FREDAG!!!1

Haha.. fredag IGEN??? :D 

Idag kommer Krille och Erik från karlstad hem till mig :D

Saknar krille något otroooligt nu !! När han ringde inatt såfick han något utav en utskällning... men... jag sov stundvis under samtalet........ så jag minns knappt va jag sa :D Jag tror jag bara mumlade något över att jag var trött och att jag var tvungen att sova. 

Jag vet vad jag kommer få i present av Fredrika ! :D Stenar! som ger energi.. man ska tydligen ha dem under huvudkudden... då ska man sova lugnare och inte ha lika mycke mardrömmar. Igår hängde hon en drömfångare över min säng också... får se om det ger någon effekt ;)

Nu är det bara 8h kvar tills jag får krama och pussa prutten igen! ååå :D



AC/DC

Dom må vara legender.. men snacka om att deras röster sviker dom nu vid senare ålder.. introt här på första videon låter skitkul och urfult :D Draget är skönt en bit in i låten som vanligt, men dom ser verkligen ut som halvruttna rockare som egentligen borde ha slutat för läääääääääänge sen... men.. är man såpass älskad så måste man la fortsätta :D 

Håller AC/DC på fortfarande???







En jääävla skillnad på energi "nu" som förr... 


Tycker dom ser uttråkade ut.. trummisen är ser ut att ha skitkul ;) den enda som rockar och som alltid har gjort det är ju han som alltid hoppar runt... han kommer åka på en hjärtattack om han inte redan har fått det. Jag är inte så insatt :)

Vill ha :D

Har hittat soffor som jag tokälskar.... från BoConcept och de är svindyra :p Den sista är min absoluta favorit!
(Klicka på bilderna för att se dem i större format).


soffa10999
10.999:- (interno)
Inga mått finns :(



soffa11999
11.999:- (Flyer)

Höjd: 82cm
Bredd: 194cm
Djup: 91cm



soffa25843
25.843:- (Bäddsoffa!!)

Höjd: 88cm
Bredd: 280cm
Djup: 150cm







Tårta!

Sanna i receptionen berättade nyss att dom beställt tårta i min ära som alla på jobbet ska mumsa på på fredag :D Wei! Grattis mig ;)

Husmor & massage

Igår runt 19.00 igår började jag baka kanelbullar.. eller som skåningarna säger, kanelsnäckor (????!!!). Jag blev klar någon gång efter 23.00 och orkade inte ens titta åt stöket i köket. Fredrika fick lägga ner dem i påsar åt mig, jag var helt slut. 

Imorse när jag skulle till jobbet så beundrade jag mina snygga bullar! Fyfan va bra dom blev... de snyggaste jag någonsin gjort ;) På torsdag om jag hinner så ska jag göra cheesecake... hemmafru? ja-a då ;)

Från det ena till det andra... idag bokade jag massagetid. Det finns en lokal massös här i huset på jobbet som tar 220:- för 30min. Jag bokade in 1april kl 12.00-12-30. Fyfan va sköööönt det ska bli! :D Fett skön lunch det kommer bli ;D

Åh

Nu spelar dom MIN låt på radion! 

Åhhh så mysig låt :D

Colbie Caillat - Bubbly



Ledsen för en väns skull

En nära vän till mig har förlorat en släkting i en extremt sjuk situation och många är väldigt nere pga detta såklart. Alla tar förluster på olika vis, alla reagerar olika. De flesta blir ledsna och vissa är tysta och hamnar i något sorts vakum. Det är mer än tillåtet att vara arg och ego när det kommer till just sånna här saker. Man ska inte ha dåligt samvete över sitt sätt att sörja eller sitt sätt att vara ledsen över att någon annan sörjer.

Jag vet att många av er förmodlien inte fattar sammanhanget av vad jag skriver nu, men jag skriver för min egen och för min väns skull. Så förstår ni inte så spelar det ingen roll.

Det jag egentligen vill ha sagt här och nu är att jag blir ledsen när mina vänner är ledsna och speciellt den här vännen som jag har en ganska udda relation till. Vi pratar inte lika ofta längre som vi brukade göra men vi har utvecklat en vänskapsrelation som jag har svårt att tro skulle försvinna iväg bara sådär. Vi ses inte mer än 1-2 gånger om året men på något jäkla vänster så tror jag att vi förstår varandra bättre än vad vi båda egentligen insett tidigare. 

