Dave gillar inte dubstep, men han försöker ju iafROCK PÅ GRAMMY AWARDS 2012?
Först ger Dave Grohl (Foo Fighters) ett fint tacktal som avbryts av LMFAO (playback). Sen tvingas(?) de spela precis innan deadmau5. Deras låtar mixas ihop vid övergången, vilket låter skit, vad fan hände? Vem fan kom på den idén? Säkert nån hög snubbe: "jaaaa vore det typ inte ascooolt att mixa duuubstep med rock?"

Grohl spelade sin gubbrockiga rock'n roll (som jag älskar) framför en publik med lysande musöron som inte är där för hans eller bandets skull. När Foo Fighters slutat spela och deadmau5 tar över helt så måste bandet typ smyga ut ur sin kub (som inte har någon bakdörr). Och SEN kommer kameramannen och filmar Dave Grohl...... och då "digg-dansar" han till dubstepen... eller? :D tycker ögonen säger en del.

OCH SEN, så finns inte ett enda klipp uppe på deras livespelning som de gjorde tidigare under kvällen. De spelade Walk och ägde scenen!

Se Grohls tacktal
(Ironiskt nog finns inget uppe som visar där de avbryter honom i talet, det har klippts bort).
Se Grohls dans till dubstep.
Spola tillbaka i klippet för att se hela uppträdandet.

Det märks att de här galorna inte är till för rocken. Det är därför det finns renodlade rockevents! Dave, är en förebild som gör sin egen grej och med det är han en grym inspirationskälla.


EDIT: Nu kanske det lät som att jag inte gillar dubstep, det gör jag. Bara inte mixat med rock.

Raspberry Crush 7432

Glömde skriva till den här på önskelistan. Går förbi Pantonemuggarna hos Grandpa varje dag och suktar. Varför kan jag inte bli rik så jag kan köpa alla? Vill ha en av varje färg :D Jag har redan den snyggaste som heter Pantone 585 Celery som är ljusgrön :)

Snart 25

Om några veckor fyller jag 25. Ångesten börjar sakta men säkert krypa på mig. Det är ändå sista gången man tokfirar sin födelsedag som "ung". Att fylla 26 måste kännas ganska obetydligt, samma med 27. Vid 28 har man nog halvångest om man inte hunnit planera att skaffa barn. 29 är jobbigt för snart är man.... 30! ... och som i sin tur är ännu jobbigare och efter det så firar man knappt födelsedagar längre. Kanske någon minifika.

Sen blir det brakfest när man fyller 40 och 50. Och sen upp mot 65-70 är man för trött för att festa. Man har kanske middagsbjudning då, men ser på när andra har roligt och så går man och sover med rullatorn innan solen gått ner.

Så, sammanfattningsvis har jag typ fyra födelsedagsfester kvar i mitt liv. Kul ^^ The count down has begun!

SNART ÄR DET PENSION!
HÅLL I HATTEN, TIDEN GÅR FORT!

Här kommer min önskelista. Mitt livs sista.

Snug Rug. En STOR filt med hål för armar. Känner man mig så vet man att det här är ett toksäkert och vinnande koncept. 349kr Cool Stuff.

Skärmatta 45x60 eller större. Märke på matta spelar ingen roll :)
Symaskin, vilken som helst. Jag vill syyy!

Presentkort på Panduro. Finns tyvärr inte att beställa på nätet men man kan köpa i butik :)
Mortel. Sorten behöver INTE vara fancy pancy :)
Presentkort SelmaSpa. Jag har bott i Sunne sen 2009 men har aldrig besökt Selma Spa. Som jag sagt tidigare så har jag examensvecka nu i slutet på mars i Sunne, man kanske skulle passa på att gå förbi där då :)

Vad gjorde jag innan 15juli 2007?Det är ganska intressant att Facebook kom in och tog över folks liv så snabbt. Jag var ganska sen med att bli medlem, om man jämför med mina vänner. Jag trodde det var som bilddagboken och lunarstorm, inget för mig. Men nu så här i efterhand sitter jag och funderar över hur sjukt facebook kartlägger ens liv. Du kan gå tillbaka och se vad du gjorde den här dagen för 3 år sedan. Jag är lite anti den nya tidslinjen, den känns rörig, men man vänjer väl sig :)

Visst känns det lite som att facebook alltid har funnits?

RSS 2.0