:)

Exakt samme som bounces hyllning till michael jackson på plattan i sthlm... men ballt :) får rysningar.


jag...

... saknar

I like :)

Skönt projekt :))


Sönderstressad

Uaaach jag blir ingen bra människa en gång i månaden....

Säger bara det...

..... beware!

Yeeeah maddafakka!

Haha :)



... den här lyssnades det på i skolan för 8 år sedan.
Minns att jag försökte tanka hem den på Kazaa men utan lycka...
Fan det var inte bättre förr! :)

Addicted?

Nog för att jag fastnat för Farmville.. men jag är långt ifrån den här galna tjejen!!



.. alltså.. känns nästan som att hon gör farr av det. Och den här ligger uppe på tillverkarens hemsida xD

Nu ska jag sova :D klockan är 04:50, vaknade av att min film gått igång.. måste ha råkat komma åt mellanslad i sömnen.. har ju datorn brevid huvudkudden xD

Fan va min mage kurrar

Köpte tv från lyxfällan



Innan jag flyttade till sunne så var jag på jakt efter en platt tv. Jag letade runt lite på blocket, och hittade en trevlig 32tummare som jag ringde på.

Grejen med just den här TVn var att den såldes via lyxfällan. Höll på att skratta ihjäl mig när killen jag ringde berättade detta.. inte för att det var kul i sig, utan för att det var så otippat och oväntat (det stog inget om lyxfällan i blocketannonsen) efter han berättat svarade jag hastigt  "hahaha åh jag som tänkte pruuuta baahahah"..... skyller på chocktillstånd ;) han skrattade också.. antagligen inte med mig, utan åt mig xD

De frågade om jag kunde vara med under inspelningen o hämta den.. men jag var i flen på intensivkurs för körkort då, så jennifer ställde upp :D Det är hon som är till höger i bilden ovan :D

Bra deal :D TVn är som ny :D tror jag pröjsade 2000:- den kostar idag 6000:- i affären.


Klicka här för att se avsnittet
Jempa är med under några sekunder efter 24:30

:D

Färdig för "utgång"

Ska om någon minut ta på mig ytterskorna och jackan för att gå på fest. Den här gången blir det hemma hos Johan. Halva klassen kommer... och lite annat folk :)) Skål :D




(jaaa jag vet... banankartongerna står bakom mig.... har inte orkat packa upp dem än)
xD

Du är förlåten :D:D


Kan vara det bästa sättet att säga förlåt på :))

"Tack för senast, och förlåt att jag spydde ner ert kök ... eller vart de nu var *minneslucka*"
"Once you go Jägermeister you won't go back (... to your apartment)"
"Innehåller: Sprit, ångest, bakfylla, minnesluckor, dåliga idéer, radioaktivt ämne..."

 

Får la skylla mig själv lite som hällde i dig jägern :D "taaaaa det är GOTT!!!"


Cookalong 2009-10-08

En gång i veckan har vi bestämt att vi ska samla ihop lite folk och laga mat tillsammans.

Igår var vi hemma hos mig och Magnus och vi blev 6personer :) Vi åt riktigt goda kryddiga biffar, klyftpotatis och tsatsiki. Det blev himmelriket en gång till :)



Rickard och Pernilla vad riktigt glada


Victor och Magnus med mac :)


Jag, Johan och en "greaseperuk" xD




För någon vecka sedan hade vi sushikväll också :) Vi gjorde egen sushi och det blev så jäkla lyckat trots att det var första gången vi lagade det :D Pluspoäng till oss!


Sushikväll 2009-09-28 ... Work in progress


Lite suddig bild.. men GOTT var det ;D åt säkert 19 bitar och betalade ca 40:- för't... lyx?
(Deltagare: Rickard, Pernilla, Magnus, Marte, Johan och jag)





Pizzacookalong 2009-09-24 :))) Innan pizzorna gick in i ugnen.
(Deltagare: Rickard, Pernilla, Magnus och jag)

Ein neive blawbair ih jawgurthen :)

Idag har det varit en minst sagt produktiv dag. Gick upp imorse vid 8 och gick till skolan. Jag och lite klasskompisar tog eget initiativ och högg tag i en lärare som hade tid över att visa hur digitalpressen fungerade. Vi var alltså lediga idag :)


Efter det gick vi och åt ugnsbakad falukorv och mos, som alla vi blev dålig i magen av (hmm).
Vi knatade ner på stan och handlade lite skit. Sen gick vi hem till några klasskompisar, drack kaffe och spelade lite guitarr hero.