Här är något att bita i: 
Nyhet ur GT 20feb 2008

:(

Jag är upp över öronen kär!

Jag å min prutt!
jagokrille080222
Lagom mycke hår i ansiktet..... höhö... är man lat så är man ;)

Födelsedag 2k8

Min födelsedag närmar sig.. och jag vet hur jävla svårt det är för nära och kära att hitta på nåt att köpa. Jag  brukar hinta lite om vad jag är lite extra sugen på för att underlätta för dom. Det finns några få grejer som jag skulle vilja ha.. 

- En tavla me en svart ram som ja kan ha över soffan. (minst 120cm bred) Gärna svartvit.
- Vattenpipa. Skitmysigt att ha på sommaren.
- Presentkort Spa. Massage osv.
- Resa ;) vecka är nog för dyrt höhö men weekend eller nån dagstur vore kul som fan!
- En stekpanna och nya knivar.
- Påslakan (som jag alltid säger: Det är ALLTID ett säkert kort!!!!1)
- En Köttätande växt ;)
- Pengar!!1 haha
- Massor me kramar! :D
- Nytt handdtag till toalettdörren så man kan låsa :D


Vi blir ganska många på födelsedagsfikat:

Det blir:
- Jag
- Fredrika
- Krille
- Erik 
- Mormor & morfar
- Syrran & systersonen Edvin
- Pappa
- Mamma
- Brorsan

(Sittplatser: Sängen, 2sits-soffa, 2stolar och en fåtölj= 8 platser. Det blir väl jag och pappa som får sitta på golvet)

Jag ska bjuda på cheesecake tänkte jag. Har för mig att jag bjöd på det förra året också men är inte helt säker. Detär så jävla GRYMT gott också :D så jag ska fixa massor :)
 

Idag ska jag baka lite när jag kommer hem. Fotbollsträningen är inställd :( vad jag ska baka har jag inte bestämmt än.. blir nån mjukare kaka tror jag :)

Ny bloggdesign

Nya designen blev inte så bra, men jag kan inte lägga ner mer tid på privata saker här på jobbet mer än på min rast. Så jag ska lägga mer tid åt det sen någon dag hemma istället så kommer det bli bättre/bra ;)

Eftersom det blev så jäkla mycket blandade kommentarer kring vilken design jag skulle välja så tog jag en ur top 2 och ändrade lite. 

Det känns fortfarande jävligt anonymt och jag har inte fått in min trixystyle som jag egentligen vill ha på bloggen, men det kommer. 

Läs alla kommentarer om designvalet här!

 

Med en Red Bull i handen

Fyfan... nästan ingen sömn inatt. Låg och funderade på allt för mycke grejer. Jag har en tendens att bli ledsen och upprörd över saker, men jag tar inte tag i det, utan jag låter det gå en liten stund så jag hinner samla mig. Hur länge denna period är, varierar, det kan vara allt från en timme till flera dagar. Så, istället för att skälla ut personen i fråga så väntar jag tills jag tänkt igenom vad fan det egentligen var jag va upprörd / ledsen över.

När jag lugnat ner mig så övertalar jag allt som oftast mig själv att det egentligen inte var något att bli ledsen över och att det säkert inte fanns något bakom skiten... med andra ord, jag övertalar mig själv att jag överreagerade och att personerna i fråga inte alls menade något illa, godtrogenhet kallas det tror jag. 

Detta är ett fenomen som finns i mitt liv och det är sällan som jag blir arg sådär spontant. Det är nog bara mina föräldrar jag kan vara sån med, för det går över igen på 2sekunder. Jag ryter ifrån och visar vad jag tycker i saken, och sen är allt lugnt igen och vi skrattar. 

Jag tycker verkligen inte om att vara ledsen, arg,  upprörd, förbannad, irriterad osv osv... så jag undviker det helst och jag gör allt för att slippa. Detta är inte bra.. för då blir folk indirekt och omedvetet vana vid att dom kan kasta runt med mig hur som helst, för det kommer sällan en negativ reaktion som respons.

