Dreamhack joltöppning

Ingen kommentar... :D


Oldschool...


Den där bilden är tagen när jag bodde hemma hos mina föräldrar.. jag måste ha varit 16-17 år där eller något sånt. Det var back in the old days innan jag slutade träna. Jag kan inte minnas att jag såg ut sådär.. det enda jag minns är att jag inte var nöjd med mig själv... hmmm... :p 

Jag skulle ge vad som helst idag för att vara lika fit som jag var under en period i mitt liv. Såg jag verkligen ut sådär?? :S Eller är det bara bilden?? hmm.. 

Det roliga med detta är att om ytterligare 5 år så kommer jag se tillbaka på hur jag ser ut idag.. och antagligen säga samma sak. För det går ju bara utför efter 20 ;) 

Med andra ord.. det är bara att börja tycka om sig själv för man blir aldrig snyggare än vad man är just idag... 


..... eller?? :)


Mina syskon <3

Syrran la precis upp lite bilder på facebook från semestern på henne och brorsan :) De är ju så söta!!"Bror och jag, lika som bär... inte.. :)"
"Men här syns det att vi är syskon ;)"


<3<3

Brorsans tröja har jag köpt :D snygg va?

Traderavinst

Har inte alls råd med det... och jag fick ångest redan efter jag klickat på OK. Men jag la tydligen bud på en hel drös ögonskuggor på tradera.... och vann... =/ 


Hej och grattis!
 
Du vann min auktion med 70 st ögonskuggor i ask+spegel.
Priset blev 150:- + 44:- i frakt = 194:-
jag skickar setet så fort pengarna finns på mitt konto.
ha en bra dag!

mvh maria


Jag hoppades någonstans att någon skulle buda över mig.. 

Man borde ju vara glad när man vunnit... men inte i det här fallet eftersom jag egentligen inte har pengarna. Jag får försöka se det som en investering.. nu fick jag 70ögonskuggor för priset av 2 (som det vanligtvis kostari affärerna). 

Håller tummarna att kvaliteten ska vara bra.. spelar iofs ingen roll för jag använder bara ögonskugga till fester/krogen och hur man än gör och hur bra smink man än har så ser man ut som ett helvete efter halva kvällen ändå :)

Mjuhuhuhu....


Anywayz.... totalt och med frakt 194:- var inte så jättedyrt ;)Objektsbeskrivning: 

70 st läckra och färgglada High Quality Ögonskuggor.

Kommer i en ask med spegel. 

Aldrig använda! Storlek på asken är 24.2 x 17.4 x 2.7cm

 

Jag står för emballaget du betalar frakten. Frakt tillkommer med 44:-

Betalning till bankkonto inom 4 dagar.

 

Klicka på bilden för att se större format...Exotiskt

Vad är det mest exotiska resmålet (sol) du någonsin kan tänka dig? (kommentera!) 

Studio 107,5

Känner mig lite som en stalker men min gamla paralellklasskompis klättrar sig uppåt på karriärstegen och jag har iakttagit och följt efter :) han har gått från radio 107,5 med temat 70- och 80talspuls till nya 107,5 stockholms enda dansgolv. Det är en radiostation som är tänkt ska konkurrera med RIX FM och andra stora stationer. Någonting säger mig att den här radiokanalen kommer bli den största i sverige.

De gör remixer på nästan alla låtar och blandar nytt med gammalt. Grymt skönt flow i alla låtar och man kan inte riktigt sluta gunga. Det är nästan inget snack vilket jag tycker om :) Lite reklam här och där såklart men det måste ju en kanal ha för att överleva ekonomiskt :) 

Rekomenderas  varmt :)
www.studio1075.se


www.fashionway.se

Man kan inte sudda bläck


Det går inte att förändra en människa. 

 

En persons liv fram till nu är något man inte kan ändra på. Man kan försöka förbättra, men inget kan göras ogjort. Förbättring sker enbart när insikt har nåtts. Insikt är inget en utomstående kan ge. Det är något man måste fatta själv och det är ouppnåeligt om man inte är mänsklig och har känslor.

 

Jag har i hela mitt liv velat tro att alla har något gott i sig. Att även de värsta har en öm punkt. Jag har tre gånger i mitt liv försökt "förbättra" tankegångarna hos tre personer. Det jag fått tillbaka just då är skit, eftersom det jag säger antagligen är som att slå en slägga över fingerspetsarna. Sanningen gör ju ont. Men en av dessa tre har, efter 5 år berättat att jag hade rätt och att det mesta av det jag sa idag makes sence. De andra två har inte riktigt fattat galoppen än, men det kommer väl.. om några år. 

 

Om man inte tar hand om de som bryr sig så kommer man tillslut att förbli och tillslut dö ensam. Tyvärr så inser inte vissa detta förrän det kanske är för sent.

