Offline

Har varit offline ganska mycket den senaste tiden.  Jag har inte varit hemma speciellt mycket och eftersom det är Q4 på jobbet så hinner jag inte blogga på rasterna heller.

Jag kan inte skriva så mycket nu, det har hänt något med mitt högra öra som jag opererat (för säkert 5år sen) så det liksom klickar/slår i ojämna takter hela tiden. Enormt irriterande. Går inte ens att sova... klockan är 4.49 och jag borde vara dödstrött :S

Ska ringa sjukan när deras telefonntid öppnar.... 07.30....

iiii

Musik


1. Renegade Five - Darkest age
2. Blur - 2 song
3. Disturbed - Indestructable
4. Volbeat - Say your number
5. Sonic Syndicate - Jack of diamonds


Mihihi

-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Reception
Skickat: den 23 oktober 2008 08:34
Ämne:  Hypnos är bra !


En kvinna kommer hem och säger till sin man.
- Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft alla dessa år? Nu är den borta!
- Ingen huvudvärk längre - frågade mannen. Hur gick det till?

Hon svarade:
- Min väninna rekommenderade mig att gå till en hypnotisör. Hypnotisören sa att jag skulle ställa mig framför en spegel och upprepa 'Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk...' Det fungerade! Huvudvärken är borta!

Mannen svarade:
- Det är ju fantastiskt!
Kvinnan:
- Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen dom senast åren. Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det. Mannen gick med på detta.

Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger;
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.
Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr.


Hans fru säger:
- Wow - det var ju fantastiskt!

Mannen svarar:
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka. Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, de älskar ännu en gång.

Frun säger:
- Wow, det var ju ännu bättre!!!
Då säger mannen:
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka. Efter det går han in i badrummet igen.
Denna gång följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln och säga;


'Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru...'

Hans minnesgudstjänst äger rum på måndag


Simma

Igår var jag och simmade. Det var första gången jag gick och tränade själv (bortsett från prommenader och joggning). Är lite stolt över mig själv att jag verkligen pallade mig iväg. Jag har inte mycket till själv disciplin när det kommer till träning.

Har man verkligen bestämt sig så går det så jäkla mycket bättre.

Jag simmade och rätt som det var hade jag simmat utan paus i ca 1h 20min. Men jag simmade relativt lugnt så jag är inte död av träningsvärk idag. Men det tog :-)

På onsdag har jag bokat in Step. Ska bli skoj. Hoppas Johanna följer med.Formatering av dator

Igår var Dennis på besök för att tampas med min burk. Den behövde formateras. Blåste hela C och ominstallerade alltsammans. Jätteglad va jag över att ha fått hjälp med det, eftersom jag inte har kunskaperna och lugnt temperament när det kommer till datorer.

Medans min dator lagades så fixade jag pannkakor :-) Gott.

Häromdagen skrev jag ju om att jag hatar IE7. Det vara bara EN uppdatering. Nu fick jag typ 15, då kan ni tänka er hur arg jag var igår efter att Dennis åkt. Jag kan ha verkat lite otacksam eftersom jag började koka redan innan vi gått till tåget. Men allt handlar väl om att man måste välja sig vid det nya. 

Jag blev så arg att jag nästan började böla när jag försökte få bukt på alla inställningar, stängde av datorn och slängde mig i sängen. Irritationen gick sen över i verklighetstänk och det slutade med att jag låg och hade livsångest (bra övergång???) Tack vare Gosman så somnade jag dock gott sen trotts allt. Tänkte skriva här vad han sa, det var fina ord, men det kan jag inte, för då förstör jag hans hårda image ;-p

Känner mig så egotrippad och patetisk när jag ligger och tycker synd om mig själv, och det gör mig ännu mer irriterad... jag har det ju hur bra som helst. Varför nöjer man sig aldrig? Varför har jag ett sånt behov av att ha en pojkvän att pyssla om, överraska och ta hand om?

Well well.. jag gör mitt bästa för att pyssla om mina vänner, min familj och mig själv istället så får vi se hur allt blir sen. Hoppas det kommer kännas bra snart.. för det här är inte roligt.

