Varför göra det så krångligt??


Bästa kontringen

Nu önskar jag nästan att jag träffar på någon stöddig engelsktalande brud på krogen som är otrevlig mot mig. Hittade detta på nån facebooksida nyss :D Det här måste ju vara den bästa kommentaren som skulle passa in på typ 99% av alla tjejer man ser ute en lördagkväll i stockholm.

Meooow xD

Man ska tänka positivt också !

Satt och bläddrade igenom min blogg och såg att jag skrivit ett ganska hårt inlägg. Så.. jag tänkte kontra med det motsatta.

Jag gillar dig inte bara sådär som man brukar gilla vissa, jag gillar hur du får mig att skratta, sättet du uppskattar saker och hur du behandlar dina vänner. Du är en förebild för alla och jag blir helt glad i kroppen av att tänka på hur bra du verkar få folk i din omgivning att må. Du är en bra vän!
Nuff said kompis.

:)

Arbetsmusik


MYS!!


Julfest

Mitt livs första julbord. Kammade hem lite vuxenpoäng; gick hem tidigt. "Det är ju en dag imorgon också". Fixade lite med lappar till bordplaceringen. De gick runt och delade ut låtsasmustascher vid välkomstdrinken. De skulle sedan matchas mot bordslapparna så folk visste vart de skulle slå sig ner.

Ganska random att illustrera mustascher, men det måste ju vara det bästa man kan jobba med som grafiker? ;D Kanske inte världens finaste former, men hade de fysiska att gå utgå från så.. :)


Min idol

Hon pratade under BrobyGrafiskas symposium för ett tag sen. Grym!
Mer Elaine... !


Hon har en blogg! Hittade den nu, måste läsas.
Sjukt kul ju!! --> "Jag är en bitch".

Riktigt fjollträsk-kaffe

Men jag gillar't ;D

Nonsens

Substantiv [redigera]

nonsens n (oböjligt)

  1. något vars innehåll är meningslöst eller (grovt) felaktigt
    Synonymer: abrakadabrablajdraveldumhetergallimatiasgojalapprilarvnyspladderrappakaljaskitsnacksmörjastruntstruntpratsvammel
    Vad snackar du om? Det där är ju rent nonsens!    Källa: Wiktionary

Formex 2012

Längtar till nästa mässa som är i januari.
Hoppas jag får komma in bara, man måste ha registrerat företag.
Peppar peppar, ta i trä.Lunchpromenad

Street art


Kyrkogård mitt i stan mellan hyreshusen


Sjukt utbud av magasin hos pres stop

Win!

Jag är inne på min tredje vecka i "storstan". Nu vaknar man inte längre till Sunnes fina soluppgång. Nu ser man bara betong och regn. Men min själ har inte mått så här bra sen typ september 2009. Win!


(Sunne, söndag 9 oktober 2011, kl 7:28)

Vill springa snabbare än benen hinner med

Femte dagen på nya företaget och jag har aldrig varit så inspirerad till att starta mitt eget företag. Ungefär en gång i halvåret får jag en knäpp i hjärnan och just nu hinner jag inte skriva ner alla tankar som snurrar.


Jag har ett block som är sönderkluddrat med idéer för ett företag. Har haft drömmen länge nu, och målet är att inom 5 år så ska det bli till verklighet.


Tanken är att jag ska skriva hur det går och uppdatera er här. Har en idé om att starta en ny blogg som bara handlar om min resa som egen företagare, vi får se.


(Bild från en av senaste Dreamhacks byggdagar^^)

Önskelista jul 2011

Påslakan & underlakan - Är i stort behov av nya sängkläder. Och varför inte köra helvitt som på hotell?
Mortel av hård marmor - Mitt kök är inte komplett utan en mortel ;DTermometer - Jag saknar en termometer ;D med en sån kan jag göra egen choklad!


Presentkort Fritidsresor - Jag älskar att resa men jag har ALDRIG råd :(


Presentkort SelmaSpa - Har bott i Sunne sen 2009 men har aldrig besökt Selma Spa. Har examensvecka i mars nästa år i Sunne, man kanske skulle passa på att gå förbi där.


Tyvärr måste jag nämna pengar också. Jag har aldrig varit så här luspank :((


När blir man egentligen för gammal för att skriva önskelista? Kan man bli för gammal? ;D önska kan man väl alltid göra? ;D

Jag älskar reklam! (ibland)


Bästa Fredrik!

Hittade en så sjukt klockren bild på Fredrik från när vi var room mates i Bromma förra sommaren. Lite bakis och ynklig eller? :D


Inflyttad

Nu blev det många många inlägg på kort tid, men det struntar jag i ;D

Ville bara säga att jag är inflyttad i min gamla lägenhet igen. Så, alla mina vänner som bor i stockholmsområdet, ring mig så hittar vi på något!

STORT tack till min kära pappa som åkte ända till Sunne för att plocka upp mig och flyttlasset. Jag skulle aldrig klara mig utan dig! Stort tack till Max, Tobias och Emma som hjälpte till att bära in all min skit i lägenheten! Jag bjuder er på öl sen som tack, säg bara till när så kör vi!