 

Om man haft en lite sämre uppväxt så kan man inte veta bättre. Har man under hela sitt liv beblandats med svängande temperament, kanske alkoholism och utan finkänsligheter så är det ju klart att det sätter sina spår. Vissa tröstar sig själva med alkohol och andra slänger problemen i en avfallspåse och tror att en sopstation är den enda utvägen på problemen. 

 

Det går inte att sudda bläck. Det är fullständigt omöjligt att få bort det helt. Man kan få bort lite men inte allt. Alla har sina egna värderingar om vad som är viktigt och inte. 

 

Många lever i nuet alldeles för mycket och bränner alla broar bakom sig. Det håller inte, och jag tycker av hela mitt hjärta synd om er som inte fattar det. 

 

Någon gång hamnar man i en situation man inte räknat med. Då kan det vara skönt att ha någon att falla tillbaka på. Det finns ingen ångraknapp när det går åt helvete. Det enda man kan försöka med är att innan det är försent diskutera problemen, komma till någon slutsats, förlåta för att sedan få upp vagnen på rälsen igen. Ibland är det för sent och ibland inte.... 

 

....try me.

 

 

 

Jag tänker fortsätta tro gott om människor. Jag ska bara i fortsättningen lyssna till alla förvarningar så att man slipper sitta hemma och böla över att någon annan betett sig illa... när det i verkliga fallet är dessa människor som borde gråta. Men alla föds inte med förmågan att få ångest.... 


aaaaw


Bomba..... :)


Löning & fredag

Yey..!

Lön och nästan helg! 

Ikväll efter jobbet ska vi åka och spela tennis jag emelie och johanna. Efter det ska vi ut och dansa arslet av oss.  På lördag tänkte vi försöka fixa ihop en grillning av något slag :-) Sugen på att komma? Ska försöka fixa det vid en sjö eller så. 

På söndag är det ett halvår sedan jag och Krille träffades. Kl 16.07 för att vara exakt.. hehe.. men vi ska inte ses =/ så jag får se vad jag hittar på.

:)

Volaaare

Herren i klippen nedan är en av våra kunder på jobbet.
Jag utformade heeeela hans senaste album. Gjorde egen design för hela omslaget, boken inuti och för skivan.
yey :D

Jag fick tårta :)Skön lösning :-)


;D

Typ... "jag SKA flyga!!"

Nu är jag så less på det här

Under semestern så gick jag upp säkert 4-5kg eftersom vi bara åt skräp och rörde oss minimalt. 

Nu under sommarrean så vill man ju så gärna handla kläder. Vilket är bra för skitsmå och skitstora människor. I det här fallet har jag faktist tur.. alla stora storlekar finns kvar fortfarande.. och på rea. Kan det bli bättre? :p 

Ja.. det kan det... 

Va på stan i fredags, med malou, vi handlade lite på H&M och malou köpte ett par byxor i storlek XS.... jag sa till henne att jag inte haft den storleken sen jag gick i mellanstadiet.. om ens då.

Konstigt nog så är jag relativt nöjd med mig själv. Dock är dessa extra kilona som jag la på mig på semestern helt oönskade... (konstigt va?) :p så nu är jag skitless på det. Allt tänk på vikt osv för mig galen. 

Man blir aldrig nöjd.. så hur mycket jag antagligen går ner, så kommer jag inte vara tillfredsställd med den vikten förrän jag förlorat den. Så är det ju med allt iofs. Människan i ett nötskal. Men ändå...

Jag ska sätta en målvikt.. en realistisk den här gången.. och när jag kommer till den så kan jag antingen välja att vara helt nöjd och inte tänka mer på det, eller så kan jag välja att gå ner mer. Felet som jag och många andra gör är ju att man går ner, sen är man så jäkla nöjd med sig själv och tänker "nu kan jag fira". Det är nog den största fällan för mig iaf...

Jag måste nog gå mer efter "ska man vara fin får man lida pin" om jag ska lyckas. 

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om det här ämnet.. och jag har varje gång försökt inbilla mig att "nu jävlar går det, viljan är här och inget kan stoppa mig".  Men jag tror att om man ska gå ner i vikt så måste man först och främst älska sig själv hur man än ser ut, 35 som 140kg, annars kan man inte lyckas. 

 Min nya plan är enkel.. 

mån: promenad (1h)
tis: sola (liten promenad)
ons: promenad (jobbig, upp och ner för backar osv, 45min)
tors: ev sola (liten promenad)
fre: vänner
lör:  vänner
sön: städ/tvätt och promenad

 Jag har tänkt igenom detta med maten också.. 

Frukost: juice och frukt
lunch: riktig mat (oavsett vad, jag måste ha mycke lunch annars kan jag inte jobba)
middag: buljong- eller tomatsoppa.