Nu är det lunch.. ska äta pannkakorna som blev över från igår.

Motion

Ska börja träna på riktigt nu. Har registrerat mig på Sydpoolens hemsida nu och ska boka in ett träningspass imorgon för att känna på hur det är där. Köper väl något klippkort med 10 pass. Sen får man se om man vill spendera pengar på något form av årskort.

Satt och kollade igenom de olika aktiviteterna som finns:

Friskvård - Aqua Bike
Prova på att spinna i vatten. Med hjälp av en flytcykel cyklar du och gör olika rörelser med vattnet som motstånd.
--- Haha vilket påhitt! Måste se urkul ut! :-D ---

Friskvård - Afrodance
Dansaerobic influerad av afrikanska takter. Enkla, roliga rörelser och härlig musik.
--- Jag tar med mig peruken så tar du med dig bongotrumman :-D ---

Friskvård - Djupvatten
Djupvatten är en skonsam träningsform där viktbälten används för att göra dig viktlös.
--- Vänta nu.. om jag tar på mig extra vikt på ett bälte, blir jag viktlös då? Är det jag som är dum eller är den meningen ganska rolig? ---Tihi :-)

Jag ska nog köra på body-pump, box, step och vattengympa :-) Ska bli spännande.
Hela listan på aktiviteter Sidan buggar ibland :p


Måndag

Idag är det måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag, måndag...... MÅNDAG!


Är lite kluven. Är arg och glad samtidigt. Känner mig lite skvatt galen idag. Hmm.. ska nog söka hjälp..

Undersökning

Det finns en miljon fula och tråkiga funktioner på Facebook och här är en av dem, en undersökning.

Kan ju vara kul att veta på en höft sådär vad folk har för uppfattning.. det var en jävla lång lista så jag tar bara med de med högst och lägst procent.
Ligga? Lukta gott? Pussas? Mysa? Hår? huh? Wanna marry me??
Inte så många som svarat egentligen men det är kul ändå
Dessutom så vet man ju inte vilken person som dykt upp som alternativ 2 :)
Jag menar, vem kan vinna mot Dennis i det där läget??
(Klicka på bilden för att se större)


Humor?? Min är bäst!! Galen? Kanske... Skolka aldrig!! haha jag blir full av att sniffa på alkohol! Hmmmm :-)

Sammanfattning: Jag är en skolflicka som inte tål alkohol men som går att kramas med? hmm...

Fullt ös

Såhär mycke att göra har jag nog aldrig haft tidigare. 
Det kanske är klent för er andra, men för en soffpotatis som mig så är det full rulle :-)

Förra helgen var det GBG, nu i helgen var det kryssning, nu i helgen blir det lugnt men får ändå kanske besök av Hellman på lördag. Nästa helg ska jag kanske få besök från Karlstad, Johanna och jag ska eventuellt ut i på fredagen dock. Helgen efter det funderar jag på att åka till Eskilstuna och festa. Helgen efter det ska jag å se Johan Glans med familjen. 

Helgen efter det ska jag antingen ut till mor och far eftersom mamma fyller år eller så ska jag haka med Johanna, Marre och Ullis till Åre på fest. Helgen efter det är det Dreamhack.

hmmm.

Och på vardagarna umgås jag antingen med Johanna eller Dennis....

Undra hur länge jag orkar hålla på innan jag dör :-)

Jag och Johanna på Hamnmagasinet i Södertälje

Konservativ


Jag kokar!

Jag hatar uppdateringar..... jag kan inte komma på något annat av fysisk materia och virtuell skit som kan få mig så irriterad ända ner till tåna. Internet explorer version 7 har gjort mig arg.


Varför ska allt bli så jävla flash???? Sätt funktionen i fokus istället för utseendet!

Nej fyfan va lack jag blir.


Hårdvara måste ju utvecklas såklart :-) Där är jag inte gammalmodig. Men när det kommer så långt att man kombinerar design och funktionalitet på ett sätt så att det inte gynnar arbetsflödet så spyr jag.