Sen gick vi till idrottshallen för att träna. Varje onsdag arrangeras "pannband", där elever på eget bevåg samlas och utövar någon aktivitet. Denna dag blev det innebandy och lite fotboll.


Efter det tog jag en springtur själv. Smällde sen i mig en macka när jag kom hem, och gick sen på långpromenix med klasskompisarna igen. Utan att ha räknat in innebandyn och fotbollen har jag gått 21776 steg idag enligt min stegräknare :)) Det kommer göra ont i hela kroppen imorgon xD


 


Firade denna riktigt effektiva dag med världens godaste yoghurt och lite frysta blåbär i....


.. antioxidanter *tummen upp*


 




Modeblogg

Är det något jag tycker är töntigt så är det modebloggar :) "det hääär ääär min outfit idaag bah lixom!".

MEN, idag handlade jag; en svart stickad tröja med bamsekrage (myyyys), en svart vanlig kjol som slutar vid knäna, en randig tröja (till), en svart blus, svarta strumpbyxor, svarta läderstövletter, 3 vanliga "underlinnen", och tre par jeans :)  Handlade lite när jag Pernilla och Rickard va inne i Karlstad för någon helg sedan också.. samt lite häromdagen när jag var och klippte mig :) uuj.. nu är det färdigshoppat!

Ska se om jag hittar några bilder på nätet på mina inhandlingar, försökte fota själv, men orken fanns inte riktigt där för att göra det seriöst, så jag lånar bilderna xD ...

(EDIT: märker nu i efterhand att det inte går att klicka på bilderna.. pfff orka) x)






Inköpsställen den senaste tiden:
H&M, DinSko, Vero Moda, Gina Tricot & Lindex.

Hittade inte bilder på alla grejer on zie internet.. inga bilder på jeansen, skjortan jag handlade häromdagen på Lindex, kjolen jag handlade idag... osv osv osv .. och jag behöver la inte lägga upp bild på leggings? :)



<3 slutlön :)
... och nää ni behöver inte oroa er (mamma, pappa, syster, mormor osv)...
... jag har gott om pengar kvar, har inte ens gjort av med hälften ;) De pengarna ska gå till att slutföra körkortet, till hyran för nästa sommar (eftersom vi inte får CSN under loven), julklappar, presenter till 30- och 50åringar ;) och diverse tågresor).

Nu blir det sova, för imorgon ska jag åka hem till Sunne :D
Hoppas jag vinner traderaauktionen på tågbiljetten, den ligger just nu på 1:-

:)

Åååååå åka pendeltåååg!

Ska snart bege mig hem från skolan för att packa en lätt ryggsäck. Jag ska ut och åka tåg :) Ska åka och bo hos Dennis över helgen. Med tanke på att vi umgicks flera gånger per vecka förr, så har det gått lång tid nu sen sist, för lång tid.

Tror det kommer bli en trevlig helg :)

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är vi lediga till och med onsdag. Får se hur länge jag stannar i sthlm. Kanske åka och hälsa på mamms å papps också när jag ändå är i svängarna :)

Köpte min tågbiljett på tradera :) Det blev 215:- enkel resa mellan Karlstad och Sthlm, inkl sittplats. Sen tillkommer ju kostnaden för resan mellan Sunne och Karlstad (50:-) så resan kostar mig 265:- ... Hade jag däremot INTE köpt på tradera hade biljetten kostat två- till trehundra kronor mer (2klass) och då utan sittplats.

Missar dock världens partaj hemma hos Pernilla och Konrad idag. De ska ha klassfest. Tror det kan bli en riktigt bra fredag hos dem.. så jag är lite kluven. Men nu är resan iallafall bokad, point of no return.

Det kommer ju fler tillfällen :))



Ps. jag har INTE löst problemet med radbrytningar i safari, jag tog den lätta utvägen: Firefox :)

Kram på er alla!

Jag saknar mina kollegor

Trots att jag trivs bra med Sunne och har träffat mycket trevliga och inspirerande människor, kan jag inte sluta sakna mina kollegor.

