point you always seem to get to the happy parts of your life. Like when you got your first kiss from that special person back in 2004 or when you got the keys to your very own first apartment. But, the amusing thoughts always ends, they fade, along with your emotional memories from the past. Because, of some reason, other things got your attention, so you threw away what you had.

And after years of trying to find true happiness, you kinda think back, wondering why you made certain choices. Some were real bullsh*t choices. Correction; many were. But in the end, I try to think; hey, those decisions made you to who you are today. Would you really want to go back and change the past? Do you really want to change your personality? .. I keep my answer unanswered.

Let me tell you the short story of me: I used to be this quiet mouse with no self esteem. And when I got tired of being pushed around; I got bitter. My bitterness turned into kinda more open thinking when I realized that no one likes a bitter girl. I started to analyze people around me. I grew a lot. I learned how to read people. Nowadays, I try to put my "new" skills in action more often, to be more responsive. To see people for who they are and show compassion. Trust me, it's a very fine line between being responsive and a little bit too analytic. I grew more, and I'm still growing. I don't think I could put a label on myself today. Who am I? .. It's a freakin' roller coaster.

I think, after this moment of thinking and writing this blog post, my conclusion is that I need to stop. I should stop thinking. Stop. Just fix it, fix myself. Do it. No regrets. Forward!


If only someone could break the silence.

Hemma!

Äntligen hemma. Ligger och gosar med duntäcke i soffan. Det är gaaaanska öde här i orten. Inte en bil på vägen och inte en person i sikte. Fick kämpa för att få ljud i tvn, finner ingen ordning bland alla sladdar mange lagt bakom dumburken. Fick nästan damp, för utan ljudet från tvn kan man säkert höra hur anna-greta pruttar borta i pro-stugan :D

Tystnad är läskigt :) Soffan är skön. Jag kommer antagligen somna här, trots att jag saknat sängen så mycket :)

Vad klagar ni på?? haha

Tomt på tåget, ingen försening, snöstorm utanför fönstret.

Finner inget att klaga på :)))


I see youuu :D


Lalalala...


RSS 2.0