Sluta ändra!


Jag avskyr vista, jag vägrar använda det, och jag har precis kommit underfund om att jag hatar den nya versionen av IE. Jag vill ha allt på mitt sätt. Gamla gråa menyer och på rätt ställen ska det vara, inga fula nya ikoner och

specialsökmotorer osv osv osv.


Nya tangentbord som är "snygga" och med platta tangenter... wtf?? nej nej.. gammalt ska det vara med stora välanvända tangenter så man kan känna sig fram när man skriver. Jag skriver inte gärna på en laptop, jag kopplar in ett gammalt tangentbord och lägger det framför datorn isf om jag ska skriva.


Jag var tvungen att uppdatera till Internet Explorer 7 nu eftersom jag kodar hemsida i jobbet och då kan man inte ha IE6. Topmenyn ska ALLTID ligga överst.. oavsett om det är en internetsida eller ett program. Sen ska sökfältet ligga nedanför och till vänster om det ska det ligga bakåt, startsida, stopp och uppdatera. Under detta ska mina specifika

länkar och länk till mina favoriter ligga. Som det är i IE7 så ligger sökfältet längst upp, menyraden under, och UNDER denna ligger det en fet list med Favoriter till vänster, och längst till HÖGER ligger en knapp till startsidan. Och detta går inte att modifiera. I den gamla versionen låg allt som i "block" och man kunde möblera om hur man ville.


Nej nej nej nej..... kan man ta bort uppdateringar? :-p Vart finns DELETE-knappen?


Design är kul, missförstå mig inte nu. Ny design är kul i sig, men då ska funktionaliteten fortfarande vara i fokus.


När jag _jobbar_ ska det ska vara grått, gamla menyer i Windows, enkelt och jättebra!


Usch vad arg jag är! :-D Kollegorna skrattar åt mig. Det skulle jag också göra om jag såg mig själv just nu.För att avsluta detta vill jag säga: Sluta uppdatera för uppdaterandets skull!


Vi ska få in Adobes CS4-paket nu. Jag kan inte tänka mig att det kommer finnas fler behövliga funktioner än de som redan finns. Det skulle inte förvåna mig om de präntat in design och nya fullkomligt onödiga special-prylar bara för att just, uppdatera och hålla sig fräsch på marknaden.


Pff... hejja gamla AOE1, D2, CS utan steam, vatten utan bubblor och riktiga tandborstar utan batteri!


;)Over'n out!
Cat Von T


Vintage posters

Åh vad jag älskar gammal design!
Synd att man inte kan använda sig av posters/tavlor som dessa. 
De skulle inte passa in någonstans i min lägenhet.

(Klicka på bilderna för att se dem i större format)


 
Akta CORN! ;)    (internt)


 

 

 Vill lägga upp såå många fler här och visa, men då tröttnar ni ;) 
Mer kommer om någon dag eller så!

Källa: www.allposters.com

Ny design IGEN :-D

Har man inget att skriva om så kan man alltid ändra designen på en fikarast så man får förnya sig lite ;)

Sjöslaget 2008 avklarat

Aldrig igen :-)

Det här var sista gången jag åkte på sjöslaget. Det var kul, men inte så kul som det skulle kunna vara. Man känner sig som en utböling bland alla overaller och studentsånger. Dessutom så är man inte riktigt lika immun mot alkohol som studenter. Därför blir man full lite för snabbt och då också trött lite för snabbt :-)

Försökte ta en powernap vid 01.00 men det var tydligen omöjligt. Några minuter efter jag laggt mig i hytten kom Magnus in och bokstavligen hoppar på mig. Går upp... följer med honom till en annan hytt där det var mer folk.. smög iväg tillbaka till min hytt igen efter några minuter. La mig.. somnade.. 20min senare ungefär bankar det på dörren.. där står Zubie och hans kompis (erik? eller va hette han?) jag går och lägger mig igen.. men även dom börjar hoppa på mig. Fia kom in precis då och antog det värsta... en catta längst underst och 2 killar hoppandes ovanpå.. stack upp huvudet och sa "det är lugnt!" :D

Inte mycke till powernap där inte :-)

Jag orkar inte skriva om hela kryssningen. Det skulle bli ett föör långt inlägg. Jag fotade lite men bilderna blev inte så bra. Ska tanka över dem ikväll och så får vi se om några av dom är värda att lägga upp här.

