Ej uppdaterat

Fan va alla tjatar om att jag ska upptadera bloggggggen! :)

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är pga många faktorer. Det är en fullt medveten grej.. för att skona er massa gnäll.

I'll make a list:
(-tråkigt / +bra)

+ Beställde en mobil... yey.
- Den var trasig vid leverans.
- Väntade 5 veckor på att få mobilen.
+ Fick mobilen tillslut.. yey!
- Fick några dagar senare reda på att jag inte har något  jobb efter 7december. Arbetslös.. yey!
+ Jag handlade kläder och skor för 1300:- i lördags.
+ Hade skitkul på fest hemma hos johanna samma dag.
+ Ut på krogen.. yey!
- Blev bestulen på min mobil samma kväll. Den var då 4 dagar gammal......
- Bestämde mig för att lämna tillbaka lite av kläderna så jag skulle ha råd att köpa ny mobil. 
- Magsjuk.... antagligen beroende på stress.
- Kvittot till kläderna jag skulle lämna tillbaka råkade pappa slänga när han va här på besök.
- Fick mensvärk ovanpå mitt magont.
- Hämtade paket från posten som jag inte kunde bära själv. Ringde grannen (som sov). Han fick komma och möta mig.
+ Lagade mat åt grannen eftersom han hjälpte mig att bära.
- Nu... mätt som ett as... och håller på att spricka.


Alla plus togs ut av alla som var minus.

Jag har inte ens tagit upp allt som hänt... men jag orkar inte skriva mer nu..... ska gå och tycka synd om mig själv nu. Buhu... :p

Over 'n out


Åsikter dödar

Jag blir galen.

Jag vet att folk tycker saker om mig. Jag vet att folk pratar om mig när jag inte är med. Jag märker sånt. Jag är inte född igår.

Vissa tror att det inte märks. Men när det blir tyst när man kommer in i ett rum, då vet man att något är på tok. Dessutom så pratar personerna skit om alla andra konstant. Det pratas om bra saker också.. men det beror helt på vilken stil och attityd man har. Jag är ju med när de pratar illa om andra. Senast idag så pratade två av dom om en tjej som kom in i lunchsalen ... "hennes fett ser påklistrat ut, ut och jogga förfasiken".

Jag är inte smal. Jag väger utan problem 20kg mer än alla här. Det är klart som fan dom snackar skit om mig också. Och inte bara pga att jag väger mer..  jag har inte samma stil. Jag bryr mig inte speciellt mycket om kläder. Alla här byter skor varje dag. En av tjejerna har nog aldrig haft samma skor 2 dagar på rad sen jag började här. Jag och andra sidan.. växlar mellan 2 skor. Beroende på humör, inte beroende på övrig klädsel.

Nä.. när en person inte ens tittar en i ögonen när den pratar med en.. så vet man att den har svårt för ens personlighet eller vad det nu kan vara. gossip2


Det spelar nästan ingen roll vad jag säger heller... ingen fortsätter på tråden eller ämnet. Det är som att man inte existerar. Allt jag säger flyter ut i ingenting. Jag kan säga nåt påstående om vad jag har gjort eller vad jag ska göra... det gör ju alla andra. Skillnaden är att när någon säger något... så fortsätter allllla att kackla om ämnet i 15min. Det kan vara allt från att lämna blod till nagellack.

Jag färgade håret svart. Inte en jävel märkte det... eller jo.. en av teknikerna sa att det var fint. Men alla tjejer i fikarummet.. inte en kotte märkte något. Jag skiter på riktigt egentligen vad dom tycker. Men det är också ett totalt tecken på ointresse att prata med mig... när de en annan dag kan fråga någon annan "har du färgat håret?" ... "näää"... "har du nya kläder då?"... "nääää"........

Jag har fått en positiv kommentar vad det gäller utseende. Det var en tjej som tyckte att jag hade fina skor och undrade vart jag hade köpt dom. Och vanligtvis så hade jag inte reagerat speciellt mycket på det, men när alla andra visar något så otroligt ointresse så blev jag lite gladare än vanligt.

Det är sjukt.

Som sagt så pratar dom illa om folk som är som jag, mer eller mindre "pojkflickor" som inte går och får manikyr var 4e vecka för 500:- / gång. Och där sitter jag.. och bara flinar. Jag har gett upp. Jag skiter i att försöka starta en konversation... jag har försökt så många gånger.. men det bara dör ut. Orkar inte mer.

Ska sluta här efter november och jag är lite splittrad nu i tankegångarna. Jag vill faktist inte jobba här längre. Jag vill jobba med killar igen. Eller ensam. Men jag vill ju inte gärna gå arbetslös heller. Det får bli alfakassa... och så får jag starta nån ful hobby... måla min andra hylla kanske.

pffffffff.....

Jag tänkte först att jag kanske inbillade mig om allt det här. Men det har gått nästan 2 månader nu... och jag hatar att umgås med tjejtjejer........ på riktigt. Kan dom inte bara säga som det är? Raka puckar.. har man en fläck på tröjan... SÄG det! Sitt inte och gaffla om det när personerna har gått om att det såg ut som en spermafläck eller snor.. ja vad vet jag.

Alltså.. alla pratar ju skit... mer eller mindre... verkligen ALLA gör ju faktist det. Någongång.. alla har åsikter. Det har ju jag också. Men cheeeeses... håll in några av åsikterna eller tankarna. Man behöver inte säga allt man tycker om alla..... i sånna fall.. säg det till personen också, annars kan man hålla truten.