En liter buljong innehåller 5kalorier :S och jag blir mätt på det (man får ha i lite roliga kryddor och ev nå grönsaker och/eller kött). Blir jag hungrig igen sen så kokar jag lite till.. och är jag fortfarande hungrig efter ett tag så tar jag och gör en blåbärssmoothie med banan. 

Jag ska införa en ny regel också.. ingen mat efter 7. Den metoden har många lyckats med... på så sätt blir det inge snaskande. 

Det gäller också att inte sätta upp för mycke regler.. då blir man bara olycklig och mumsar choklad :p

Ikväll när jag kommer hem ska jag ut och gå i lite drygt en timme.. sen ska jag rensa bland mina livsmedel och slänga allt onyttigt som inte ska vara där.. chokladpudding, majonäs, sylt, godis, kakor osv... jag äter ändå aldrig av det (förutom när jag gått ner i vikt och gratulerar mig själv), så då kan jag ju lika gärna slänga det.


Antagligen jävligt tråkig läsning och upprepningar med tidigare inlägg.. men jag tror jag skriver detta för mig själv för att peppa lite.... och få lite ångest :)Besök igår

Igår kom Hellman förbi och käkade pizza och pratade. Ett ganska spontant besök men ändå inte, han gör lumpen så det blir inte så ofta vi ses direkt. Hade en ganska hektisk dag igår på jobbet så det var skönt att avsluta med en god svullpizza och trevligt sällskap :)

I dag och andra sidan så är det lugnt som fan på jobbet.. solen skiner och löning imorgon :)  

Kluven mitt i tu ;D


Jag är kluven! jag hatar den eftersom jamba har den... jag tycker inte om sån musik..... men den är ju så jävla söt!!

Megan Fox på gala

"Megan Fox på “Breakthrough Of The Year” galan" lyder rubriken som sedan följs av bilder på stjärnan som var med i Transformers... en av mina favoritfilmer :-)

Hur fanken kan man se ut sådär?? Man lär ju få äckliga människor efter sig hela dagarna... är avis men ändå inte :-)

Det är lite lite docka över henne.. och även om hon är relativt naturligt sminkad så tror jag att om man tar bort allt spackel så är hon nog en av de kändisarna jag tycker har mest naturlig skönhet..Hon är 86a :pFoto/källa: www.modeblogg.nu

Ny design... igen :-)

Nu har jag skrotat den fula gröna bajsdesignen och ersatt den med en lite personligare. Den här är inte heller så genomarbetad men bättre än innan iaf :-)

Dream of me piano


Underbart!

Vad gör man?

Vad gör man när det känns skit och man inte kan göra något åt det? :-(

Tillbaka på jobbet

Så är man tillbaka på jobbet igen... jag har fått 2h sömn inatt. En av anledningarna till att jag inte kunde somna var att jag visste vilket kaos det skulle bli här idag eftersom halva bygget är på semester. Glömmer man något eller gör en kund besviken så kan man ryka känns det som. Även om chefen rent generellt är nöjd med mitt arbete så finns alltid risken. 

I will not fail :-)

Den andra anledning till att jag låg sömnlös vill jag inte skriva om här..  :(

Offspring :-)


Sammanfattning av semestern! :-)

Hej hej

Förlåt att jag inte skrivit på länge men jag har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om.

Vad har jag hittat på under semestern då? Ja det har ju inte blivit som väntat direkt. Första veckan, mao v27 så skulle jag ju ta körkort. Jag hade bokat in intensivkurs i flen sedan några månader tillbaka men eftersom jag inte hade många tillfällen att övningsköra på så ställde jag in det. Istället befann jag mig hemma den veckan.

Två av dagarna var jag och badade med Johanna, första gången var Emelie med, då åkte vi till Farstanäs. Andra gången åkte jag och Johanna till gamla malmsjön. Vi hade stranden i princip helt för oss själva....


Låg en heldag vid mamma å pappas pool också. Skönt som fan :-)Några veckor innan semestern var jag ju som bekant på dreamhack.. jag hittade nu en bild som jag tog när eventet var över.....
Det var enormt mycket att städa... jag städade bara i våran monter. Hade aldrig i livet velat vara med och städa i de större hallarna..... de som gjorde det fick inte ens 2000:- för hela eventet på 3-4 dagar.... sick..

Anyways.. efter min vecka av semester hemma i Södertälje så åke jag hit till Karlstad... som jag skrev om innan tror jag... och här har det varit fest........ :-)

Fotade och filmade massor men eftersom det var på kvällen så blev det mesta jävligt mörkt.. och min mobilkamera är ju inte så mycket att hänga i julgranen.

Vi befann oss hos Jonas i en vecka. Hans föräldrar var bortresta under veckan, så vi lanade och festade lite. Jag minns inte riktigt men jag tror det var tisdag onsdag och fredagen vi partade. Majoriteten var killar och det blir allt som oftast roligast då. Några trevliga tjejer tittade förbi också men blev inte speciellt långvariga.