En tråkig sak hände dock under resan...
http://www.nyan.ax/nyheter/?news_id=37133
Ett av vittnena (som vi inte kände) kom in i vår hytt och behövde prata av sig lite (antar jag). Killen hade bara hoppat..

Han hittades inte =/ rip.. 


www.sjoslaget.se

Sjöslaget 2008

Idag gäller det :-D Sitter här och är hur nervös som helst. Förstår inte varför riktigt.

Ska iväg om en timme. Alla ska träffas vid spottkoppen kl 12.00 för att äta och förfesta :-)

Pirrigt!!

Ska gå och fixa lite... vi hörs sen ;)

Fredag!!!

Herregud, jag förstår inte hur det kan vara fredag HELA tiden :p Vet att jag skrivit samma sak varje fredag men jag tänker fortsätta göra det tills det inte känns som fredag längre!

Här har ni förresten en bra fredagslåt :-)


The Ataris - Boys of summer

Kom och kramas!

     

Smileys!

Jag insåg precis att jag tryckt in 23 smileys av olika slag i mitt inlägg om Göteborg. Varför nu detta? 

Jag är vanligtvis lite av en språkpolis och har alltid sagt att om man känner att man måste använda sig av sk. smileysar så är det bara ordförrådet man behöver uppdatera. Då har man inte beskrivit på tillräckligt bra sätt och då inte fått fram den riktiga känslan i texten.

Användandet av smileysar har tillkommit av ren lathet. Man orkar inte riktigt förklara med ord att man är ironisk eller beskrivit sarkasmen eller skojjeriet med rätt sorts vokabulär.

Jag kämpar för att inte beblanda mig med T9-generationen men det är tamejfan inte lätt ";)".

Hur skulle det se ut om författare skrev in smileysar i böcker? Ja för det första skulle böckerna bli mycket tunnare eftersom de inte behöver använda sig av lika många ord för att beskriva situationerna. För det andra så skulle detta bara fungera på en yngre generationen eftersom <3 egentligen betyder ("ingenting" är mindre än 3).

Det kanske skulle vara bra att införa smileysar i böcker, smileysar = mindre papper = spara träd = hejja regnskogen!

Eller? " ;) "  


Fast å andra sidan.. varför ska man skärpa sig med språket på en blogg? ;) Det står ju ändå bara dynga här!Götebörgh!

Haha jaaaahaaa... då va Göteborg överstökat :) (eller vi var ju faktist inte i gbg, Mölndal var vi men same same shit shit).

Att vi skulle komma till staden med storm visste vi ju.. men att det skulle vara storm redan när vi kom ner hade vi inte riiktigt räknat med :) Ösregn, blåst och kallt som fan!

Helgen blev minst sagt något annat än vad mina helger brukar vara. Bilade ned med robin (mitt ex), hans nya flickvän Louise och Christopher. Jag tog tåget från Södertälje 11.02 på lördagen och var framme i Nyköping 11.40.. där kom Robin och hämtade mig. Vi plockade upp Louise och Christopher och sen var vi på gång. 

Vi stannade snabbt i Norrköping för inhandling av alkohol och mat. Och gissa vem jag träffade på Mc Donalds!! Marziihhh ;D Hade nästan glömt att hon jobbade där. Det har aldrig känts så naturligt att stå och krama och skratta med donkenpersonal vid kassorna :D Världen är ganska liten :) 

Efter maten så började vi förtära alkohol i bilen. Alla förutom stackars Louise som körde drack i bilen. Runt 6 var vi framme hos Mattias som vi skulle hälsa på. Han är alltid lika glad :D Har inte träffat honom på sissodär 3 år eller så. Så det var kul. 