I vanliga fall.. om jag hört att någon pratat skit om mig. Så går jag fram till personen och frågar "har du något emot mig? har du något du vill säga?"... men jag har inget bevis på att dom har sagt något. Jag bara känner det i luften. Och det ÄR inte inbillning. Jag kanske bara helt enkelt har glömt hur man umgås med riktiga tjejer. Eller har jag någosin vetat? :p

Jag skulle må så mycke bättre om jag fick gå ner till lagret eller in till teknikerna på rasten. Där är det bara killar... då kan man snacka utan att oroa sig över att folk hakar upp sig på det i veckor. För på vissa killar så går informationen in genom ena örat.. och ut igen. Det är det som är så jävla skönt med killar.. dom analyserar inte saker på samma sätt som tjejer. Analyserandet överlåtar dom till mig ;) Men jag håller käft om det mesta jag funderar på... till skillnad från andra. Jag bloggar istället. Men då kan alla läsa. Jag står för mina åsikter.


Nää.... nu vill jag hem och träffa mina vettiga tjejkompisar istället.. som säger va dom tycker om saker. Raka rör ska det vara.... annars kan alla fara och flänga.


PS: hoppas inte personerna i fråga läser min blogg.. då blir det pinsamt.. men och andra sidan.. vem bryr sig? DS.

Listor

Att köpa-lista:
( x ) Fågelmat
(    ) Askfat (åt gäster.... fimpar kastas ut i naturen nu.. inte bra)
(    ) Tidningsställ till toaletten (nu ligger alla tidningar på golvet)
(    ) Bäddsoffa
(    ) Skrubborste till potatisar
(    ) Potatispress
(    ) Vägg TV
(    ) Nya hyllor
(    ) Julpynt :D (behöver ju inte sätta upp det nu, men handla går ju bra)
( x ) Tobi (ångstrykjärn från Twins, vet att det är hur bra som helst!)
( x ) Mat (storhandla så att kylen blir proppfull)


To do-lista:
( x ) Skicka in banketter till alfakassan
( x ) Klippa mig på lördag kl 12.00
(    ) Baka mitt favoritbröd (har ingredienserna, nu gäller d bara att prioritera).
(    ) Uppdatera  mitt CV till 100%
(    ) Söka jobb
(    ) Rensa / sortera i jobbdatorn
( x ) Storstäda klart
( x ) Betala räkningar
( x ) Färga håret svart
(    ) Rensa i min garderob så att min Tobi får plats
(    ) Flytta
Uppdaterar listorna eftersom...

Arbetslös igen....

Jahapp.. då var man nere i träsket igen. I onsdags så fick jag besked om att min projektanställning inte kommer att förlängas med ytterligare 3månader. För senast 2 veckor sedan så fick jag höra att det var 95% chans att jag skulle få fortsätta och att jag inte behöver oroa mig.

Jag var, som ni säkert känner till, på kurs i Oslo för ett program som jag är ensam om att kunna på företaget. Allt verkade lovande. Kursen och resan.. ja hela paketet var ju inte billigt. Så jag antog att jag skulle få fortsätta.... varför skulle dom annars kasta pengar i sjön?

Men hur som helst... efter den 6 dec så kommer jag att vara arbetslös. Jag skriver ut blanketter för alfa-kassan. Kul att gå på bidrag... eller inte. Dum som jag är.. så gick jag inte med i något sånt där förra året... hade jag gjort det på dagen jag började jobba på ISS Mayday så hade jag haft 13 000 i månaden nu i form av a-kassa.. men icke... försäkring skaffar jag nu.. ett år senare. Jävla smart Catta. OM Jag ens lyckas.. så får jag alfa-kassa... och då är det kanske 3000 i månaden.. om man har tur.

Jag ska ringa dom igen idag och höra hur allt ligger till.

Jag jobbade hemifrån igår... jag kände inte att jag ville gå till jobbet. Jag hade tagit med mig jobbdatorn hem och med en nätverksuppkoppling till den så har jag allt jag behöver för att jobba. Så why not. Dock tog det ett tag innan jag kom igång och jobbade. Jag städade och tog det lugnt på dagen.. jag vill inte säga när jag började jobba.. men jag slutade iaf 02.34. Och jag hade ställt klockan på 05.40. Snoosar alltid i en halvtimme innan jag går upp... men tror ni jag är trött idag eller??? :p

Nä.. vi får se vad som händer. Jag höll precis på att ta mig ur mitt träsk av depp..... hoppas jag inte faller tillbaka igen. 

Fredrika, en gammal vän till mig, bor hos mig nu för tillfället. Hon har varit hos mig sen i måndags och det fungerar bra för att vara på 26kvadrat.  Hon och en tjej som heter Linda letar lägenhet i Tyresö. De va på visning i torsdags.. igår.. på en 4a. Det var bara 3 sällskap där (fredrika och linda inräknat) så det verkar lovande. Dock så vet vi inte om det har varit flera visningar.

Jag har letat lägenhet och jobb i hela sverige nu. Senast så tittade jag på Lund. Varför vet jag inte... men jag känner att det skulle vara skönt att komma bort lite. Ett år eller två... eller tre :p

Utomlands hade inte heller varit helt fel. Men då är det något engelsktalande land eller norge som gäller. London är jag grymt sugen på, men det är nog nästintill omöjligt att få jobb och bostad där. Irland har jag funderat på också.. och norge är ju nästan sverige fast bättre lön, lägre skatt... och lite roligare språk. Bättre attityd är det också kan jag känna.

Jaja... nu ska jag väl jobba klart lite. Tänker iaf inte jobba över någe mer nu... har ju gått härifrån kl 20.00 vissa dagar... aldrig mer.. inte nu när jag vet att jag inte kommer få någon som helst utdelning för det.

Peace...


PS: Insåg nu att detta är mitt 300e inlägg på bloggen.. grattis mig!! DS.

Morgonkonversation

Robban säger:
Pigg å vaken?

