Min allra första gif-bild!


BÄST!!!

Måste läsas :D


Jag gillar att ha mycket att göra, då slipper jag tänka

Som det ser ut just nu så är jag sjukt inbokad på grejer de kommande helgerna, and I like it :)

Har pratat med Marianne i säkert ett halvår att jag ska komma och hälsa på henne i Kongsvinger (norge). Hon kom in på skola i Australien och åker iväg i februari och kommer inte flytta tillbaka förrän om några år. Vill passa på att träffa henne innan hon åker, så det blir nog nästa helg. Jag planerar även att åka ner och hälsa på henne sen när jag tar examen i april nästa år, skulle vara grymt! :) det kostar bara 10.000 dit och tillbaka. Får börja spara nu ;)

Nu på fredag, ja imorgon, är det inspark för de nya ettorna på skolan, eller nollning som många också kallar det. Vi är sistaårselever så det är vi som arrangerar det. Det ska bli soligt väder (ta i trä), och vi börjar vid 11 på morgonen. Kommer bli en grym dag med mycket tequila :D

Den 23e eller 24e ska jag på kryssning. Mulle ringde igår och tjatade på att jag skulle komma till Stockholm och hälsa på. Men eftersom det är nollning så kan jag inte åka. Men han sa också att han fyller år den 28e så han ska bjuda vänner på kryssning. Jag tackade ja utan att veta vart eller när vi ska åka, men det kommer nog bli skitkul om det blir av. Har alltid sjukt roligt med Max :D han är cp.

Sitter just nu i skrivande stund och ska ringa till pappersbruk och tryckerier. Jag är tydligen bra på att prata i telefon och få som jag vill hos företag. Det är nice att höra. Och när jag tänker på det, så stämmer det hah!

Ska försöka snygga till mig finansiärt stöd till vårt examensprojekt. Wish me luck!

Affärsresa till götet

Igår åkte jag, Stefan, Sabina och Robin fram och tillbaka till Göteborg för att besöka ett tryckeri/bokbinderi. Jätteroligt att komma iväg och göra annat än att sitta i skolan. Det blev en hel dag med bil, men det var helt klart värt det. Jag älskar papper och att se hur olika tidningar och böcker binds ihop och med olika lösningar på efterbearbetning. 

Jag gillar att åka på roadtrip :)

Fruit ninja battle :)


Sömnlös

Inatt låg jag sömnlös. Kunde inte sova. Täcket kändes knöggligt och om man lyssnade noga så hördes något droppa. Låg och funderade på vart det kom ifrån. Kollade alla kranar. Tror det var kylskåpet som lät. Slog på tvn. Slog av tvn. Vände på mig. Gick ut och tog en cigg. Gick in igen och borstade tänderna. Insåg att jag var lite hungrig. Tog en macka. Klockan blev 3. Slog på tvn igen. Insåg att jag inte skulle kunna somna med den på. Slog av tvn igen. SMSade Max, han var vaken. Gick ut och satte mig på marken utanför min ytterdörr och ringde honom. Pratade med Max i över en timme. Klockan blev över 4. Fortfarande sömnlös. Det där jävla droppandet från kylen. Gjorde mig knäpp. Somnade tillslut.

Jag måste sluta ta 4h powernaps på eftermiddagarna xD

Tatuering bestämd

Texten "Everlong" ska in på nacken.

Ett minne för livet var när jag och pappa var och såg Foo Fighters. Det var min första riktiga konsert och Dave Grohl är en stark förebild för mig.

Han är en sån galet skön och självsäker människa som verkar uppskatta det minsta. Han verkar inte ta saker för givet. Han kämpar mot sina mål med blodiga händer och med ett leende på läpparna. Han har gjort ganska tydligt för oss alla att komplicerade saker inte hör till hans värld. Komplicerat betyder ju faktiskt inte avancerat. Att göra något avancerat och unikt är en helt annan sak, skillnaden är att man inte tar onödiga omvägar och gör det jobbigt för sig. Dave skapar, och gör verklighet av sina drömmar. Han är egentligen en bra förebild för alla.


“It's a crazy feeling when something goes from a spark of imagination to something you can hold in your hands.” - Dave Grohl


Jag började nästan gråta när de spelade Everlong. Jag var så glad att jag nästan sprack. Just då var jag överlycklig. Inte bara för att jag såg ett band jag gillade, utan jag hade lyckats komma utomlands på min praktik i 3 månader. Det var ett stort mål, och jag klarade av det. Jag lyckades! Och att vara borta från familjen har gjort att jag uppskattar dem lite på ett annat sätt idag. Har alltid älskat dem och har väl alltid sett dem mer som bästa vänner än som familj/släkt, men att vara borta från dem och inte ha möjligheten att träffa dem gjorde att jag verkligen kände efter om vad som är värt i mitt liv. Och jag var på konserten med pappa, vi har aldrig gjort något på tumanhand tidigare. Jag uppskattar saker generellt på ett annat sätt nu. Är tryggare i mig själv.

Mitt största mål med hela resan var att bli starkare i mig själv. Och jag lyckades. Och där har vi den största anledningen till min känsla när Foo Fighters spelade Everlong.

Försökte hitta en bra beskrivning på vad låten handlar om. Hittade detta: "Ultimately there is one meaning: Finding the thing you've forever wanted and trying to hold on to it as best as you can."

Att njuta av livet när det är som bäst.

(filmen är inte från konserten jag var på)

RSS 2.0