Vid 7 var festen igång i lokalen Matte hade lånat men jag fick spänningshuvudvärk =/ Det blev ju inte bättre med mer alkohol heller.. Försökte ta det så lugnt jag bara kunde så jag skulle orka med krogen. Med andra ord så var jag riktigt tråkig på förfesten =/ Förlåt alla :)

Gosman tittade förbi en snabbis :) Kul som fan.. vi träffas ju så sällan så det var kul. Han stannade inte så länge men bättre än inte alls :) Vi åkte och handlade groggvirke åt mig och sen åkte han igen.

Vid 22.30 skulle vi iväg till krogen... jag fick åka spårvagn för första gången! ;) WOW! :p

Väl på krogen blev det inte såå mycket bättre med huvudvärken och jag visste att Robin och Louise skulle försvinna på sitt håll och så full som Christopher var så skulle väl han också lyckas ploppa bort. Så när vi kom in på krogen så sa jag direkt till Matte att han inte fick lämna mig eftersom stället sades vara stort och tappar man bort någon så hittar man inte personen igen. Men plopp sa det... så var Matte borta :)

Vi var väl kanske 14 pers i sällskapet så man blev inte helt ensam iaf. Av någon anledning så höll sig de flesta till och från på ett speciellt ställe.. uppe och ute vid schlagerbaren kan man säga. Robin blev full som vanligt, Matte.. herregud vad han va full..  men han fyllde ju också år så :) Louise blev jäkligt påverkad också.. och samma sak med Christopher. Jag satt och konstaterade att jag var för nykter.. men såhär i efterhand förstår jag att jag inte var så nykter som jag trodde :D

Trädgår'n hette stället vi var på. Som de andra pratat så mycket om innan att det är så stort och det bästa stället i gbg. Jag blev inte riktigt så imponerad som de andra. Nöjesfabriken i Karlstad är mycket större, det största i sverige :) Där kan vi snacka stort ställe, närmare bestämt 7500 kvadratmeder! :)

Min mobil var nog min bästa vän under kvällen. Ja.. jag hamnade med all säkerhet i facket som "SMS-tjejen".. och jag vet hur tråkiga sånna människor är. Jag smsade med Gosman som satt i sin bil och kollade film hehe, Anders som satt på en pub lite längre bort på gatan, och med Krille. 

Träffade faktist Anders utanför sen :) Stackarn va blöt han va :D det hällregnade och stormblåste! Jag fick värma hans öron haha :D han njöt :)

Dagen därpå svullade vi pizza och sen lite senare på dagen somnade jag och Christopher på varsin soffa medans de andra gick ner och städade i lokalen vi varit i kvällen innan. Vid 5-6 igår (söndag) åkte vi hem. Robin och Louise satt/låg i baksätet och sov.. medans vi där fram satt och spelade jättebra musik, typ P1 :)

Kom hem runt 22 igår.. Slut som fan! Somnade nästan direkt! Skööönt. Stängde ögonen, och öppnade dem igen efter, som det kändes, 1 min.... men då skulle jag upp och jobba.

Sitter med en Powerking här och håller tummarna att jag ska orka hela dagen på jobbet :)


Ser för övrigt ut som en luffare idag haha.. jag hade 3 min på mig från duschen till bussen.. så det fick bli vad det blev. Men det är kul att man kan roa kollegorna med en sådan simpel sak som kläder iaf :)

Snart = frukost! Företaget bjuder på bufféfrukost alla måndagar! Det behövs!

Tvål??Haha ;D

Svensken och norrmannen

En svensk sitter och äter frukost på ett café. 
Vid sidan av honom sitter en norrman som tuggar tuggummi. 

Ouppfostrat inleder norrmannen: 
"Äter Ni svenskar hela brödet?" 

Svensken låter motvilligt frukosten ligga och svarar: 
"Ja, naturligtvis!". 

Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger: 
"Det gör vi inte hos oss, i Norge äter vi bara det innersta av 
brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till Sverige." 