Cat - Jobbar säger:

nää


Robban säger:
Jobbar å sliter iaf?

Cat - Jobbar säger:

njee

Cat - Jobbar säger:

Inte gjort något vettigt än idag


Cat - Jobbar säger:

Känner mig dålig

Robban säger:
Int då


Robban säger:
Man kan ju int va dålig förns man gjort nått dåligt ...å du har ju int gjort nå sa du ju ...så då kan du ju int va dålig


Robban säger:
(djupt tänkande)

Cat - Jobbar säger:

oooj


Robban säger:

:)

Cat - Jobbar säger:

Får jag citera det där?


Robban säger:
Betalar du bra?


Cat - Jobbar säger:

nää


Robban säger:
...betalar du dåligt då?


Cat - Jobbar säger:

haha nä :D

Robban säger:
hmm... du är en hård förhandlare


Robban säger:
jaja, gör som du vill då :p


Cat - Jobbar säger:

;) as allways


Skitäcklig soffa

haha.. satt och kikade lite på blocket efter soffor. Ska inte köpa någon via blocket.. men kan vara kul o se hur vissa soffor ser ut IRL istället för de tillfixade bilderna på div hemsidor (typ IKEA).

Hittade en soffa som var så äcklig att jag bara gapade.http://www.blocket.se/vi/13845931.htm?ca=11_s


sofffffa

Hur äcklig ser den inte ut?????? :S
 Bara designen är ju hemsk!


fredrika <3 lite trött idag? :)

Fredrika aka tiindra säger:
Men du !


Fredrika aka tiindra säger:
Jag har ju som sagt no battery på min mobil, blir lite knivigt vart vi ska träffas och när


Cat - säger:

Ja men ska vi säga T centralen ? sista vagnen mot väster haninge?


Cat - säger:

Jag åker ju redan med det tåget då


Fredrika aka tiindra säger:
Jag är hos syrran.. blir ju lättare för mig att hoppa på här i älvsjö


Cat - säger:

Absolut, men sista vagnen då


Fredrika aka tiindra säger:
Men åårrh sånt har jag svårt för, vet inte vilken ände det kommer bli


Cat - säger:

Haha, inte den vagnen som kör


Fredrika aka tiindra säger:
Hur fan vet jag vilken som kör då? haha


Cat - säger:

Du vet väl vilket håll tåget går?


Cat - säger:
Om tåget krockar... så går ju framvagnen sönder först.. jag sitter längst ifrån den


Fredrika aka tiindra säger:
hm ja det lär jag ju se när den kommer iofs


Fredrika aka tiindra säger:
ahh okej..


Cat - säger:

ah men i älvsjö.. så ska du gå längst bort från bron


Cat - säger:
Mot älvsjömässan


Fredrika aka tiindra säger:
vilket håll?


Fredrika aka tiindra säger:
Okok

Cat - säger:

Pucko ;)


Cat - säger:

Sista vagnen där


Fredrika aka tiindra säger:
Mot tcentral hållet dvs


Fredrika aka tiindra säger:
haha


Cat - säger:

ja :D


Cat - säger:

haha


Fredrika aka tiindra säger:
Jaa jag har aldrig sagt att jag är smart ?!

Cat - säger:

Vi ska ju FRÅN t centralen

Cat - säger:

hahahahha


Cat - säger:

lite IQ fiskmås över det där du


Fredrika aka tiindra säger:
haha mm jag vet


<3<3


Grym!

Snacka om att han har övat en del ;) ...<3 mamma

Catarina säger:

Jag måste fortsätta städa lite nu.. men vi hörs sen.. jag har inge batteri på mobilen.


Catarina säger:

Laddaren verkar ha gömt sig.. eller så är den på jobbet..


Catarina säger:

Men skriv här sen ang nyckeln som fredde har.

Mum-s säger:

jepp men ring Fredde om du kan


Catarina säger:

..........
 

Mum-s säger:

Bra bra


Catarina säger:

men mamma


Catarina säger:

hur ska jag kunna ringa honom om jag inte har batteri på mobilen?


Mum-s säger:

njjaa..


Mum-s säger:

Jag ringer
Så söt :D

Gratis är alltid gott

Har väntat 5 veckor nu på min mobil som jag beställde via internet. Vid leverans så var den trasig och nu har allt äntligen fixat sig.. så nu är mobilen på väg med posten.

Hur som helst.. så kände jag att eftersom företaget har dragit ut så jävligt på tiden så krävde jag någon form av plåster på såren... så.. för "sveda och värk" som jag uttryckte det så fick jag tillbaka lite av pengarna jag betalat för mobilen.. samt 1GB minne till mobilen.

Det är ju 2megapixel i manicken, så med 1GB minne till så kan man ju ta lite fler bilder iallafall :)

Man ska aldrig ge sig när det kommer till sånt här. Företag.. särskillt mindre som detta... är skiträdda om sina kunder och att kunden alltid har rätt  lever dessa ännu mera efter än större företag. Så... med denna kunskap i bagaget så kan man få ut lite ett och annat om de behandlat dig fel som kund.

gratis
Det var inte så mycket ...... men fan så mycke bättre än ingenting :DEn vän till mig har jobbat på McDonalds. Hon sa att om man inte vill ha kalla sladdriga eller känner att man inte fått tillräckligt mycket pommes.. så kan man gå till disken och hämta nya/mer. Personalen ska inte ens blinka.. de ska bara göra det. Det låter kanske som en självklarhet för vissa av er.. men jag vet att de gångerna man fått äckliga pommes så har man bara skitit i det.

Samma sak med hamburgare... är det lökringar i hamburgaren på bilden... så ska man kunna kräva en ny hamburgare om det är hackad lök i. MIn vän gjorde faktist så en gång..... (inte på sitt jobb såklart) och kassören gjorde precis som hon sa..... med en suck dock.

