Söndag

Jag skulle kunna skriva ett inlägg och berätta om det fina vädret vi haft i helgen..

... men det tänker jag inte gööra :D



Skatteåterbäring <3

Utbetalning av skatteåterbäringen sker v24 om man deklarerat innan 4 maj :-D
Dvs om 2v från nu! Kommer alldeles perfekt!!
Jag minns inte exakt vad jag fick men det var drygt 2k :)



Irriterande

Jobb....

Jag sa ifrån när jag inte ville ändra på mina inarbetade rutiner. Fick höra av andra att det var bra att jag stog på mig och inte lät mig bli överkörd. Effekten av detta blev att personen i fråga inte pratar med mig längre och verkligen är sådär "på väg bort" såfort jag pratar med honom. Det som är mest irriterande är när han kommer med information till både mig och min kollega... då står han halvt med ryggen mot mig och duar min kollega.. när vi är två stycken som ska få information.

Otroligt omoget och jag känner inte att jag ska behöva be om ursäkt för något.

Tjurskallig? jag? ... inte i det här läget ....  petig? lättirriterad? nej... faktist inte. Om jag uppfattas som det så är det bara jag som beskrivit ovan situation dåligt.

Jag har dock alllllltid stört mig på när folk duar istället för att säga "ni" när man är fler än 2 i en konversation. Har man språksvårigheter vet jag med mig att man ofta säger du när man menar ni, men när folk gör det medvetet så blir jag förbannad. Hatar att bli åtsidosatt utan någon direkt anledning.

Hoppas ni förstår min poäng och inte misstolkar vad jag säger.. :p får bara flashback från gymnasiet när folk gör såhär.. man försökte komma in i konversationer och vara social men innan man ens öppnat käften så har de redan bestämt sig för att det man säger är fullständigt ointressant och personerna fortsätter prata utan som om man inte stod där. Det var i gymnasiet och då hade man inte mycket till vettiga konverstioner.. men när det kommer till jobb som i det här läget så blir jag sur.

Hyfs tack!

Tvätta vaginan

Brorsans kompis pratar  med en tjejpolare i telefon:
"men hörrö, gå och tvätta vaginan och rumpan bara så blir det jättebra, skynda dig nu"



Aaaaaaaaaahahhahhahah!!!



Sammanfattning av v22 + kommande planering

Full rulle som vanligt :)

I måndags var jag med brorsan.

I tisdags var jag på neurologmottagningen och gjorde lite tester... jag försöker få bukt på mina nattliga bravader och det är stört vad mycket olika undersökningar man ska gå igenom.  Jag har tidigare gjort EEG, nu blev jag utfrågad och nästa besök ska bli en sömnundersökning där jag sover kvar på sjukhuset så de får ta tester på  mig när jag sover... läskigt. Nåväl.. efter mitt läkarbesök så insåg jag att det skulle bli en väldigt kort arbetsdag så jag åkte inte tillbaka till jobbet. Gick runt en liten stund på stan och spenderade pengar. På kvällen umgicks jag med johanna och övningskörde lite på en inhägnad parkeringplats och efter det åt vi lite mat ihop.

I onsdags (igår) var jag med johanna igen och hjälpte henne att packa lite inför hennes flytt upp till östersund. Kommer bli så tomt när hon flyttar =///

Idag tänkte jag ta promenad med Malou, men när man planerar själv så brister planeringen ofta :) Malou har inte tid idag så idag ska jag bara städa och laga mat åt mig och bror som bor hos mig tillfälligt numera.

Imorgon fredag ska jag eventuellt på fest med johanna hos Marre som har pluggat färdigt :D Hoppas på utgång och dans!

På lördag ska jag på bio med Hellman och eventuellt titta till DHs HQ där Lindmark befinner sig.. överraska med bullar eller nåt, inget är bestämt.

På söndag ska jag och Malou kanske ta den förlorade promenaden som vi inte tog idag.




Vecka 23 är ännu inte planerad direkt förutom att det finns lite hopp om att ekonomin ska tillåta en resa ner till Borås igen. Jag trivs där :)

Veckan efter (v24) har jag tagit ledigt på fredagen (12/6) eftersom jag på torsdagen efter jobbet ska åka ner med Shagge till Dreamhack i Jönköping... igen. xD Ska bli jättekul att åka ner.. och den här gången har jag förhoppningsvis hotellrum :D:D så man slipper sova på golv av betong!



:)


Ny favoritlåt!

http://www.ducknet.se/request.php?29
Klicka på länken för att hämta låten :-D

Snart är det Dreamhack.. försöker komma i stämning här.. hmmm :)


Rock on! x'D



...

Ring mig...



.. fix you!

Detta har med något som jag aldrig någonsin skrivit om och som jag förmodligen inte kommer vilja skriva i klartext publikt. Så jag tar det med en låt och håller tummarna inför ikväll...

 

=//




Igår

... det var skönt att höra din röst igen.. det var alldeles för länge sen nu.
...men sluta stressa nu vännen!!!

Inflammation i axeln, ryggvärk, 2 jobb + fotbollintresse som tar upp all din resterande tid och ork.... och inte en enda sjukdag har du tagit ut! Du MÅSTE ta dig tid att slappna av!!

