Dave gillar inte dubstep, men han försöker ju iafROCK PÅ GRAMMY AWARDS 2012?
Först ger Dave Grohl (Foo Fighters) ett fint tacktal som avbryts av LMFAO (playback). Sen tvingas(?) de spela precis innan deadmau5. Deras låtar mixas ihop vid övergången, vilket låter skit, vad fan hände? Vem fan kom på den idén? Säkert nån hög snubbe: "jaaaa vore det typ inte ascooolt att mixa duuubstep med rock?"

Grohl spelade sin gubbrockiga rock'n roll (som jag älskar) framför en publik med lysande musöron som inte är där för hans eller bandets skull. När Foo Fighters slutat spela och deadmau5 tar över helt så måste bandet typ smyga ut ur sin kub (som inte har någon bakdörr). Och SEN kommer kameramannen och filmar Dave Grohl...... och då "digg-dansar" han till dubstepen... eller? :D tycker ögonen säger en del.

OCH SEN, så finns inte ett enda klipp uppe på deras livespelning som de gjorde tidigare under kvällen. De spelade Walk och ägde scenen!

Se Grohls tacktal
(Ironiskt nog finns inget uppe som visar där de avbryter honom i talet, det har klippts bort).
Se Grohls dans till dubstep.
Spola tillbaka i klippet för att se hela uppträdandet.

Det märks att de här galorna inte är till för rocken. Det är därför det finns renodlade rockevents! Dave, är en förebild som gör sin egen grej och med det är han en grym inspirationskälla.


EDIT: Nu kanske det lät som att jag inte gillar dubstep, det gör jag. Bara inte mixat med rock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0