Detta med McDonalds kanske inte är något skitbra exempel... och det är ju inte bara små företag som vill göra sina kunder nöjda.... men det är lätt att man blir en i mängden hos de större. Och därför ska man stå på sig... för du är kund och du har alltid rätt ;)

Dålig dag på jobbet igår

Igår hade jag ingen bra dag på jobbet.

Jag minns att jag hela vägen från tåget till jobbet önskade att dagen skulle bli lyckad...... ja.. man kan ju inte få alla önskningar uppfyllda?!

Dagen började med att jag hade massor med jobb liggandes som jag inte blivit klar med dagen innan. Pga ett, vad vi trodde, programfel... så försenades allt. Hur jag än gjorde när jag öppnade mina filer så hängde sig Indesign (programmet jag jobbar i) och stängdes ner... plopp sa det. Och varje gång det hände så sparades en ghost på filen.. vilket resulterade i mängder med öppnade dokument varje gång jag öppnade skiten.

Låter det rörigt? Det var rörigare irl... :p

Jag älskar error-rutor!!


indesign


Jag gav upp med Indesign och eftersom jobbet gjorts tidigare i word.. (det är en årlig produkt, men materialet finns inte kvar).... så tänkte jag.. nää men jag gör det i word istället.. det hänger sig ju iallafall inte......


word


Nåväl.. efter massor med trassel så kom vi överrens.. jag och kollegan, om att det kanske är programmet som hakat sig.. så jag avinstallerade alla Adobeprogram som jag jobbar i...... vilket tog en jävla tid...avinstallation


... och installerade om allt igen..... som tog ännu längre tid.... och till slut så sket jag nästa i vilket och började jobba med lite annat... trotts att materialet jag jobbade med var 2 dagar sent.


Men... när jag gjort allt detta med installationerna... och öppnade min älskade fil igen.. så insåg jag att det inte var programmet det var fel på, utan filen. Vilket jag innan inte ville tro... eftersom jag lagt ner massor med jobb på den. Därför valde jag att tro att det var programmets fel, eller datorns ;)

Vid 17.00 igår (jag börjar 08.00 och slutar 16.30 egentligen) så slängde jag filen i papperskorgen.. gav upp.. och började om på nytt. Vid 20.00 gick jag härifrån. Resan hem tar 1½h så jag var hemma vid 21.30 och var helt slut. Åt middagen i form av en pastasallad från pressbyrån på tåget. Mums... :p
Nu när jag kom till jobbet idag så känner jag en otrolig lättnad att jag ändå stannade kvar såpass länge och fixade skiten. Nu inväntar jag bara feedback på materialet och sen ska det iväg till tryck. Sen kan jag börja beta av allt annat på min to-do-lista.. sen tar jag helg.

:)

Nu är det fika......


Porrigt.se

Höhö... vilken jäkla sida alltså :p

Vem kom på den idén? Kan väl inte vara bra eller hälsosamt att samla alla kåtbockar på samma ställe?? :s ;)

Oslo

Började skriva ett inlägg om min resa till Oslo men jag postade det aldrig. Jag satt och skrev under en paus på kursen så därför är delar av texten med norska bokstäver:


 • Hej hej

  Resan hit gick inte sådær jættebra.. hittade inte till busstationen vid Vreten. Det var så dåligt skyltat och jag letade i en halvtimme efter den. Vreten ær ju inte så stort direkt så jag trodde inte att jag skulle behøva mer tid. Jag åkte ju taxi till Vreten från min væn som jag øvernattade hos men taxichaffisen hade ingen aning om vart bussen gick ifrån. Bussen skulle gå 04.50 och kl 04.55 så insåg jag att jag hade missat bussen. Jag hoppade in i en taxi istællet. Så resan bara till Arlanda kostade 175:- (buss) + 75 (taxi till vreten) + 415 (taxi från vreten till arlanda) = 665:-

  Sen nær jag kommer till Arlanda så ær flyget førsenat med 2h vilket resulterar till att jag har jættebrottom bort till Confirmit (kursen). Hoppar in i en taxi på Oslos flygplats. Visste inte innan hur långt det var till kursen.. tydligen så var det 40min. Resan från flygplatsen till Confirmit stannade på 1000:-

  Alltså. Bara resan hit, førutom flyg, kostade 1665:- ... och jag kom 2h sent......  jævligt vært!!!


Sen så skrev jag inget mer under kursen. Pausen tog slut. Men kursen var iallafall skitbra. Och jag passade på att träffa en vän också när jag var i Oslo. Claes. VI åt lite McDonalds på kvällen men jag begav mig till hotellet direkt efter. Jag orkade inte hitta på något. Jag var helt slut efter resan.

Hotellsängen var gigantisk och rummet var så jävla lyxigt! Somnade direkt... hann inte ens tänka att jag var trött.. jag däckade på sekunden när jag la huvudet på kudden. Somnade runt 20.00. Gick upp vid 5 och duschade. Kursen började 9.00 men det tog tid att ta sig in alltså.

Min morgon. Oslo dag 2.
05.00 - Snoosa i 30min
05.30 - Upp och duscha
06.00 - Get dressed
07.00 - Hotellfrukost
07.18 - Bussresa till flygplatsen/tågen
07.55 - Boka tåg i luckan
08.08 - Tågresa
08.45 - Framme i Oslo
09.47 - Bil med en annan kursdeltagare
09.02 - Framme vid kursen

:p

Efteråt nu när jag  kommit hem så känner jag vilken kick det var att resa ensam. Utan någon att rådfråga och tjaffsa lite med om vem som har rätt om vilket tåg man kommer fram snabbast med osv.. när jag väl var där, när jag kände att jag ville ha någon att prata lite med och ha en åsikt så kände jag mig jävligt ensam. Mobilen dog dessutom. Min lägenhet skulle kunna stå i lågor.. men det fanns inte en suck på världskartan att någon kunde få tag i mig då. Just DÅ så tyckte jag inte om det. Men nu i efterhand så känner jag "fan vilken frihet man hade". Inte behöva bry sig om något annat än vad man själv känner för att göra.