Man ska visa vart skåpet ska stå ibland... jag måste bara träna lite på att stå upp för mig själv och sätta ner foten när det verkligen gäller. För annars förtjänar man inte mycket till respekt. 

Att vara arg hela tiden är onödigt såklart, men det jag försöker säga är att ibland är det tillåtet att gråta och skrika om det är så man känner just så för stunden, annars mår själen dåligt. Håller man allt inne alltid så kvävs man och man kommer in i en ond cirkel. Man kommer in i något sorts vakum där man accepterar att bli behandlad som skit. I längden så vänjer man sig. Låter stört, men så är det.


If you don't get much of a sleep, just buy a Red Bull and smile, it's a beautiful morning fucker.

HANDS OFF!

Ge fan i min pojkvän.....................

Fredag!!!1

Åååååå idag ska jag träffa krille igen ! :D

flowerih

Längtar tills på måndag

Längtar något fruktansvärt tills på måndag den 25e...

pank

.... behöver jag säga mer?

**Ny bloggdesign på G rösta på din favorit

** Har uppdaterat med 1 ny. Se förslag 6. (klicka på bilderna för att se dem i större format).



Hej hej

Jag ska nu göra min blogg liiite roligare.. så jag har gjort lite förslag på hur toppbilden kan se ut och jag vill att ni röstar på eran favvis är. 

Själva uppbygnaden kommer jag inte ändra något på då jag känner att den jag har idag redan fungerar prima. Någon gång i framtiden ska jag ändra på den också ;) men inte nu. 

Baserat på vilken toppbild det blir så kommer jag ändra resten av färgerna på bloggen, dvs bakgrundsbild och textfärger. 



Förslag 1:
banner2


Förslag 2:
 banner1


Förslag 3.1:
Banner 3,2


Förslag 3.2:
Banner 3


*Förslag 4:
banner4


*Förslag 5:
Borttagen.. ful ;)



**Förslag 6:
banner6




Skriv gärna med en kommentar varför du tycker om just den du röstat på :) 

Fler förslag kommer kanske dyka upp så håll er uppdaterade ;););)

Uppbokad som fan

Hmmmmm det är med lite blandade känslor jag kan konstatera att jag är uppbokad nästan alla helger från o med nu och t.om hela mars månad. Det är kul att ha saker att göra men det lämnar inte så mycket åt spontaniteten.

Här kommer allt som står i min almanacka den närmsta månaden:

Datum idag: 19 februari 2008


19/2: Tvättid kl 19.00
22/2: Värmland m frugan. Träffa Krille & Erik.
(23/2: Tjejmiddag @ Emelie, tackat nej =/ )
23/2: Krogen i Karlstad.
24/2: Hem fr Värmland.
25/2: LÖN!
26/2: Malou 21 år.
28/2: Tvättid kl.15.00
29/2: Födelsedagsmiddag för mig hemma hos Emelie.
1/3: Dildoparty @ Emelie
2/3: Min födelsedag va? ;) Fika för familj osv.
7/2: Eventuellt resa till skåne och hälsa på frun och hennes familj.
9/2: Hem från skåne.
12/3: Frugan 22 år!
21/3 Stephen Lynch med Krille och Erik. kl. 23.30.
22/3: Systersonen fyller 4 år.
24/3: Johanna 21år.
25/3: LÖN!
26/3: Ture 21år.
28 eller 29 mars: Fira johannorna (?)


Pfffff :) Mars är likadant varje år :p fullproppat..




Tabbe tabbe tabbe tabbe

Åååååååååå kan någon bota mig från min klantighet???? 

Igår kalkylerade jag ut lite och gjorde en liten lista på mina utgifter... i detalj typ. 

Skrev ut denna snygga uträkning på skrivaren på jobbet och tog med mig utskriften hem. 

Nu när jag kom till jobbet så hade jag råkat skriva ut TVÅ listor....... alltså... en likadan lista på alla mina utgifter och min inkomst låg på skrivaren nu när jag kom till jobbet. 

BAH!!!!1 skämms som fan... cure me! 

LOL


Klippa sig! hur?