Jag saknar alla.. :). Det känns konstigt att inte vara där. Det känns som att jag ska tillbaka igen på måndag och jobba, ringa Vera och babbla lite, eller slå en pling till Steinke. Saknar inte bara arbetskamraterna utan även jobbet i sig. Hela företaget och människorna var speciella och det kändes nästan ibland som att det var lite skräddarsytt för mig, trots att jag egentligen inte ville jobba med administration. Menar dock inte att jag ångrar mitt val att studera. Det är nog (förhoppningsvis) det bästa valet jag gjort i mitt liv hittills.

Mest saknar jag dock stunderna då vi satt i fikarummet på "gamla stället" och snackade skit. Fredagshumorn var GULD :D ibland kinky och ibland bara fullständigt galet (plums plums). Det är lite svårt att förklara så att ni andra läsare ska hållas intresserade, men jag vill dedikera det här inlägget till mina (föredetta) arbetskamrater. Saknar er alla (kanske inte martin) ;)

Nu när jag varit i skolan i en månad så saknar jag, konstigt nog, stressen och tempot jag hade på min arbetsplats. Det är givande för mig att jobba under press. Nu i skolan har vi halvdagar och vi har minst en hel ledig dag i veckan. En HEL skoldag är mellan 08.20 och 15.20 och halvdagar är mellan 08.20 och ca 11.30 och i mitten av denna period har vi rast på en halvtimme... produktivt? :)) .. och som det ser ut nästa vecka har vi bara EN skoldag, vi är alltså ledig fre, lör, sön, mån, tis, ons, fre, lör, sön & mån. Alltså.. varav 10 dagar har vi en(1) schemalagd.



Jag vill bara inte bli slapp... KÖÖÖR!! :D

Trot eller ej..

... men idag är jag glad!
:D
Jag vill spela fotboll.. :) skavi? skavi? :D
Jag tror jag har grov personlighetsklyvning. Vågar inte riktigt kolla upp det eftersom resultatet kan vara skrämmande ;)

TEST

HÄR ÄR EN RAD OCH NU VILL JAG HA LUFT NER TILL NÄSTA RAD... GÅR DET?
NÄÄÄ DET GÅR INTE! ... PROVAR IGEN...
MEN FAAN!!
HUR SKA MAN GÖRA?
Jag har varit inne i koden och skrivit också, men av någon anledning så vill inte safari att jag ska ha det kvar... och TAR BORT det.. av någon anledning fastnar FET text.. men inte radbrytningar.
... Skit

Skitirriterande

När man skriver blogginlägg sittandes i safari, försvinner mina styckeindelningar.
Dagens ilandsproblem kanske några av er tycker nu. Men jag tycker det är fruktansvärt irriterande. Finns det någon lösning på detta problem?
Det är inte bara att det är fult, gör texten osammanhängande och ostrukturerad... med en fet gnutta ironi så förstör detta även min image. Detta eftersom jag är ideellt arbetande språkpolis och biter mig själv HÅRT i tungan när det inte passar att rätta personer, man framstås som besserwisser många gånger och det är inte populärt (har jag upptäckt av egen erfarenhet). Därför ger jag mig på företag och deras särskrivningar och felstavningar.
Detta kan ju många gånger bli irriterande att lyssna på, min combo (inte sambo) magnus har  fått höra en del och han kommer nog inom en snar framtid att tröttna på mitt prat om särskrivningar.
Nu känner jag, efter att ha haft en hel dag i skolan om psykologi, beteende osv osv att mitt inlägg börjar spåra ut och bli tråkigt. Jag gissar att 9 av 10 har slutat läsa nu.. Tobb, du läser nog fortfarande iofs.
HUR SOM HELST...
Jätteirriterande att blogga med safari. Har någon en lösning på hur man kan komma runt mitt problem?
(och nej.. säg inte: Använd firefox. Det är att gå runt problemet)

He he he

Sitter här på lunchen och inväntar att lektionen ska börja.
Hur fan gör man det här inlägget spännande och roligt då?  Jag kan kanske berätta att vi ska sätta oss ner snart och fortsätta med kursen som heter "managemen", men hur kul är det då?
Behöver allt vara kul? :) Kan man ju fråga sig...
Hur som helst.. vi hade nu på förmiddagen en undersökning i klassen (PAEI). Jag är tydligen A-E vilket namngavs som diktator. BAHAHA :D Entrepenör  och administrativ är jag. Men det betecknades ganska dåligt.
Kan inte riktigt säga att jag la ner energi på att svara på frågorna korrekt, så därför blev inte resultatet så bra :)
Nu måste jag skynda mig in. heipaa

RSS 2.0