Nä... det blir nog en resa till London snart.. över jul kanske. Om någon eller några vill följa med så vore det toppen.. men kan / vill ingen .. så åker jag själv. Jag är inte rädd längre :) Nu har jag fått smaka på det.. och jag vill ha mer :D

Sjöslaget överstökat

Jaaa.... vad ska man säga.

Jag visste ju att det skulle vara mycke studenter på båten... men jag trodde inte att jag skulle känna mig såå off. Alla hade studentoveraller på sig. Alla som var studenter hade det och de som inte var studenter hade lånat av andra studenter. :P Sen så fanns ju det vissa offer som förmodligen kände sig lika utanför som jag :)

Näää jag vet inte om kryssningar är min grej. Jag kände mig så jävla tråkig och jag riktigt kände hur folket runtomkring mig vantrivdes att sitta och försöka vara social med mig.. så jag gick och sov :p

Jag var så jävla bakis sen i lördags också. Det gick åt en jävla massa alkohol då. Det var Johanna som hade en väldigt försenad inflyttningsfest. Jag hade med mig en liter absolut apeach, 2 vinare, 6cider och en 50cl licor 43. Allt var slut förutom absoluten som det var halva kvar i.

Hade jag inte kört på så hårt på lördsgen så hade nog söndagens kryssning varit lite roligare :)

Och dyrt blev det också.. :) gjorde av med 1000:- på båten på div skit... och sen så tappade jag mitt SL kort så jag fick köp ett nytt imorse.

Mjaaaaaaaaa..... jag ska nog åka på sjöslaget nästa år också. Men då ska jag inte vara bakis, och så ska jag ha med mig mina tjejkompisar! :) Då jävlar ska vi sätta båten i gungning ;)

95% av alla på båten var mellan 20 och 25 år :D Liiite fjortisvarning var det över vissa.. men sånt undkommer man väl aldrig... dom verkar finnas överallt ;)

Grannarna la fimpar i min tvätt

2 feta finnar kom ner till tvättstugan när jag precis startat maskinerna och frågade snäsigt  "är du klar nu?" .. "nää jag startade precis". De ställde sig och tittade på tvättidstavlan och jag gick därifrån.

Nu när jag kom tillbaka och skulle hänga upp min tvätt så hade dom lagt i 5 cigarettfimpar i tvättmedelsfacket..................................................... det var svart tvätt.. så alla mina svarta kläder blev fulla med fjun från filtret.

Mina jeans som låg i den andra tvättmaskinen  var fulla med tvättmedel. Jag lämnar alltid tvättmedlet kvar i tvättstugan... och dom måste ha fyllt på.

Lagom förbannad  jag är nu alltså.

.................................... 

Vad tycker jag?

Jaaaa... jag tycker egentligen ingenting längre :) Alla i Idol har något sorts behov av att hävda sig känner jag. Men här är ett uppträdande som jag tycker är ett av de bästa någonsin i idol. Den där tonen är inte lätt att sätta varenda gång. Han får det att verka så jävla enkelt.

Om  han bara kunde sluta med sina jäkla CP-ryck så vore han bättre :)Daniel . You're the voice - v40 

Missade för övrigt hela programmet igår.. åkte från jobbet vid 19.30 och kom hem vid 21.05... men jag tror inte att jag missade så mycket..  

Fågelmat

Kan fågelmat bli gammalt?
Dör dom små rackarna om man tar mat från förra året? :)


Tele2 - Abonemang

Min mobil hade ingen mottagning under hela dagen igår. Jag fattade inte varför. Sen när jag kom hem så hade jag fått ett fett paket från Tele2. Då hade mitt kontantkort blivit inaktiverat eftersom jag beställt ett abonemang.

Har under 2 år alltid haft jobbtelefon. Och sen när jag inte hade det längre så trodde typ folk att jag slutat höra av mig av andra anledningar. Jag vet inte varför. Men man kan ju lätt tro att personen inte vill prata om den helt plötsligt slutar ringa.... så när jag, mamma och pappa var på Hus & hem mässan så signade jag ett abonemang hos Tele2.

49:-/ mån, 0:- till alla comviq, 0,69:- till alla andra. Innan det så ringde jag för 2:- /min och smsade för 1,25:- tror jag. Jag minns inte exakt. Hur som helst så kommer jag börja ringa igen.. så se upp ;)

Hoppas att min nya telefon kommer snart med posten också. Har väntat i 5 veckor nu på att dom ska laga den...........


Dreamhack Winter 2007

Jadu..... jag har faktist...... skrivit upp mit på i crew det här eventet också..... tyvärr..

Jag tänkte skita i det...... men.. nä... :p .... man börjar känna sig hemma där nu alltså. Har varit där 5 gånger nu tror jag...... hmm 2005 började jag .... DHS 05, DHW 05, DHS06, DHW06, DHS07.... och nu DHW07.

Vad har jag gjort där då?? Alla ni som är så jävla negativa till skiten kanske vill ha ett litet utlägg.

Jag jobbar bara på DH. Jag är aldrig där som besökare. Jag har aldrig betalat för att komma in på stället...... det skulle jag aldrig göra. Då skulle jag hellre stanna hemma. 780:- tror jag biljettpriset är uppe i nu... plus bokningsavgift på 50:- eller nåt...  nä jag vet inte priserna.. som sagt så betalar jag inte. Betalar bara resan. Det får räcka.