Som bekant så har jag numera, eller... sen ett halvår tillbaka typ... svart hår. Igår färgade frugan min utväxt till svart och idag ska jag klippa mig. Men jag vet inte hur. Jag kikade runt lite och hittade dessa bilder. De påminner lite om varandra såklart så det skulle förvåna mig ordentligt om min nya frilla INTE kommer se ut som någon av dessa. 

Ska jag vara fegis och bara klippa upp lite fram eller hur ska jag göra? gogogo?


frilla1   frilla2  frilla3  frilla4

(klicka på vardera bild för större format).


Foto: http://www.ukhairdressers.com

Skaru ha dig ett nyp?

En kollega kom halvspringandes förbi mig igår med en skiftnyckel i högsta hugg och frågade "skaru ha dig ett litet nyp?" och knipsade med verktyget... haha :D


(ska lägga till att han är typ 55år och jävligt skojjig).



skiftnyckel

Fredag!

Det börjar bli lite av en tradition att döpa fredagarnas rubriker till kort och gott "fredag!". Behöver man säga mer i en rubrik? :) nääääjuste!

Igår när jag kom hem från jobbet så åt jag och frugan (fredrika) en otroligt efterlängtad middag. När jag blundade så drömde jag mig tillbaka till när jag bodde hemma och mamma lagade måltiden. 

Lövbiff med ris och Åsa-sås. 

Jag åt så jag nästan storknade! 

Efter maten gick vi och handlade ägg på macken..... helt sjukt vilket stört utbud dom har där egentligen... sen bakade vi kladdkaka samtidigt som vi färgade mitt hår svart igen. Båda resultaten blev bra.

Idag äre Karlstad som gäller. Längtar något enormt. Det blir min och Christoffers första helg tillsammans helt ensamna. Tidigare har Fredrika och Erik varit med men eftersom frugan ska jobba hela helgen så kan inte hon följa med. Hon hakar nästa helg istället :)

Fan va fint väder det är ute!!!1 svinkallt... men blå himmel är alltid kul! 

Pusssssss

*Kan man heta miss i mellannamn?

Kul det vore om man hette typ Miss i mellannamn... Mrs Miss Ulla Svensson, om man är gift blire ju dåra.... annars blire lite dubbelt... miss Miss Ulla Svensson. 

Tänk om man hette Miss i förnamn, och Miss-Miss i mellannamn... oj oj oj... 
Miss Miss Miss-Miss Svensson. 




Höhö :D

(Förutsatt att man är i ett land där man tilltalar folk med mr mrs eller just Miss... annars blire ju inge kul)

*Det finns faktist 2 personer i sverige som heter Miss... dom har det dock ej som förnamn ;) www.birthday.se ftw!

Bilder från Bandit Rock Awards 2008

Bilder från Bandit Rock Awards 2008 som jag glömt lägga upp :D


banditrock1 banditrock2 banditrock3
Lillasyster & Sonic Syndicate?


banditrock4
Lillasyster!


banditrock5 banditrock6 banditrock7
Takida! <3


banditrock8
Jag å Fredrika utanför Tyrol!


Roligaste var ändå efter själva galan. Då va det inte så många kvar..... vad nu klockan va. Så kommer det fram en snubbe och pratar med Malou. Och han säger nåt om att han är kändis. "Vadå för tjjääändiz?" säger jag snyggt. "Gissa!" svarar han... "hmmmm Takida?" .... säger jag och skrattar.... "" muttrar han... Fredrika kommer och ställer sig med oss... jag gissar igen "Neverstore?"... "nä, jag kan sjunga lite på en av våra låtar".... å så börjar killen sjunga.... och så skriker Fredrika "Takida???"... "näää Sonic Syndicate JU!"

