KomplementfärgerBilden består endast av två färger, jag har inget filter pålagt. Om man inte är ute efter den här effekten, så ska man aldrig lägga text i komplementfärgen till bakgrunden. Ett mycket hett tips om man vill att text ska bli läsbar :) har sett många trycksaker där man inte tänkt på detta, så jag vill sprida det lite :)

Läs mer här.

Renovering @ Misse

Produktionsmöte

Måla tak

Nöjd Misse :)

Gissa vem som har en publik på 70.000Justin Bieber, 2010. Så sjukt att han drar så mycke folk. Men det är väl kul att det går bra för honom antar jag :) Sökte på "live" på youtube och klickade mig vidare (som man gör) och hamnade på det här. Det är ju helt galet. Han började ju med att lägga upp en jävla massa hemgjorda filmer när han satt och sjöng framför en webcam vid 12års ålder (om jag inte missminner mig). Skön start :p

Men ge er nu...

Är det inte på tiden att Kristdemokraterna åker ut nu?

KD har ju så många frågor som är helt irrelevanta i moderna tider. Jag vet att många röstar på dem för att de värnar om kärnfamiljer, vad det nu betyder, men kom igen. Man kan ju inte rösta på ett parti som försöker styra hur folk ska leva sina liv.

Trot eller ej men många medlemmar i KD har ingen åsikt kring könsbyte, men det finns ändå med i deras ideologi, och man kan inte säga "ja men hela partiet står inte för det där" eller "jag är inte tillräckligt påläst för att kunna svara på dina frågor". Sjukt. Om man inte är tillräckligt påläst i en fråga som är del av ens eget parti så kanske man inte ska ha något med politik att göra? Och speciellt inte vara medlem i KD och föra det bakåtsträvande, förlåt "konservativa", partiet framåt. Om man inte är påläst i ämnet, varför då vara med på en intervju? Det var flera intervjuer med i artikeln där folk inte hade något svar på frågorna. Men jag skulle vilja ta fram en av personerna i tidningen som jag fann ytterst intressant.Klicka på bilden för att läsa vad kvinnan utan verklighetsbild säger.

Det bästa i hennes korta (tack och lov) intervju är att hon säger "vill man byta kön, ska man göra det fullt ut. Män har inte livmödrar". Tro fan att de som känner att de är födda med fel kön vill byta kön till 100%. Eller tror hon på riktigt att personerna i fråga tänker "Jag vill byta kön, men bara lite".
Jävla pucko (vänligen rätta mig om jag har tolkat detta fel).

Roligt är ju också att hon är ordförande i något som heter "Respekt, en katolsk rörelse för livet."
Bahaha, jag tycker synd om dig. En liten del av mig önskar att alla människor som är mot könsbyte föds med fel kropp i sitt nästa liv. Jag presonligen kan inte förstå hur det känns att bo i fel skepnad, men jag förstår frustrationen.

Och att man inte ska få skaffa barn om man är ensamstående. Why the fuck not? Tänker inte ens gå in på det ämnet för då blir det wall of text. Det enda jag kan säga just nu är: Gräv ner er, snälla.


Till det svenska folket: Jag säger inte åt er att inte rösta på KD, jag säger åt er att läsa på innan ni väljer och att ni noga överväger vart ni placerar er röst. Man kan inte hålla med partier på varje punkt, men sålänge man vet vad man röstar på så är iallafall jag nöjd. Detta gäller alla partier och inte bara KD. Om du/ni inte orkar läsa på om politik, rösta blankt. Om du skiter i att rösta så har du inget att klaga på sen.

Jag läser på om alla de största partierna innan jag röstar. Även de på andra sidan. Jag tycker det är intressant att folk har delade meningar och det är facinerande hur olika folk tänker. Jag tycker att ordet politik känns ganska vuxet och förknippas ofta (inte alltid) som något tråkigt och grått ämne att prata om. Jag tycker politik är spännande och många människor i politiken har faktiskt förändrat mitt sätt att se på många saker.

Karatefylla avsnitt 10 säsong 2 :D


Köpte en kort sommarkjol

Kom på efter jag köpt den att det ser ut som en kilt, eller? :D


Det var fanimej på tiden

Ur dagens metro. 2012-04-24.

Uppsatt

Jag såg en tjej på stan igår som hade satt upp håret ungefär så här. Blev så avundsjuk men tänkte "fan, jag har ju skitlångt hår, skulle kunna göra väärsta bullen".. och så fick det bli :)Skulle säkert kunna göra bullen mycket större, men jag hade inte tid med det i morse :(