Max lämnade kvar Ben&Jerrys åt mig :) OM NOM NOM NOM!Äntligen hemma! Har saknat min lägenhet. Kände mig aldrig hemma i Sunne.

Bäst idag!


10 meter HDMI-kabel + "mac"-adapter 170kr

10m GOLD HDMI Lead Cable HD High Definition
Subtotal: £6.99
Postage & packaging: £2.65
Total: £9.64

Mini Display Port Male To HDMI Female Adapter Cable
Subtotal: £5.34
Postage & packaging: £0.60
Total: £5.94

Total kostnad: £15,58 vilket motsvarar ca 170kr.

Nu till min poäng med detta: Jag hittade mycket kortare sladd för extremt mycket högre summa idag när jag gick på stan. ALLA SOM SKA KÖPA HDMI-SKIT, KÖP PÅ E-BAY! :) Helt oanvänt i ny förpackning och det kom fram 3 dagar efter jag la ordern.

Folk undrade varför jag köpte så mycket som 10meter... :) Svaret är för mig skitenkelt.. det är ju perfekt! Jag bor ju i en etta, jag kan ha med mig sladden/datorn överallt om jag vill ! utan att avbryta det som visas på TVn via dual screen.

Fönstershopping i Stockholm

För första gången på riktigt länge fick jag idag efter läkartiden strosa runt utan någon tid att passa och bara titta på saker i Stockholm. Jag gick först och spontanklippte mig, sen kunde jag gå vart jag ville och stanna lite för länge vid saker jag gillade... och saker som bara var roliga.


Läskig eller? Jag skulle inte vilja ha en sån tavla på väggen xD
(in och finn)


En sån skulle man ha på väggen !
(galerix)Delikatess utomlands, här har vi så mycket svamp att vi rear bort den innan den blir gammal. Det är december, är den där svampen fortfarande färsk? Det fanns kilovis med svamp vid alla stånd på hötorget.Den här är väl egentligen bara rolig om man kallar mig Cat... (och har dålig humor).
(mique)


Oh, and by the way... jag ÄLSKAR clas olhsson! Jag vet att jag har FÖR mycket köksprylar redan, men jag kunde inte hålla mig. Eftersom jag bakar mycket och efter utländska recept där man anger mängd i vikt och inte i volym så var jag tvungen att köpa den. Ajjabajja mig :)Läs mer om köksvågen här :)EDIT:
Jajuste, glömde nämna läkarbesöket. Det gick väl bra. Jag har lite svårt för när läkare som ska ge besked om min hälsa inte förstår mig riktigt och staplar sig fram på svenska. Jag är inte rasist (måste poängteras), min förra läkare var inte heller svensk, men honom älskade jag och jag hade kunnat lägga mitt liv i hans händer utan att tveka. Jag har blivit felbehandlad många gånger förut när jag gått till vanliga vårdcentraler ... (därav min hudsjukdom bl.a, reaktion av felmedicinering). En vårdcentralare skrattade t.om och tyckte mitt fall var häftigt när jag berättade att jag gör saker i sömnen och att jag har nattskräck......  så jag går bara till specialister. Det kostar typ det dubbla, men då slipper man "jag kan lite om allt"-läkarna som verkar chansa sig fram eller bara bete sig som vilken människa på gatan som helst.

Om jag går till en specialist så ska jag känna mig trygg med vad han säger, det gjorde inte jag idag. Så jag insisterade på att få vidare remiss. Har tid i Januari för uppföljning :) Förhoppningsvis är diagnosen "ingen fara" som dagens läkare ändå la fram, rätt. Han är säkert grym, han var för osäker i sitt kroppsspråk och jag vill bara känna mig trygg. Jag vill som sagt inte genomgå en operation igen :(

Slagsmålsklubben DHW10

Hittade en mobilbild från när SMK spelade på Dreamhack för ungefär ett år sen. Riktigt cool bild med tanke på kapaciteten av min tegelsten till telefon :)


Imorgon

Natten till i torsdags sa det mer eller mindre tjoff i mitt högra opererade öra. Det gjorde fruktansvärt ont men fick ingen läkartid förrän imorgon tisdag. Nu känner jag ingenting i örat, men jag är döv.
Så, imorgon får jag reda på om jag är kroniskt döv, om det går att operera eller om det kommer gå över med lite medicin.
Det är sjukt läskigt. Man kan inte lokalisera vart ljud kommer ifrån. Som tur är ( ta i trä ) så har jag superhörsel på vänster öra. Jag har alltid haft problem med mitt högra och för några år sedan gick jag igenom en omfattande operation. Jag vill inte operera igen :(
Natten till i torsdags sa det mer eller mindre tjoff i mitt högra opererade öra. Det gjorde fruktansvärt ont men fick ingen läkartid förrän imorgon tisdag. Nu känner jag ingenting i örat, men jag är döv.
Så, imorgon får jag reda på om jag är kroniskt döv, om det går att operera eller om det kommer gå över med lite medicin.

Det är sjukt läskigt. Man kan inte lokalisera vart ljud kommer ifrån. Som tur är ( ta i trä ) så har jag superhörsel på vänster öra. Jag har alltid haft problem med mitt högra och för några år sedan gick jag igenom en omfattande operation. Jag vill inte operera igen :(

Så fin ! <3 :)


RSS 2.0