Då stog vi tydligen å snackade med sångaren i Sonic Syndicate.. och då får Fredrika spel :D hoppar runt och klappar händerna och säger "åh jag älskar er!".... haha... Malou som ville få med oss och pojkarna i sällskapet på deras efterfest misslyckades helt då sångaren plötsligt försvann :D

Ganska kasst av oss :D Men kul som fan :D





Jag har ingen aning om det verkligen va sångaren i Sonic Syndicate eller inte vi snackade med.... jag va lite dragen :D Det spelar ingen roll... skoj som fan va det iaf och det är det som räknas :D



mingelbandit
Killen till vänster är Christopher... Malous käresta. Detta var den enda mingelbilden någon av oss fastnade på.
Resten av bilderna som jag laggt upp här har jag tagit med nallen :)


I sällskapet ( Av dom jag kände):
- Malou
- Christopher
- Tobbe
- Fredrika


:D

Vi ses nästa år på Bandit Rock Awards 2009 :D



I WANT IT ALL!!



!!!!!!

Snooooor

Snoooooooor.... fan.. är megasjuk... =/ hemma från jobbet.. ska slänga mig i sängen igen med 10 toarullar i högsta hugg! Fyfan alltså...

Stephen Lynch bokat!

Nu är Stephen Lynch-biljetterna bokade. Det blev 3stycken.. Det blir jag, Krille och Erik som drar. Jag bokade 21mars kl 23.30. Vip-platser fick vi av någon anledning. Jag tror det bara fanns sånna platser lediga.. så de säljer väl ut vip platserna till vanligt pris om de är svårsålda. 

Rad 4 på balkongen lite till vänster... där ska vi sitta :) 

Fyfan va kul det ska bli :D

945:- kostade 3 biljetter. Det är jag som lagt ut pengarna men det gör inget, eftersom pojkarna bjudit på diverse mat varje gång vi setts sen för 2 veckor sen. 

Längtar till löning. Det blir min första lön sen, ja va blir det..... november? hmm... känner mig luspank iaf. Krille betalar det mesta men mitt samvete pallar inte riktigt med det, så han kommer leva lyx när jag får min lön sen.... 

Nu ska jag jobba vidare lite.. men vi hörs sen!
Puss


Stephen Lynch

Det gör ju inget att  han råkar vara snygg också ;)

Skööön helg!

Fick finbesök av Christoffer och Erik i lördags em. Jag och Fredrika städade som galningar innan dom kom... dom kom lite för tidigt också.. och vi hade inte hunnit städa klart.. så dom fick stå i korridoren och vänta i 10min :D

Samtidigt som vi städade så bakade vi semmelbullar :) Gjorde 12st... 2 av dom blev helsvarta, resten blev skitbra :D

När Christoffer och Erik väl kommit så åt vi lite gott, lövbiff, potatisgratäng och beasås, och sen satt vi å pratade lite. Vid 12 somnade vi allesammans. 

Vi gjorde inte så mkt mer på söndagen... vaknade, slappade, åt lite max, slappade lite till, Fredrika åkte till jobbet.... kollade tv.. åt pizza... slappade.... sen vid 21.30 så åkte grabbarna hem till Karlstad. 

Nästa helg ska jag åka till Värmland och Karlstad för att träffa Christoffer igen :) Längtar redan något enormt!


kartakarlstadsthlm

Det är fan phett långt till Karlstad! 
Enl Eniro: Avstånd: 275.4 km. Restid: ca 2:42 timmar

Vet inte hur pass bra Eniros beräkning på resan är men det stämmer nog ganska bra. 

Med tåg kostar det 170:- enkel resa och det tar 2h 9min med x2000 och ca 2h 40min med intercity. Inte så jättefarligt ... man överlever ;) det är värt det.... 


NEJ!


NEJ!

Fredag

Åh... bra början på dagen.. försov mig!

Sprang till bussen... 

Hann precis med den.......

Svettigt..... phhhjuu!



Segt som fan nu, skulle behöva någon energidryck av något slag. Har druckit kaffe men det gav ingen riktig effekt kände jag. 


Ont i magen!!!1 ni killar ska vara grymt tacksamma över att ni inte har samma månadsproblem som vi damer har!!!1



Väntar på ett mail nu... innan jag fått det mailet kan jag inte jobba vidare.  Lite halvsegt men man får vara lite kreativ. Jag står med Jenny när hon jobbar med trycket av jobbet jag gjorde igår. Ganska intressant faktist :) Jag skulle kunna jobba som tryckare också om jag hade utbildningen och kunskaperna. Färg över huvetaget är så jävla kul att jobba med. Man kanske ska utveckla sig sen och ta lite kvällskurser så man blir lite mer insatt i hela processen. 

