Jaga inspiration?

Många tror tyvärr att, pga att det är gratis, att det jag precis ska prata om är någon form av reklam eller spam. Sanningen är, att det är ett kvalitativt examensprojekt av yrkeshögskolestudenter som studerar Grafisk Media.

Magasinet, som man kan förhandsboka hem till sin egen postlåda, är ca 100 sidor ren inspiration. För att inte spoila för mycket kan jag säga att det innehåller mycket bilder och tar upp många ganska ovanliga områden inom ämnet inspiration.

Magasinet är helt kostnadsfritt. Vi borde egentligen ta betalt, men eftersom det är ett högskoleprojekt så vill vi inte det. Projektet betalas av medfinansiärer som vi är så stolta över att ha fått kontakt med. De är allt från tryckerier till lokala företag som stödjer skolan och vi är riktigt tacksamma för detta! Tack vare dem och deras bidrag finns det inga annonser med i tidningen som förstör helhetsintrycket. Magasinet innehåller enbart artiklar och noga utvalda bilder i olika maneer. Formatet är stort och känns kanske mer som ett uppslagsverk av bilder än som ett magasin. Trådbundet.

Liknande trycksaker kostar mellan 100 och 300kr, så det vore riktigt synd om ni missade detta. Gratis behöver inte alltid betyda att det är dåligt. Blank magasin är, tycker jag, raka motsatsen... det är faktiskt lite för bra för att vara sant.

Förhandboka nu innan det tar slut. Release och leverans sker i mitten på mars 2012.
Nedan följer en liten teaser med hur tidningen kommer att kännas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0