Fönstershopping i Stockholm

För första gången på riktigt länge fick jag idag efter läkartiden strosa runt utan någon tid att passa och bara titta på saker i Stockholm. Jag gick först och spontanklippte mig, sen kunde jag gå vart jag ville och stanna lite för länge vid saker jag gillade... och saker som bara var roliga.


Läskig eller? Jag skulle inte vilja ha en sån tavla på väggen xD
(in och finn)


En sån skulle man ha på väggen !
(galerix)Delikatess utomlands, här har vi så mycket svamp att vi rear bort den innan den blir gammal. Det är december, är den där svampen fortfarande färsk? Det fanns kilovis med svamp vid alla stånd på hötorget.Den här är väl egentligen bara rolig om man kallar mig Cat... (och har dålig humor).
(mique)


Oh, and by the way... jag ÄLSKAR clas olhsson! Jag vet att jag har FÖR mycket köksprylar redan, men jag kunde inte hålla mig. Eftersom jag bakar mycket och efter utländska recept där man anger mängd i vikt och inte i volym så var jag tvungen att köpa den. Ajjabajja mig :)Läs mer om köksvågen här :)EDIT:
Jajuste, glömde nämna läkarbesöket. Det gick väl bra. Jag har lite svårt för när läkare som ska ge besked om min hälsa inte förstår mig riktigt och staplar sig fram på svenska. Jag är inte rasist (måste poängteras), min förra läkare var inte heller svensk, men honom älskade jag och jag hade kunnat lägga mitt liv i hans händer utan att tveka. Jag har blivit felbehandlad många gånger förut när jag gått till vanliga vårdcentraler ... (därav min hudsjukdom bl.a, reaktion av felmedicinering). En vårdcentralare skrattade t.om och tyckte mitt fall var häftigt när jag berättade att jag gör saker i sömnen och att jag har nattskräck......  så jag går bara till specialister. Det kostar typ det dubbla, men då slipper man "jag kan lite om allt"-läkarna som verkar chansa sig fram eller bara bete sig som vilken människa på gatan som helst.

Om jag går till en specialist så ska jag känna mig trygg med vad han säger, det gjorde inte jag idag. Så jag insisterade på att få vidare remiss. Har tid i Januari för uppföljning :) Förhoppningsvis är diagnosen "ingen fara" som dagens läkare ändå la fram, rätt. Han är säkert grym, han var för osäker i sitt kroppsspråk och jag vill bara känna mig trygg. Jag vill som sagt inte genomgå en operation igen :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0