Det är ganska stor press just nu här, men det gör absolut inget egentligen, It keeps me going. Om inte jag gör mitt jobb, dvs fixa in alla ordrar och förbereda alla filer som ska ut till tryck så sitter alla andra anställda på företaget och pillar sig i naveln. Utan mitt grundmaterial kan dom ju inte jobba. 

Chefen sa nu också att jag kommer att få inrikta min anställning lite efter vad jag tycker om att göra och basera lite på vad jag gjort innan. Och det är ju verkligen så jävla bra att få lite individuell anpassning, det är inte på alla ställen man får chansen att göra så. Jag kan inte riktigt berätta här vad som är sagt att jag ska göra, för jag har lärt mig av mamma att man inte ska prata om företags rutiner och interna prylar på nätet ;) 

Idag är det fredag... 

Just nu är det bara 34h kvar tills jag får krama Christoffer igen :D Längtar något extremt nu alltså.. 

Jag spricker snart!!



Jag har för övrigt, baserat på ekonomi och utrymme, hittat en soffa som jag är lite sugen på. 

Kramfors3
Kramfors4
Baksidan

Kramfors2
Pall


(Klicka PÅ bilderna för att se dem i lite större format)

Vet inte vilken färg jag vill ha än
. Mörkgrått, svart och brunt är ju jävligt snyggt och passar till det mesta, men jag diggade den lila också konstigt nog :) 

Egentligen vill jag ha en Divan-soffa... men det är för dyrt och en sån får inte plats i min lägenhet sålänge jag inte skaffar ett mindre datorbord osv... =/


divan1
Svenska hem - Impala. fr 7995:-


 

mobelhusetsoffa
Möbelhuset - Gemini 6300:-



Ge mig ny lägenhet och en av dessa soffor!!!1 ;)

Stephen Lynch till sthlm!

Stephen lynch är inte riktigt lika rolig nu som förr.. det är lite uttjatat..... men jag har alltid velat se honom live OCH NU SKA JAG DET!

Jag sitter och ska boka platser precis men kan inte bestämma mig vilken dag vi ska dit.. fre eller lör? Hmm.... föreställningen BÖRJAR 23.30.. så det blir till att inte dricka nån öl för den som kör =( 

Hur många som ska följa med dit vet jag inte. Jag och Christoffer är bestämda iaf.. Fredrika var inte så sugen för hon ville inte lägga pengar på någon hon inte tycker är så rolig. Och det är ju förståeligt. Om Krille får med sig sin kompis Tellan vetefan, jag smsade precis och frågade om jag skulle boka åt dom två. 

Biljetterna tar slut otroligt snabbt så det gäller att vara snabb i besluten. Föreställningarna är inte förrän 21 och 22 Mars.. men sist vi skulle beställa så tog biljetterna slut på 1 dag. 

Väntar på Krilles sms nu om hur många jag ska boka.. och så ska jag skicka iväg beställningen. 


Biljetterna kostar 295:- / st så det tycker jag verkligen att det är värt. Om man beställer såhär tidigt som jag gör också så kommer man få toppenplatser :)


Vill nån av er följa med så kommentera gärna här!! vore ju grymt om flera hakade!


Alla borde äta Fajitas!

Igår åt vi Fajitas!

Efter att jag och Fredrika fajtats med matkassarna från Willys och hem, som vägde bly, så var vi möra som få. Vi hade varsin ryggsäck som vägde mer än 7kg var, plus en varsin påse i handen... ryggen gick sönder. Det tog oss 15min att gå till affären men 30min att gå hem ;')

Det är inte många som äter fajitas men det är som tacos fast med kyckling och annan krydda....... allt annat är samma... samma bröd, tacosås, sallad osv. Det är ett så jäävla säkert kort om man inte har den blekaste om va man ska bjuda på när man får gäster. Det är enkelt som fan, tillräckligt exklusivt just pga att det inte är så många som äter det till vardags, alla äter tills de är supertrötta eftersom det är buffé och alla älskar det :)

Go for it! Det kan aldrig misslyckas...