Norrmannen frågar vidare: 
"Äter Ni marmelad till brödet också?" 

Svensken svarar lätt irriterad: 
"Ja, naturligtvis". 

Medan norrmannen ljudligt tuggar tuggummi, säger han: 
"Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs till Sverige." 

Nu blir det svenskens tur att fråga: 
"Säg mig en sak, har Ni sex i Norge?" 

Norrmannen ler och svarar: 
"Ja, naturligtvis har vi sex." 

Svensken lutar sig över bordet och frågar: 
"Vad gör Ni med kondomerna efter att Ni använt dem?" 

"Vi kastar dem!", Svarar norrmannen. 

Nu börjar svensken le... Sedan säger han: 
"Inte hos oss, i Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till Norge som tuggummi." 

:D


Källa: www.humor24.se

Shoppingspree

Igår insåg jag att jag inte har så mycket partykläder. Ganska skumt eftersom jag för bara några veckor sedan hade hela lägenheten full av klädpåsar :) 

Anyways.. jag gick ner på stan igår efter  jobbet och hamnade på H&M. Handlade en kjol och strumpbyxor till. Kjolen är den kortaste jag någonsin köpt.. iih.. frågan är om jag vågar ha på mig den. Den slutar ovanför knäna .. 

Tjejen i kassan sa "åååh den här kjolen är så snygg! Med leggings till och en skjorta!"....."ehhe jo hehe" svarade jag.. urlöjligt :) Den är inte "horkort" som jag sa till Dennis igår när han ringde :) Den är humant kort, men kort för att vara mig. Av någon anledning fick jag liknande känsla nu som när jag köpte mina första snobbenstring när jag gick i mellanstadiet :D

Försökte fota den igår men svart blir inte så bra med min mobilkamera.. den såg ut som en säck  av någon konstig anledning. Den är iallafall svart (vilken chock va?) och har tyghängslen kan man säga.. men de ska hänga ner. Hittade ingen bild på den på H&Ms hemsida.. synd :) 

Den var skitsnygg med leggings till. Blir nog användning av den i helgen skulle jag tro :)Fredag!

Jag och kollegan konstaterade precis att det ALLTID är fredag :)

Och positivt är väl det :) Veckorna går enooormt snabbt nu.. fråga mig inte varför :) 


I helgen vankas det fest.. det lutar åt det hållet. Jag och några vänner ska bila ner till GBG där vi är bjudna på fest hos Matte (Eski). Egentligen har jag inte råd men det vore kul :) för jag har inte träffat Robin på evigheter nu och det ska bli kul att träffa hans nya brutta :)

I sådana fall åker vi på lördag morgon. Jag får ta tåget till Nyköping och där hoppar jag då isf in i bilen. 

Lite pirrigt sådär eftersom det var läänge sen jag åkte så långt bara för att festa. Men å andra sidan så var det läänge sen jag träffade alla som ska dit. Eski har jag inte träffat på.. hmm... 3 år? Hade en idé om att Gosman skulle haka på också men jag tror han fegar ur :)BIAFRALT

Varför känns allt så biafralt för?


:D


Pappas påhittade ord?? hmmm :)

Intressant

Jag är inte felfri.. men det finns inte någon där ute som är det. 

Försök se situationen ur den andra personens perspektiv för en gångs skull... du kanske blir förvånad över resultatet.

IKEASKIT

Haha herregud!


Igår va jag och Johanna och handlade datorbord och stol. Vi åkte från mitt jobb 16.46, gick  igenom IKEA i rekordfart och var hemma igen till 17.55.. 


Montera ett bord.. kan ju inte vara så jäkla svårt? Jag har ju monterat ikeas grejer innan... och då har det gått smärtfritt, vad jag vill minnas iaf. 


Johanna och jag kämpade för att få in bordet i lägenheten.. sen gick hon :) och lämnade ödet i mina händer. Och bra var väl det.. annars hade hon fått smaka på surCatta :D


La kartongen på golvet.. öppnade den glatt... tog fram instruktionsboken och märkte att jag lagt lådan upp och ner och åt fel håll. Orkade inte göra något åt det, dum som jag var. Jag fick lyfta på alla bitar i kartongen för att komma åt den första biten. Som i sin tur låg spegelvänt mot instruktionerna.. "äh det här fixar jag, orka vända på allt" tänkte jag. 