Vad har jag jobbat med då? Jag har försökt göra olika saker varje gång:

DHS05: Grrl Tech (monterjobb, informera folk om vad Grrl Tech är för något)
DHW05: Gamingeye (lokala DH spelnyheter)
DHS06: Game (Officiella CS turneringen)
DHW06: Gamingeye Female (Internationell tjejturnering i CS)
DHS07: Game (ESWC-crew, CS)

Nu i winter så vet jag inte riktigt exakt vad som gäller. Har skrivit upp mig för Game. Sen vad dom vill att jag ska göra på plats vet jag inte än. Blir väl någon admin av något slag.

Vad är DH då? Massivt skulle jag vilja säga. De som inte varit där och JOBBAT vet inte vad de missar. Som besökare suger det säkert getpung.... tror jag.. har inte varit där som besökare och jag har inte smakat getpung. Men jag kan tänka mig att det är ungefär samma. Hypotetiskt sätt alltså.

Att jobba på DH är så jävla roligt när man ändå tänker efter. Alla är som en stor fet familj. Och det är inga supernördar som jobbar heller.. faktist.. 80% är faktist normala.. i crew. Ute bland besökarna vet jag inte hur det ligger till... crew består av typ 300 pers. Och det bästa med lanet är dagen innan portarna öppnas. Innan alla smånördar springer in med sina burkar. Man pular och fixar och bugger montrar och är social.. lallar runt lite och frågar om folk behöver hjälp.. sen sover man gott på antingen en luftmadrass på betonggolv eller i kanten av en hotellsäng. Utan täcke.

Det är charmigt... det är något visst med det.... det måste upplevas.. det går inte att beskriva riktigt.


Dreamhack byggs............DHS07


Försök hitta mig...... jag är ganska ful ;) Står jättelånmgt bak... syns nästan inte alls.


Dessa uppträdde på DHS07 ... minns inte om det vart playback eller inte. Hörde bara på långt håll att dom spelade musiken. Snacka om att köra E-type style ;)  Hörde av andra som sett uppträdandet att tjejen flängde runt och viftade med brösten..... med tanke på att det var 8000 nördar i den hallen så tyckte väl dom om det :p

King of the bongoFredagsmusik???  :) 

King of the bongo... king of the bongo... hear me when I come BABY!

Första vintern utan kille

Nu har hösten verkligen kommit..... detta blir min första höst- och vinterperiod utan pojkvän på 5 år... eller mer. 

Förra julen var min present till min dåvarande pojkvän katastrofal, vill inte ens nämna vad det blev. Men så kan det gå när man har idétorka :p Man tänker så mycket och tillslut så blir det bara skit :)

Nu i jul så har jag iaf ingen kille att köpa julklapp till..  det är både bra och dåligt. Man sparar pengar och oro över att presenten ska bli dålig... men och andra sidan så är det ju kul att ha någon speciell person som man kan göra sådär extra glad.

Jaja.. jag tänker inte engagera mig så mycket i att hitta någon pojkvän. Självklart vore det mysigt.. men ju mer man letar desto färre killar går på gatorna. För så är det ju. När man är nykär i en kille.. då kryllar det av snygga killar på stan som checkar in en...... vilket inte händer annars.. bara när jag är nykär :p Men när man är ute och letar.. då finns det bara massa fruntimmer ute.

Ska på kryssning nu i helgen.. tänker inte leta där heller. Men dyker det upp nåt så kan man väl säkert byta telefonnummer eller nåt ... :p
Jag fick förresten 50:- av en av mina chefer nyss.. ska köpa godis åt henne på båten. Hon är galen i den vita tobleronen. Så en sån gigantisk har hon beställt av mig :)

Var ju i Oslo i veckan och köpte med mig en påse med minitoblerones i olika chokladsorter. Fasiken vad populär jag blev. Folk svärmar vid min arbetsplats numera....... chokladen gjorde susen ;) Har en skål ståendes här som folk går och nallar av..  :) Ska handla mera sånna tror jag ;)

Kryssningen är från söndag till måndag så jag har tagit ledig.. det blir en liten långhelg. Sitter på jobbet nu faktist... kl 18.00 på en fredag. Har suttit över alla fredagar sen jag började här....... det är så tyst och lugnt här då så man får mycket mer gjort då. Annars snurrar det folk på hela stället konstant så man hinner inte tänka klart. 

... man hinner ju iaf blogga lite ;) När jag orkar så ska jag berätta lite om Osloresan.......... orken finns inte riktigt där ännu.. men den kommer nog ikväll... kanske.... :D Puss
 
 

Realistiskt horoskop

Chefen och mina kollegor brukar maila lite fula saker till varandra. Fick nyss ett mail med ett "realistiskt horoskop". Hur pass realistiskt det är vetefan ;)

Min del:

Fiskarna (19/2-20/3)

Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är pundhuvuden. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Du gör folk du möter förbannade. Du är snarstucken.VARNING: Det betyder otur att läsa andras horoskop. Bara så ni vet ;)


... och alla andra:


Vattumannen (21/1-18/2)

Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag

gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Väduren (21/3-20/4)

Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och

folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt, du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.


Oxen (21/4-21/5)

Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.


Tvillingarna (22/5-21/6)

Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.


Kräftan (22/6-22/7)

Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.


Lejonet (23/7-23/8)

Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och

tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.


Jungfrun (24/8-22/9)

Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.


Vågen (23/9-23/10)

Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.


Skorpionen (24/10-22/11)

Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.


Skytten (23/11-21/12)

Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdslös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.


Stenbocken (22/12-20/1)

Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något.


Utmaning

Jah har blivigt utmanad av Hellman. Vad tävlingen går ut på vet jag inte.... och hur man vinner vet jag inte heller. Men vad gör man inte när man har lite tråkigt?