Fredrika städade igår

Fredrika städade massor i lägenheten igår. Hon bor numera hemma hos mig på heltid :)

Idag efter jobbet ska vi åka och handla lite mat till helgen då Erik och Christoffer kommer... vi har bestämt lite att när dom kommer så ska vi äta gott och sen så är det förfest hemma hos mig.. Det blir Fredrika, jag, Erik, Krille, Johanna och Emelie... vet inte om det kommer flera men man kan ju hoppas på det bästa ;) Lägenheten är ju inte så stor så den fylls ju snabbt iaf..

Sen så ska vi bege oss in till storstaden för att gå på krogen :) Är så jävla danssugen nu så det finns inte!

Urbra dag!

rosor4feb08-2

JAG FICK BLOMMOR IDAG!!!1

På kortet till blommorna stog det:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/239116/images/2008/krillelapp_1202149520_1638793.jpg


Jag har inte varit såhär glad på urlänge!!!!!



rosor4feb08

Hela buketten me papper va längre än halva mig.....!!!


ååå :) vad jag tycker om dig!!!!!!!!!!!111111

Halva första dagen avklarad

Underbart ställe! 

Alla är lika knäppa som jag och det tackar jag faaan för :D Mannen som skulle inleda mig i arbetet var sjuk i feber idag så jag har inte kunnat börja mitt egentliga jobb.. istället har jag fått paketera in cd skivor i fodral :) Är roligare än det låter faktist :)

Tror inte jag kan berätta så mycket om jobbet i sig eftersom många företag har sekretessgrejer... så jag låter bli. Trevligt som fan är det och jag ångrar inte en sekund att jag tog jobbet... än sålänge ;)

Jag känner igen mig lite i det jag skriver nu :p har för mig att jag skrev samma sak om förra jobbet som visade sig suga.. så vi får helt enkelt se hur detta urartar sig... 

Skönt som fan iaf att "bara" ha 40min dörr till dörr nu istället för 1h och 40min som det va vill Solna. Direktbuss nu som man kan sova lite på... perfekt!

Ikväll är det fotbollsträning... fyfan va skönt det ska bli att springa av sig lite :)

Näfan.. nu ska jag höra om jag kan hjälpa till me nå :)

Första dagen på jobbet imorgon

Ganska nervös inför imorgon måste jag säga.. ska vara på där kl 08.00... Ska försöka vara så proper det bara går... för det är första dagen och första intrycket som sätter sig i skallen på folk.

Jag har läst igenom mina arbetsuppgifter och det är många frågetecken kring mycket men jag är ganska säker på att jag kommer lära mig allt ganska snart :)

Pratade precis med min Christoffer på telefon också, saknar honom massor nu. Det är lite sjukt att en person kan ploppa upp i ens liv såhär fort! Har fortfarande inte riktigt förstått allt :) Men huvet kommer nog ifatt om ett tag ;)

Nu ska jag försöka sova så att jag inte försover mig imorgon!!

Jag skriver mer imorgon om hur det gick på nya jobbet... Puss nattnatt!

Löjlig

Kan man beskriva kärlek utan att låta löjlig som en fjortis!? :D Hmmmm :)

Christoffer

"Får jag chans på dig??"
"aaa"

.... :D


Sjuk vecka det  här! Längtar till nästa helg!

Gala idag!

"Bandit Rock Awards är rockgalan där vi utser Sveriges bästa rockband! Röstningen har pågått här på hemsidan. Live på Tyrol fredagen den 1 februari spelar Takida, Raised Fist, Lillasyster, Neverstore och Sonic Syndicate. Galan sänds live här på hemsidan!"

YEY!!!! :D kommer bli en superhäftig kväll!! synd bara att ekonomin sviker mig....... men man kan ha kul utan alkohol också? ;)


http://www.bandit.se/rockawards/infor.php

bandit2


Bandits rockgala imorgon

Imorgon blire åka av... är inte så insatt i svensk rock... men något säger mig att det kommer bli grymt imorgon :)

Takida kommer bl.a

"I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive"....



Inte lyssnat så mycke på texten innan :) men den är ju faktist ganska fin :)

Boondock saints



<3

RSS 2.0