De som var på plats längst under veckan och som med andra ord var där för att lana var Krille (epic), Erik (Tellan), Jonas (Aiwel), Niclas (Olof), Christoff (daz) och jag Catarina (Trixz0r).

Efter en vecka med en jävla massa bus, fylla, spelande, glada och arga miner så kände vi tillslut att det räckte.. och vi packade ihop och avslutade lanet.

Jag ska bege mig hemåt på torsdag eftersom krille har fotbollsträning då, och jag orkar inte sitta hemma och vänta på att han ska komma hem... han hade något planerat med laget till helgen också.. jag ska åka hem och umgås med mina vänner istället... vi har planerat att åka till sthlm och köra pubrundor :-)


I skrivande stund sitter jag hemma hos pojken och har slagit upp datorn på ett extrabord. Krille har tydligen inte fått nog av CS än och vill spela... det vill inte jag, så jag ska nog sova lite nu ja.


Natt natt :-)Hittade en annan lite äldre bild som jag kan lägga upp också när jag ändå är igång :-)


Min snutteplutt och Maja - Juni 2008


Så king!


BAG IN DA BOX!!!11Hahhahahahaha jag kissar på mig!!!!

Myslan i Karlstad

För ett halvår sen så trodde jag att jag aldrig skulle sätta mitt fot på ett lan igen. Men icke sa nicke.

För några veckor sedan så befann jag mig som bekant på Dreamhack summer 2008. I skrivande stund så sitter jag och minilanar med krille och jonas. Det kommer komma lite mer folk sen.. det ser ut att få plats 7st till här.

Vi sitter på en inglasad altan och tar det lugnt just nu. Pojkarna har inte sovit på hela natten.

Jag själv somnade runt 3 inatt och hade ställt kllockan på 5... snoosade lite och gick upp. Tåget till tåget skulle gå 06:15 och det tar 10 min att gå ner till tåget. Insåg efter några minuter efter jag vaknat att jag inte kan lämna disken, skulle ju vara borta i en vecka minst. Så jag ställde mig och diskade... sen skulle jag packa. Slet loss alla kablar till datorn, tryckte ner datorn och sladdarna i en ikeapåse och halvsprang med den på ryggen till tåget.

När jag väl kom fram till tågstationen så hade jag 4min kvar.. bra tänkte jag. Ställde ner min enormt tunga packning och pustade ut. Insåg 06:14 att jag stog på fel plattform... TRÖTTSKALLE! Sliter tag i packnigen och kutar över till andra plattformen.. störtade in precis innan dörrarna stängdes.

Vilken jäkla morgon!

Somnade sött på tåget sen... varpå det kommer en man i katrineholm och vill ha min plats.... när det fanns 1000 andra platser att ta... jag som sov så djupt!!1 bytte plats och satte mig bakom.. somnade.. efter ett tag vaknade jag av att samma man fäller bak sitt säte så att jag får jättelite plats för benen. Buffade lite på hans säte för att visa min poäng.. men ingen respons, han hade redan somnat. Jag är ingen dvärg! haha..

Kom fram till karlstad 09:35 och har varit vaken sedan dess. M.a.o har jag sovit 2h inatt och det ser inte ut som att jag kommer få sova inom den närmsta perioden.

Känner att det här blogginlägget blir kasst som fan... jag skyller på the lack of sleep så att säga :-)

Ska däcka på tangentbordet nu som en true gamer ;)

PussRiktigt skönt youtubeklipp

Början är lite knepig men fortsätter man lyssna så låter det jävligt ball!

Tråkig helg

Jag såg emot att ha en lugn semesterhelg hemma. Men ångrar mig något grönjävligt nu.

Jag sitter hemma i hettan och är uttråkad som få. Har inget att göra och alla jag känner har redan saker planerade som jag inte kan haka med på eller så jobbar dom.

Hoppas på att Johanna kan få gå tidigare från jobbet idag så vi kan dra och bada eller nåt. Då blir det som tidigast 20.00. Vad ska man göra innan det? Sova?

Jag ska nog spela lite poker och sen städa lite.. det luktar apa här. Jävla värme.. hettan utifrån gör att allllllt möglar på 3 minuter om man lämnar det framme. Får ta mig i kragen och fixa det innan jag blir mördad av bananflugorna :-)

Puss

SEMESTER! :D

Semestern är hääääär!!!

Jag håller på att sommarstäda :D Det kommer bli snyggt som satan när jag är klar. Handlade på ikea för 1600:- i måndags :) Yey.. nya lampor, nytt soffbord osv osv osv ..

Får se om jag orkar lägga upp bild här sen på resultatet..

Puss

RSS 2.0