Det hela går ut på att Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1. Jag iaktar människor och läser av stämningen innan jag öppnar käften.
2. Jag uppfattas nog ofta som blyg. Men skenet bedrar. De som känner mig vet vad jag menar.
3. Jag har mitt drömjobb.
4. Jag köper frukost på pressbyrån nästan varje dag,
5. Jag har en PET-flaska med sedlar i istället för mynt.
6. Reste utomlands helt själv för första gången nu i veckan.
7. Min lägenhet är på 26kvadrat.
8. 90% av alla mina vänner är killar.

Och som slutligen utmanar jag Johanna, SofieAnders & Oskar

May the best win?

Ær på kurs i Oslo

Hej hej på er.

Nu sitter jag på kursen hær i Oslo och førsøker læra mig något vettigt. Har suttit och lyssnat konstant i en o en halv dag snart och jag børjar bli full med information. Kursen ær något speedad måste jag sæga. Blinkar man lite før længe.. som ær lætt att gøra nær man ær såhær jævla trøtt som jag ær... så missar man 3 punkter och måste fråga direkt vad man missat. Vilket i sin tur drabbar alla andra på kursen.

Vi ær inte så mångal... det ær jag och 2 andra som tar kursen. Vi sitter i ett litet rum med 2stycken lærare kan man sæga... en kursledare som babblar på som fan, och en annan længre bak som man kan ropa på om man behøver lite extra hjælp.

Programmet ær sjukt stort och man komme rihåg typ hælften av allt han sæger. Igår kom jag på mig sjælv att jag bara satt och tittade rakt ut i luften.. och sen hade vi øvning på den lilla biten jag missade... och jag fattade inte ett skvatt :)

Man kan gøra sjukt mycke grejer i programmet. Det ær alltså ett program dær man gør sammanstællningar av statistik och undersøkningar. Confirm it heter det.

Jag sa till jævligt tidigt att jag inte fattade speciellt mycke norska.. så kursledaren snackar norsk med inslag av engelska ord. Låter lite roligt ibland. Påminner om Hipp Hipp's "svenska før nybørjare"... .fast på norska.
Tihi...


Oj oj nu børjar kursen igen. Pausen ær øver.. jag skriver mer sen.. jag lovar. Och då skriver jag lite mer om upplevelserna i Oslo..... høhø...

Whoa ho woo!


Skööön låt :)

Digital Home och Hem- & Villamässa

Mässor är roligt.

I lördags så var jag och mina älskade föräldrar på mässa i Älvsjö. Har inte varit på mässa på jättelänge och jag kände direkt när jag klev in att jag borde göra detta oftare.

Vi strosade runt och tittade på allt möjligt.. vi fotade lite.


massa-DSC00464


massa-DSC00456


massa-DSC00410      massa-DSC00417  massa-DSC00419  massa-DSC00420  massa-DSC00421  massa-DSC00409 
Den sista bilden där.... liknar lite................

orgazmo  orgazmo2
................... haha, jag är lite trött ;)


Nåväl.... tillbaka till mässbilderna.


massa-DSC00422
Morsan hann handla säkert 13 tidningar på 30 min :) Det fanns massvis!!
massa-DSC00423 
Det fanns otroligt fina tapeter där.. :) Svindyra ofc!
  massa-DSC00429  massa-DSC00431 
Det var en digitalfotoutställning också.... den var så jävla grym!!


massa-DSC00426

Sen så kom vi in på mässan Digital Home

massa-DSC00436  massa-DSC00437  massa-DSC00438  massa-DSC00440  massa-DSC00441 
Här hade de massvis med sånna där filmer som jag pratade tidigare om på bloggen.


Projekt

http://catcat.blogg.se/2007/september/projekt.htmlDet fanns ju såklart massor med annat på båda mässorna.. och vi fotade inte överdrivet mycket.

Mässan var bra men vi kände att den kunde ha varit lite mer omfattande.. dock så köpte jag två böcker och 5 tidningar.


massa-DSC00459Vi stannade i skärholmen på vägen hem och jag köpte mig en vinröd resväska som jag ska ha nu till Osloresan. Ska ju resa över till norge och gå en kurs i ett sammanställningssystem för statistik.. kan man säga. Svårt att förklara.

Jag ska resa själv.............. jag har aldrig flygit ensam i hela mitt liv... hoppas det går smärtfritt till. Tänk om jag går vilse och missar flyget... då ryker mitt jobb =/=/=/ uj uj vill inte ens tänka på det.

Nu ska jag packa klart för imorgon så ska jag stanna över hos några vänner i stan så att resvägen till Arlanda blir lite kortare på tisdag morgon. Hade jag åkt hemifrån så hade jag behövt gå hemifrån kl 03.00 eller så... om jag sover i stan så sparar jag 2-3h.... pju.... :)

Vi hörs sen! Puss!!!


Ps. Jag föll för Tele2försäljaren på mässan. Är lite less på att aldrig kunna ringa folk.. så nu har jag skrivit kontrakt på abonemang.. 49:- i månaden, 0:- till comviq och 0,69 till alla andra. Innan så ringde jag för typ 2kr i minuten... så nu ska jag ringa lite mer .. :)

Bullbakstips!

Igår var det 4 oktober... det vill säga kanelbullens dag. Det är bara en gång om året som jag äter en bulle till frukost.. och det är just denna dag. Mums!

Bestämde mig under dagen att jag skulle baka bullar när jag kom hem från jobbet. Hur jobbigt kunde det vara?