Du säger att  du måste ha pengarna... pffff... pengar är inte allt =/
Pengar räddar dig inte sen när kroppen säger ifrån.



Jag kommer inte sluta tjata ... det vet du.
Som jag sa.. jag kommer och kidnappar dig om du inte skärper dig!!
Jag bryr mig och jag tycker inte om att se mina vänner må dåligt.





GRATTIS BRORSAN 20 ÅR!

Grattis på födelsedagen bror!! Hoppas du får en uuunderbar 20årsdag!
Du får din present på lördag :D

Kraaaaaaaam






Kolla var zubie skickade till mig xD



Awww...




All I wanna do...

.... *BANG BANG BANG BANG*     and    *KATCHIIING*      take your money!!!






Upptagen

Fan vad jag är upptagen numera :)

Jag är nästan aldrig hemma, vilket genereras minskat antal blogginlägg. Kan inte riktigt påstå att jag vill be om ursäkt denna gång.

Jag umgås med anton, malou, dennis, jennifer, fredrik, johanna eller kollegor och det är jätteskoj att ha saker att göra hela tiden!

Jag ska dock försöka bättra mig med blogginläggen.. :)

Funderar lite på om man ska lägga ner den här bloggen och starta upp en wordpress istället. Det är lite mer anpassat för annan sorts design där. Vi får se vad som händer.

Imorgon fyller min lillebror 20 år :-D kan inte riiiktigt fatta att han blivit så stor så han får gå på systemet! :-D Stort grattis i förskott!

Fan.. alla fyller år i mars eller maj! 1maj fyllde pajen, 12maj fyllde dennis, 13maj fyllde jens (johannas pojke), anton fyllde 15maj, bror fyller 19maj och sofia fyller 27maj. Jag glömde helt bort att anton fyllde år där i mitten. Det är inte lätt att hålla reda på alla! Jag har säkert glömt bort fler =/ Minnet sviker mig ibland... ni får hjälpa mig och påminna mig :-)



*Rock on!*






Lösning i handen

Vaknar du med stående problem,
ta tag i det genast,
och dra några snabba slutsatser,
så har du snart lösningen i handen!

:-D

Johanna snappade upp den för läänge sen på jobbet... jag hörde den nu.. :-)))

Eeeeeeo!


Du

Du får mig att le och må bra, du är en så bra vänn. Vi har inte umgåtts mycket alls under de åren vi haft kontakt men jag är superglad att vi nu tagit upp kontakten och hittar på saker tillsammans. Det är synd att du bor så långt borta bara! Men till helgen ses vi och det ska bli jättekul :-D Ser fram emot det lots!

Kramis

Hur fan tänkte dom här då?

Jag har precis beställt kläder från internet för första gången i mitt liv. Det blev lite kläder från H&M för 500:- ungefär. Fick ju skriftligt klagomål på jobbet idag om min klädsel... mjukisbyxor är numera bannlyst för mig så jag kände för att shoppa lite.

När jag var inne på lunchen och kollade på lite kläder, snubblade jag in på nelly.se (som jag av någon anledning aldrig tyckt om).... och hittade något liknande med det jag bloggat om tidigare.......


Hallåååå?





Kolla priset! :p
Klicka på bilderna för att se större format!




Klicka här för att komma till nelly.com

Alltså... "klänningen" ligger i samma kategori som "festklänningar" på nelly.com.
Visst.. tröjan är inte ful-ful... men festklänning? Och till det priset??
Kan se det här plagget på en reagalge på H&M för 49:- istället...

Eller vad säger ni?



Learn to know your limits..

Blindtarmsfaaaaan

I torsdags för 2 veckor sedan var jag hemma från jobbet för andra eller tredjedagen i rad. Jag tänkte gå till jobbet denna torsdag men jag hade fortfarande lite ont i magen sedan dagarna innan. Ringde Vårdguiden som tyckte att jag skulle åka in akut till sjukhuset. "Löjligt" tänkte jag... dit åker man om man har andningsnöd eller ska föda barn.. nej akuten låter fjantigt... :p

Jag tog bussen in till akuten ändå.. blev uppskickad till en annan avdelning som sedan skickade tillbaka mig till akutens kirurgmottagning. Folk klämde och klämde och tog prover. Efter en 3-4 timmar berättade läkaren att jag hade höga inflammationsvärden och allt tydde på blindtarmsinflammation. kl 22.00 blev jag skickad till operationssalen.

Vaknade upp igen vid 02.00 och blev tillbakaskjuttsad till mitt rum. Operationen tog 35min.. men jag sussade på som fan under uppvaket.

Jag skrevs ut dagen efter (fredagen) runt 17.00.. 

Mamma och pappa tog hand om mig så bra efter operationen. Jag fick följa med ut till Mölnbo där jag kunde vila ordentligt hela helgen.  

Stort tack till Johanna också som var vid min sida hela torsdagen innan operationen! Du är guld :-D <3

De snittade mig.. 7cm på höger sida av magen.. har ett jättestort plåster där, har inte riktigt vågat kolla hur det ser ut än. Ska ta bort stygnen på fredag (8/5).

Nu är jag tillbaka på jobbet och det är skönt men ändå jobbigt :) ..  jag överlever :)

RSS 2.0