Jag insåg efter ett tag att jag hade sparat en jäkla massa energi och tid om jag vänt på kartongen från början. Än hade ingenting gått fel dock..


Allt blev färdigt förutom hurtsdörren och lådan. Ett tips.. MONTERA ALDRIG IKEABORD NÄR DU ÄR HUNGRIG!Satt och tampades med den där jävla dörren/luckan hur länge som helst känns det som. Jag hade nästan sönder alla hål som jag skulle skruva in skruvarna i. Insåg efter ett tag att det skulle sitta gängor där.. hrrrmmpf... fick dit luckan. Nu... lådan.. monterade så det såg riktigt ut.... men.. lådan gick inte att stänga! Barrrgh... !!! stannade upp, andades.. och fixade problemet... 


NU till min stora feta MISS! Fan.. jag skämms när jag säger det :D När allt var klart så låg det fortfarande plastgrejer i påsen. "Vart ska dessa vara?" hmm... de fanns inte med i instruktionen. hmm.. la mig på rygg på golvet, tryckte upp bordet med benen/fötterna och kikade under bordets "ben"... ja.. där skulle ju plupparna sitta.. så inte golvet blir förstört. Trycker in dessa på ena sidan.....


På ANDRA sidan finns hurtsen och där ska 4 pluppar in under. Jag tar då och vänder på bordet med tyngden på ena kortsidan... vilket gör att HELA sidan viker sig. Träet går sönder och stär står jag och kan inte göra något. Stannar upp.. andas.. försöker komma på en lösning som inte innehåller mer trasigt trä och trasiga fingrar. Ställer ner bordet försiktigt och bänder tillbaka sidan. Tänker.. ja men det är ju hurtsen som väger så jag får vända bordet åt andra hållet..."SPRAAAAAAK!" hela hurtsen viker sig.. FITT! FITT! FITT! FAN I FITTAN! skriker jag jävligt charmigt så att antagligen halva Södertälje hör mig. 


Står och konstaterar att om jag släpper bordet nu så kommer allt braka till småbitar.. IQIQIQIQIQIQ, vart är IQ't när man behöver det? Tänkte jag.. jag konstaterade också att man ALDRIG ska göra liknande saker på tom mage. Nej fyfan. 


Träet hade spruckit på 6 ställen pga de långa skruvarna som tryck sig igenom. Insåg sen vad löjligt allt var och började skratta åt mig själv..... DÅ ringer telefonen.. och jag står fortfarande och håller i det trasiga bordet som jag precis betalat ca 1200:- för... kan inte släppa.. och personen som ringer ger sig inte.. panik :)Löste det hela så enkelt att jag la ner bordet på långsidan istället för kortsidan (som jag försökt med 2 gånger nu).

Problem solved! Det var väl inte så jävla svårt? Pucko!

Resultat:

Bordet är trotts allt stabilt pga sin vikt, det spruckna träet syns inte om man inte lägger sig under bordet och kollar. Luckan som jag demolerade hålen på kommer nog inte ha världens längsta livslängd och jag har inte orkat montera ihop datorstolen än!!! Det gör jag någon annan dag när jag har samlat energi :) Tills dess sitter jag i min fåtölj och surfar.Bordet har inga ben.. det är "väggar" kan man säga. 

Den omonterade stolen! :)
 

.. och till råga på allt..... så MISSADE Jag min tvättid som jag väntat 2 veckor på! 

Hrrrrgggmmmmppppfffffhhhh!!!!
Oh happy DAYS! :D


The phrase "I rest my case"

: To say "I rest my case" means that, as far as you are concerned, you've done more than enough to prove your point, and need say no more. : 
Att diskutera med insnöade personer är som att försöka fylla en luftballong med fisar.

RSS 2.0