Jag bakar bullar en gång om året.. jag försöker att göra det oftare.. men det är omöjligt. På ett år så har man på något sätt lyckats glömma bort hur jäkla knöligt det verkligen är att utföra seden. Men kul är det ;)

Så... utan någon som helst maskin att blanda degen i och med ½kvm bänk att stå vid så lyckades jag ändå fixa ihop 42 stoora bullar. Med blod svett och tårar som ingredienser så blev dem faktist ganska goda :) Jag har några av mina knep för ett lyckat bullbak... • Ha alltid bråttom.. det är när du har mycket tid som du gör löjliga misstag. Så är det för mig iaf. Och så drar man inte ut på helvetestiden ;) PLUS att det finns en risk att man kan glömma bort tiden och fastna framför TVn om man har gott om tid.. nae.. stressa ihop bullarna! :p det gör jag.. (*Fungerade dock inte för syrran som glömde både salt och socker i sina bullar!) :D


 • Hemligt eller inte... men ha ALLTID i minst den dubbla satsen kryddor än vad som står i receptet. Vilket recept det än är.... dubbla skiten.


 • För att slippa diska miljarder plåtar (om du äger så många) så .. när du tagit ut en kokhet plåt från ugnen, ställ den mot balkongdörrens galler utomhus i 1-2 minuter. Den blir iskall nästan direkt. Det är bättre än att ha den innomhus och vänta på att den ska svalna. Man ska inte heller lägga ogräddade bullar direkt på en varm plåt. Varför vet jag inte. Låt den svalna.


 • Du ska nästan kasta av bullarna från plåten när de är färdiggräddade. De ska ligga så absolut lite tid som det bara går på plåten. Varför vet jag inte riktigt, men jag vet av erfarenhet att de blir godare om de får ligga på galler.


 • Detta är väl inte speciellt hemligt heller.. men lägg inte i bullarna i påsar direkt. De kan bli sega. Låt godsakerna ligga framme tills de svalnat.


 • Baka med kärlek.


 • För dig som inte heller har degmaskin eller liknande: Pumpa din favoritmusik. Gärna något dansvänligt med puls.. ställ bunken på en handduk på golvet och knåda med händerna med kraft från hela kroppen. Det går så mycket snabbare än om man ska tjaffsa med träslev eller elvisp. Arbeta ordentligt degen till musiken. Det är kul... och så blir det lite som ett träningspass ;)


 • Bjud grannarna. Jag skrev på msn "Någon som vill ha nybakade kanelbullar?" och de som svarade fick! Det var Kristoffer och Malou som var först att fråga så jag gick och mötte Malou och gav henne lite bullisar. De var mcyket uppskattade :)


 • Frys för fan inte in bullarna! ....... de ska ätas och njutas med en gång. Nybakta! Kan du inte smälla i dig alla själv.... ge bort dom! :) Tihi.... 


Receptet på skiten tänker jag inte skriva här..... det är bara att googla ;)


Du har större inverkan på mig än du tror

... jag har en människa någonstans i mitt liv... som inte har någon som helst aning om hur mycket hans ord har för indirekt verkan på mina handlingar. En riktigt bra vän om jag får erkänna..


Jag vet inte vad han sa riktigt.. det har jag inte lagt på minnet.. för jag har inte insett det förns nu riktigt. Men just nåt litet i mitten av allt hans dravvel så satte sig faktist något...

Mina mardrömmar med panik har iallafall slutat pga vad han sa. Och jag vet att han sa något snällt och på riktigt som gick rakt in i hjärtat och som ändrade massor i mitt beteende. Det hade absolut inget att göra med sömn eller sömnproblem att göra. Varför detta har upphört har jag inte den blekaste om, så fråga inte. Handlar väl om trygghet av något slag.

Nu låter det som att jag är kär i människan.... men jag kan inte vara mindre intresserad. Han betyder dock massor för mig och har gjort det ganska länge nu, men jag har inte fattat det tidigare.. alls. På riktigt.

Jag bryr mig inte om vad han tänker om mig om jag säger något stört.. I don't give a shit ;) och den sortens trygghet har jag bara med min familj, att inte vara rädd att göra bort sig menar jag. Jag kan verkligen inte bry mig mindre om hans åsikter, och jag är inte rädd för att göra bort mig heller.
Det roliga i det hela är att jag inte känner honom speciellt bra... jag vet inte favoritfärgen eller favoritmaten... sånt bryr jag mig faktist inte om heller. Det låter konstigt,  men det är en otroligt konstig vänskap som bara är

Alla borde få känna på hur det är att ha en vän som honom.

Jag behöver inte säga något namn.... han vet nog vem han är.

Man ska uppskatta livet....

... det är lätt att säga... men jag har insett.. eller är på väg att inse nu att jag verkligen inte är ensam. Jag har en bit kvar att gå tills jag är 100% i insikt.. men med alla nära och käras hjälp.. så kommer nog även jag att komma dit.
Låter detta rörigt och osammanhängande??? ... bra ;) det är nog bara han som fattar min poäng med inlägget här på bloggen... om han nu läser det. För det tror jag inte. Han bryr sig lika lite om mina åsikter som jag gör om hans så varför skulle han lägga energi på att läsa min blogg? :)


Nattnatt!

www.trixydesign.com

Weeei... nu fungerar äntligen domänen :)

Snart kommer nya hemsidan att komma upp på www.trixydesign.com och jag längtar verkligen tills jag tagit mig i kragen och jutfört allt :D

Jag fixar det ikväll..... kanske ;) jag lovar inget.. ska ut och promenera med Hannapanna så vi får se om tiden eller orken finns ;)


Sitter och fixar med hemsidan!

Wei.... registreringen av hemsidan är klar nu!!

Nu återstår bara själva färdigställningen av layouten och kodningen... ska försöka hitta nåt trevligt webhotell också :)

www.Trixydesign.com


:D :D :D :D

Stay tuned! :D


RSS 2.0