My travel guide

I want to walk the streets of paris and eat a french baguette.
I want to see Big Ben and sit on the sidewalk outside the brittish queens castle.
I want to eat real italian pasta and see the view of Amalfi coastline.
I want to walk on a beach in Argentina and see a real argentine tango routine.
I want to drink wine from Chile and see the vineyards.
I want to buy spices at an Indian market and have golden henna tattoos all over me.
I want to climb the Egyptian pyramides and walk down the catacombs.
I want to be a part in a spanish caravan and I want to learn a few steps of flamenco.
I want to see the statue of liberty and I want to paint the skyline of new york.
I want to sit in a real finish sauna and take a dip in the cold baltic sea.
I want to ride a icelandic horse up to a volcano and cook pasta in a geyser.
I want to bathe in the purest water in The Philipines and get a golden long lasting tan.
I want to walk the great wall of China and I want to be able to order food in chinese.
I want to fall asleep in a bungalow on Fiji and swim with the fishes in the clear deep blue sea.
I want to fly in a helicopter over Sydney and sail over the Great Barrier Reef.
I want to swim by the Golden Bay at Malta and I want to visit the Blue Lagoon.
I want to meet the local residents of South africa and learn how to carry food on my head.
I want to have a picknic on the world biggest glacier and catch a fish through a hole in the ice.
I want to be a giant at legoland and eat proper danish wienerbrød.
I want to walk the forests of Brazil and take a shower in their huge waterfalls.
I want to kiss Mr. Brad Pitt's boulevard star and I want to take a cliché photo of myself in front of Hollywood sign.

Wanna come with? :)

Köpte precis en lampaKöpte via groupon och fick 51% rabatt. Man kan säga att jag betalade 495kr för ett presentkort på 1000kr :) Lampan som jag tänkt köpa kostar egentligen 795kr så jag får 200kr att köpa annat för hos samma leverantör. Fraktfritt. Allt för 495kr.

Det här gillar jag :D

Ursnygg! KLICKA HÄR FÖR ATT SE :)

COLOURLAMP SILVIA - VIT - www.belysningsdesign.se


EDIT: Bilden är självklart inte från min lägenhet. Även om jag önskar att det kunde vara så :)

Readhead


Ja, jag vet att jag ser trött och nästan lite ledsen ut på bilden, men jag är sjukt trött såhär tidigt på morgonen och jag tänkte lägga upp en bild på mitt nyfärgade hår. Blev tipsad av Elvira på ett märke som skulle göra mitt hår extra rött, och rödare än såhär blev det inte. Men jag är nöjd :)

Det sjukaste är att jag köpte den rödaste röda man kan hitta. Alla vet ju att man inte blir sådär röd-röd om man har mörkt hår (om man inte bleker det först). Så mitt hetaste tips till er som vill ha rödbrunt hår, var inte rädda, ta den brandrödaste färgen du kan hitta. Våga, så blir det bra.

Garnier - Fiery red

Förlåt

Den enda anledningen, det finns verkligen ingen annan anledning, till att jag inte försöker höra av mig, är för att jag vet att du inte vill att jag ska. Jag önskar så högt att jag kunde göra så att allt bara blev bra. Men jag tror att om jag försöker, så gör det mer skada än nytta.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du hör av dig någon gång i framtiden.

Tack för tre fina år!

Många minnen, stundtals mycket ångest och stress, men mixat med lite skönt "arenahäng" och cookalongs. Nysningar som skrämmer folk, apor i korridorerna, pussel- & vinkvällar, onsdagsklubbar, hemmafester, spontandans, fårmask och falukorv och lite grillning med riktig eld.

Uttryck som "ska vi kaffa?" och " kan jag låna penninger av dig?" samt andra uttryck som bakispizza och "glöm inte att skolan larmas på kl 23" har aldrig varit lika frekvent använda som innan jag kom till Sunne. Det har varit helt sjukt egentligen när man tänker efter. Jag har fått bra vänner på vägen och några av dem har inspirerat mig till att bli en bättre människa.

Det kändes bra att åka ifrån skithålan. Slippa tentaångest osv. Men jag kommer sakna många av de lärare som var bra, inspirerande människor som verkligen hamnat på rätt plats. Lärare som släpper allt och kommer in till skolan när man ringer en påskafton och frågar hur man byter kniv på skärbordet som man gör prototyper med. Jag kommer sakna lärare som drar dåliga skämt och andra som bara ställer upp när man behöver hjälp och är snälla. Lärare som gråter på examen.

Det är mycket jag tar med mig från Sunne och mina tre år på skolan där. Bra som dåligt, men det är bakom mig och nu är det bara att minnas det fina och se framåt!

Puss och kram på er! Vi ses!Titta på bilden, tyck till, rösta ;D

Min syster är makalös. Hon har vunnit fototävlingar på facebook förut och nu tänkte jag prova min lycka. Jag vill inte spama ut detta så jag säger åt er att titta på bilden och rösta om ni vill.

Ingen registrering behövs och ni måste inte lämna eget bidrag.

Bilden är ifrån Grekland, längst upp på en av topparna i Lavrios som ligger vid greklands sydöstra udde. Bilden är tagen från balkongen under siestan när det var 40*C ute. Utsikten är en bit vattenmelon med glimt av medelhavet i bakgrunden.

Ha det bäst!! Puss på er!

Klicka här för att rösta!

GLÖM INTE ATT MAN KAN RÖSTA VARJE DAG <3

RSS 2.0